Találatok a következő kifejezésre: Melyik az korcsolyapálya Budapesten, ahol (1 db)

Melyik az a korcsolyapálya Budapesten, ahol a legkevésbé van tömeg és alkalmas a tanulásra?

Legjobb válasz: A lehetõ legjobb hely a tanulásra!!!!!! A Városligeti Mûjégpályánál jobbat nem találsz sehol a világom :) Tanulásra le van kerítve egy rész!!!

A lehetõ legjobb hely a tanulásra!!!!!! A Városligeti Mûjégpályánál jobbat nem találsz sehol a világom :) Tanulásra le van kerítve egy rész!!!
Viszont mostanába eléggé felment az ára, Erzsébeten is van egy jó téli-nyári mûjégpálya. Még nem voltam, de szerintem nem lehetnek sokan! Nézd csak meg a neten: http://www.erzsebetjegcsarnok.hu/
én pesterzsébetre járok korizni (most nyáron is) alig vannak, és nagyon segítõkészek, nem röhögnek ki...egy tutijó hely
Igen nagyon jó hely én is szoktam oda járni, fedett pálya , de télen hétvégenként nagyon sokan vannak.
Szerintem ilyen nincs!!!
A West-End tetején lévõ jégpálya is szuper!
Ha magadtól szeretnél megtanulni(én ezt javaslom, mert felesleges pénzt kidobni, magadtól is megtanulsz meg az emberek jófejek, és ha megkéred õket vagy az ismerõseidet megtanítanak). Ebbõl a szempontból a fedett hokipályákon jó megtanulni(Pesterzsébet-du 1-tõl-, Újpest). Én ezeket tudom javasolni nekem ez a kettõ a legszimpibb és itt a legolcsóbb, mind a korcsolyabérlés, mind az élezés és a belépõ, ráadásul, ha ügyes vagy Erzsébeten ingyen is be tucc slisszolni, mert a kutya se ellenõrzi, hogy van e karszalagod. A Mûjégen(Városliget) mindig sokan vannak, és du le se takarítják rendesen a jeget, meg nincs korlát, vagy vmi, ami mellett könnyebb egyes figurákat gyakorolni. A korcsolya vásárlásnál pedig a mûanyag fûzõs, vagy csattos(kényelem függõ) kesken fejû, hosszû szárú korcsolákat tudom kezdésként javasolni, ez jobban tartja a lábat, mint a textil. És ha tetszik érdemes érte pénzt kidobni (10-20 ezer forintokat) egy jó Roces korcsolyáért


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miben más a rövid síléc (96cm)?

96 cm hosszúságú.és miben tér el egy hagyományostol?(egy hossutol pl.) Kell valami más sítudás hozzá?

4

Hogyan kell jégkorcsolyával fékezni?

Kezd?nek mi a legegyszer?bb?

5

Síelésnél úgy jó, hogy alul:harisnya, sízokni, sígatya felül:rövidujjú, vékony hosszúujjú, termopulcsi, sídzseki? meg persze sál, szemüveg, kesztyű, sisak. Az a lényeg, hogy jól tudjak mozogni és mégse fázzak.

3

Hogy lehet eldönteni, hogy melyik lábad legyen elől snowboardnál?

ismerem azt, hogy meglököd a másikat hátulról amikor vigyázban áll, de hallottam már olyanról, aki mégis a másik lábával lépett el?re. Nincs valami biztosabb módszer? mondjuk, hogy teszi karba a kezét, melyik szemével kacsint..:D

11

Van Budapesten ingyenes jégkoripálya?

Korim van, de annyira drága a jegy mindenhova... Tudtok olyan helyet, ahol ingyen korcsolyázhatnék?

3

A jégen hogy lehet hülyéskedni? (bővebben lent)

Megyünk majd a haverokkal korcsolyázni de a fogócskán és a hokin kívül tudtok vmit amivel el lehet ütni az id?t?

6

Van aki pelenkát hord ha siel?

Na nem bolondultam meg de tényleg tavaly voltunk Romániába sielni, ne tudjátok meg hogy egy forgalmidugóba 4 órát araszoltunk, és anyira kellett pisilni hogy már fájt, azt kivántam bár csak lenne pelenkám és bepisilhetnék. Most viccen kivül hogy birjátok ki pisilés nélkül?

6

Mennyiért lehet korcsolyát bérelni? (Városligetbe mennénk) Meddig van nyitva?

1

Hol lehet Magyarországon elkezdeni bobozni?

4

Szerintetek ezen a télen lehet korizni a Velencei tavon?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!