Találatok a következő kifejezésre: Melyik az kérdés amire (70 db)

Íme: [link]
A kérdező hozzászólása: hû, ez gyors válasz volt :) köszi
Az nem jó név, hogy googolplex a googolplexediken?
A kérdező hozzászólása: Elég érdekes, de nekem tetszik :D
Így viszont tetszõlegesen nagy számoknak is lehet neve.
Albertirsa jó hely!!!!
1. West Bromwich 2. Manchester City :)
1. Sokan hiszik azt hogy a WBA-ban játszik Gerzson, de valójában õ fradis. 2. Albertirsa - ezáltal is gratulálni szeretnék nekik a kiemelkedõ eredményükért!! Ha esetleg kételkedsz a válaszaimban(miért is tennéd?!), akár rá is guglizhatsz
A kérdező hozzászólása: koszi mindkettotoknek! :)
Te kajak nem értetted a szarkazmust, vagy játszod az intelligenst és most leszarod, hogy viccelõdtek veled?
A kérdező hozzászólása: Bajod? He?

Mely 10 kérdés az, amit megkérdeznél attol a lánytol/fiútol akivel már hónapok óta eggyütt vagytok?

A kérdés eggyértelmú :P

Legjobb válasz: Mi folyamatosan beszélgetünk, mint egy normális párkapcsolatban. Nincs kérdés amit nem tennék föl neki. Nem tudok 10-et gyûjteni mert nincsenek olyan kérdések amiket félnék vagy nem tudnék megkérdezni.

Mi folyamatosan beszélgetünk, mint egy normális párkapcsolatban. Nincs kérdés amit nem tennék föl neki. Nem tudok 10-et gyûjteni mert nincsenek olyan kérdések amiket félnék vagy nem tudnék megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak megköszönöm hogy írt :)
1. milyen volt az 1.? 2. csalódtál-e benne? 3. megbánta-e? 4. mi az, amit kipróbálna, de még nem kapta meg? (lehet sex terén vagy más terület is) 5. mik a céljai? 6. vannak-e különleges álmai? 7. legszebb és legrosszabb élmény? 8. mi az amit szeret vagy nem szeret? szintén bármely területre vonatkozóan 9. mik az elvárásai? 10. hát a 10.et elfelejtettem, de viszont még gondolkodom majd rajta. bár nem tudom, hány évesek vagytok:)
A kérdező hozzászólása: Bár tény hogy néha hagyok ki betût mert gyorsan írok :D
A kérdező hozzászólása: Az, hogy valamit rosszul fogalmazok, nem azt jelenti hgy nem tudok írni :D
"16 éves már majdnem nõ" Nem majdnem nõ. Sokára van még attól. Nem 18 éves korodban válasz rögtön azzá. És aki ilyen értelmes kérdést tesz föl és egyetlen önálló gondolata sincsen nem beszélve arról, hogy írni sem tud rendesen, az még nagyon messze van attól, hogy nõ legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: És szerinted egy 16 éves már majdnem nõ ezt honnan is tudná?
pl az h "aids-es vagy?" ez egy fontos kérdés , amit nem merne mindenki nyíltan megkérdezni...mert feltételezi h minden rendben ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek üzenem, hogy mink is így vagyunk, csak megkért hogy kérdezzek valami nem mindennapit... Másodiknak üzenem, nem ilyen idétlen linket kértem, sõtt, nem is linket... Harmadiknak üzenem, kösz, de ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor légyszíves hanyagold az oldalt ;)
1.Szereted a túró rudit? 2.Anyád hogy van? 3.Hány éves a kapitány? 4.Csabai vagy Gyulai kolbász? 5.Láttad a terminátor 2-t? 6.Maszturbáltál már análisan? 7.Kõ kóla? 8.Mit iszik a tehén? 9.Jobbikra szavazol? 10.Mit nézel?
tik is így vagytok? az jó.


Melyik volt az a kérdés amire legelőször válaszoltál? /vagy melyik kérdés van leghátrébb a "megválaszoltjaid" között? /

Legjobb válasz: "Hogy hívják azt a kommentátort aki a SportKlub-on kommentálja a Barca TV meccseit?" Igen. Ez van leghátrébb, és ez is az, amit elsõnek megválaszoltam.:)

"Hogy hívják azt a kommentátort aki a SportKlub-on kommentálja a Barca TV meccseit?" Igen. Ez van leghátrébb, és ez is az, amit elsõnek megválaszoltam.:)

Melyik volt az elso kerdes, amit itt feltettek?

..es mikor? :) :)

Legjobb válasz: Opsz, elolvastam. :D Azt hittem, személyes elsõ kérdésekre vagy kíváncsi. Az oldal legelsõ kérdése azt hiszem az volt, hogy hogy lehet a legkönnyebben teherbe esni... Ha jól emlékszem, valamelyik kérdésben olvastam, keress rá. :)

Opsz, elolvastam. :D Azt hittem, személyes elsõ kérdésekre vagy kíváncsi. Az oldal legelsõ kérdése azt hiszem az volt, hogy hogy lehet a legkönnyebben teherbe esni... Ha jól emlékszem, valamelyik kérdésben olvastam, keress rá. :)
10-12 21:05 Tudnám minek kellett akkor lepontozni.

