Találatok a következő kifejezésre: Melyik az kutyafajta amelyik könnyen (2 db)

Melyik az a kutyafajta amelyik könnyen alkalmaszkodik elviseli ha egyedül van keveset ugat és aranyos és lehetőleg ha emeletes házban van azt is kibírja?

Legjobb válasz: Itt szerintem elsõdleges kritérium aminek meg kell felelni, az az emeletes ház. Itt pedig szerintem egy zsebdünnyögõ érzi jól magát, maximum egy tacsi vagy pincsi, ennél nagyobb testû kutyát tartani szerintem már állatkínzás.

Itt szerintem elsõdleges kritérium aminek meg kell felelni, az az emeletes ház. Itt pedig szerintem egy zsebdünnyögõ érzi jól magát, maximum egy tacsi vagy pincsi, ennél nagyobb testû kutyát tartani szerintem már állatkínzás.
Szerintem a törpe spicc is nagyon édi:) Nekem volt olyanom 2 is és jól bírták max annyi hogy nagyon hullik a bundija( mivel hosszúszõrû ez természetes:) :)
Nekem ben a lakasban sicu kutyusom volt. nagyon édi, imadnivalo , kistestu , nagyon ragaszkodo joszag. ha benti kutyat szeretnel mindenkeppen nezz utana a neten vagy egy kinyvben , hogy mely kutyusokat ajanljak hazban tartani. es az minden kutyanal van hogy naon hullik a szore- foleg a hosszabb szorueknel.ezert mi elvittuk kutyakozmetikara ahol lenyirtak a szoret, a kormeit rendbe szedtek stb. Nekem a sicu fajta naon a szivemhez nott...... :) )))))
Kis testû, divatos szobacirkálókat vihetsz (westie, yorki...). Persze ezek társasági kutyák, így nem lehet õket napokig magukra hagyni, és attól, hogy kis testûek õket is illik naponta 2-3 alkalommal sétáltatni. Nagy testû kutyákat nem ajánlom, nekik nem való a lakás, akkor se ha kicsi a mozgás igényük.
nekem yorkim van, hát nem mondhatnám, h nem ugatós.kertesbe lakunk, de néha már igy is rájuk kell szólnom, nehogy a szomszédok szóljanak.de viszont nekik nem hullik a szõrük.én csak ezt a fajtát ismerem jól.
Én a beagla-t ajánlom csak az a gond vele hogy ha egyedül lesz a lakásba venni kell neki rágcsit.
Hülyeség, hogy panelban csak zsebcirkálók élhetnek!Mi egy 63 négyzetméteres panelban lakunk és egy szetterkeverékünk van!Persze le van mozgatva meg minden, otthon viszont folyton alszik, és nem úgy néz ki, mint aki ezt kínzásnak érezné!Egy nagyobb kutya is jól érezheti magát egy panelban!Sõt inkább azok valók oda, mert nem ugatnak folyton, mint a kanapéhuszárok!De visszatérve a kérdésre:szerintem a legmegfelelõbb egy keverék, skót juhász, szetter, retriever vagy pedig ha kisebb kell, akkor középuszkár lenne jó!
Nekünk van egy beagle kutyánk aki nagyon csendes, aranyos.
border collie és airdale terrier jutott így hirtelen eszembe...
uszkár, a pásztorkutyák többsége is ilyen, vagy esetleg a jack russel terriert tudom még ajánlani, bár õ kis méretû.Vagy törpe-közép snaci.
Még a boxerre is illik az összes kritérium.
közép snaci, vagy nekem még a drótszõrû foxi ugrott be, csak õ kicsike, de minden más kritériumnak tökéletesen megfelel.
A Németjuhász tökéletesen megfelel ezeknek.
Husky is, csak õk kicsit makacsak.:) De amúgy nagyon intelligensek.
A Magyar vizsla :) - Középnagy, rövid szõrû, játékos és rendkívül aktív. Nagyon nagyon energikus és elmegy a gazdival a világ végére is és nagyon értelmes könnyen tanul.
A kérdező hozzászólása: kössz szépen a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!