Találatok a következő kifejezésre: Melyik az azt hiszem (171 db)

Melyik az a film amiben az elején a csaj kéri a srácot h mondja ki azt az sz-betűs szót, és a srác azt hiszi hogy a szeretlek-et kellene pedig azt h vegye be neki! Melyik ez?

Legjobb válasz: jaj tudom melyik film az. Amikor nem azt kéne mondania h sze-ret-lek, hanem hogy szop-jál-le:D A Slider fõszereplõje játszik abban a filmben.

jaj tudom melyik film az. Amikor nem azt kéne mondania h sze-ret-lek, hanem hogy szop-jál-le:D A Slider fõszereplõje játszik abban a filmben.
Igen, a vadkanokban van: http://www.youtube.com/watch?v=k308HHLZVbE XD
Vad kanok, 100%:D Am is film elején mondja a párkányjelenetnél, szal..:D
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom srácok de nagyon jó lenne tudni mindjárt rá is keresek! kössz mindenkinek! :D
nekem úgy rémlik hogy a vadkanokban és a kabalapasiban is elsütik ezt a poént.
A kabalapasiba nem az van, egy másik játszik Jessica Albaval. nem?
ó, lehet hogy a második válaszolónak lesz igaza :)
Azt hiszem a Kabalapasi
Vad kanok asszem. Szr film am:D
Vadkanok!::)

Fiatal hullámos papagájnál hogyan lehet eldönteni, hogy melyik a hím, és melyik a tojó? Hisz ott még nem színeződött be az orr kékre/lilára ill. barnásra.

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szerintem 2hónaposan már lehet látni, vagy bízd az eladóra. De én azt javaslom menj el tenyésztõhöz, vagy állatvásárra látogass ki! Mi az apát ott vettük, és sokkal olcsóbban, és 100% egészségesebben. Bár még elég fiatal volt, a csõr színe sem volt elég érthetõ. A tenyésztõ azt mondta, hogy 99%, hogy fiú, a papám (csak úgy madarászik) meg hogy lány lesz.És hát a tenyésztõ nyert. És gyönyörû színe van, nagyon szép. Amúgy 1000ft-ért vettük, a kisállatkereskedésben meg 2-3000ft, és azok a tenyésztõk selejtjei, szó szerint...szomorú!

