Találatok a következő kifejezésre: Melyik az kérdés (389 db)

Melyek azok a kérdések melyekből már elegetek van?

nekem: #1 fészbúkon hogyan állítsam be? #2 lehetek terhes? #3 mit csináljak hogy belém szeressen? #4 szép vagyok? :D #5 ***? (kérdésed túl rövid..) #6 írd meg a házimat (?)

Legjobb válasz: 2012 világvége Melyik kocsit vegyem meg inkább Reptoidok és társaik Valami kopog az autómban. perverz trágár provokáló kérdések(bár ez el is tûnik ált-ban)

2012 világvége Melyik kocsit vegyem meg inkább Reptoidok és társaik Valami kopog az autómban. perverz trágár provokáló kérdések(bár ez el is tûnik ált-ban)
-írd meg a házimat -öngyilkos akarok lenni, hogyan csináljam? -olyan kérdés, amit gugliba beírva 15 másodperc alatt megtalál bármelyik hülye -adj nekem becenevet -brékes vagy beatboxos oktatóvideó keresõ -szerinted szép vagyok? -ideális súly -meg az idióta barmok, akiknek nincs jobb dolguk, mint ide linkelgetni szar videókat, amik sem nem viccesek, sem semmi más pozitívumot nem tudok elmondani róla... rengeteg van még, de ezekkel ki lehet kergetni engem a világból...
- 2012-ben tényleg vége lessz (igen, így írva) a világnak? - Lehetek terhes? - reptoidok - Mi a kedvenc színed? - Hogyan állítsam be facebookon? - Mit kérjek karácsonyra, 30 ezer értékben kérhetek? - folyás minden mennyiségben - Szép vagyok? - Hogyan fogyhatnék, 40 kg vagyok, kövér? - Megírod a házimat? - Mirõl szól az Egri Csillagok/Aranyember/Bambi stb? - Hogyan lehetnék lázas/ájuljak el? - Tetszik ez a név, hogy Emese/Csilla/Valéria/Álehándró? - Mi legyen a neve? - Adjatok nekem becenevet? - Milyért nema kérdésre válzoltok mindíg belekötök hogy irók? - az a kérdésem, hogy http://www.youtube.com/watch?v=9LBKVXyrHcw? - Lehet adni a hörcsögnek retket, répát, vaníliafagyit, májkrémet? - Miért eszel húst, nem sajnálod a bocikat? Bocs, egy kicsit terjengõs lett!
Kire szavaznál, ha holnap... A gyerek nevelés rovatba belesem merek nézni, annyira sznob, és bunkó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Nekem is van pár agyon rágott témám melyekbõl már elegetek van! - Xbox-360 vagy PS3? - ennek az álomnak mi a jelentése? - ezen a számítógép konfiguráción szerintetek elindul ez a játék? - miért nincs barátnõm? - Reptoidok! - 404 fan-ok! - Hol lehet letölteni a $£*ß@&># programot - (youtube) ez most tényleg szellem? - Ez tényleg ufo? - Melyik a jobb játék a kettõ közül?

Ezen az oldalom melyik az a kérdés amelyik a legtöbb választ kapta?

Vagyis itt a Gyakorikérdések.hu oldalon a legtöbb választ kapó linket szeretnék kapni! Köszönöm!

Legjobb válasz: ezt a kérdést kb 3 naponta felteszik, ott a keresõ beírod, h "legtöbb válsz" és kihozza 100x ugyanezt a kérdést, és már csak meg kell nézned azokra mit válaszoltak

ezt a kérdést kb 3 naponta felteszik, ott a keresõ beírod, h "legtöbb válsz" és kihozza 100x ugyanezt a kérdést, és már csak meg kell nézned azokra mit válaszoltak
A kérdező hozzászólása: Nekem1fax!

Mely 10 kérdés az, amit megkérdeznél attol a lánytol/fiútol akivel már hónapok óta eggyütt vagytok?

A kérdés eggyértelmú :P

Legjobb válasz: Mi folyamatosan beszélgetünk, mint egy normális párkapcsolatban. Nincs kérdés amit nem tennék föl neki. Nem tudok 10-et gyûjteni mert nincsenek olyan kérdések amiket félnék vagy nem tudnék megkérdezni.

