Találatok a következő kifejezésre: Melyik az kérdés (365 db)

Melyek azok a kérdések melyekből már elegetek van?

nekem: #1 fészbúkon hogyan állítsam be? #2 lehetek terhes? #3 mit csináljak hogy belém szeressen? #4 szép vagyok? :D #5 ***? (kérdésed túl rövid..) #6 írd meg a házimat (?)

Legjobb válasz: 2012 világvége Melyik kocsit vegyem meg inkább Reptoidok és társaik Valami kopog az autómban. perverz trágár provokáló kérdések(bár ez el is tûnik ált-ban)

2012 világvége Melyik kocsit vegyem meg inkább Reptoidok és társaik Valami kopog az autómban. perverz trágár provokáló kérdések(bár ez el is tûnik ált-ban)
-írd meg a házimat -öngyilkos akarok lenni, hogyan csináljam? -olyan kérdés, amit gugliba beírva 15 másodperc alatt megtalál bármelyik hülye -adj nekem becenevet -brékes vagy beatboxos oktatóvideó keresõ -szerinted szép vagyok? -ideális súly -meg az idióta barmok, akiknek nincs jobb dolguk, mint ide linkelgetni szar videókat, amik sem nem viccesek, sem semmi más pozitívumot nem tudok elmondani róla... rengeteg van még, de ezekkel ki lehet kergetni engem a világból...
- 2012-ben tényleg vége lessz (igen, így írva) a világnak? - Lehetek terhes? - reptoidok - Mi a kedvenc színed? - Hogyan állítsam be facebookon? - Mit kérjek karácsonyra, 30 ezer értékben kérhetek? - folyás minden mennyiségben - Szép vagyok? - Hogyan fogyhatnék, 40 kg vagyok, kövér? - Megírod a házimat? - Mirõl szól az Egri Csillagok/Aranyember/Bambi stb? - Hogyan lehetnék lázas/ájuljak el? - Tetszik ez a név, hogy Emese/Csilla/Valéria/Álehándró? - Mi legyen a neve? - Adjatok nekem becenevet? - Milyért nema kérdésre válzoltok mindíg belekötök hogy irók? - az a kérdésem, hogy http://www.youtube.com/watch?v=9LBKVXyrHcw? - Lehet adni a hörcsögnek retket, répát, vaníliafagyit, májkrémet? - Miért eszel húst, nem sajnálod a bocikat? Bocs, egy kicsit terjengõs lett!
Kire szavaznál, ha holnap... A gyerek nevelés rovatba belesem merek nézni, annyira sznob, és bunkó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Nekem is van pár agyon rágott témám melyekbõl már elegetek van! - Xbox-360 vagy PS3? - ennek az álomnak mi a jelentése? - ezen a számítógép konfiguráción szerintetek elindul ez a játék? - miért nincs barátnõm? - Reptoidok! - 404 fan-ok! - Hol lehet letölteni a $£*ß@&># programot - (youtube) ez most tényleg szellem? - Ez tényleg ufo? - Melyik a jobb játék a kettõ közül?

Ezen az oldalom melyik az a kérdés amelyik a legtöbb választ kapta?

Vagyis itt a Gyakorikérdések.hu oldalon a legtöbb választ kapó linket szeretnék kapni! Köszönöm!

Legjobb válasz: ezt a kérdést kb 3 naponta felteszik, ott a keresõ beírod, h "legtöbb válsz" és kihozza 100x ugyanezt a kérdést, és már csak meg kell nézned azokra mit válaszoltak

ezt a kérdést kb 3 naponta felteszik, ott a keresõ beírod, h "legtöbb válsz" és kihozza 100x ugyanezt a kérdést, és már csak meg kell nézned azokra mit válaszoltak
A kérdező hozzászólása: Nekem1fax!

Mely 10 kérdés az, amit megkérdeznél attol a lánytol/fiútol akivel már hónapok óta eggyütt vagytok?

A kérdés eggyértelmú :P

Legjobb válasz: Mi folyamatosan beszélgetünk, mint egy normális párkapcsolatban. Nincs kérdés amit nem tennék föl neki. Nem tudok 10-et gyûjteni mert nincsenek olyan kérdések amiket félnék vagy nem tudnék megkérdezni.

