Találatok a következő kifejezésre: Melyik az legszebb (79 db)

Szerintetek melyik a legszebb szem ( alak, szem színt kérek) és ha igen akkor mért pont az?

Legjobb válasz: Ez meglepõ lesz, de szerintem Allison Harvard szemei a legszebbek. :) http://i4.ytimg.com/vi/5bFTWVy_vzk/0.jpg http://images5.fanpop.com/image/photos/31200000/Allison-Harv..

Ez meglepõ lesz, de szerintem Allison Harvard szemei a legszebbek. :) http://i4.ytimg.com/vi/5bFTWVy_vzk/0.jpg http://images5.fanpop.com/image/photos/31200000/Allison-Harv..
" A szem a lélek tükre " zöldes-barna , nagy szemem van, hosszú szép szempillákkal..sokan dícsérik a szemeim.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek szép a nagyon világos kék de nem a rikitós fajta hanem az a másik fajta de a közepén van egy sárga pöty.
muti képet. szerintem igen :)
Szerintem a rikitó kék az már nem szép, inkább rideg. Nõvéremé pont ilyen mindenki parázik tõle. Amikor a szemem megsérült és vizsgálták az orvosok, sorban az egész osztály megnézte mert állítólag az írisz olyan mint a tigriseké csíkos, és ez embereknél elég ritka. Otthon megnéztem a tükörbe és semmit sem láttam, sajnos csak nagyítóval, mûszerrel látszik. Szóval bosszantó hogy vagy 40 ember megnézte, el is magyarázta meg minden csak pont én nem láttam:)
A kérdező hozzászólása: C:\Users\Public\Pictures\Sample Pictures\szem.gif itt egy kép a szememröl
Talán töltsd fel a netre... :D Szerinted így meg tudjuk nézni?
Neszivass xDDDDD Jó kép xDDD

Melyek az USA és Anglia legszebb kisvárosai?

Legjobb válasz: amerikában west palm beach az egyik legszebb kisváros, miami-hoz van elég közel

amerikában west palm beach az egyik legszebb kisváros, miami-hoz van elég közel
Angliában Barnstaple, és Tintagel nagyon hangulatos kisvárosok.
Mennyire kicsi? Nekem Angliában Canterbury volt a kedvencem. Szívesen élnék ott, ha nem itt élnék :D
Angliában nekem Winchester tetszett nagyon.
Angliában nekem Bournemouth és Oxford a kedvencem...
Amerikában nem voltam még de szerintem Texas, bár New Yorkot szeretem a legjobban:P
New York nyerõ, de Texas? Ott lelõnek, mielõtt annyit mondhatnál, fapapucs egy csúnyának ítélt nézésért. Egyik sem kisváros, de mindegy.

Szerintetek kinek van a legszebb orra? 32 éves nő vagyok és most készülök orrplasztikára. Melyik az a celeb, magyar vagy külföldi akinek szép orra van?

Legjobb válasz: Basszus, a világ legszebb orra meglehet hogy rajtad ronda, vagy röhejes lenne hiszen az arcforma , az összhang iszonyú sokat számít