Mi folyamatosan beszélgetünk, mint egy normális párkapcsolatban. Nincs kérdés amit nem tennék föl neki. Nem tudok 10-et gyûjteni mert nincsenek olyan kérdések amiket félnék vagy nem tudnék megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak megköszönöm hogy írt :)
1. milyen volt az 1.? 2. csalódtál-e benne? 3. megbánta-e? 4. mi az, amit kipróbálna, de még nem kapta meg? (lehet sex terén vagy más terület is) 5. mik a céljai? 6. vannak-e különleges álmai? 7. legszebb és legrosszabb élmény? 8. mi az amit szeret vagy nem szeret? szintén bármely területre vonatkozóan 9. mik az elvárásai? 10. hát a 10.et elfelejtettem, de viszont még gondolkodom majd rajta. bár nem tudom, hány évesek vagytok:)
A kérdező hozzászólása: Bár tény hogy néha hagyok ki betût mert gyorsan írok :D
A kérdező hozzászólása: Az, hogy valamit rosszul fogalmazok, nem azt jelenti hgy nem tudok írni :D
"16 éves már majdnem nõ" Nem majdnem nõ. Sokára van még attól. Nem 18 éves korodban válasz rögtön azzá. És aki ilyen értelmes kérdést tesz föl és egyetlen önálló gondolata sincsen nem beszélve arról, hogy írni sem tud rendesen, az még nagyon messze van attól, hogy nõ legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: És szerinted egy 16 éves már majdnem nõ ezt honnan is tudná?
pl az h "aids-es vagy?" ez egy fontos kérdés , amit nem merne mindenki nyíltan megkérdezni...mert feltételezi h minden rendben ilyen téren.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek üzenem, hogy mink is így vagyunk, csak megkért hogy kérdezzek valami nem mindennapit... Másodiknak üzenem, nem ilyen idétlen linket kértem, sõtt, nem is linket... Harmadiknak üzenem, kösz, de ha nem tudsz értelmesen válaszolni akkor légyszíves hanyagold az oldalt ;)
1.Szereted a túró rudit? 2.Anyád hogy van? 3.Hány éves a kapitány? 4.Csabai vagy Gyulai kolbász? 5.Láttad a terminátor 2-t? 6.Maszturbáltál már análisan? 7.Kõ kóla? 8.Mit iszik a tehén? 9.Jobbikra szavazol? 10.Mit nézel?
tik is így vagytok? az jó.

Family guyos kérdés! Melyik az a rész, amelyikben peter azt mondja folyton, hogy SUTTYÓ VAGYOK! Melyik évad, melyik rész?

Legjobb válasz: Kicsit bõvebb leírás a részbõl? Ebbõl most így nem is rémlik melyikrõl van szó :S

Kicsit bõvebb leírás a részbõl? Ebbõl most így nem is rémlik melyikrõl van szó :S
A kérdező hozzászólása: asszem ugy lesz suttyó, hogy egy moziban néznek valami suttyós filmet és azután mindent elbarmol, és elrontja ken mayer állását a reptéren és ott van még valami akció meg nemtudommi ennyit tudok.meg úgy vezet, hogy nekimegy mindennek a kis suttyó
nah így már mindjárt más 5. évad 12. (az a ken mayer egy cseppet megzavart, az inkább Quagmire akart lenni szerintem!)
A kérdező hozzászólása: kösz!nem tudtam egyébként, hogy hogy írják.
KEN MAYER! XDDDD (Y)

1. kérdés Melyik az az elem ami szobahőmérsékleten folyékony? 2. kérdés miért mérgező a szén-monoxid? Milyen folyamat során jut a levegőbe?

3. kérdés milyen tulajdonságú a kén-dioxid? Szine? Szaga? Halmazállapota szobah?mérsékleten? Felhasználása? Keletkezése elemeib?l?

Legjobb válasz: 1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. 2. mert erõsebben kötõdik a hemoglobinhoz, mint az O2 tökéletlen égés, és a veszélyes vagyipari folyamatok 3. szobahõmérsékleten színtelen, elég mérgezõ, és szúrós szaga van 4. SO3, kénsav, H2CO3, mi az az So 42 foszfátion?, nitrogén dioxid.

