Találatok a következő kifejezésre: Melyik az és (7431 db)

A Wellingtonnak van egy száma az Egy régi barát és van az Ossian eggyüttesnek egy hasonló száma csak sehogy se jut eszembe melyik az és nem is találom. Melyik az?

Legjobb válasz: Nem lehet hogy az Amikor mégre gondolsz? :) Jóbarát, jelet adj, merre vagy? Éveink messze sodortak

Nem lehet hogy az Amikor mégre gondolsz? :) Jóbarát, jelet adj, merre vagy? Éveink messze sodortak
A kérdező hozzászólása: De! köszi!:)

Delta force black hawk down-ban akarok cheatelni de nem tudom melyik a konzol előhívó gombja. Melyik az? És ha netán nem működnének a kódok akk mi a teendő?

1.5.0.5-ös verziója van meg. Félreértés ne essék, már kétszer is végigvittem a játékot csalás nélkül,csak ki akarom próbálni ugy milyen lenne.

Legjobb válasz: Asszem a felsõ 0-ás,vagy HU billenyûzeten ö betû vagy a felso számrendszerben az 1-es elõtti vesszocske meg felette az a vmi.

Asszem a felsõ 0-ás, vagy HU billenyûzeten ö betû vagy a felso számrendszerben az 1-es elõtti vesszocske meg felette az a vmi.
ez engem is érdekel :)
Több fajta is megcsípi az embert.Nem vagyunk neki zsákmány, de ha védekezésre készteted, megcsíphet.Nem kellemes, belehalni nem fogsz, ha nem vagy rá allergiás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Arra a pókra lennék kíváncsi, amelyik szívogatja az embert, ha teheti.


A kérdező hozzászólása: Hát pont erre voltam kíváncsi...
Erre most mit lehet mondani..? Ha nem a megfelelõ gyakorlatot mutatod be akkor azt nem fogják sokra értékelni.. Nagyjából egyszerû a képlet: azt kell csinálni amit látni szeretnének. Még valami: Nem mongyák, hanem mondják. (Egész egyszerûen nem értem, hogy NEM lehet megtanulni helyesen írni.. És ez most nem is elgépelés volt, látszik, hogy nem tudod hogyan kell leírni ezt a szót.)
annyit fog érni mint a szarnak egy pofon. bár én nem aikodoztam inkább k1

1 hetes terhességet kimutathat teszt? Ha igen melyik az és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: minimum 10 napot kell várni és utána tesztelhetsz.û 10-es érzékenységû tesztet kérj a gyógyszertárban...

minimum 10 napot kell várni és utána tesztelhetsz.û 10-es érzékenységû tesztet kérj a gyógyszertárban...
Együttléttõl számitva 1 hét? Azt még egyik sem mutatja ki. Beágyazódástól számitott 1 hetet már igen(szex után kb. 3 hét), ugy kérd a gyógyszertárban, hogy olyat adhjanak ami 3 napos terhességet kimutat.
Szia! Szex utáni 2 hét múlva lehetnek a tesztek pozitívak. A 10-es egy-két nappal elõbb, mint a 25-ös. A 3 napos felirat azt jelenti, hogy beágyazódás után 3 nappal, tehát kb az elmaradt menses elsõ napja körül lesz pozi. Nincs olyan, ami hamarabb kimutatná.

Van e olyan program ami átalakítja a . Bmp fájlt . Jpg-be? Ha igen melyik az és honnan lehet letölteni? Fontos

Legjobb válasz: A Paint is jó erre. Nyitsd meg Paint-be és Mentés Másként. A fájltípusnál válaszd a JPG-t. (Ne törõdj a felugró ablakkal)

A Paint is jó erre. Nyitsd meg Paint-be és Mentés Másként. A fájltípusnál válaszd a JPG-t. (Ne törõdj a felugró ablakkal)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segítséget!!!! :)
Így van , jó a Paint is egyszerûen nyisd meg vele a képedet és mindenféle képszerkesztés nélkül, mindjárt mentsd is el, és máris az új formáját tudod megadni. http://lh3.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/S_0s3r-b72I/AAAAAAAAB6U/kd..
XP :Kép és fax megjelenítõ.Mentés fájlba./Ctrl+s/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!megvan :)

Van olyan dal, amiről eszedbe jut az, akit szeretsz? Ha igen, akkor melyik az és miért? Szöveg, hangulat stb.