Basszus, a világ legszebb orra meglehet hogy rajtad ronda, vagy röhejes lenne hiszen az arcforma , az összhang iszonyú sokat számít
Kiss Ramóna:) olyankis pisze:D (barátokköztbe a Zsófi:) )
Nekem a Kapocs Zsóka "új" orra tetszik!
Ez így elég nehéz, mert én hiába mondok neked valamit ha az nem illik az arcodhoz. Meg amúgy is konzultálsz a dokival és õ úgyis jobban látja, hogy mi áll jól neked, hogy kéne megcsinálni. Na azért, hogy mondjak valakit nekem Jessica Biel orra tetszik nagyon. Hirtelen ugrott be, de sok más nõnek is van szép orra.
http://www.weboid.hu/pictures/inarticle/inarticle-b-lue5a3ld.. A Jessica-é nekem nem tetszik egyáltalán.
Éppen az imént néztem a Story onlinon a Lady Gaga orrát egy videoklipen. Szerintem szép szabályos, egyenes orra van. Nézd meg!
pff...en nem figyelem az orrokat, csak azon akad meg a szemem , ha valakinek hatalmas @-) http://static.gossipgirlinsider.com/images/gallery/momsen-ta.. Neki szep orra van :D
de oldalról szép... és nem ez volt a kérdés :D
Gyurcsány Ferenc
Most akkor ettõl függ az életed?! Vagy emiatt nem tudsz férjhez menni? Inkább "csináld" meg magadat érdekesre. Többet érsz vele, mint egy vagyonba kerülõ új orral.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszadó! Nyílván neked semmi probléméd nincs az arcoddal azért írsz ilyen választ, nincs hatalmas karvaj görbe sas orrod ami még ferde is, amit nap mint nap megbámultak az utcán, és igenis köze van az ismerkedéshez. Amúgy azóta megcsináltattam, kifizettem rá egy vagyon az összes spórolt pénzem és ez volt életem egyik legjobb döntése, hihetetlen önbizalmat adott nekem. És mellesleg nagyon szép lett, bárkinek bátran ajánlom akinek komplexusai vannak a külseje miatt.
Szia! Bár én még csak 17 vagyok, de nagyon csúnya orrom van...:( Görbe fõleg, ha nevetek...:( Annyira zavar, az arcom összképén is nagyon-nagyon sokat ront... Megkérdezhetném, hogy mennyibe került? Csak kíváncsiságból, mert sajnos úgysincs rá pénzem...:(
Szia! Megírnád priviben h hol, mennyiért csináltattad? Meg a részletekre is kíváncsi lennék :) Ja, és képet is kérnék ha lehet, tudod elõtte-utána :D Elõre is köszönöm, a képeket nem adom ki senkinek.
Miley Cyrus. Nekem is olyan van =)
Dobó Kata
Nekem Jennifer Lopez új orra is tetszik, jó, már nem annyira, új, csak arra mondom, hogy nem az eredeti. http://www.dentromusica.com/wp-content/uploads/2007/06/jenni.. Amúgy ha lány lennék és ekkora orrom lenne, mint amekkora most van, azonnal szaladnék egy plasztikai sebészhez a húgom orráról készült fényképpel.
nekem egy nagyon régi baleset miatt kicsit elferdült az orrcsontom és nemrég felkerestem egy dokit de azt mondta hogyha hozzányulna akkor nagyobb lenne és megváltozna az egész arcformám is miatta ugy h lebeszélt a mütétrõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Osvart Andreának tényleg nagyon szép!
Nekem Osvárt Andrea orra(is) tetszik legjobban. http://www.andreaosvart.com/
Szia! Nemtudom, még látogatod-e az oldalt, ha igen kérlek írj privit. Én is szeretném plasztikáztatni, megírnád légyszi kinél és mennyiért csináltattad, köszönöm szépen.


Szerintetek melyik a legszebb női/férfi név, ill. melyik az a név amit soha nem adnátok a gyerekeiteknek?

Nyilván megoszló vélemények lesznek, csak kíváncsiságból kérdezem :)

Legjobb válasz: Anna es Vince. Amit sosem adnék az az ámérikái magyar írásmódú förmedvenyek.

Anna es Vince. Amit sosem adnék az az ámérikái magyar írásmódú förmedvenyek.
Nekem most a Botond és a Bodza a halálom, de csak az anyjuk miatt, mert rettenetesen idegesítõen tudják mondani ezt a 2 nevet. Kedvenceim most a Dániel és az Olívia.
Amiket adnék: Éva, Karola, Sára, Johanna, Roland, Viktor Amiket nem: Eperke, Szamóca és társaik, Benett, Noel, Brendon, Kevin, és a hasonló magyarba kényszerített nevek.
Fiu: Dezso, Jozsef, Botond- arrol mindig egy jo nagy bot jut az eszembe, Richard. Noi nevek: Lenke- mert az olyan ugyetlenke :D
Szamóca és Sámuel, ami soha nem adnék, õsmagyar nevek (Koppány stb) Kincsõ és társai, Géza, Béla és hasonlók illetve olyan nevet amit valamelyik rokonom már visel.
Orália és Ubul
Egyebkent szerintem sok olyan nev van, ami gyonyoru, de az ember megse adna a gyerekenek - legalabbis magyarorszagon. En peldaul oda vagyok a Melizandert es a Lizanderert, de Magyarorszagon nem adnam a gyerekemnek.
Tényleg megoszló vélemények! :) Szerintem az Anna és a Vince nagyon szép nevek (annak ellenére, hogy a Vincét én se tudnám elképzelni a gyerekemnek). Nálam a Rezsõ, a Dénes kivágja a biztosítékot. Lányban nincs ilyen.
Utolso elotti vagyok, Johanna a kedvenc nevem, egy iagazn szep noies nev, persze ez is szubjektiv.
Kedvenc neveim a Dalma, Vanda, Léna, Erika, Tímea, Petra, Viktor, Vince, Dávid, Márk, Máté, Csoma, Mihály. Amiket nem adnék, azok pl. a Dzsenifer, Zsüliett stb... és ugyan kicsit sem ez a kategória, de szintén nem adnám: Anna, Eszter, Melinda.
Amit soha, de soha nem adnék az a Máté és az Eszter. Nem tudom miért, de kiráz tõlük a hideg. Hozzáteszem, hogy nem személyhez kötõdik a név utálata, egyszerûen nem szeretem ezeket a neveket. Kedvencem nincs, de az alábbiak tetszenek: férfinévbõl László, Zoltán, Sándor, Attila, Péter, Zsolt, lánynevekbõl Dorottya, Adrienn, Anett, Sarolta, Barbara. A divatnevek sem tetszenek, nem adnék olyat a gyermekemnek.
Nekem lánynevek közül Aliz, Barbara, Luca, Bianka nevek tetszenek a legjobban, amit viszont soha nem adnék az a Napsugár és Nárcisz név. Fiú nevek közül mindegyik tetszik, de a kedvenceim a Zoltán és a Tamás nevek.:)
Kedvenceim:a Noel és a Zente ill. a Gréta a Szófia és a Léna Utálom: Szandra, Mónika, Zsüliett, Szamóca, Epreke, Brúnó, Alfonz, Kolos