1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. 2. mert erõsebben kötõdik a hemoglobinhoz, mint az O2 tökéletlen égés, és a veszélyes vagyipari folyamatok 3. szobahõmérsékleten színtelen, elég mérgezõ, és szúrós szaga van 4. SO3, kénsav, H2CO3, mi az az So 42 foszfátion?, nitrogén dioxid.
Egy valamiben mégis beismerem a figyelmetlenségem: a CO2-patronban nincs víz, csak nagy nyomású CO2. Szobahõmérsékletû, de nem környezeti nyomású. A hozzászólás többi része, miszerint H2, N2, nemesgázok folyadék fázisba vihetõk környezeti hõmérsékleten, nem állja meg a helyét.
Nem én jöttem elõ az odattal, hanem Te/Ön. Idézet: "neked, fiam itt egy kép, méghozzá szobahõmérsékleten... http://www.brillcatering.com/pix/3274/n_17745.jpg" A kép egy patront tartalmaz, amelyben vízben oldott CO2 található. Erre, mint "folyadék halmazállapotú CO2" volt hivatkozva, erre írtam ELLENPÉLDAKÉNT (tessék ismét elolvasni, mert ennek ellenkezõje van állítva az utóbbi hozzászólásban) a vízben oldott NaCl-t. A jövõbeni kutatásokat pedig ne soruljuk ide, mint ennyi erõvel akármelyik sci-fi filmre hivatkozhatnánk, hogy majd biztos feltalálja valami gonosz tudós az évek során. Én a tudomány mai állását figyelembe véve írtam hozzászólásom, és a helyességét bármely szakembertõl megkérdezheti. Aki tanult fázisdiagramokról ezt tudnia kell. Remélhetõleg 63%-nak is. Mégegyszer kiemelném: nem kell azonnal leszólni a másikat, hanem értelmezni amit mond, akár többször is elolvasni (én is ezt szoktam tenni). Az utolsó hozzászólásban ugyanaz volt leírva amit én mondtam, mégis... Idézem "Értelmetlen hülyeségeket írtál a hozzászólásodban" mondattal lettem illetve. Ez öncáfolás, fõképp hogy pár kommenttel feljebb épp az ellenkezõjét állította a hozzászólással (vagy csak nem átgondoltan fogalmazott).
63%: az oldat egészen más téma, mint a tiszta elem/vegyület. Ennyi erõvel mondhatnánk azt is, hogy a konyhasó normál légköri nyomáson és hõmérsékleten folyadék, hisz (megfelelõ koncentráció alatt) feloldható a vízben. A másik: szobahõmérsékletû (25°C) folyékony hidrogént az életben nem fog senki elõállítani. A hidrogén kritikus hõmérséklete -240°C, nitrogéné -147°C, a héliumé -268°C, neoné -229°C, argoné -122°C, kriptoné -64°C, xenoné 17°C. Meg lehetne próbálni összekomprimálni akármilyen erõs gépezettel, nem fog menni. Az egyetlen szóba jöhetõ a radon, amelynek 105°C.
A kérdező hozzászólása: hé én azt írtam ami a munkafüzetbe volt, nem volt semmi "légköri nyomás" am köszi a válaszokat
Oké, megbocsátok.
neked, fiam itt egy kép, méghozzá szobahõmérsékleten... http://www.brillcatering.com/pix/3274/n_17745.jpg
ááááá bocsánat :) ma eléggé fáradt vagyok. és igenis folyékony szobahõmérsékleten a hidrogén, nitrogén, és az egyéb nemesgázok. csak az már más kérdés, hogy nem a légköri nyomáson. kimaradt a helyes megfogalmazás a kérdésbõl. ha odaírja a, hogy légköri nyomáson, akkor a higanyt írtam volna :D csak ugye nem tudja még leírni azokat, amiket a kémiatanára lediktált :D
Elsõ! Észnél vagy, fiam? A CO2 mióta elem? És mióta folyékony szobahõmérsékleten? Az elsõre a jó válasz a higany és a bróm.
"1.a CO2 folyékony szobahõmérsékleten is. " Ha a CO2 széndioxid, akkor nagyon nem jó a válasz. a széndioxid gáz halmazállapotú szobahõmérsékleten, légköri nyomáson. Másrészt nem elem. A jó válasz a higany.
1-1 :D

Melyek azok a kérdések itt az oldalon, amelyektől az agyvérzés elér titeket?

