Találatok a következő kifejezésre: Melyik az kisemlős (5 db)

Melyik az a kisemlős (max kiskutya) ami nem igényel társat?

én foglalkoznék vele. csak nem akarok 2 darabot, csak egyet. mit ajánlotok?

Legjobb válasz: macska

macska
A nyuszi nem magányos állat!!! Ez egy tévhit, való igaz, nehéz összeszoktatni két nyulat, és ivartalanítva kell, hogy legyenek (ivartalanított fiú-ivartalanított lány a legjobb), de erõsen társas lények!
Én is a hörcsögöt mondanám. A nyuszi szerintem nem igazán magányos állat, mert nekem is nyuszim van és nagyon igényli a szeretetet. És a tengerimalaccal is így van.
valóban vagy a hörcsög, vagy a nyuszi. esetleg egy patkány ha nem irtózol tõlük. de mindegyikkel sokat kell foglalkozni. olvass utána a gondozásuknak, tartásuknak, és utána dönts. sok sikert :)
Nyuszi
Torpe horcsog. :D Nagyon edesek. :x Es jobban szeretik egyedul. :) Nekem iis van. :D
Játék mackó:D Viccet félreértve szerintem is macska vagy hörcsög esetleg nyúl, vagy sün De ezt neked kell eldönteni. Mihez van energiád, kedved, pénzed...stb
Én is a hörcsögre szavazok, nagyon aranyos és szeret egyedül lenni. Persze a simogatást is szereti!
Hörcsög.
Hörcsög.
teve, a szaharában ugyanis nappal borzasztó forróság van, éjjel pedig rettenetesen hideg.
Nos, ez én vagyok. :)
Amelyik magyarországon megél az mind.
Patkány Az mindent kibír. :D
Medveállatka http://hu.wikipedia.org/wiki/Medve%C3%A1llatk%C3%A1k Az egyetlen szépséghiba, hogy nem gerinces.
De az a jó benne hogy akár 100 évig is élhet... ha túl hideg van hibernálódik... EZ a neked avló állat! Szerintem is medveállatka vagy mi ez

Melyik az a kisemlős amelyik a legjobban a kézhez szokik?

Legjobb válasz: talán a nyúl, tengerimalac, csincsila, de minden állatnak személyisége van így van amelyik jobban van amelyik kevésbé. de biztos hogy sok sok törödés által lehet elérni a kézhez szoktatást.

talán a nyúl, tengerimalac, csincsila, de minden állatnak személyisége van így van amelyik jobban van amelyik kevésbé. de biztos hogy sok sok törödés által lehet elérni a kézhez szoktatást.
Nekem a törpehörieim hamar kézhez szoktak.Egyszerûen imádom õket.
A csuklyáspatkány igen hamar kézhezszokik, sõt igényli is a babusgatást, ha egyedül tartod, pár nélkül. Beszerzése olcsó, tartása egyszerû.
A csincsilla vagy a degu...
A kérdező hozzászólása: hello én is a degura tippelek mert van két degum és amikor megvettem õket ki se mertek jönni a házból és kb 2 hónap mulva már kijönnek a kezembe is...:)


Kisemlős számára melyik a jobb a ketrec vagy az üveg terrárium?

Legjobb válasz: egy nagy üvegterráriun,hogy ne rácsokon keresztül lássa a világot