Szerintem 2hónaposan már lehet látni, vagy bízd az eladóra. De én azt javaslom menj el tenyésztõhöz, vagy állatvásárra látogass ki! Mi az apát ott vettük, és sokkal olcsóbban, és 100% egészségesebben. Bár még elég fiatal volt, a csõr színe sem volt elég érthetõ. A tenyésztõ azt mondta, hogy 99%, hogy fiú, a papám (csak úgy madarászik) meg hogy lány lesz.És hát a tenyésztõ nyert. És gyönyörû színe van, nagyon szép. Amúgy 1000ft-ért vettük, a kisállatkereskedésben meg 2-3000ft, és azok a tenyésztõk selejtjei, szó szerint...szomorú!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ neked is! Sajnos én itt csak állatkereskedésbe tudok menni. Az ígéretes helyre még kicsik fognak érkezni, mert úgy mondta, hogy még nem eladható/elhozható korúak. A másik helyen kérdeztem, hogy ezek milyenek (hím, vagy tojó?) Erre a nõ érdeklõdött, hogy pár mellé lesz-e. Mondtam, hogy nem. Õ meg közölte velem, hogy akkor meg nem tök mindegy?! Úgysem lehet még ilyen fiatalom megmondani melyikbõl mi lesz. Férjem kérdezte, hogy hoznak e egy kicsit idõsebbeket, nem mert azt már nem lehet megszelídíteni.
A kérdező hozzászólása: Ez két hím hullámos papagáj...a fej formája is árulkodó. A kicsiknél is ilyen? Ahol még az orra színébõl nem lehet megállapítani.(?) http://kepfeltoltes.hu/view/090613/hullamos_papagaj2_www.kep.. http://kepfeltoltes.hu/view/090613/hullamos_papagaj3_www.kep..
Szerintem ne "próbálkozz" fiatallal, mert becsapós. Pl. én azt hittem az egyik fiókámra, hogy kislány, aztán kiderült, hogy kisfiú, így oda kellett adnom a papáméknak, mert verekedtek az apjával.:(
am az orrból nem mindig lehet megállapitani, ezt maga az eladó mondta és énis nem egyszer jártam rosszul hogy kislányt akartam és fiút vettem.
Fogd meg a madarat de gyengéden hogy ne idegeskedjen és a hüvelykujjaddal nézd meg .... ahonnan kijön a kaki xD nem jut eszembe a neve MInd1, ne nyomd bele a madárba csak tapintsd ki ha nagyon kicsi, szinte összeér a csont akk fiú, ha kitud férni rajta egy tojás akk lány amúgy pedig a viselkedésbõl szerintem egyértelmûen ki lehet venni
Szerintem várj még vele mert mi is vettünk 2 hullámost és majdnem visza cseréltük a lányt mert még világos kék volt a csõre. Aztán elfelejtettük visza cserélni és barnás , hús , színü lett.
A kérdező hozzászólása: Ilyet találtam (itt: http://www.parrotland.hu/ ), gondoltam másnak is segíthet: Hullámos papagáj Származási hely: Ausztrália Átlagos életkor: 6 - 10 év Testnagyság (Fejtetõtõl farokvégig mérve) : 17 - 20 cm Ivarérettség: 10-12 hónapos korban Nemek megkülönböztetése: A kifejlett hím madár csõr feletti viaszbõre kék. A tojó feje oldalról kerekebb. Fészkeltetés: faodú, 18x18x25 cm-es, 5 cm-es röpnyílással. Egész évben költ ha hagyjuk, akkor egyik költés a másikat követi, de inkább évente csak kétszer költessünk a madarainkkal, hogy regenerálódhassanak. Általában csak a tojó kotlik. Néha megesik, hogy rövid idõre a hím is felváltja párját, vagy hosszabb idõt eltölt a tojó mellett az odúban. Tojások száma: 3 - 8 Kotlási idõ: 17 - 18 nap Kirepülési idõ: 30 - 35 nap Etetés: Fehér, sárga, vörös köles, fürtös köles (csumíz), zab, fénymag. A díszmadár szaküzletekben lehet kapni hullámos papagájoknak készített magkeveréket, de ezek keverési aránya változó, (pl. van amely csak vörös kölesbõl és zabból áll). Én a hullámos és a kanári keveréket adtam a madaraimnak összekeverve. Ez a madár is nagyon szereti a csíráztatott magvakat. Zöldeledelrõl, gyümölcsrõl állandóan gondoskodni kell, lágyeleséget hetente kapjanak. Tartás, elhelyezés: Kalit, melynek mérete 50 x 30 x 40 cm-es, illetve volier. Költõpárnak legalább 40X60 alapterületû, 40 cm magas kalit dukál, de a hazai tenyésztõk tapasztalatai szerint ennél kisebb kalitban is eredményesen tenyészthetõ. Egyéb tudnivalók: Nem lenne teljes egy papagájokkal foglalkozó lap, ha a világ legelterjedtebb díszmadarát nem említenénk meg. Ezek a madarak nagyon könnyen szelídülnek (gyakorlatilag ha nem csinálunk velük semmit, akkor is az esetek többségében szelíddé válnak). Gyakori az olyan fiatal madár, mely rögtön kézre ül. Ezek a madarak kitûnõen elszórakoznak a kereskedelemben kapható papagájjátékokkal, de azért igénylik a törõdést. Ez a madár beszédutánzásra is megtanítható, általában a hím madár, bár ritkán a tojó is hajlandó "beszélni". Gyakran hívják ijedt, kezdõ hullámos papagáj tartók az állatorvost azzal, hogy "Hány a madaram!", pedig ez a jelenség nem betegség, hanem csupán azt jelzi, hogy a madár ivarérett lett. Minden madár hímje úgy udvarol, hogy eteti a tojót. Ha azonban a papagájunknak nincs párja, akkor kinevez egy tárgyat párnak és annak udvarol. Ez lehet egy játék, de akár az etetõedény is. Az udvarláskor a hím madár ütemes fel-le mozgással ütögeti csõrét a tojó csõréhez, melyet jellegzetes hangicsálás kísér, idõnként megáll etetni a tojót. Ezt félig megemésztett, a begybõl felöklendezett eleséggel teszi, ezt tévesztik össze sokan a hányással. Ilyet csak a hím madarak szoktak csinálni. Kezdõ madárkedvelõknek mindenképpen ajánlom ezt a fajt, hiszen egy kedves, barátságos madár, sok gond nincs vele. Természetesen nem kötelezõ átállni késõbb sem másik fajra, hiszen valóban nagyon szórakoztató társaink lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Õ egyedül lenne, mert én úgy szeretném, hogy tudjam beszédre tanítani. Viszont hímet szeretnék. Az állatkereskedésbe azt mondták, hogy idõsebbet nem nagyon hoznak, én az már nem szelídíthetõ meg.
A kérdező hozzászólása: Már megvettük, az eladó nem tudta biztosra, hogy hím vagy tojó lesz e belõle, de én 70%-osan azt mondtam, hogy ez hím lesz, amit szeretnék, és bejött. Az orra még lilás rózsaszínes volt, szóval azt nem is figyeltem. A feje alakját néztem: tojó kerekebb, hím: kicsit szögletesebb. Mondjuk jobban látszik, ha már idõsebb és éppen udvarold, de ha ügyes vagy és jól látod oldalról a buksiát, észrevehetõ a különbség.