Melyik a legszebb modern óceánjáró szerintetek az alábbiak közül és melyik a legrondább?

SS Andrea Doria,SS Rotterdam,SS Canberra,SS France,RMS Queen Elisabeth 2

Legjobb válasz: Ezek klasszikus hajók, nem modernek. Ma már egyikõjük sincs üzemben. Egyébként nekem mindegyik bejön. A CANBERRA kicsit bumfordi, de van egyfajta bája neki is. Szeretem a klasszikus formákat, és szerintem ez volt az a korszak, amikor még *valóban szép* hajók készültek. A nyolcvanas évektõl kezdve romlott el minden, akkor lettek ízlésficamosak az alkotók, bár õk maguk ezt "modern art"-nak hívják, hogy mire föl, azt nem tudom. A mai óceánjárók ritka rondák, mintha nem is hajók lennének. De sajnos a Dunán is ez a helyzet. Elfektetett panelházak, meg úszó "plázák", ocsmány a kinézetük. A hatvanas-hetvenes évek klasszikus erkélyeshajói viszont nagyon szépek, ahogy az általad felsorolt óceánjárók is azok. Ezek még VALÓBAN hajók voltak. Régi szép idõk... :)

Ezek klasszikus hajók, nem modernek. Ma már egyikõjük sincs üzemben. Egyébként nekem mindegyik bejön. A CANBERRA kicsit bumfordi, de van egyfajta bája neki is. Szeretem a klasszikus formákat, és szerintem ez volt az a korszak, amikor még *valóban szép* hajók készültek. A nyolcvanas évektõl kezdve romlott el minden, akkor lettek ízlésficamosak az alkotók, bár õk maguk ezt "modern art"-nak hívják, hogy mire föl, azt nem tudom. A mai óceánjárók ritka rondák, mintha nem is hajók lennének. De sajnos a Dunán is ez a helyzet. Elfektetett panelházak, meg úszó "plázák", ocsmány a kinézetük. A hatvanas-hetvenes évek klasszikus erkélyeshajói viszont nagyon szépek, ahogy az általad felsorolt óceánjárók is azok. Ezek még VALÓBAN hajók voltak. Régi szép idõk... :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, bár a mai hajók dizájnja is csak haladni próbál a korral, ahogy a régebbi tervezõk is arra törekedtek.De nekem sem tetszenek az új formák, talán a Queen Mary 2-ben még van valami.A Canberra szerintem inkább kecses, a Rotterdam a vaskosabb.A Rotterdam kéményei furák, de mégis egységet alkotnak a hajótest és a fedélzetek formájával.A Canberrának a hídja tetszik de a kéményei túlságosan hátra kerültek.Legkevésbé a QE2 tetszik, pedig sokaknak az a kedvence.
A kérdező hozzászólása: Ja és az Andrea Doria is szép, nagyon klasszikus letisztult formája volt, talán az a legszebb.

Több arc. Melyik az egyik (/vagy három) legszebb és melyik az egyik (/vagy három) legcsúnyább közülük? (betű/szám) (és pont érték 1-10-ig) (ha lehet kérni korod/nemed)

http://www.image-share.com/upload/864/119.jpg (Lányoknak ha kell viszonyítási alap lehet A1-es kép akkor legyen 5-ös. Ha viszont ezt használja valaki jelezze így, x/10a-val, x az általad adott pont helye.)