Példákkal légyszi, köszönöm.

Legjobb válasz: azok a kibaxott reptoidos kérdések...sírba tesz.

azok a kibaxott reptoidos kérdések...sírba tesz.
Mit vegyek a páromnak karácsonyra? Ha ismernéd a párod, akkor nem minket zargatnál a hülye kérdéseddel, hanem tudnád, h mire vágyik... :)
Kövér vagyok? - erre belinkel egy fotót, ahol egy vékony csaj van. Csak azért sem dicsérem meg soha:D
Mit ettél ma? És ennek minden variációja.
Mit csináljak a kutyámmal/macskámmal ha bexarik, vagy bepisil a házba?áááááá
14 és fél éves vagyok, nagyon gáz, hogy még soha nem volt barátom/szûz vagyok?
engem is + a 404-es baromságok is
Na azok engem is, meg a fogyókúrázó kalória számolók(úgy megetetném õket egy kis zsíros pörkölttel)
A felesleges kozvelemenykutato kerdesektol, pl. melyik szebb az angol vagy az amerikai kiejtes! Tul sok a velemeny, keves a teny!
Mit jelent ez az alom?
A gáz hogy szûz vagyok-e még jellegû témákat, a "kicsi ez a méret?" kezdetû témákat nem bírom, illetve amikor az jön szóba, hogy az összes nõ egy r*banc és csak a külsõ meg a pénz érdekli õket. Természetesen azt sem szeretem ha a férfiak között általánosítanak, de nõi mivoltomból fakadóan, jobban ugrom, ha engem vesznek egy kalap alá ilyen személyekkel.
Engem nem kerülget agyvérzés, mert esetleg a mondat felénél (hamarabb) továbblépek. Szükséges minden szarba belelépni?
- reptoid/niburu/szellemek/404/ilyen horoszkópú csávónál/csajnál van esélyem? - szûz vagyok/elveszítsem/terhes vagyok/mért nem engednek a barátomnál aludni 13L 45f/mekkora az ideális/jó a méretem/szeretitek-e a szûz csávókat/csajokat/hogyan szólítsam meg/randiznátok-e olyannal, aki...(és jön a hülye magyarázat)/menjek prostihoz? - a vegák nem-e halnak meg hús nélkül jellegû kérdések - szép vagyok/lehetek-e modell/tetszik-e xy pornósztár, voksán virág, vv nemtomki/jó a stílusom/milyen legyen a stílusom/12 évesen jó ez a magassarkú?

Melyik az a kérdés amin majd' megszakadtál a röhögéstől?

Legjobb válasz: Az ezo-izé kategória kérdéseinek 80%-a...

Az ezo-izé kategória kérdéseinek 80%-a...
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy ide tettem fel a kérdést :S
Ez ugyebár attól is függ, hogy hanyadikos vagy, azaz milyen mélységében tanultátok az anyagot. Nyilván komolyabb kérdéseket tesznek fel középiskolában, mint ált. isk.-ban.
Töri órán erre a két kérdésre biztosan számíthatsz, ha az az ezotéria témakörrel is kapcsolatos: 1.Hitler gonosz feketemágus volt? 2.Hány kísértet szokott éjszakánként az angliai Towerben megjelenni?
évszámok, térképen kellett országokat bejelölni, és személyek (mármint, h. kik voltak) meg persze volt egy esszé (kifejtendõ) kérdés.. ezeket sztem tõled is kérik majd amúgy a történelem dogáról szóló kérdést hogy a francba raktad a feng-shui kategóriába?XD bár mire ezt olvasod, a moderátorok valszeg áthelyezik
Hitlerrõl biztosan nem kérdeznek, mert akkor még legfeljebb kisgyerek volt. Vélhetõ kérdések: Miért üzent hatad Ausztria Szerbiának? Ki ölte meg a trónörököst? Kik csatlakoztak a hadviselõ felekhez? A háború elvesztése után mi volt a békekötésben?
A kérdező hozzászólása: még az elején elnézést kértem hogy ide írtam... egyébként meg úgy hogy rákattoltam az "egy véletlen kérdés"-re .....