Melyik volt az a kérdés, amit máshol nem mertél megkérdezni, ezért regisztráltál a GYK.hu-n és itt megkérdezted?

Legjobb válasz: Engem a kockaságom sodort ide (téleg' sok a hülye kérdés de "Ne OFFolj!" mondja a szabály, néha nehéz megállni) egy játék gépigénye érdekelt volna (Shaun White Skateboarding)(azóta megvan és simán indult medium graph-on) leírtam a gépem adatait.Persze egy csomóan nézd meg a gépigényét, írd be a google-be. már vagy fél napja kerestem elõtte. (végül is itt nem kaptam konkrét használható válasz, de azért beajánlottak egy veboldalt http://gepigeny.hu/ amit azóta is használok.

Engem a kockaságom sodort ide (téleg' sok a hülye kérdés de "Ne OFFolj!" mondja a szabály, néha nehéz megállni) egy játék gépigénye érdekelt volna (Shaun White Skateboarding)(azóta megvan és simán indult medium graph-on) leírtam a gépem adatait.Persze egy csomóan nézd meg a gépigényét, írd be a google-be. már vagy fél napja kerestem elõtte. (végül is itt nem kaptam konkrét használható válasz, de azért beajánlottak egy veboldalt http://gepigeny.hu/ amit azóta is használok.
én azért regisztráltam, hogy megkérdezzek valami olyat amit nem tudok, és már égen földön kerestem rá a választ, végig lapoztam az internetet :D dee semmi... asszem valami zenének a címét kérdeztem, és baromira örültem, hogy tudtak segíteni :D
Én csak a sok hülye miatt regisztráltam. Nem lennék normális ha itt kérdeznék. Ez egy vicclap lett.
Elsõnek: senkit nem kell lehülyézni, mert egyszer te is az lehetsz, ha valamihez nem értesz. Tehát a tiszteletet mindenkinek add meg akkor is, ha úgy gondolod, hogy más hülye, te meg nagyon okos vagy.
1-2 nagyon konkrét kérdést fel szoktam tenni, amikre aztán korrekt válaszokat is kapok. de sokkal jobb a sok idióta kérdésre a még idiótább válaszokat nyomni :)
*weboldalt
Szülhetek-e véres kutyakölköt, ha Goofy felcsinált a Disneyland-ben.

Melyik az a francia szám, amiben különböző alkatú lányok sétálnak a kamera felé és vetkőznek? Egyik kérdésben szerepelt, amiben azt kérdezték hogy melyiknek jobb az alakja. Pls!?

Legjobb válasz: Már nem tudom, olyan rohadt sok helyre írtam:D De erre gondolsz: http://www.break.com/index/sexy-french-girl-music-video.html

Már nem tudom, olyan rohadt sok helyre írtam:D De erre gondolsz: http://www.break.com/index/sexy-french-girl-music-video.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Szívesen:)

1. kérdés Melyik az az elem ami szobahőmérsékleten folyékony? 2. kérdés miért mérgező a szén-monoxid? Milyen folyamat során jut a levegőbe?

3. kérdés milyen tulajdonságú a kén-dioxid? Szine? Szaga? Halmazállapota szobah?mérsékleten? Felhasználása? Keletkezése elemeib?l?

Legjobb válasz: 1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. 2. mert erõsebben kötõdik a hemoglobinhoz, mint az O2 tökéletlen égés, és a veszélyes vagyipari folyamatok 3. szobahõmérsékleten színtelen, elég mérgezõ, és szúrós szaga van 4. SO3, kénsav, H2CO3, mi az az So 42 foszfátion?, nitrogén dioxid.