Melyik volt az a film, amelyiknek a végén egy bombát dobnak vmi mély lyukba (metróállomás, azt hiszem), és elmenekülnek egy repülővel? (lent több)

Valami vírusos-katasztrófa film volt emlékeim szerint, és elég sokat játszották a Tv-ben. Csak részletekre emlékszem. A főszereplő férfinak volt egy lánya, akit valami eszelős elrabolt és meg akarta kínozni, de az apja elment érte..stb. Elég régóta keresem a filmet, és idegesítő, hogy nem emlékszem a címére.


Szines kontaktlencséim vannak. Miért van az, hogy nemmindegy melyiket melyik szemembe teszem, hiszen nem dioptriás?

Legjobb válasz: Higiénés okokból tanácsolják ezt. A szemeid külön-külön lehetnek fertõzöttek pl, és nem lenne szerencsés, ha a másik szemedre is rákerülne a betegség.

Higiénés okokból tanácsolják ezt. A szemeid külön-külön lehetnek fertõzöttek pl, és nem lenne szerencsés, ha a másik szemedre is rákerülne a betegség.

Szerintetek melyik filmben/könyvben lehetett ez az idézet? ''Hiszen tudod, milyen bolond az ember, amikor szerelmes. ''

Ha jól emlékszem, filmben volt és aki mondta, meghalt. Ha rosszul emlékszem kérlek, mondjátok meg, hogy mi volt ez... Nagyon-nagyon szép mondat és szeretném tudni, honnan származik.

Legjobb válasz: Hercules címû mese, Megara mondta Herculesnek, mikor megmentette õt..aztán meg Hercules Megnek :)

Hercules címû mese, Megara mondta Herculesnek, mikor megmentette õt..aztán meg Hercules Megnek :)
Instant Buttons.Azt hiszem ez a neve.De több ilyen app is van.Amelyik tetszik az töltsd le.
Elvileg mindegyik egy ugyanazt a célt szolgálja.
Kaleido Star
Igen, ez bizony a Kaleido Star. Nem bûntetés volt hanem edzés...de eléggé búntetésnek tûnt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!