Melyik az a kérdés amire egyszerűen nincsen magyarázat?

Biztos van ilyen!!

Legjobb válasz: Több is van. -Mi az élet? -Hol van a végtelen? -Mikor kezdõdött és meddig tart az idõ? -Ha a semmi létezik, akkor az mégiscsak valami? stb., stb Az ilyen kérdésekre létezhet rengeteg válasz, de mind csak elméletileg van megfogalmazva, senki nem tudja bebizonyítani, hogy tényleg az a jó válasz.

Több is van. -Mi az élet? -Hol van a végtelen? -Mikor kezdõdött és meddig tart az idõ? -Ha a semmi létezik, akkor az mégiscsak valami? stb., stb Az ilyen kérdésekre létezhet rengeteg válasz, de mind csak elméletileg van megfogalmazva, senki nem tudja bebizonyítani, hogy tényleg az a jó válasz.
A te kérdésed pont ilyen. Arra nincs magyarázat. ... Vagy pont most válaszolok rá...? Vagy nem tudom. :D
mindenre van magyarázat még ha bizonyítani nem lehet (ha más nem akkor vallásos válasz akármi)...mindenki tud választ adni mindenre, mindenki a kérdést saját szemszögébõl közelíti meg!!! (pl. kérdés az h van e végtelen válasz hogy nincs -->ez is válasz!még ha nem is konkrét ) a bizonyítással kapcsolatban bizonytalan világban élünk !.....
Mi volt elõbb a tyúk v. tojás? Ha leoltom a lámpát hová lesz a fény?:) )))) Van sok ilyen kérdés
2 dolog a legutóbbi kérdésre: 1. embrionális fejlõdés a 'la darwinizmus 2. A hûtõben van! :D

Hova lett a mai zsidós kérdés, melyben azt kérdezték, miért nem lehet a zsidókkal meg Israellel viccelõdni, miközben minden más dologgal meg igen?

Hazajöttem munkából, gondoltam megnyitom ezt a kérdést, de nem találom. Áttették másik rovatba, vagy eltávolították, és akkor most nincs szólásszabadság?

Legjobb válasz: Gondolom törölték. Gyakran a válaszok miatt törölnek egy kérdést.

Gondolom törölték. Gyakran a válaszok miatt törölnek egy kérdést.
A kérdező hozzászólása: ja, erre is gondoltam. köszi.
Mert gondolom sokan unják már az ilyen kérdéseket. Sok kérdés és válasz pedig bõven túlmutatott a viccelõdésen, inkább ízléstelen és elítélendõ volt.
Megjegyezném, magyarul nem Israelnek, hanem Izraelnek írják! Egyébként rövid válasz ugyanarra a kérdésre: miért ne lehetne? Elég sok helyen viccelõdnek vele, keress csak rá pl. a YouTube-on. Magyarországon még nincs igazán a humornak, meg másnak sem kultúrája, azon pedig nem csodálom, hogy kiakadnak, hogy valamelyik antiszemita hírportálon rasszista viccek jelennek meg. Abban igazuk is van!
A kérdező hozzászólása: az egy dolog, hogy unják a témát de pl naponta tuti azt is megkérdezik 2x, hogy kire fogsz szavazni, vagy ki fog nyerni. Izrael, oké, köszönöm. Mindegy, egyszerûen csak elolvastam volna a válaszokat.
Amelyik kérdésben zsidókról vagy cigókról van szó, azt elõbb-utóbb mindig kitörlik.
A kérdező hozzászólása: igen, pedig elvileg szólásszabadság van.
Általában csak a magyarokat fikázó kérdéseket hagyják fent.
A szólásszabadság manapság azt jelenti, h bármit szólhatsz, amit szabad :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!