Mi folyamatosan beszélgetünk, mint egy normális párkapcsolatban. Nincs kérdés amit nem tennék föl neki. Nem tudok 10-et gyûjteni mert nincsenek olyan kérdések amiket félnék vagy nem tudnék megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak megköszönöm hogy írt :)
1. milyen volt az 1.? 2. csalódtál-e benne? 3. megbánta-e? 4. mi az, amit kipróbálna, de még nem kapta meg? (lehet sex terén vagy más terület is) 5. mik a céljai? 6. vannak-e különleges álmai? 7. legszebb és legrosszabb élmény? 8. mi az amit szeret vagy nem szeret? szintén bármely területre vonatkozóan 9. mik az elvárásai? 10. hát a 10.et elfelejtettem, de viszont még gondolkodom majd rajta. bár nem tudom, hány évesek vagytok:)
A kérdező hozzászólása: Bár tény hogy néha hagyok ki betût mert gyorsan írok :D
A kérdező hozzászólása: Az, hogy valamit rosszul fogalmazok, nem azt jelenti hgy nem tudok írni :D
"16 éves már majdnem nõ" Nem majdnem nõ. Sokára van még attól. Nem 18 éves korodban válasz rögtön azzá. És aki ilyen értelmes kérdést tesz föl és egyetlen önálló gondolata sincsen nem beszélve arról, hogy írni sem tud rendesen, az még nagyon messze van attól, hogy nõ legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: És szerinted egy 16 éves már majdnem nõ ezt honnan is tudná?
pl az h "aids-es vagy?" ez egy fontos kérdés , amit nem merne mindenki nyíltan megkérdezni...mert feltételezi h minden rendben ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek üzenem, hogy mink is így vagyunk, csak megkért hogy kérdezzek valami nem mindennapit... Másodiknak üzenem, nem ilyen idétlen linket kértem, sõtt, nem is linket... Harmadiknak üzenem, kösz, de ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor légyszíves hanyagold az oldalt ;)
1.Szereted a túró rudit? 2.Anyád hogy van? 3.Hány éves a kapitány? 4.Csabai vagy Gyulai kolbász? 5.Láttad a terminátor 2-t? 6.Maszturbáltál már análisan? 7.Kõ kóla? 8.Mit iszik a tehén? 9.Jobbikra szavazol? 10.Mit nézel?
tik is így vagytok? az jó.


Family guyos kérdés! Melyik az a rész, amelyikben peter azt mondja folyton, hogy SUTTYÓ VAGYOK! Melyik évad, melyik rész?

Legjobb válasz: Kicsit bõvebb leírás a részbõl? Ebbõl most így nem is rémlik melyikrõl van szó :S

Kicsit bõvebb leírás a részbõl? Ebbõl most így nem is rémlik melyikrõl van szó :S
A kérdező hozzászólása: asszem ugy lesz suttyó, hogy egy moziban néznek valami suttyós filmet és azután mindent elbarmol, és elrontja ken mayer állását a reptéren és ott van még valami akció meg nemtudommi ennyit tudok.meg úgy vezet, hogy nekimegy mindennek a kis suttyó
nah így már mindjárt más 5. évad 12. (az a ken mayer egy cseppet megzavart, az inkább Quagmire akart lenni szerintem!)
A kérdező hozzászólása: kösz!nem tudtam egyébként, hogy hogy írják.
KEN MAYER! XDDDD (Y)

Melyek azon női kérdések, amiktől falnak mentek? Akár férfi akár női szemmel!

Én, mint nő, az olyan kövér vagyok (holott vasággyal 45 kg) szövegtől ugrok ki a 10 emeletesből..meg a nagy a fenekem-combom-hasam? kérdésektől. És a drágám, mire gondolsz is egy agysorvasztás.

Legjobb válasz: én a "együtt fürödtem a párommal õ meg kiverte a farkát a vizbe terhes lehetek" kérdésektõl kapok agyf**zt

