Találatok a következő kifejezésre: Melyik az film, amelyikben (225 db)

Melyik az film amelyikben a jövőben a nagy vállalatok irányítanak mindent?

Legjobb válasz: Elég sok ilyen film van... Egyéb részletekre nem emlékszel?

Elég sok ilyen film van... Egyéb részletekre nem emlékszel?
Ez nem film, ez a valógág. :D
A kérdező hozzászólása: valami sci-fi
Szerintem amire gondolsz az sorozat és Continuum a címe.

Melyik az a '80as evekbeli magyar film amelyik kozepiskolasokrol szol es amelyben Szulak Andrea is szerepel?

Legjobb válasz: http://www.port.hu/ballagas/pls/fi/films.film_page?i_film_id.. Port.hu-t nem használjuk, látom...Melyik az a film amely a Holokausztot dolgozza fel részletesen?

Legjobb válasz: Így, ebben a formában a Holokauszt tulajdonnév, számomra ismeretlen. A holokauszttal pedig számos dokumentumfilm részletesen foglalkozik, s a játékfilmek között is sok van, amelyik a fikciók mellett történelmi tényekre épül. Melyikre vagy kíváncsi? A dokumentumfilm kategóriában is van felszínes, olyan „népszerû tudományos”, amelynek a valóságtartalma elmarad egyes játékfilmekétõl.

Így, ebben a formában a Holokauszt tulajdonnév, számomra ismeretlen. A holokauszttal pedig számos dokumentumfilm részletesen foglalkozik, s a játékfilmek között is sok van, amelyik a fikciók mellett történelmi tényekre épül. Melyikre vagy kíváncsi? A dokumentumfilm kategóriában is van felszínes, olyan „népszerû tudományos”, amelynek a valóságtartalma elmarad egyes játékfilmekétõl.
1001 holokausztról szóló film van.

Melyik az a korhatáros film, amelyik a '68-as diáklázadás idején játszódik Párizsban, és 3 fiatal a főszereplője, akik egy házban laknak?

Az 1968-as diáklázadás idején játszódik Franciaországban. Három fiatal él együtt egy házban, két testvér (fiú, lány) és egy barátjuk. Korhatáros film, sok benne a szexjelenet. Az M1-en láttam pár éve.

Legjobb válasz: azt hiszem erre gondolsz,én is imádom ezt a filmet.-) http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=60617&i_..

azt hiszem erre gondolsz, én is imádom ezt a filmet.-) http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=60617&i_..
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az! Köszönöm szépen, hogy segítettél!

Melyik az a film (cím), amelyikben a pasi megjátssza a saját halálát és a nőre (felesége) fogják rá a gyilkosságot'?

A nőt lecsukják és amikor kiengedik megkeresi a pasit és lelövi a végén. Azt hiszem még a börtönben az egyik csaj elmondja a feleségnek hogy ha tényleg nem ő ölte meg akkor ha kiengedik megölheti a a férjét és nem csukják le újra....

Legjobb válasz: Tudom melyik ez a film!!!Óóó,és nem ugrik be a címe!Ha neked megvan máshonnan a cím,írd le ide légyszi!!!

Tudom melyik ez a film!!!Óóó, és nem ugrik be a címe!Ha neked megvan máshonnan a cím, írd le ide légyszi!!!
Kettõs kockázat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Melyik az a film, amelyikben a fiú minden betűvel felszed egy lányt? (tipikus amcsi film)

Legjobb válasz: Minden pasi disznó? Nem biztos, de hátha. :) http://www.port.hu/minden_pasi_diszno_pigs/pls/fi/films.film..

Minden pasi disznó? Nem biztos, de hátha. :) http://www.port.hu/minden_pasi_diszno_pigs/pls/fi/films.film..
A kérdező hozzászólása: Ez az :) Köszönöm szépen!

Melyik az a film, amelybe a kisfiú ráveszi a szüleit, hogy utazzanak vissza az előző életébe?

Ez egy régi film. Nagyon fontos lenne!!!!!!

Legjobb válasz: Bocsi, az nem is film, hanem dokumentum film...

A kérdező hozzászólása: Bocsi, az nem is film, hanem dokumentum film...

Melyik az a film amelyikben egy egy éjszakás kalandból gyerek születik, és az anya az apának adja a kicsit majd évekkel később visszaköveteli?

Miután az apához kerül a gyermek, nem tud vele bánni majd miután bele tanul az apa mindent felad a kicsiért és évek múlva az anya bírósági úton próbálja vissza szerezni!

Legjobb válasz: Már mindent megpróbáltam, a filmre rákeresni, színészekre rákeresni, több mint 3 éve keresem ezt a filmet és semmi. kérlek segítsetek!

A kérdező hozzászólása: Már mindent megpróbáltam, a filmre rákeresni, színészekre rákeresni, több mint 3 éve keresem ezt a filmet és semmi. kérlek segítsetek!
Leírásod alapján ez a Kramer kontra Kramer (Kramer vs. Kramer, 1979) lenne, viszont emlékezetem szerint ott nem egy egy éjszakás kalandban fogan meg a gyerek. De a többi stimmel! Erre gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem az:( Amire én gondoltam ott szinte még tinédzserek voltak a szülök és tényleg egy éjszakás kalandból lett egy baba és az anya a csecsemõt adja oda a srácnak, de azért köszönöm a válaszodat :)

Melyik az a film amelyikben a film elején egy gazdag öreg bácsi a gyönyörű fiatal feleségét fényképezteti a vadonban lévő kunyhójában?

Az öreg vadonos könyvet olvas ez idő alatt, majd a többi fiúval elmegy repülni a vadon felett, ahol lezuhannak madarak támadása miatt. A vadonban egy nagy grizli medve kergeti őket, sokukat meg is eszi. Az öregnek persze sikerül kicsinálnia a mackót a könyvből szerzett ismeretei alapján és siet vissza haza feleségéhez akit már más elakar tulajdonítani. Talán egy híres szereplő is volt a fiatalok közt, de lehet az öreg is híres bácsi. Valahol Kanadában játszódik a történet. Sajnos többre nem emlékszem, de nagyon jó film.

Legjobb válasz: A vadon foglyai imádom :) http://www.port.hu/a_vadon_foglyai_the_edge/pls/fi/films.fil..

A kérdező hozzászólása: Igen ez lesz az! Köszönöm:) .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!