Találatok a következő kifejezésre: Melyik az legkésőbbi (9 db)

Legkésőbb mikor derülhet fény arra, ha ikreket várok? Melyik az az átlag legkésőbbi terhességi hét, amikor kimutatják?

Legjobb válasz: úgy tudom a 12. hétig tutira kiderül - az ultrahangon látszik biztosan!

úgy tudom a 12. hétig tutira kiderül - az ultrahangon látszik biztosan!
Szia!Én is ikreket vártam, májusban szültem. A második ultrahangon biztos, hogy látszanak.Ez attol is függ hány hetesen voltál elõszõr uh-n.Nekem 8 hetesen már megmondták, hogy ikrek.De csatlakozom az elõttem lévõhöz.A 12 héten legkésõbb , de ez már nagyon a határ. Mibõl gondolod, hogy ikreid lesznek?
A 12. héten mondják meg ha ikrekrõl van szó, mert elõtte még sok esetben az egyik magzat felszívódhat, de a 12 hetes uh-n tutira megmondják..
Elviekben amint van szívhang, érzékelnie kell a dokinak, hogy 1 vagy 2 szívhangot hall-e. Ennek ellenére hallottam olyan esetrõl, hogy a 20-onvalahány héten derült ki, 2 baba van a pocakban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A 12. UH már rég túl vagyok, a 18.-on is, csak reménykedtem, hogy még van lehetõség, hogy kiderüljön. 20 hetes vagyok.

Melyik az a zenei műfaj, ami a legkésőbb alakult ki a világon?

Szerintem a Rap,de csak szerintem :D

Legjobb válasz: techno

techno
dubstep (elõzõ voltam)
és a tecktonik (szintén elsõ vagyok, mondjuk ez a mûfaj el is tûnt úgy, ahogy jött)
egyszóval az elektronikus mûfajok
Nem, a legújabb tudtommal a Djent. Bár szerintem ez egyáltalán nem "új mûfaj", csak egy Meshuggah ihlette hangzás, már kezdik annak nevezni.

Melyik az a legkésőbbi időpont mikor a babának már mindenképpen bekell fordulnia?

Legjobb válasz: Sajnos olyan nincs,hogy ,,be kell,,!!Van akinek a szülés napján fordul be,de hallottam már olyan kismamát is,akinek a szülõágyon fordult be,éppen az utolsó pillanatban.Az orvosok azt szokták mondani,hogy akinek a 30.-32.hétre befordul annak már úgy is marad a legtöbb esetben,ha viszont a szülés megindulásakor is még faros,akkor császármetszést csinálnak. Én szerencsés vagyok,mert nekem a 30.hét óta fejvégû,csak még nincs beékelõdve :( 36+4 hkm

Sajnos olyan nincs, hogy , , be kell, , !!Van akinek a szülés napján fordul be, de hallottam már olyan kismamát is, akinek a szülõágyon fordult be, éppen az utolsó pillanatban.Az orvosok azt szokták mondani, hogy akinek a 30.-32.hétre befordul annak már úgy is marad a legtöbb esetben, ha viszont a szülés megindulásakor is még faros, akkor császármetszést csinálnak. Én szerencsés vagyok, mert nekem a 30.hét óta fejvégû, csak még nincs beékelõdve :( 36+4 hkm
Ilyen nincs, hogy legkésõbbi idõpont. Egy volt munkatársamnak az utolsó pillanatban fordult be a babája. Úgy volt, hogy császározzák, mert nem fordult be a baba a 40.héten sem, farfekvésés lett volna. Már bent volt a kórházban, a mûtét elõtti vizsgálaton közölte vele az orvos, hogy megfordult a bébi, szülhet rendesen. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!! Azért izgatott ez a kérdés, mert tegnap voltam 4D-n ahol az ultrahangozó csaj azt mondta, hogy jó lenne ha már eldöntené a bab mit akar, már befordulhatna.28 hetes vagyok, de ezekszerint még bõven befordulhat a kicsi fiam :) Köszönöm, hogy megnyugtattatok!
Persze, emiatt ne izgulj, még a babádnak van bõven helye befordulni..nekem a 30.héten fordult be, de meg sem éreztem, mert még annyi helye volt akkor is!!Ez már inkább a 34.-36.hét után jelent gondot, mert akkorra már akkora a baba, hogy onnantól már nem valószínû, hogy be tud, mert már nem igazán van helye.De neked még van helye bõven a méhedben a befordulásra, nyugi, nem lesz ott semmi gond, a babák nagy %-a tudja, hogy be kell fordulnia, a természet ezt is jól kialakította!! Elsõ voltam.
A lányom a 37. héten faros volt, a 38. és 39. héten fejvégû, a 40. héten faros... :) Legkésõbb a szülés beindulásáig kellene befordulnia. :)