én a "együtt fürödtem a párommal õ meg kiverte a farkát a vizbe terhes lehetek" kérdésektõl kapok agyf**zt
kedvens kérdésem amikor lányok kérdezik, hogy a nõcsábász pasit hogy kell megfogni, és hogy ugye miattam megváltozik. plusz! az összes bartnõjét megcsalta, ugye engem nem fog?
Beszédtémák vannak, nem kérdések. Szokásos, ruha, cipõ, smink téma, részegeskedés, állatkínzás, mások folyamatos leszólása, általánosító fa.szságok, "bölcs" téves megállapítások.
én azoktól szoktam.. amik már fájdalmasan.. hülye kérdések.. most konkrétan nem tudok példát mondani..
Alszol?:DDD
"Szeretsz?" - ha már kérdezni kell, ott valami nem oké. :D "Mit gondolsz xy barátnõmrõl?" - nincs jó válasz: ha azt mondod, csúnya, akkor megbántottad, ha azt mondod szép, akkor bunkó vagy és meg fogod csalni :D "Mire gondolsz?" - nem kell magyarázni :D meg van még sok, most nem jut eszembe konkrétan :D
Nem az a lényeg. Ha egy nõt rá tudod venni, hogy nevessen, akkor rá tudod venni bármire. :P
A kérdező hozzászólása: Akkor is nevetnék.. bár akkor nem a humorodon hanem kínomban?! :D
Akarod mondani így látatlanban is imádsz. Hát ha még látnál. :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) 7.: már így látatlanban is imádom a humorodat :D
"Melyek azon nõi kérdések, amiktõl falnak mentek? Akár férfi akár nõi szemmel!"
Azt én se bírom, amikor állandóan fogyóznak. Amúgy a "Szerinted Justin Bieber király, vagy nagyon király?" XD
"Hogy ne késsek fél órát, ha éhes vagyok és elõtte ennem és vécéznem is kell 30 percig?"
A kérdező hozzászólása: Ismét csak köszönöm! :)

Nagy segítségre lenne szükségem! Mivel mindketten tanárok vagyunk így igazából nem is kérdés hogy valamelyik iskolában kérném meg a kezét, már csak az kérdés hogy melyikben?

A barátnőm ahol lakunk az egyik én pedig egy másik középiskolában vagyok tanár.Neki nincs osztálya csak szaktanár, nekem pedig van egy osztályom. Van egy kedvenc osztálya akiket tanít, nekem pedig van a saját osztályom.

Legjobb válasz: Szerintem a saját osztályoddal beszélj össze, és ha jó a közösség, és bírnak, akkor állítsatok össze egy kis mûsort zenével, és úgy kérd meg :)) Youtube-on ha beírod, hogy lánykérés, vannak nagyon jó videók, onnan lehet ötletet meríteni :)

