Találatok a következő kifejezésre: Melyik az Irigy mirigy szám amikor (2 db)

Melyik az az Irigy mirigy szám amikor a Napóleon Bouleward egyik számát parodizálják?

Youtube-n az istenért se találom:( Remélem tud segíteni valaki. Vagy a júliás szám vagy a legyetek jók ha tudtok. Csak nekem a parodizál változat kellene.

Legjobb válasz: Jaj a júliást meghalgattam annak a paródizált változatát tízmilliószor láttam és jót röhögtem. Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=94y0KIDzxAA A másikat a Legyetek jók ha tudtok azt nem találtam de majd leírom ha megtalálom :)

Jaj a júliást meghalgattam annak a paródizált változatát tízmilliószor láttam és jót röhögtem. Itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=94y0KIDzxAA A másikat a Legyetek jók ha tudtok azt nem találtam de majd leírom ha megtalálom :)
A kérdező hozzászólása: KÖSZI:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Csak az egyik számot csinálták meg, csak nemtudtam, hogy melyiket is.... Ugyhogy másik nincs:( De köszi:D:D:D:D:D

Melyik az a dal amit az IHM Irigy Hónaj Mirigy a Fekete lyuk néven kiparodizált? Engem az érdekel hogy mi az eredeti amit kiparodizálnak. Ha lehet NE YOUTUBE LINK LEGYEN HANEM A CÍM VAGYIS ELÕADÓ ÉS SZÁM CÍME.

Mint pl:. Kiabáld h hónaj mirigy az a YMCA. De mi a fekete lyuk?! A youtube videót el lett távoltiva nem találom..

Legjobb válasz: Las Ketchup - Asereje

Las Ketchup - Asereje


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!