1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. 2. mert erõsebben kötõdik a hemoglobinhoz, mint az O2 tökéletlen égés, és a veszélyes vagyipari folyamatok 3. szobahõmérsékleten színtelen, elég mérgezõ, és szúrós szaga van 4. SO3, kénsav, H2CO3, mi az az So 42 foszfátion?, nitrogén dioxid.
Egy valamiben mégis beismerem a figyelmetlenségem: a CO2-patronban nincs víz, csak nagy nyomású CO2. Szobahõmérsékletû, de nem környezeti nyomású. A hozzászólás többi része, miszerint H2, N2, nemesgázok folyadék fázisba vihetõk környezeti hõmérsékleten, nem állja meg a helyét.
Nem én jöttem elõ az odattal, hanem Te/Ön. Idézet: "neked, fiam itt egy kép, méghozzá szobahõmérsékleten... http://www.brillcatering.com/pix/3274/n_17745.jpg" A kép egy patront tartalmaz, amelyben vízben oldott CO2 található. Erre, mint "folyadék halmazállapotú CO2" volt hivatkozva, erre írtam ELLENPÉLDAKÉNT (tessék ismét elolvasni, mert ennek ellenkezõje van állítva az utóbbi hozzászólásban) a vízben oldott NaCl-t. A jövõbeni kutatásokat pedig ne soruljuk ide, mint ennyi erõvel akármelyik sci-fi filmre hivatkozhatnánk, hogy majd biztos feltalálja valami gonosz tudós az évek során. Én a tudomány mai állását figyelembe véve írtam hozzászólásom, és a helyességét bármely szakembertõl megkérdezheti. Aki tanult fázisdiagramokról ezt tudnia kell. Remélhetõleg 63%-nak is. Mégegyszer kiemelném: nem kell azonnal leszólni a másikat, hanem értelmezni amit mond, akár többször is elolvasni (én is ezt szoktam tenni). Az utolsó hozzászólásban ugyanaz volt leírva amit én mondtam, mégis... Idézem "Értelmetlen hülyeségeket írtál a hozzászólásodban" mondattal lettem illetve. Ez öncáfolás, fõképp hogy pár kommenttel feljebb épp az ellenkezõjét állította a hozzászólással (vagy csak nem átgondoltan fogalmazott).
63%: az oldat egészen más téma, mint a tiszta elem/vegyület. Ennyi erõvel mondhatnánk azt is, hogy a konyhasó normál légköri nyomáson és hõmérsékleten folyadék, hisz (megfelelõ koncentráció alatt) feloldható a vízben. A másik: szobahõmérsékletû (25°C) folyékony hidrogént az életben nem fog senki elõállítani. A hidrogén kritikus hõmérséklete -240°C, nitrogéné -147°C, a héliumé -268°C, neoné -229°C, argoné -122°C, kriptoné -64°C, xenoné 17°C. Meg lehetne próbálni összekomprimálni akármilyen erõs gépezettel, nem fog menni. Az egyetlen szóba jöhetõ a radon, amelynek 105°C.
A kérdező hozzászólása: hé én azt írtam ami a munkafüzetbe volt, nem volt semmi "légköri nyomás" am köszi a válaszokat
Oké, megbocsátok.
neked, fiam itt egy kép, méghozzá szobahõmérsékleten... http://www.brillcatering.com/pix/3274/n_17745.jpg
ááááá bocsánat :) ma eléggé fáradt vagyok. és igenis folyékony szobahõmérsékleten a hidrogén, nitrogén, és az egyéb nemesgázok. csak az már más kérdés, hogy nem a légköri nyomáson. kimaradt a helyes megfogalmazás a kérdésbõl. ha odaírja a, hogy légköri nyomáson, akkor a higanyt írtam volna :D csak ugye nem tudja még leírni azokat, amiket a kémiatanára lediktált :D
Elsõ! Észnél vagy, fiam? A CO2 mióta elem? És mióta folyékony szobahõmérsékleten? Az elsõre a jó válasz a higany és a bróm.
"1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. " Ha a CO2 széndioxid, akkor nagyon nem jó a válasz. a széndioxid gáz halmazállapotú szobahõmérsékleten, légköri nyomáson. Másrészt nem elem. A jó válasz a higany.
1-1 :D

Melyik az a kérdés amin majd' megszakadtál a röhögéstől?

Legjobb válasz: Az ezo-izé kategória kérdéseinek 80%-a...

Az ezo-izé kategória kérdéseinek 80%-a...
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy ide tettem fel a kérdést :S
Ez ugyebár attól is függ, hogy hanyadikos vagy, azaz milyen mélységében tanultátok az anyagot. Nyilván komolyabb kérdéseket tesznek fel középiskolában, mint ált. isk.-ban.
Töri órán erre a két kérdésre biztosan számíthatsz, ha az az ezotéria témakörrel is kapcsolatos: 1.Hitler gonosz feketemágus volt? 2.Hány kísértet szokott éjszakánként az angliai Towerben megjelenni?
évszámok, térképen kellett országokat bejelölni, és személyek (mármint, h. kik voltak) meg persze volt egy esszé (kifejtendõ) kérdés.. ezeket sztem tõled is kérik majd amúgy a történelem dogáról szóló kérdést hogy a francba raktad a feng-shui kategóriába?XD bár mire ezt olvasod, a moderátorok valszeg áthelyezik
Hitlerrõl biztosan nem kérdeznek, mert akkor még legfeljebb kisgyerek volt. Vélhetõ kérdések: Miért üzent hatad Ausztria Szerbiának? Ki ölte meg a trónörököst? Kik csatlakoztak a hadviselõ felekhez? A háború elvesztése után mi volt a békekötésben?
A kérdező hozzászólása: még az elején elnézést kértem hogy ide írtam... egyébként meg úgy hogy rákattoltam az "egy véletlen kérdés"-re .....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!