Örülök:)
Szerintem a saját osztályoddal beszélj össze, és ha jó a közösség, és bírnak, akkor állítsatok össze egy kis mûsort zenével, és úgy kérd meg :) ) Youtube-on ha beírod, hogy lánykérés, vannak nagyon jó videók, onnan lehet ötletet meríteni :)
Aha..hm..hm..értem. Nos, szerintem vidd magaddal a saját osztályodat, osztályfõnökin.. toppanjatok be, adjatok egy mûsort és kérd meg. Vagy a segítõjével titokban szövetkezz...és õk jöjjenek át hozzátok. Bár ha így jobban belegondolok, te kéred meg, úgyhogy neked kell menni, szóval osztályfõnökin, az lesz a jó, igen.
Hat en nem értékelnék egy munkahelyi leány kérést.....
Ha nekem a barátom egy ISKOLÀBAN, egy OSZTÁLY ELÖTT kérné meg a kezem, garantáltn nemet mondanék - a lánykérés magánügy, nem pedig iskolai unalomüzö gyerekeknek.
Akkor kérd meg az egyik szünetben.
Nem értem, hogy pontosan mit szeretnél. Az osztály elõtt megkérni, miért fontos az , hogy a suliban kérded meg? Ha fontos, akkor meg átmész taxival, 15 perc alatt lezavarod aztán vissza. Vagy aznapra beteget jelentesz, vagy ha szerencséd van kinézel egy nevelés nélküli munkanapot, ami jó eséllyel nem esik egybe. Ha egyik sem járható, akkor meghívod vacsorára és elõvarázsolod a gyûrût. Hm?
Szerintem nagyon jó ötlet lehet ha a megfelelõ osztálynál kéred meg a kezét. A barátnõd kedvenc osztályánál kérd meg szerintem a kezét, mert azokat a gyerekeket szereti , és nem ciki hogy ilyen fontos pillanatnak õk is a részesei. Nálunk is egyszer volt leánykérés, hasonló szituációban, és a kimenetel jól sikerült. Akkor nagyon bevált hátha most is :D És nagyon szurkolok :)
Szerintem sem kéne a diákokat ilyenbe belekavarni. Én még nem vagyok tanár, de az leszek pár év múlva és az ilyen dolgokat tuti nem vinném be az osztályba. Lány vagyok, nekem kifejezetten rosszul esne, hogy ott mindenki elõtt csinálnánk ebbõl ekkora fesztivált. Ha annyira ragaszkodni kell, hogy munkanapon legyen, akkor úgy csinálnám, ahogy egy ismerõsöm. Elkísérte a feleségét a munkába, gyalog mentek át a Városligeten és ott kérte meg menet közben.
Vigyázz, nehogy a 13as legyen a barátnõd :D Amúgy szerintem is buta ötlet, de ez a ti életetek...
Én átvinném az osztályomat, és szerenádot adatnék velük az alatt az ablak alatt, ahol a barátnõm épp tanít, és a segítõ gyerekkel megbeszélném telefonon, hogy melyik órát adja épp velük, és mivel már jó az idõ, ki lehet nyittatni vele az ablakot, hogy hallják a szerenádot. :) Ez így nagyon romantikus lenne, mert mindkét osztály látná, sõt, a fél suli! :) Sok sikert!
Utolsó vagyok. Annó bolondballagáson nálunk egyik suliból ment végig pótkocsikkal, meg nyitott gépjármûvekkel az egész városon, és a mi sulinkhoz is eljöttek, és az akkor ballagó nagy szerelmemnek én dobtam ki egy szál virágot, és meg volt õrülve az egész ballagó brigád, meg a sulink is, és ott tapsoltak, meg ilyenek. Mondjuk ez közel 10 éve volt, de a romantika csak nem halt még ki a fiatalságból!
Még mindig utolsó vagyok. Még egy ötlet, jön a szerenádos idõszak, nem tudom nálatok hogy van ez, nálunk az egész város megmozdul ilyenkor, és szerenádoznak mindenütt a kölykök. Lehet én is megállnék az osztályommal az ablakunk alatt, és ott kérném meg, ha mondjuk nem a 120adikon laktok. :)
OMG. mintha egy ötödikes fogalmazás elfuserált részleteit olvasnám. tanár vagy? tényleg? mit tanítasz? szerintem a lánykérés magánügy, nem tartozik a munkahelyre, még ha ez történetesen egy iskola is, és a diákok nyaggatnak vele. anno a gimiben nálunk is volt tanárházaspár, ott jöttek össze a suliban, mikor a nõci odakerült, de a fickó mégsem az ofõ órán kérte meg a kezét a szemünk láttára.
Tényleg miért kell bevonni az iskolásokat ebbe? Büdös kölkök tanulják a kémiát, matekot, ne a te eljegyzéseddel foglalkozzanak. Vacsora, lánykérés, romantikusan.. 30 kamasz elõtt akarsz letérdelni, kezét megkérni. Õk meg röhögnek a hátad mögött. Szülõk felháborodnak, ezért hülye a gyerek, mert nem a tanulással foglalkoznak az iskolában. Lánykérés: Vasutasnak vonaton, Agrárral foglalkozóknak traktoron, ápolónõknek két ágytálazás közben.
te most komolyan tini diákok nyomására akarod életetek egyik jeles eseményét nagyközönség elõtt lezavarni? Nem mindegy h mivel nyaggatnak a diákok? Semmi közük hozzá...mi nem voltunk ilyen viszonyban a tanárainkkal h lett volna pofánk beleszólni h mikor jegyzik el a kedvesüket. tiszteltük a tanárokat de nem voltak a haverjaink...Nekem is fura a hozzá állásod. Szerintem ez egy olyan intim dolog amihez semmi köze nincs másoknak. És nem hiszem h jót tesz ha hagyod belefolyni a magánéletedbe a munkádat. Lehet most még huszonévesen jó poén de meg kell tudni tartani a távolságot...
Hát ilyen hülye ötletet még nem hallottam... én is tanár vagyok, de ha a barátom úgy kérné meg a kezemet, hogy bármilyen összefüggésbe hozná az iskolával, elküldeném a fenébe és nagyon nagyot csalódnék benne, hogy csak ennyi fantáziája van. Szerencsére neki ilyesmi eszébe se jutna. Egyszerûen nem értem, az csak egy munkahely, nem kellene, hogy az legyen az életetek meghatározó helyszíne...
Ez egy borzasztó ötlet. Ha mindketten orvosok lennétek, mûtét közben kérnéd meg? Mi köze az eljegyzéseteknek ahhoz, hogy mi a foglalkozásotok?
Hja, valószínû az igazgató engedélyezni fogja, hogy tanítási idõben a maga életedet intézd az osztalyodat külsõ programra harcolva es a baratnodben igazgatója is értékelni fogja, hogy zavaros a tanorat. Ilyen baromságot kitalálni.....
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem az utolsó lesz a legjobb választás köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Õszintén azért fontos ez a kérdés, mert meg van az én osztályommal, akik meg az õ kedvencei azok közül meg a fõsegítõjét ismerem, aki mindenben segít neki. így nem tudom melyik osztályt válasszam mert mind 2 osztály már mondogatja hogy mikor kérem meg a kezét ...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló a helyzet az hogy 2 különbözõ iskolában dolgozunk tehát ez azt jelenti más is a csengetés meg minden... ha az én iskolámból elmegyek az övébe gyalog 15 perc ami pont egy nagyszünet :(
A nászéjszakára is hívd meg az osztályt, és számíthat biológia kreditnek. Ha teherbe esik a párod, lehet az az egész éves biosz project. Osztállyal ultrahangra járni, terhestornára.