Legjobb válasz: dehát ez mind ugyanaz....csak más megvilágítással

dehát ez mind ugyanaz....csak más megvilágítással
legszebbek
szerintem szép: B/6 , D/9 , C/8 csúnya: F/4 , B/1 , B/5 , C/5 és még sok
D9, F8 a legszebb. olyan 8/10
szép: a7, b1 de ez mi? valami pszichológiai teszt?
A kérdező hozzászólása: Bizonyos magyar arcok szimpátia és arc szépség felmérése. Pár oldalon összeállítva, összeszedve a feltételek. Hangsúlyosan pár család és egy személy vonásaiból. (Kis kutatásocska.) http://www.faceresearch.org/demos/ - õk a fõ forrás
D6 a legszebb! A legcsúnyábbak a B3, B6, B7, B8 õk olyan fiús arcúak
bocs B2 B3-B6 B8 õk nem a legszebbek
A7 a legszebb, F4 pedig a legelõnytelenebb.
B9 és D6 a legszebb legcúnyább a B2, D5, F4
Egybõl a D6 tûnt a legszebbnek.
A kérdező hozzászólása: Most ezek a legszebbek vagy legcsúnyábbak, vagy a legszebb és a legcsúnyább?
c5 és a d7
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem. Amúgy az F4 és B3 azért elég különbözõ nem? Amúgy nem élõemberek.
A5 szerintem szép B1 csúnya 14L
A D6 szerintem a legszebb, 10/9. A legcsúnyább pedig... legyen a B8, 10/5. Egyébként tényleg nagyon egyformák.
E6 az szép, de ugyanolyan mint az f9 csak a szájuk picit más, legrondább meg d5.Tök igazinak néznek ki, hogy csináltad?én is akarok :D
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tessék, ezt az oldalt és a háttér tudásomat használtam (az utóbbi hosszú lenne itt megosztani ;) ): http://www.faceresearch.org/demos/ És ha kíváncsi vagy rá milyen lennél ha más rasszba születél volna itt van egy egyszerûbb oldal is: http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/ Várok még válaszokat.
Amelyik szép: A5, B3, C8, D6, F3 csúnyának egyiket sem mondanám, esetleg vannak rajta elõnytelen dolgok: B1, D7, E6, E7, F2
messze a legszebb a c5 és a c7, ezek 10/8-9 pontosak. van még pár szép, de már káprázik a szemem... 23f
Szerintem D6 a legszebb, 10/10, de a többi sem csúnya egyáltalán. Talán a B8-as és a C9-es a legelõnytelenebb. 19/L
D9 a legszebb.
Szerintem szép: C8, D9 Amelyik nem tetszik: F4, D5, B8 21L
A kérdező hozzászólása: A "rokonságon" kívül pár sztár például Angelina Jolie (~15%-ban a D6) sokat segített a megítéltségben.

Melyik az USA legszebb állama?

Legjobb válasz: Mindenkinek az amit látot már, vagy valami miatt a szívéhez nött. ez egy buta kérdés. USA-nak rengeteg természeti kincse van olyan mai lenyügözö, de nem mindenkinek jön be pl egy kopasz kanyon, valakinek pl egy nagyváros tetszik. szóval olvass utánna mindegyiknek, keress képeket, aztán kitudod választani melyik neked a legjobb.