egy nagy üvegterráriun, hogy ne rácsokon keresztül lássa a világot
Ketrec. A terrárium nyáron nagyon befülled és meleg, a ketrec jobban szellõzik, de az állatka is sokkal barátságosabb lesz ha a külvilág ingerei állandóan érik, hallja a gazdi hangját és érzi a szagát.
Egyértelmûen a ketrec a megfelelõbb!
Elsõ.Az üvegterráriumból szegény meg kisem lát.Meg nyáron hõgutát kaphat.Egyszer így pusztult el az egyik tengerimalacom.Most van egy tengerimalacom amíg 1 évig üvegben volt félõs volt, alig volt hangja és nagyon meleg volt nyáron.Mostmár 2 éve ketrecben van és sokkal aranyosabb elmúlt a félénksége, nincs melege mert szellõzik a ketrec és állandóan quizik meg ordíbál a kajáért.Ja és nem rágja sosem.A nyulam viszont éjszakánként a ketrec rácsát tépi mert unatkozik(mivel én alszom).De ilyenkor kiviszem máshova.
Ketrec: - sokkal jobban eljutnak hozzá a külvilági ingerek, pl.a gazdi hangja is, és ezért sokkal barátságosabb és jobban szokja a környezetét - sokkal könnyebb tisztítani - könnyebb szállítani - levegõzik, így nem reked meg benne nyáron a meleg, illetve nyáron, ha nagyon meleg van a ketrec tetejére tehetsz konyharuhát és rá jégakkut és így hûteni tudod a közvetlen környezetét, hogy ne kapjon hõgutát az állatkád
Pontosan mirõl van szó? mert egereknek jobb a terrárium, de a nyuszit ketrecben kell tartani
Szerintem a terrárium a jobb, mert könnyebb tisztítani és nem tudja belõle az állatka kikaparni a forgácsot meg az ilyesmiket. Viszont a ketrec jobban szellõzik. amúgy, ha a lakásban hûvös van nyáron (mint nálam), akkor nem tud befülledni a terrárium sem.
Neki tökmindegy (már persze nem mindegyiknek, amelyik kényes a hõmérsékletre, annak terkó kell, amelyik meg a szellõzésre, vagy szeret mászni, annak jobb a ketrec), de ha mindkettõ megfelelõ, akkor igazából csak az a kérdés, hogy te melyiket szereted jobban takarítani :)
Tengerimalac, mini yorki
1.válaszoló vagyok.. Ayayyy :( Háát igazából, amit ajánlani tudnék, és nincs velük sok gond:halak, habár nem tudsz velük semmit kezdeni, de nagyon szép egy "csepp" természet a szobában:) ) Akkor esetleg ékszerteknõs olyan picik és semmi gond velük:) Vagy ha komoly száéndékaid vannak, mondjuk egy tengeri akvárium, nagyon különleges.És persze nagyon drága!
Lehet, hogy a mókuson túl kéne adni és akkor belemenne anyud egy törpenyusziba.Próbálj vele beszélni , egy nyuszit sok dologra meg lehet tanítani és lehet ölelgetni meg dögönyözni is, persze csak óvatosan .
Ja igen én ismét a sünis válaszoló vagyok!!! Szerintem a mókust semmiképp ne távolítsd el otthonról, mert lelkileg nem tesz jót neki!!! Egyébként azt mondják, hogy a Corában a FressNapfben is árulnak ilyet olcsón!!! Csak mert a szinvaparkban 40000 Ft.
Esetleg amit tudnék ajánlani Görény vagy valami papagáj a görény nagyon kedves és aranyos és fõként tiszta állat a papagáj meg ha betudod tanítani és olyan fajt "fogsz ki " akkor akár mászkál a válladon és nem repül el tõled/ esetleg lemming :D vagy akár csincsilla nekem is holnap lesz 2 csincsillám de azokat párba érdemes tartani mert 1 egyedül depressziósak lesznek
Szia! A görényel próbálkoztál már?Aranyosak .anyukádnak mutass pár állatról(olyanról amit szeretnél)képet , lehet hogy teccik neki:)
Na, ismét a sünis válaszoló. A FressNapf-es és a 40000 Ft.-os dolog a sünire vonatkozik!!!
Ha Miskolcon laksz vagy annak a közelében, akkor menj el anyukáddal a szinvaparkba, ott a moletti divattól nem messze van egy kisállat kereskedés. Ebben van afrikai süni, fehéres, puha tüskékkel. Anyukád (így az enyém is ) elsõ pillantásra bele fog szeretni ezekbe a tündéri állatkákba. Óvatosan még ölelgetni is lehet.
A kérdező hozzászólása: A mókus úgy hogy elmentünk az Árkádba és mint mindig ahol van állatbolt benetünk oda is.Én megláttam azonnal a plakátott hogy mókusok mivel még nem ismertem aszt az állatot mindenképpen benéztem.És ott látam és aszt mondta hogy talán ijenem lehet ha akarom.A kb minden más állat amit ismerek arra van kifogása.Pl:Hörcsög egéer stb...azzal az a baj hogy a farka gyusztustalan patkányszerü......Nemsokára elköltözünk ott lehet hogy találunk megoldást...:)
4.válaszoló vagyok: Hát ez nehéz lesz!!!:( De a mókus hogy jöhetett szóba?? Nagyon nehéz ilyen állatot mondani.. De mi zavarja anyukádat az állatokban??? A mókusba miért ment bele????
Hát nem tom!!Ez nehéz eset nekünk sem lehetett kutyánk a házban, de tengerimalacunk lett helyette!! Na szóval próbáld meggyõzni hogy eteted itatod gondoskodsz majd az állatról!!:) Egyébként minden szülõ attól fél hogy rámarad a gondozás stb.. Szóval próbáld meggyõzni!!Szurkolok!!:) :) :)
Talán egy achát csiga? Mutatós, meglehet fogni, ugyan ölelni sajna nem, de a legnagyobb elõnye, hogy nem büdös.
A kérdező hozzászólása: Köszii!
Szija:) 1.válaszoló vagyok, és esetleg ha érdekel: [email protected] :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem az a baj, hanem az anyukám nem szereti a nyuszikat, persze én imádom , de a mókusomat is.Létszi küldjétek el a z e-mail emre az msn címeteket és az e-maileteket.Szeretnék beszélni néhány emberel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos az is kizárvamint a patkány hüllõ macska kutya stb...:(
Ja igen az afrikai törpesünikrõl aszt megjegyzem hogy egyáltalán NEM puha a tüskéjük csak ha kézhez vannak szoktatva lelapítják és nem szúr de ha megijeszted vagy hirtelen mozdulatot teszel akkor összegömbölyödnek és igen is szúrnak tapasztalat nekem is van 1 :) egyébként a süni se rossz választás csendes többnyire este aktív és mókás kis lény:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!