Melyek azok a kérdések, amelyeket a legjobban utálsz?

Legjobb válasz: A filmes témakörben? -jó film? -jó horror? -jó tinifilmek? -jó sorozatok? -jó romantikus filmek? -jó vígjátékok? Minden olyan kérdést,amit napi gyakorisággal tesznek ki,mindenféle megkülönböztetõ kritérium nélkül.

A filmes témakörben? -jó film? -jó horror? -jó tinifilmek? -jó sorozatok? -jó romantikus filmek? -jó vígjátékok? Minden olyan kérdést, amit napi gyakorisággal tesznek ki, mindenféle megkülönböztetõ kritérium nélkül.
Amelyek elé vagy mögé odaírják, hogy "PLS, HELP!!!!!!, SÜRGÕS" meg hasonló b*romságokat.
A feljebb említettek nagy részét is, de a primitíven megfogalmazott, helyesírási hibáktól hemzsegõ odahányt félszavakat különösen.
Azok, amiket simán meg lehetne keresni a Google-ön Azok, amiket az elsõ is írt Azok, amik tele vannak helyesírási hibával
Helo! Azoakt, amiket UGYAN AZOK teszik fel, naponta akar többször is - ezen a napon peldaul Lucifer Vlentine-al es filmjeivel kapcsolatban. A "tudtok horrort?..." es tarsai annyira nem zavarnak, mert gyorsan le tudom irni ujra, vagy copyzom egy regebbi valaszom :) .
"Jó ez a konfig?" Ha újonnan veszi, és közli, hogy 150-200 ezer forintból rakják össze, akkor mégis milyen lehetne?! Szar? Ezzel a kérdéssel inkább csak dicsekedni akarnak, hogyaszongya: "Nézzed paraszt, milyen jó nekem!"
"XY <Shounen Fight> Animében az XB Kari összejön XS-el ?Jajj de szupi lenne " Kiakasztanak a tudatlan fanok ..

Melyik az a kérdés, amelyikre a legtöbb választ adták, itt Gyakori Kérdések-en?

csak kíváncsi vagyok. :)

Legjobb válasz: kösz,ez tényleg durva :)

A kérdező hozzászólása: kösz, ez tényleg durva :)
Igen én is a micisapkásat mondtam volna, de láttam hogy linkelték :)
A kérdező hozzászólása: :D

1. kérdés Melyik az az elem ami szobahőmérsékleten folyékony? 2. kérdés miért mérgező a szén-monoxid? Milyen folyamat során jut a levegőbe?

3. kérdés milyen tulajdonságú a kén-dioxid? Szine? Szaga? Halmazállapota szobah?mérsékleten? Felhasználása? Keletkezése elemeib?l?

Legjobb válasz: 1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. 2. mert erõsebben kötõdik a hemoglobinhoz, mint az O2 tökéletlen égés, és a veszélyes vagyipari folyamatok 3. szobahõmérsékleten színtelen, elég mérgezõ, és szúrós szaga van 4. SO3, kénsav, H2CO3, mi az az So 42 foszfátion?, nitrogén dioxid.

