Találatok a következő kifejezésre: Melyik az hivatalos fórum, (1 db)

Nemtudok ilyenrõl...googleba nézz körül
Igen, én is az ANTSZ-t javaslom. A fertõzésveszély nagy, hiába mondjátok, hogy nem, és terjeszt jó pár betegséget, az allergiáról nem is beszélve.
-önkormányzat álattartási elõadó -ÁNTSZ
hát ja ez a kérdezõ egy síkhülye
normálissan fogalmazd meg a kérdést és akkor mondjuk normálisabban lehet válaszolni rá!
A kérdező hozzászólása: Ki beszélt itt vadgalambról? Istenem ments meg a hülyéktõl!
Na itt a bökkenõ háznál nem szaporodnak a vadgalambok tehát házi galambok vannak a padlásán a vadgalambok elpusztulnának bezárva egy padlásra és szerintem inkább te vagy agyhalott amikor egy kérdést nem tudsz értelmesen feltenni
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de ezt annak a kérdezõnek kellett volna elküldened, aki azt kérdezte, hogy "a háznál tartott galambok terjesztenek -e betegséget?" De én nem ezt kérdeztem, és szó nem esett tenyésztett, háznál tartott vmint. posta galambokról!
háznál tartott galambok nem terjesztenek betegséget
A kérdező hozzászólása: Éppen tegnap olvastam, hogy a felnõtt lakosság szövegértelmezési képessége igen alacsony. Ime már példa is van rá. Egyébként annyi a kérdés amennyit írtam, erre vártam volna választ. Nem gondolom, hogy meg kellene indokolnom, sõt ezzel már el is térnék a tárgytól erõsen. A cél a rövid, világosan megfogalmazott kérdés, és lehetõleg olyan válasz ami használható és nem egy unatkozó agyhalottól érkezik!
ha itt mindenki kretén akkor minek vagy még mindig itt nem kell ide jönni és irogatni egyébként meg azért irogatnak mert nem volt jó a kérdésed azt nem írtad le hogy míért ne szaporodjanak
A kérdező hozzászólása: Mindösszesen annyi a komment, hogy csalódtam a gyakorikérdések.hu-ban. Közel fél éve feltettem egy szerintem normális, ráadásul közérdekû kérdést. Egyetlen normális választ kaptam, és a többi pihent agyú kretének, akiknek nincs kivel levelezniük, unatkoznak, vagy ennyire futja az agyi kapacitásukból, hogy kéretlenül hülyeségeket írjanak - természetesen név nélkül ugyebár... Sokkal többet néztem volna ki a gyakorikérdések.hu-ból és sokkal hasznosabbnak gondoltam. Mindegy, nem kötelezõ használni szerencsére!
azt akarod elérni hogy a szomszédod ne tudjon galambokat tenyészteni ha nem szállnak a házadra akkor mit zavar téged inkább gyönyörködj bennük te is
Polgármesteri hivatal--Környezetvédelmi csoport-nál tehetsz bejelentést!
A kérdező hozzászólása: Igazán nem értem a fórumon válaszolókat! Azt kérdeztem, hogy melyik az a hivatalos fórum, ahol bejelentést tehetek az engem zavaró galambok elszaporodása ellen egy társasházban! Vélhetõen egy orvos, vagy tisztiorvos(?), de az is lehet, hogy csak egy minden lében kanál jól kioktatsokat" ott, hogy mely madarak terjesztenek betegségeket, továbbá védõoltásra buzdít. (Ebbõl gondolom, hogy biztosan orvos, ha így ért hozzá!) De ha tovább olvasom, többször is írja a "majré" kifejezést, lehet, hogy mégsem orvos! Sajnos nem tudom mit jelent a szó, bár az anyanyelvemen kívül németül, angolul és oroszul beszélek. De persze "indiai nyelvjárásokat" nem ismerek... Erõsen csalódtam a Gyakori kérdések fórumban, messze alatta van annak amit eredetileg feltételeztem!
Elõször is kezdjük ott hogy csak a vándormadarak terjesztik a betegségeket, vírrusokat stb.Nekem évek óta vannak galambjaim élek és virulok.Sõt még vadgalambokat is fogtam már meg, meg egyszer felneveltem egy vadgalambot is.És nem volt semmi bajom.Nem kell ezért majrézni a madárinfluenza már rég kiment a divatból.Különben is ha egy ûállatorvos megvizsgálja a galambokat és azt mondja hogy egészségesek akkor sem tudsz semmit sem tenni.Ha pedig annyira majrézol a betegségektõl kérjél a háziorvostól védõoltást.Ennyi!
A kérdező hozzászólása: De hát nem igaz, hogy nem veszélyeztetik a környezetet, hiszen bizonyítottan betegségeket terjesztenek, bakteriális fertõzést okozhatnak embernek és állatnak egyaránt! Kisgyermekek, háziállatok (kutya, cica) veszélyben vannak a galambok által terjesztett betegségek miatt. Egyébként még mielõtt az állatvédõk rám ugranak, közlöm, nem azt szeretném, hogy megöljék a galambokat, csak azt, hogy az ablakom melletti padláson, ami egy lakóház padlása ne szaporodjanak a galambok!
Akármit csinálsz nem jelentheted fel mert nem veszélyeztetik a környezetet.Mégha kutyákról lenne szó akkor megteheted a feljelentést.Szokd meg õket.
na, elmenték az állattartási elõadóhoz ? (kis helyen jegyzõhöz) ??????


