Találatok a következő kifejezésre: Melyik autónak legolcsóbb (9 db)

Melyik autónak a legolcsóbb a fenntartása (alkatrésze)?

Legjobb válasz: A német autók (VW, Opel, Mercedes) viszonylag megbízhatók. Olyan típust válassz melybõl "sok" van így ha akatrészre lesz szükséged megveheted bontóból, vagy épp egy magánszemélytõl akinek esetleg u.olyan törött autója van. Jó az ha ritka autója van az embernek csak hát sokba is kerül...

A német autók (VW, Opel, Mercedes) viszonylag megbízhatók. Olyan típust válassz melybõl "sok" van így ha akatrészre lesz szükséged megveheted bontóból, vagy épp egy magánszemélytõl akinek esetleg u.olyan törött autója van. Jó az ha ritka autója van az embernek csak hát sokba is kerül...
ha alkatrészt kell venned vagy javíttatnod, akkor a suzuki a legolcsóbb, nekem volt egy VW és iszonyatosan drága volt az alkatrész hozzá. A Suzuki meg "hazai" azért olcsó nem kell máshonnan rendelni.
Szeritentem a ladának a legolcsóbb az alkatrésze. Bármelyik autósboltban vagy bontóban találsz hozzá alkatrészt bõven olcsóért. Igaz egy kicsit sokat kell bütykölni, de azért jó.
Az "inautónak"!:)
Egy kaszniszerelõ ismerõsöm szerint az Opel Astra és kombi változata az egyik legjobb választás, mert mindenbõl van hozzá utángyártott, sok van belõle egész Európában és nálunk is. Ja és nem szükséges szakszervízbe vinned, ha nincs rá pénzed, mert a computerét kiolvasni sem kell speciális szerkezet, mint sok más autónál.

Melyik autónak a legolcsóbb a szervizelése?

Kéne egy lista nekem hogy mely márkák (4 évesnél nem idõsebb autóknál) szervizelése a legolcsóbb és aztán így egészen a legdrágábbig...

Legjobb válasz: Vegyél valami dachiát

Vegyél valami dachiát
Suzuki, Opel és Ennyi. Ezekben nagyjából csak azt kell cserélni ami kopik. Persze nem mindegy, hogy idõszakosan 20-30 ezer vagy egyszerre pótolod be. Találkoztam pár autóssal akinek még botot sem adnék a kezébe. Te ne légy ilyen légyszíves!
A kérdező hozzászólása: Persze odafigyelek csak a BMW már 10 éves azért akadtak gondjai szép sorba... Tehát akkor egy 4 éves opel insigniával nem járhatok annyira rosszul :)
Egy BMW tudását megütõ autó szervizelése is annyi lesz mint a BMW-é, mert ezt a szintet csak az Audi és Merci (vagy drágábbak) tudják hozni. A legkevésbé elromló autók több szervezet és szakember véleménye szerint a Toyota.
pl: [link]
A kérdező hozzászólása: kösz megnézem
A kérdező hozzászólása: kösz de ez nem volt a megfelelõ
A kérdező hozzászólása: en nem szerzõdést szeretnek kötni hanem nézelödni hogy melyik az leg olcsobb


Melyik a legolcsóbb autó, amiben 1.9 TDi van de azért annyira nem régies belülről?

Legjobb válasz: Hármas Golf? Bár kinek mi a régies... :) Miért ennyire fontos kritérium az 1.9TDI motor?

Hármas Golf? Bár kinek mi a régies... :) Miért ennyire fontos kritérium az 1.9TDI motor?
A kérdező hozzászólása: h keveset fogyasszon. :)
Mit jeéent neked a régies? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 19
Vannak ám más dízel motorok is amik, hasonlóan keveset fogyasztanak. Igaz egy nem VW konszernes kocsival ciki belépni a Smoke & Sármra :)
golf IV ?

Melyek a legolcsóbb autó alkatrészek?

Milyen autót érdemes vásárolni, amibe nem drágák az autó alkatrészek?? Skoda-ra gondoltam pl.: mert a minap 15 euróért láttam bele egy alkatrészt, alfa romeoba pedig 75 euróba kerül ugyanaz. Skodan kivul még van valami??

Legjobb válasz: Nem az alapján kell vásárolni hogy mibe olcsó az alkatrész, hanem hogy mibe kell ritkábban. Ehhez meg nem ártana egy keret, amibõl lehet gazdálkodni, meg az elvárásaid.

Nem az alapján kell vásárolni hogy mibe olcsó az alkatrész, hanem hogy mibe kell ritkábban. Ehhez meg nem ártana egy keret, amibõl lehet gazdálkodni, meg az elvárásaid.
suzuki, opel
De ha azt nézed, hogy van mondjuk pl egy skodának valami nyûgje, amit rendszeresen csinálni kell, akkor hiába olcsóbb, ha már 4-et vettél belõle, és a másik típusban meg csak egysze kellett cserélni.
Pontosan, a javítás egyik legdrágább tartozéka a szerelõ munkaideje tud lenni. Fõleg ha valami olyan apróság, ami miatt a fél autót szét kell szedni... Meg az sem mindegy milyen típus, Skoda 120-ast komplett autót kapsz 100 euróért... :)
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi :)

Melyik autó-biztositó a legolcsobb?

Vagy melyik az ajánlottabb??