1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. 2. mert erõsebben kötõdik a hemoglobinhoz, mint az O2 tökéletlen égés, és a veszélyes vagyipari folyamatok 3. szobahõmérsékleten színtelen, elég mérgezõ, és szúrós szaga van 4. SO3, kénsav, H2CO3, mi az az So 42 foszfátion?, nitrogén dioxid.
Egy valamiben mégis beismerem a figyelmetlenségem: a CO2-patronban nincs víz, csak nagy nyomású CO2. Szobahõmérsékletû, de nem környezeti nyomású. A hozzászólás többi része, miszerint H2, N2, nemesgázok folyadék fázisba vihetõk környezeti hõmérsékleten, nem állja meg a helyét.
Nem én jöttem elõ az odattal, hanem Te/Ön. Idézet: "neked, fiam itt egy kép, méghozzá szobahõmérsékleten... http://www.brillcatering.com/pix/3274/n_17745.jpg" A kép egy patront tartalmaz, amelyben vízben oldott CO2 található. Erre, mint "folyadék halmazállapotú CO2" volt hivatkozva, erre írtam ELLENPÉLDAKÉNT (tessék ismét elolvasni, mert ennek ellenkezõje van állítva az utóbbi hozzászólásban) a vízben oldott NaCl-t. A jövõbeni kutatásokat pedig ne soruljuk ide, mint ennyi erõvel akármelyik sci-fi filmre hivatkozhatnánk, hogy majd biztos feltalálja valami gonosz tudós az évek során. Én a tudomány mai állását figyelembe véve írtam hozzászólásom, és a helyességét bármely szakembertõl megkérdezheti. Aki tanult fázisdiagramokról ezt tudnia kell. Remélhetõleg 63%-nak is. Mégegyszer kiemelném: nem kell azonnal leszólni a másikat, hanem értelmezni amit mond, akár többször is elolvasni (én is ezt szoktam tenni). Az utolsó hozzászólásban ugyanaz volt leírva amit én mondtam, mégis... Idézem "Értelmetlen hülyeségeket írtál a hozzászólásodban" mondattal lettem illetve. Ez öncáfolás, fõképp hogy pár kommenttel feljebb épp az ellenkezõjét állította a hozzászólással (vagy csak nem átgondoltan fogalmazott).
63%: az oldat egészen más téma, mint a tiszta elem/vegyület. Ennyi erõvel mondhatnánk azt is, hogy a konyhasó normál légköri nyomáson és hõmérsékleten folyadék, hisz (megfelelõ koncentráció alatt) feloldható a vízben. A másik: szobahõmérsékletû (25°C) folyékony hidrogént az életben nem fog senki elõállítani. A hidrogén kritikus hõmérséklete -240°C, nitrogéné -147°C, a héliumé -268°C, neoné -229°C, argoné -122°C, kriptoné -64°C, xenoné 17°C. Meg lehetne próbálni összekomprimálni akármilyen erõs gépezettel, nem fog menni. Az egyetlen szóba jöhetõ a radon, amelynek 105°C.
A kérdező hozzászólása: hé én azt írtam ami a munkafüzetbe volt, nem volt semmi "légköri nyomás" am köszi a válaszokat
Oké, megbocsátok.
neked, fiam itt egy kép, méghozzá szobahõmérsékleten... http://www.brillcatering.com/pix/3274/n_17745.jpg
ááááá bocsánat :) ma eléggé fáradt vagyok. és igenis folyékony szobahõmérsékleten a hidrogén, nitrogén, és az egyéb nemesgázok. csak az már más kérdés, hogy nem a légköri nyomáson. kimaradt a helyes megfogalmazás a kérdésbõl. ha odaírja a, hogy légköri nyomáson, akkor a higanyt írtam volna :D csak ugye nem tudja még leírni azokat, amiket a kémiatanára lediktált :D
Elsõ! Észnél vagy, fiam? A CO2 mióta elem? És mióta folyékony szobahõmérsékleten? Az elsõre a jó válasz a higany és a bróm.
"1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. " Ha a CO2 széndioxid, akkor nagyon nem jó a válasz. a széndioxid gáz halmazállapotú szobahõmérsékleten, légköri nyomáson. Másrészt nem elem. A jó válasz a higany.
1-1 :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!