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Barátpapagáj tartásában lenne pár kérdésem! (lejjebb találod)?

Már volt 'igénytelenebb' madaram, nimfa papagáj, de persze egy komolyabb madárnál nagyobb/több elvárás van. pl: Miket adjak neki enni/milyen vitaminok kellenek/milyen féle játékok javasoltak/mennyi idő az egyedül tartott madarat beszélni tanulni? előre is köszönöm a válaszokat :)

1

Tudtok a közelben papagáj tenyésztőt? (Többi lent)

Kistelek közelében esetleg Szegeden tudtok papagáj tenyésztőt akinek van, lesz pyrrhura molinae-ja (tűzfarkú papagáj)

0

Mi a teendő ha a galambnak elvan törve a szárny?

Elejtette egy sas és szegénynek eltört a szárnya és nagyon csunya nyomott hagyott.

7

Megfázott a nimfapapagájom. Mit tegyek?

Tüsszög, szipog. Már korábban is fázott meg egy picit, de mindig gyorsan kiheverte. Azonban most már több napja eléggé csúnyán tüsszög meg szipog néha. Mit tegyek hogy meggyógyuljon?

3

Egy vadkacsát mijen hejen? és hogy kell tartani?

7

Kelleni fog új kalitka?

Szeretnék venni hullámosom mellé egy párt. Van tükre, de azért csak jobb neki egy igazi madár...
Pár hónapja kaptam őt, és a kalitkáját is akkor, szóval nem nagyon szeretném lecserélni. De ha mégis le kell, akkor elfogadom mutatok pár képet róla:
Elvégzek még pár módosítást is rajta:
A műanyag ülőrudakat fára fogom kicserélni, és nem kettőt, hanem hármat teszek be;
A társ érkezésével pedig kikerül a tükör.
És még van pár kérdésem:
Tojót vagy hímet válasszak mellé? (most hímem van, szeretem a fiókákat, de nem tudnám hová tenni őket) Az újságpapírt kicseréljem kapirgálós homokra? És a legfontosabb: Jó neki ez a magkeverék, amit most kap? ("Teljes értékű takarmány kistestű papagájoknak". Összetevők: pirosköles, sárgaköles, zab, fénymag, aszalt gyümölcsök - Panzi bird) - kell e mellé valamilyen kiegészítő tápanyag, pl gyümölcsfélék?
Aki amire tud, arra válaszoljon! Előre is köszönöm a válaszokat, negatívokat viszont nem kérek

2

A gondozás mellett mennyi szeretetre van szüksége a hullámos papagájomnak?

Néha beszélek hozzá, visszafütyülünk egymásnak, benyúlok és megsimogatom, de nem tudom, ő mennyire szeret engem, és hogy jól gondoskodok-e róla. Mindig is én gondoztam, és visszahív, ha kimegyek a szobából.

8

Van 1 pár hullamos papagályom. Müanyag ülörudjuk van. Szerintetek kicseréljem fa ülörudra? Szeretném ha költenének és ha teszek be odut nekik milyen lágy eleséget kell adni kekik és menyit? Menyi idö mulva tojik le?

3

A kalitkámba mennyi hullámos fér el? A kép lent

Egyelőre 2 van, de ha mondjuk úgy lenne és születnének fiókák akkor mennyit szabad még meghagyni, hogy elég helyük legyen?

9

Pyrrhura molinae (tűzfarkú papagáj) milyen ágakat tehetek be a kalitkájába? És milyen gyümölcsöket adhatok neki?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!