Találatok a következő kifejezésre: Melyik az híres (48 db)

Melyik az a híres szám, aminek nincs szövege és csak egy szaxofon és egy gitár van benne (a szaxofon a szóló)? Elég híres retró szám. Olyan 80-as évekbeli lehet.

Bocs,h többet nem tudok mondani :D köszönöm elõre a válaszokat :)

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o

A kérdező hozzászólása: köszi szépen...ezt kerestem ;)
kaméleon?! :DD
Trutykó


Melyik az ABBA-nak az a híres discós száma?

Legjobb válasz: Így hirtelen 10-15 elég híres ABBA számot tudnék felsorolni.

Így hirtelen 10-15 elég híres ABBA számot tudnék felsorolni.
Dancing Queen?
A kérdező hozzászólása: Akkor hirtelen sorold fel azt a 10-15 Abba számot...
ABBA-nak fõleg diszkószámai vannak :D Bármelyiket meghallgathatod. De nagyon híresek a Dancing queen, a Gimme gimme gimme, és még sorolhatnám.
Leghíresebbek: Waterlo, S.O.S, Dancing Queen, Fernando, Mamma Mia, Knowing Me, Knowing You, The Name of the Game, Take a Chance on Me, The Winner Takes It All, Super Trouper.

Koreában melyik kpop bandák számítanak híresnek és melyek azok akik alig vannak jelen vagyis kevés koncert vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Haracsini Makaroka, Vasalmini Hajcsika, Dzsikurto Moncsincsi, Hicsakiti Mikhotala ééééés a Kilodzsics! Ezek a legjobbak!

Haracsini Makaroka, Vasalmini Hajcsika, Dzsikurto Moncsincsi, Hicsakiti Mikhotala ééééés a Kilodzsics! Ezek a legjobbak!
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne tedd. Kösz :*
Hmm. hát elgondolkodtató kérdés. Pontos választ nem tuodk adni, de elmondom amit én gondolok:D Szerintem most híres bandák: B.A.P, Exo, Infinite és még biztos vannak, de mot ennyi jut eszembe. Õk most elég aktívak, és sokan ismerik, szeretik õket. Akik még elég híresek, de most a legjobb tudásom szerint nem túl aktívak: Suju, Ukiss, Mblaq, Shinee, Bigbang, Beast Akik nem túl ismertek: C-Clown, LC9 bár õk újak, Myname, Lunafly stb. Nme túl sok és nem is pontos infó, de azért remélem valamit segítettem:)
MINDENBEN egyetértek az elõzõvel..szerintem is így van:D Bár a shinee nem olyan rég jelent meg 2 klippel+azóta láttam pár koncert videót is meg szerepeltek a WGM-be is. Szóval talán a shinee nem tartozik oda. Akik nem szerepelnek annyit oda írnám még a BTS is. Igaz õk is újak és épp, hogy mostanába van több koncertjük, de még csak 3 klippük van és nem olyan sok felkérésük mint egy B.A.P (kedvenceim) féle bandának:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:DD
Híresek: NU'EST, Infinite, TEEN TOP, BIG BANG, Troublemaker duo, SHINEE, EXO, Orange Caramel, F(x), 4MINUTE, B2ST, B1A4, After School, Hello Venus és elõadok: Son Dam Bi, PSY, Hyunah hírtelen csak ennyit tudtam ^^"
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Melyik az a szám? Juventus rádion ment, Un dos tres Maria ( Ricky Martin) de valami átdolgozás. Sokkal pörgősebb volt, és több hires zenéből voltak benne elemek.

Juventus rádion ment, Un dos tres Maria ( Ricky Martin) de valami átdolgozás. Sokkal pörg?sebb volt, és több hires zenéb?l voltak benne elemek.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy a Tokiói hajsza betét zenéjére gondolsz. Don Omar feat Tego Calderon: Bandaleros Don Omar: Conteo ez a kettõ lehetséges. Nem tom melyik csak bemásoltam, de nem hallgattam meg. Don Omar az elõadó tuti. Ha erre a számra gondoltál. Remélem segítettem:)

Lehetséges, hogy a Tokiói hajsza betét zenéjére gondolsz. Don Omar feat Tego Calderon: Bandaleros Don Omar: Conteo ez a kettõ lehetséges. Nem tom melyik csak bemásoltam, de nem hallgattam meg. Don Omar az elõadó tuti. Ha erre a számra gondoltál. Remélem segítettem:)

Melyik az a híres amerikai weboldal, ami híreket közöl szinte minden témában?

Nem cnn, és egyebekre gondolok. Egyszerűen nem jut eszembe a neve.

Legjobb válasz: huffington post ?

huffington post ?

Melyik az az idézet valami hires reppertől?

nem biztos h repper..de olyan h az elejen irja h mindegy h és itt felsorol tulajdonságokat..aztan van a végén h "ha te kedves vagy énis az leszek .ilyen egyszerű" ? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!