Gyorben szeretnek utalni penzt pestre. Melyik az a OTP bank amelyik legkesobbig van nyitva?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Használd az OTP online fiókkeresõjét. Az alábbi linkre kattintva tudod megkeresni a számodra legoptimálisabb bankfiókot Gyõrben, a keresési eredményben pedig a fiókok nyitvatartási idejét is láthatod: https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kapcsolat/Fiokkereso Az OTP Bank szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körû, így azok teljességéért, pontosságáért az OTP Bank felelõsséget nem vállal. Az aktuális feltételrendszert a bankfiókokban közzétett mindenkor hatályos Általános és Üzletági Üzletszabályzatok és Hirdetmények tartalmazzák.

Kedves Kérdezõ! Használd az OTP online fiókkeresõjét. Az alábbi linkre kattintva tudod megkeresni a számodra legoptimálisabb bankfiókot Gyõrben, a keresési eredményben pedig a fiókok nyitvatartási idejét is láthatod: https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kapcsolat/Fiokkereso Az OTP Bank szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körû, így azok teljességéért, pontosságáért az OTP Bank felelõsséget nem vállal. Az aktuális feltételrendszert a bankfiókokban közzétett mindenkor hatályos Általános és Üzletági Üzletszabályzatok és Hirdetmények tartalmazzák.

Melyik az a legkésőbbi életkor, amikor még nem veszélyes teherbe esni (a baba számára)? Később milyen kockázatokkal járhat?

Legjobb válasz: szerintem kb .30.én csak annyit tudok hogy 35 év felett veszélyes,mert akkor nagyobb az esély fejlõdési rendellenesség és a down-kór kialakulásának veszélye!

szerintem kb .30.én csak annyit tudok hogy 35 év felett veszélyes, mert akkor nagyobb az esély fejlõdési rendellenesség és a down-kór kialakulásának veszélye!
Egy gyerek nem zárja ki azt, hogy egy vállalkozást sikeressé tegyél. Sõt 2 gyerek mellett is lehetsz sikeres vállalkozó és sikeres édesanya is. A kettõ nem zárja ki egymást.
Szerintem azért nem árt arra is gondolni, hogy azt a gyereket fel is kell nevelni.És aki nagymama korba szül, az valószínû hogy kevesebb idõt tölthet el a gyerekével. Nem beszélve a kockázatokról, hogy az életkorral emelkednek. Idõbe kell gondolkodni annak, aki gyereket akar.
35 felett már veszélyesebb!
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok és ezt azért kérdeztem mert gyerekszülés elõtt szeretnék saját vállakozást beindítani és jólmenõvé tenni! Nem tudom mennyi idõt fog igénybe venni, de minden földi jót meg akarok addigra adni neki és a család többi tagjának is.
bá az orvosok szerint 30 évnél már több a ockázat. de szrintem 45 alatt még nyugodtan. de ha nincs gyermeked akkor tök mindegy nemszabad nézni a kort. ha 47 éves is valaki és még nincs gyereke akkor mindent bele. amugy hány éves vagy?
Anyukám 45 éves, és 6hónapja született meg az öcsém, tök egészségesen:)
35 fölött már veszélyesebb, viszont egyre többen vannak, akik 35 fölött vállalják be, és egészséges babájuk lesz. Már sok vizsgálatot el tudnak végezni, hogy idõben kiszûrjék a rendellenességeket.
Igen a 35-öt mondják a legtöbben, viszont vannak, akiknek 22 évesen is beteg babájuk születik, és vannak, akik 40 évesen is egészséges babának adnak életet...
vannak statisztikák, de vagy bejön, vagy nem. Nyugodtan építgessed a karriered, ha ennyire elszánt vagy, pár áv múlva már meglesz minden a kisbabához. Azt mondják a legoptimálisabb 24-30 között szülni.