Aki csak linket írna,az légyszi írja le mellé a nevet is,köszi :)

Legjobb válasz: Compact Disco : Fly or Dive

Compact Disco : Fly or Dive
Újabban minden dalról eszembe jut valaki. Ennyit nem is tudok linkelni :O Viszont errõl az oldalról mindig ez jut eszembe, nem, meg se kérdezd miért :D Az Eternal Flame c szám.
Van, három is. Az elsõ: Cradle of Filth - Temptation.Ez volt az elsõ dal amit megszeretett amikor jártunk.Én imádtam a dalt és nagyon ki idõ után õ is megszerette. http://www.youtube.com/watch?v=MfMa2lrFxhY A második: Nightwish - Nemo. Ez az õ kedvenc dala volt meg a csengõ hangja is.Bármikor meghallom egybõl õ jut az eszembe róla. http://www.youtube.com/watch?v=9hmzR1CKGtA A harmadik: The Berzerker - Eye for an Eye. Amikor legelsõnek hallotta meg akkor elnevezte Etye-petyének a dalt mert csak annyit értett belõle. http://www.youtube.com/watch?v=7Z3UA5Ketp8
Archívum maga a sátán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :) Igen, tudja :D
Mit értesz az alatt, hogy "nem vonnak le havonta az egyenlegbõl bizonyos összeget?" ?
A kérdező hozzászólása: Azt értem hogy a mostaniból mindig levonnak "idõszakos díj" cimszó alatt egy kb 800ft-os díjat. Nem tudom pontosan milyen csomag ez...valami C betüs...comfort vagy valami ilyesmi. E miatt szeretnék olyanra váltani, ahol nem vonnak le semmit.
A Djuice-nál van C betûs tarifacsomag, de a http://www.telenor.hu/kartyas-tarifa/ oldalon ott vannak a Telenor csomagjai.

Ha grafitelektródok között elektrolizáljuk az oldatokat, csak egy esetben válik le fém, melyik az és miért?

Kálium-foszfát oldat, nátrium-jodid oldat és kobalt(II)-klorid oldat. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Hát köszönöm a segítséget, azóta rájöttem. Mivel az alkálifémek helyett a víz fog elektrolizálni, ezért kizárásos alapon a kobalt-klorid.

A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a segítséget, azóta rájöttem. Mivel az alkálifémek helyett a víz fog elektrolizálni, ezért kizárásos alapon a kobalt-klorid.

Kaká, a Real Madrid középpályása 5 nyelvet beszél. Melyek azok? És még valami +adat, hogy esetleg iskolában hogy tanult?

Azt tudom, hogy ügyvédi diplomája van. Esetleg egy oldal ahol Kakáról vannak érdekességek? Lehet külföldi oldal is...

Legjobb válasz: Ezt hol hallottad? Mert az persze adott, hogy tud portugálul, olaszul, meg spanyolul.

Ezt hol hallottad? Mert az persze adott, hogy tud portugálul, olaszul, meg spanyolul.
A kérdező hozzászólása: A sporthíradó.hu oldalon olvastam, és még tud angolul, hiszen a Facebookon angolul írja a bejegyzéseit. Vajon melyik lehet az ötödik nyelv? De mondjuk az is meglepett hogy spanyolul tud. Biztos forrásból tudod, vagy csak gondolod? Köszönöm a bejegyzésed.
"Biztos forrásból tudod, vagy csak gondolod?" - Azt biztos forrásból tudom, hogy másfél éve játszik a Real Madridban, amely spanyol csapat, és hogy ennyi idõ alatt meg lehet tanulni valamennyire egy nyelvet adott nyelvterületen. A többit csak én tettem hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
Nem tudom, hány nyelven beszél, de azt tudom(biztos forrás olvastam a róla szóló könyvet), hogy mindig kítûnõ volt ha kellett hamarabb felkelt tanulni, hogy edzésen és a suliba is jól teljesítsen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!