Találatok a következő kifejezésre: Melyik az korcsolyapálya Budapesten, ahol (1 db)

Melyik az a korcsolyapálya Budapesten, ahol a legkevésbé van tömeg és alkalmas a tanulásra?

Legjobb válasz: A lehetõ legjobb hely a tanulásra!!!!!! A Városligeti Mûjégpályánál jobbat nem találsz sehol a világom :) Tanulásra le van kerítve egy rész!!!

A lehetõ legjobb hely a tanulásra!!!!!! A Városligeti Mûjégpályánál jobbat nem találsz sehol a világom :) Tanulásra le van kerítve egy rész!!!
Viszont mostanába eléggé felment az ára, Erzsébeten is van egy jó téli-nyári mûjégpálya. Még nem voltam, de szerintem nem lehetnek sokan! Nézd csak meg a neten: http://www.erzsebetjegcsarnok.hu/
én pesterzsébetre járok korizni (most nyáron is) alig vannak, és nagyon segítõkészek, nem röhögnek ki...egy tutijó hely
Igen nagyon jó hely én is szoktam oda járni, fedett pálya , de télen hétvégenként nagyon sokan vannak.
Szerintem ilyen nincs!!!
A West-End tetején lévõ jégpálya is szuper!
Ha magadtól szeretnél megtanulni(én ezt javaslom, mert felesleges pénzt kidobni, magadtól is megtanulsz meg az emberek jófejek, és ha megkéred õket vagy az ismerõseidet megtanítanak). Ebbõl a szempontból a fedett hokipályákon jó megtanulni(Pesterzsébet-du 1-tõl-, Újpest). Én ezeket tudom javasolni nekem ez a kettõ a legszimpibb és itt a legolcsóbb, mind a korcsolyabérlés, mind az élezés és a belépõ, ráadásul, ha ügyes vagy Erzsébeten ingyen is be tucc slisszolni, mert a kutya se ellenõrzi, hogy van e karszalagod. A Mûjégen(Városliget) mindig sokan vannak, és du le se takarítják rendesen a jeget, meg nincs korlát, vagy vmi, ami mellett könnyebb egyes figurákat gyakorolni. A korcsolya vásárlásnál pedig a mûanyag fûzõs, vagy csattos(kényelem függõ) kesken fejû, hosszû szárú korcsolákat tudom kezdésként javasolni, ez jobban tartja a lábat, mint a textil. És ha tetszik érdemes érte pénzt kidobni (10-20 ezer forintokat) egy jó Roces korcsolyáért


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki nyeri meg az A csoportos vilagbajnoksagot?

3

Erdekelt a mol liga?

8

Milyen Bukósisak kell snowboardhoz?

Mennyibe kerül? Hol lehet kapni, és érdemes-e használni?

2

Milyennek kell lennie a jó sí napszeművegnek?

Nem tudom, hogy milyennek kell lennie?! A lencse szine milyen legyen, az arcomra hogyan illeszkedjen?

4

Krompachyban milyen a hó?

Holnap mennénk, de nem tudom, hogy érdemes-e. 50 cm-t ír a net, de vajon jó, vagy jeges, rossz min?ség??

1

Ausztriában (Karintia) nagyjából mennyiért lehet sílécet és cipőt kölcsönözni naponta? Kint vagy itthon érdemesebb?

Most fogunk el?ször síelni és visszük a 9 hónapos babánkat is, emiatt viszont nagyon kevés lesz a helyünk, jobb lenne ha nem kellene még a sícuccot is vinni.

1

Honnan lehet Kecskeméten jégkorcsolyát kölcsönözni?

0

Miket kell tudni a síelésről?

Az idén megyünk el?ször síelni majd lesz biztosan valaki aki elmondja a dolgokat de valami alapot le tudnátok írni vagy valami honlapot esetleg ha tudnátok ajánlani azt megköszönném

9

Szabad befagyott tavon korcsolyázni? 15 cm-es jég van a Velencei tavon, a barátom el akar vinni, de félek mi lesz ha beszakad?

Jó,tudom,15 cm elég sok,de tuti hogy nem szakad be? Még életemben nem koriztam tavon.:S

8

Hányas jégkorcsolyát vegyek, ha 39-es a lábam?

Azt hallottam, hogy két számmal nagyobbat kell venni a zokni miatt, és azért is, mert amikor korizok, akkor el?re fog csúszni a lábam... Ez igaz? Akkor nekem 41-es kell? Vagy nem elég a 40-es?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!