Mindenkinek az amit látot már, vagy valami miatt a szívéhez nött. ez egy buta kérdés. USA-nak rengeteg természeti kincse van olyan mai lenyügözö, de nem mindenkinek jön be pl egy kopasz kanyon, valakinek pl egy nagyváros tetszik. szóval olvass utánna mindegyiknek, keress képeket, aztán kitudod választani melyik neked a legjobb.
bahamák :D miamiba szép a tengerpart de nagyon nagy a bûnözés a belvárosba kokain heroin marihuána kereskedõk mindenhol 1 hetet voltam ott olyan volt mint amikor kimegyek a menyországba=tengerpartra és utána bemegyek vásárolgatni az alvilágba=belváros rossz emlékeim vannak róla 19/F
én vagyok az utolsó bocsi nem vettem észre aztaz usa szócskát :D akkor kalifornia :D
OREGON
Szerintem California! Egyébként hogyan lehet vízumot szerezni az USA-ba?És meddig lehet kint tartószkodni?
california
montana és wyoming nagyon szépek!
NEW JERSEY!!!!!! EGYSZERÛEN IMÁDOM!!!!!!
Nyugdíjasként Florida, ugyanis ott több támogatást kapnak a nyugdíjasok és fûteni sem kell.
Utah, Wyoming, Nebraska, Kansas, Kentucky, Oregon, a Dakoták, stb... :) )))
Egyértelmûen Kalifornia, a floridai klíma elviselhetetlenül párás.
California, Utah és Florida...:)
A kérdező hozzászólása: jó, igazad van, akkor úgy kérdezem: Szerinted melyik a legszebb állam?
kalifornia......
Florida-> Miami ha fiatal vagy...
California? eegen..az szep, de Florid SZEBB! Gyere Flordiaba! Miami, Clearwater stb..tegnger, palmafak, fej nagysagu kagylok..kell ennel tobb? :o)
FLORIDA! Mi ott éltünk gyönyörû hely! A százazföld belseje is pl Orlando. A tengerpart pedig mesés...
Bullshit! orlando szar..egyetlen egy jo resze van, a central park..ahol lakom :o) neeeem ! ha Florida, akkor mar Miami! ha usa, akkor mar CALIFORNIA!!! juhee! oda mesz, ha ram hallgatsz ;)
OIHO.....!
Nekem tetszenek a vad kietlen vidékek :D Montana is szép lehet, meg a "vadnyugat" ami már sajna nem is olyan vad :)
nos csak körül kéne nézned a neten leírják sokan. összeségébe az amerikaiak oregont tartják a legjobbnak.http://www.delsjourney.com/close-ups/us/best_worst/best_and_..

Melyek azok a magyar, retro stílusú zenék, amelyek a szerelemről szólnak? Nektek melyik a legszebb szerelmes dal? Linket légyszi!

Legjobb válasz: Hát mi a retro? Ha 2000 elõtti akkor ezek: http://www.youtube.com/watch?v=uWCiX2C6LQY http://www.youtube.com/watch?v=amFnnBaFySk http://www.youtube.com/watch?v=WMpjLoGa4Vc&playnext=1&list=P..

A kérdező hozzászólása: mind a 3 szar!!!!!!
A kérdező hozzászólása: TEEEEEE FHÉÉÉÉÉÉREG: DDDDDD
Most már kíváncsi vagyok. Neked melyik a kedvenc retro stílusú zenéid, amelyek a szerelemrõl szólnak?
A Szegedi Vadaspark http://www.zooszeged.hu/index
Veszprémi állatkert
Sóstón nagyon szép az állatkert (Nyíregyháza), de a pécsit, debrecenit például biztos, hogy nem ajánlanám senkinek sem.
Nyíregyháza a tuti.Zöld piramis, ócenárium, stb...
én voltam az utóbbi két évben az összes állatkertben, vadasparkban, nálam egyértelmûen Nyíregyháza a topos, aztán talán bp, jászberény, szeged ami még ajánlható.
Szegediben régen voltam (10éve), így nem tudom, hogy milyen állapotban van most, de hogy a Nyíregyházit nagyon szépen fejlesztik, az tény... messze jobb, mint a pesti.
Szeged! Gyönyörû, nincsenek betonketrecek, egyszerûen gyönyörû :)
1.Szeged 2.Nyíregyháza 3.Bp.
Nekem a Debreceni Állatkert a nyerõ
Szegedi :)
A debreceni állatkert jó??? Ember menj el Szegedre, Nyíregyházára és rájössz hogy évezredes különbségek vannak. És ezt Debreceniként mondom.
Nyíregyháza-SóstóZOO:)
Szegedi vagyok, de elfogultság nélkül állíthatom, hogy a szegedi. A veszprémibe ne menj!

Mi na velemenyetek ezekrol az azsiai lanyokrol? Jarnatok valamelyikkel? Melyikuk a legszebb?

1.Raina(orange caramel)

Legjobb válasz: Nekem annyira egyformák. Meg annyira értenek a sminkhez, tök máshogy néznek ki sminkkel meg anélkül. Szóval engem nem fogtak meg.

Nekem annyira egyformák. Meg annyira értenek a sminkhez, tök máshogy néznek ki sminkkel meg anélkül. Szóval engem nem fogtak meg.
Némelyikrõl simán el tudom képzelni, hogy igazából férfi. Ezek a ferde szemûek nagyon értenek ehhez.
A kérdező hozzászólása: Akkor smink nelkuli kep:D : CL: [link] Sunny: [link] Jiyeon: [link] Raina: [link]
Utolsó meg az azelõtti szerintem szép...sminkkel is meg anélkül is. De én lány vagyok, úgyhogy egyikkel sem járnék... Viszont az ázsiai nõket irigyelni lehet a "kortalanságuk" miatt...nagyon durva éveket tudnának letagadni ha akarnának. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!