Találatok a következő kifejezésre: Melyik az kérdés amire egyszerűen (2 db)

Melyik az a kérdés amire egyszerűen nincsen magyarázat?

Biztos van ilyen!!

Legjobb válasz: Több is van. -Mi az élet? -Hol van a végtelen? -Mikor kezdõdött és meddig tart az idõ? -Ha a semmi létezik, akkor az mégiscsak valami? stb., stb Az ilyen kérdésekre létezhet rengeteg válasz, de mind csak elméletileg van megfogalmazva, senki nem tudja bebizonyítani, hogy tényleg az a jó válasz.

Több is van. -Mi az élet? -Hol van a végtelen? -Mikor kezdõdött és meddig tart az idõ? -Ha a semmi létezik, akkor az mégiscsak valami? stb., stb Az ilyen kérdésekre létezhet rengeteg válasz, de mind csak elméletileg van megfogalmazva, senki nem tudja bebizonyítani, hogy tényleg az a jó válasz.
A te kérdésed pont ilyen. Arra nincs magyarázat. ... Vagy pont most válaszolok rá...? Vagy nem tudom. :D
mindenre van magyarázat még ha bizonyítani nem lehet (ha más nem akkor vallásos válasz akármi)...mindenki tud választ adni mindenre, mindenki a kérdést saját szemszögébõl közelíti meg!!! (pl. kérdés az h van e végtelen válasz hogy nincs -->ez is válasz!még ha nem is konkrét ) a bizonyítással kapcsolatban bizonytalan világban élünk !.....
Mi volt elõbb a tyúk v. tojás? Ha leoltom a lámpát hová lesz a fény?:) )))) Van sok ilyen kérdés
2 dolog a legutóbbi kérdésre: 1. embrionális fejlõdés a 'la darwinizmus 2. A hûtõben van! :D

Amikor feltettem azt a kérdést hogy melyik fél győzne Itachi és Kisame vs Raikage és Temari akkor azért szavaztatok Itachiékra mert Temari-t nem tartjátok jónak, vagy egyszerűen csak Itachiék a jobbak?

Legjobb válasz: amúgy azért Írtam Temari-t mert szerintem az akatsukiból Konant, Sasorit, Hidant, és Dei'-t üti! (Dei'-t nem biztos!)

A kérdező hozzászólása: amúgy azért Írtam Temari-t mert szerintem az akatsukiból Konant, Sasorit, Hidant, és Dei'-t üti! (Dei'-t nem biztos!)
A kérdező hozzászólása: jah és persze Temari már jounin (Dzsónin) rangon van! :)
Itachiék a jobbak.
A kérdező hozzászólása: oké köszi! :)
az hogy jounin nem jelent semmit különben is Temari-nak van protekciója, mert az öccse a Kazekage Shikamaru vagy Shino szerintem erõsebb nála, õk mégis csak chuninok
egyébként Sasorit és Deidarat nem nagyon tudná legyõzni Deidara lenyomta Gaara-t, Sasorit meg Chiyo nagyi is alig tudta legyõzni Sakuraval
A kérdező hozzászólása: Háááát! lehet, de Shikamaru-t meg Shino-t simán eltiporná! õk chuunin-ok csak Temari meg jounin! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!