Találatok a következő kifejezésre: Melyik az film, amiben egy (326 db)

ezz engem is érdekel. biztos valami gólyatáboros film :D
A kérdező hozzászólása: nem .. egy éjszakai buli van és a srác vállalkozik x pontban összeálított próbára ahol különbözõ feladatokat kell neki megcsinálni és a végére összejön egy csajjal kb ennyire emlékszek régen láttam de nem tudom a címét :/
szereplöt sem tudsz?
Én tudom.
A kérdező hozzászólása: elmondanád ? :D
lehet, h. már nem aktuális, de szerintem a 10 piszkos próba c. filmre gondolhattál... bár ebben középsulis végzõsök szerepelnek.


2012? :D Abba is építenek tengeralattjárókat..
A kérdező hozzászólása: van neki valami küldönleges címe mert 2012-re nem adj aki az ncore:D
Film -- xvid -- 2012 Ha eljõ a világ vége -- Címben -- keres http://www.youtube.com/watch?v=TpIx9zkvwmg 2012.Ha.eljo.a.vilag.vege.2008.HUN.DVDRip.
A kérdező hozzászólása: Igen a youtube-set már én is megtaláltam de én egy 102cm-es Full HD tv-n 3D-ben akarom nézni :)
tölsd le/ vedd meg/ rendeld meg neten stb.:D
#3 Az szerintem más lesz, angolul 2012: Doomsday, mert az "igazi" nagyszám 2012-es filmnek csak simán az a címe, hogy 2012, és 2009-ben jelent meg. Ez az, ami a látványáról híres, és a tengeralattjárós rész is ebbe van. Ha Bithumen-en fent vagy könnyû dolgod lesz, mivel ott tudsz IMDB link alapján keresni (ami ez: http://www.imdb.com/title/tt1190080/), nCore-on én sem találom, mivel ugye minden idén megjelenõ cuccnak benne van a nevében a "2012".
Ja de megvan, 2012 2009-re keress rá, linket nem tudok adni, nem engedi a honlap.
A kérdező hozzászólása: ez nem az :S

Melyik az a régi amerikai film? Amiben egy nagy óriás csiga húzza össze a ketté szakadt földrészt? Csak ennyire emlékszem belőle, meg arra, hogy negyon jó kis film. Meg talán az elején még valami tájszólású nőre is. Kb.20 éve adták a tv-be.

Legjobb válasz: Ebben nem volt olyan hogy valami ágyon utaztak?:D Mert én is keresek egy filmet amiben volt óriáscsiga és a kisgyerekek a házában voltak vagy valami ilyesmi.. De a címére sajnos nem emlékszem.. :/

Ebben nem volt olyan hogy valami ágyon utaztak?:D Mert én is keresek egy filmet amiben volt óriáscsiga és a kisgyerekek a házában voltak vagy valami ilyesmi.. De a címére sajnos nem emlékszem.. :/

Melyik az a film amikor egy csávó kap egy rakat pénzt és időre el kell költenie?

még annyira emlékszem belőle hogy a pénzt nem költhette akár mire,csak ilyen olcsó hülyeségekre,volt benne egy olyan hogy csomó mindenkit meg hívott kajálni.. légyszi segítsetek.

Legjobb válasz: Az egy Richard Pryor film. Örökölte és az van a végrendeletben hogy csak akkor kapja meg a többi pénzt ha elkölti idõre azt a pénzt amit kapott. A címe pedig: Szórd a pénzt és fuss!

Az egy Richard Pryor film. Örökölte és az van a végrendeletben hogy csak akkor kapja meg a többi pénzt ha elkölti idõre azt a pénzt amit kapott. A címe pedig: Szórd a pénzt és fuss!
Nagyon szórakoztató film nézd meg még egyszer! Ajánlom.
Hülyék paradicsoma a film címe :) De nem pizzafutár, hanem egy ügyetlen katona :)
A kérdező hozzászólása: köszi
Kicsit bekavartad a Futurama-val. :D

Melyik az a film amiben egy gepárdot nevelnek fel? Afrikában játszódik. Versenyeztetik agarak között is. Többre nem emlékszem, még a gepárd nevére sem.

Legjobb válasz: Szia! Hátha még nem jöttél rá. (én csak most láttam a kérdésedet) Kettõ ilyen film is van: Cheetah - A gepárd 1989 Duma - A vadon hívó szava 2005 És van egy mely ismereterjesztõ abban is gepárdkölykök a fõszereplõk részbe Afrikai macskák - A bátorság birodalma / African Cats 2011

Szia! Hátha még nem jöttél rá. (én csak most láttam a kérdésedet) Kettõ ilyen film is van: Cheetah - A gepárd 1989 Duma - A vadon hívó szava 2005 És van egy mely ismereterjesztõ abban is gepárdkölykök a fõszereplõk részbe Afrikai macskák - A bátorság birodalma / African Cats 2011
A kérdező hozzászólása: Köszi, de már rájöttem. A gepárd (1989) címût kerestem. Sajnos sehonnan sem tudom leszedni, nagyon rég láttam van már vagy 10 éve.
Én is ezt a filmet keresem. Bár még nem is láttam, de szeretném megnézni mindenképp.

Melyik az a Funes film amiben egy autó lökhárítójába rejtenek azt hiszem valami drágakövet?

Nagyon régen láttam és annyi marad meg bennem, hogy egy autóba rejtették (elejébe hátuljába nem tudom), de a lényeg, hogy rábízták valakire elvigye valhová,de az összetörte és megjavíttatta és azt a részt kicserélték másra, s végül nem volt benne a keresett cucc. Tudja valaki melyik ez a film?

Legjobb válasz: jol tetted h kiemelted a kerdest ;-) Az ügyefogyott - (Le corniaud) http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=62357

jol tetted h kiemelted a kerdest ;-) Az ügyefogyott - (Le corniaud) http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=62357


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!