Találatok a következő kifejezésre: Melyik az korcsolyapálya (1 db)

Melyik az a korcsolyapálya Budapesten, ahol a legkevésbé van tömeg és alkalmas a tanulásra?

Legjobb válasz: A lehetõ legjobb hely a tanulásra!!!!!! A Városligeti Mûjégpályánál jobbat nem találsz sehol a világom :) Tanulásra le van kerítve egy rész!!!

A lehetõ legjobb hely a tanulásra!!!!!! A Városligeti Mûjégpályánál jobbat nem találsz sehol a világom :) Tanulásra le van kerítve egy rész!!!
Viszont mostanába eléggé felment az ára, Erzsébeten is van egy jó téli-nyári mûjégpálya. Még nem voltam, de szerintem nem lehetnek sokan! Nézd csak meg a neten: http://www.erzsebetjegcsarnok.hu/
én pesterzsébetre járok korizni (most nyáron is) alig vannak, és nagyon segítõkészek, nem röhögnek ki...egy tutijó hely
Igen nagyon jó hely én is szoktam oda járni, fedett pálya , de télen hétvégenként nagyon sokan vannak.
Szerintem ilyen nincs!!!
A West-End tetején lévõ jégpálya is szuper!
Ha magadtól szeretnél megtanulni(én ezt javaslom, mert felesleges pénzt kidobni, magadtól is megtanulsz meg az emberek jófejek, és ha megkéred õket vagy az ismerõseidet megtanítanak). Ebbõl a szempontból a fedett hokipályákon jó megtanulni(Pesterzsébet-du 1-tõl-, Újpest). Én ezeket tudom javasolni nekem ez a kettõ a legszimpibb és itt a legolcsóbb, mind a korcsolyabérlés, mind az élezés és a belépõ, ráadásul, ha ügyes vagy Erzsébeten ingyen is be tucc slisszolni, mert a kutya se ellenõrzi, hogy van e karszalagod. A Mûjégen(Városliget) mindig sokan vannak, és du le se takarítják rendesen a jeget, meg nincs korlát, vagy vmi, ami mellett könnyebb egyes figurákat gyakorolni. A korcsolya vásárlásnál pedig a mûanyag fûzõs, vagy csattos(kényelem függõ) kesken fejû, hosszû szárú korcsolákat tudom kezdésként javasolni, ez jobban tartja a lábat, mint a textil. És ha tetszik érdemes érte pénzt kidobni (10-20 ezer forintokat) egy jó Roces korcsolyáért


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Snowboardosok, hogyan a legkönnyebb megtanulni a felvonókat használni?

Tavaly próbálkoztam, de nem volt sikerélményem és ki is nevettek, vagy csak idegeskedtek mert nagy volt a sor, így feladtam, mert teljesen lecsökkent 0-ra az önbizalmam. Viszont a párom szerint jól megy a csúszás es hamar tanulok, igy nem érti, miért nem megy a felvonó.
Mindig az történik, hogy húzna a felvonó, de olyan mintha oda lennék ragasztva a földhöz, nem mozdu a deszka, hiába emelgetem a lábammal, de a kötél meg húz, így folyamatosan elesek.
Ha a gyerekkötelen vagy próbakötelen gyakorlok, van értelme vagy az úgy sem olyan?
Nem akarok megint beégni, mert így is összeszorul a gyomrom ha a felvonóra gondolok. Legszívesebben sírva elfutnék, de snowboardozni meg nagyon szeretek..

3

Kecskemét Katona József Gimnázium korcsolya?

Mennyibe kerül?

2

A síelők közül megtudnátok mondani, hogy melyik lencseszín a legjobb a hószakadásos, erősen borul időben? Főleg hóvakság ellen?

4

15 éve korcsolyáztam utoljára. Múlt héten megint elkezdtem. Mennyi idő amíg megtanulom rendesen?

1-1 órákra megyek csak, mert itt ahol élek, nagyon drága. Eddig 3 alkalommal voltam. Els? alkalommal még állni sem tudtam a jégen, úgy elfelejtettem mindent de kb 10 perc múlva tudtam menni úgy, hogy kézen fogtak. 1 óra múlva mentem egyedül is. Másodk alkalommal már teljesen egyedul mentem, de nagyon bizonytalan voltam még. Most harmadszorra érzem azt, hogy már nem félek, nem kell fogni a kezem hogy biztonságban érezzem magam, és merek jó gyorsan is menni. Az normális hogy 15 év alatt ennyit felejt az ember és jóformán újra meg kellett tanulni az egészet? :S

5

Melyik a legjobb sípálya amit valaha kipróbáltál?

8

Kecskemét korcsolyapálya?

Kecskemét városában hol található KORREKT ÁRON korcsolyapálya?

3

Hol lehet Székesfehérváron korcsolya (leginkább hoki) tanfolyamra jelentkezni? Felnőtt oktatásra gondolok és lehetőleg kezdő v. haladó.22/f

1

Milyen hosszú legyen a sílécem?

Kezd? vagyok gyerek 140 cm magas mekkora sílécet vegyek?

3

Hol lehet jó minőségű és olcsó műkorit venni?

2

Az állítható korit hogy tudom beállítani a méretemre?

Van rajta egy gomb, azt kéne megnyomni, és akkor elvileg szétpattan és nagyobb lesz. Nekem csak egyszer pattant ki. Így meg kicsi, de biztosan nem ez a max méret, mert 38-as a lábam, és 38-41-es a kori. Mit csináljak vele? Se kisebbre se nagyobbra nem tudom húzni.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!