A Canon vagy az Epson a jobb nyomtató márka, melyik szárad ki a legkésőbb, az mennyi idő?

Legjobb válasz: Csak szubjektív választ tudok adni. Munkám során már sokszor találkoztam mindkét márkával, de az Epsonokkal egyértelmûen többet szívtunk. Az, hogy melyik patron szárad be hamarabb, nem biztos, hogy márkafüggõ. Hiszen itt van a nagy kérdés, hogy gyárit veszel-e, vagy után-töltöttet. Illetve, hogy milyen sûrûn nyomtatsz vele. Hetente min. 1x meg kell dolgoztatni mindegyiket.

Csak szubjektív választ tudok adni. Munkám során már sokszor találkoztam mindkét márkával, de az Epsonokkal egyértelmûen többet szívtunk. Az, hogy melyik patron szárad be hamarabb, nem biztos, hogy márkafüggõ. Hiszen itt van a nagy kérdés, hogy gyárit veszel-e, vagy után-töltöttet. Illetve, hogy milyen sûrûn nyomtatsz vele. Hetente min. 1x meg kell dolgoztatni mindegyiket.

Az arab szamsor melyik szamjegyet talaltak fel a legkesobb?

valaszoljatok gyorsan pls

Legjobb válasz: 0.

0.

Nektek melyik volt az a dátum, amikor a hónapban legkésőbb jött meg? Csak mert már 18. -a van és még nem jött meg.

Legjobb válasz: Hú, nekem volt olyan hónap amikor meg se jött. Nagyon dühös is voltam a fõnökömre.

Hú, nekem volt olyan hónap amikor meg se jött. Nagyon dühös is voltam a fõnökömre.
Ez nem naptar, hanem szemely fuggo... Mindenkinek maskor jon meg.egyaltalan nem torvenyszeru, hogy honap elejen van meg..

Ha Novynette tablettát szedek, már az első hét napos kihagyás alatt meg KELL jönnie a vérzésemnek? Illetve ha igen, a kihagyós hétnek legkésőbb melyik napján?

Ha Novynette tablettát szedek, már az els? hét napos kihagyás alatt meg KELL jönnie a vérzésemnek, figyelembe véve a következ?ket:

Legjobb válasz: Nézzük sorba: 1. Tök mindegy eddig milyen hosszú volt, most másmilyen lesz. A tabi "kikapcsolja" a saját siklusod, és csinál egy mesteségest. 2. Szerintem ennek sem kellene befolyásolnia, de ki tudja. 3. Ha teherbe estél (amire kicsi az esély, de persze mindig van), akkor nem fog megjönni. Szóval elsõ levél végén, a 7 napos szünetben is meg kellene jönnie. Ha nem jön, akkor fodrulj az orvosodhoz.

Nézzük sorba: 1. Tök mindegy eddig milyen hosszú volt, most másmilyen lesz. A tabi "kikapcsolja" a saját siklusod, és csinál egy mesteségest. 2. Szerintem ennek sem kellene befolyásolnia, de ki tudja. 3. Ha teherbe estél (amire kicsi az esély, de persze mindig van), akkor nem fog megjönni. Szóval elsõ levél végén, a 7 napos szünetben is meg kellene jönnie. Ha nem jön, akkor fodrulj az orvosodhoz.
Igen, meg kell, hogy jöjjön. Az, hogy elõtte milyen volt a ciklusod, teljesen mindegy, mivel a gyógyszer kikapcsolja a petefészkeket, a ciklust kizárólag a gyógyszer szabályozza. Gombára nem jó az antibiotikum, az csak bacikat öli, gombára antiMIKOTIKUM való. A fertõzés amúgy bezavarhat a megvonásos vérzésbe. Nincs szentírás arra vonatkozóan, hogy mikor KELL megjönnie a 7 nap alatt, ez egyénileg kialakul + az aktuális zavaró tényezõk (pl. stressz, betegség) függvénye. Személy szerint nekem mindig elég késõn jött meg, 5-6. napon általában, de volt már 7. nap is. 25/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!