Legjobb válasz: Mindenkinél mást hoz a kalkulátor. számícsd ki. www.netrisk.hu

Mindenkinél mást hoz a kalkulátor. számícsd ki. http://www.netrisk.hu
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget!!!
Ja, az a legjobb, ha magadnak kikalkulálod. Én is a netrisken intéztem, és nekem (2 éves balesetmentes múlttal) messze a Grupama bizonyult a legjobbnak.

Melyik autó kötelező biztosítót választottátok 2011-re? Ha nemcsak azt néztétek, legolcsóbb legyen, még milyen szempontokat?

Legjobb válasz: Nem értem, miért nem válaszol más is??? Mindenki választott, akinek kocsija van, és akit foglalkoztat (nem évek óta hagyja a régit, változásokat nem figyelve), tehát az elsõ kérdésre csak egy biztosító neve és klikk lenne...

A kérdező hozzászólása: Nem értem, miért nem válaszol más is??? Mindenki választott, akinek kocsija van, és akit foglalkoztat (nem évek óta hagyja a régit, változásokat nem figyelve), tehát az elsõ kérdésre csak egy biztosító neve és klikk lenne...
A kérdező hozzászólása: A kalkulátor alapján melyik jött ki legolcsóbbra, és akkor ezt választottátok?
Allianz. Tavaly is ez volt, most is ez a legolcsóbb. De körülbelül ebben az árban volt magyar biztosító is, ha továbbra sem lesz jelentõsebb árkülönbség, akkor oda fogom kötni.

Melyik a Lada után a 2. legolcsóbb hátsó kerekes autó? (használtan)

Lehetõleg 60 HP legyen benne, de nem muszály!

Legjobb válasz: valami régi BMW azok hátsókerekesek azok közt keresgess

valami régi BMW azok hátsókerekesek azok közt keresgess
*muszáj Ford Sierra vagy hasznaltauto.hu, beállítod a feltételeidet, (nem Lada, hátsókerék, kb mennyi lóerõ, normál állapot...)
Szerintem a kispolszki xD
A kérdező hozzászólása: köszi, de #3: Nekem elsõ motoros kell. az jó driftre? xD
A kérdező hozzászólása: Meg még az lenne a baj, h most megnéztem õket, de mindegyik 100 felett van. Nincs olyan, ami olcsóbb?
100 alatt akarsz autót venni ami még mûködik is? Akkor inkább még ne vegyél autót.
100 ezer alatt Ladát se vennék, nem még valami "komolyabb" típusból egy leharcolt példányt. Egyébként Ford Sierrák és régebbi 3-as BMW-k vannak olyan 200 ezer körül, de általában forgalomból kivont autók, vagy egyáltalán nincsenek papírjaik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon nem is kéne másra, csak arra, hogy el lehessen vele járni, és keresztbe lehessen pakolni. Azért kell 100 ért, vagy alatt, mert a szükséges változtatás sokat vesz el a pénzembõl
Megint egy lelkes autóépítõ, aki szarból akar várat. Mire egy nyolcvanezer forintos autót rendbe hozol annyira, hogy ne legyen vele életveszély az utcára menni, több pénzedbe kerül, mint egy jobb állapotút megvenni. Hidd el, pont ezért nem éri meg autót felújítani.

Melyik a lehető legolcsóbb új autó, ami a következőket tudja?

4 vagy 5 ajtós klímás automata váltós van benne tempomat 4 elektromos ablak fogyasztása városban 10 liter alatti normális mérete van (Opel Astra vagy nagyobb) W210-es Merci helyett lenne, ami ezeket mind tudja. Esetleg ti mire cserélnétek le egy ilyen verdát? (E290TD)

Legjobb válasz: skoda rapid, chevrolet cruze de az automata + dízel + klíma nagyon nagyon sokat dob az áron...

skoda rapid, chevrolet cruze de az automata + dízel + klíma nagyon nagyon sokat dob az áron...
nem írja h dízel...
Már ne haragudj, de hülye lennél a Mercit lecserélni valami újszarra. Vegyél azon a pénzen valami 3-4 éves mercit, az újskoda/újchevroletdeawo/újjjjsuzuki még a fingját se szagolhatja.
Új autónak nincs párja. Ha telik rá neki akkor miért ne.
Ha felmész a használtautó.hu oldalra, és a részletes keresõbe beírod ezeket a kritériumokat, és kiválasztod h csak új autó (mert ott új autók is vannak). Én egy használt japánt vennék, mert akár fele annyiért is meg lehet venni néhány évesen mint újonnan. Ajánlatom a Mazda 6, az egyik legmegbízhatóbb autó, jól felszerelt és nagyon jól néz ki...szerintem.
Kia ceed sw ?
"Új autónak nincs párja." Ez igaz, legalábbis abból a szempontból, hogy aki új autót vesz, ritkán vesz kettõt egyszerre. Egyébként egy használt konzervdoboz is lehet pont ugyanolyan jó, mint egy új (sõt, esetenként akár még jobb is). Kérdezõ, az általad felsoroltak közül a tempomat és az automata váltó az, ami ma már nagyrészt nem tartozik bele az alapfelszereltségbe, a többi már szinte mind. A fogyasztás automata váltó esetén bõ egy literrel több lehet, mint egy manuális váltós gépé, olykor akár kettõvel is, ami megnehezíti a választást: ugyanis a benzines autók fogyasztása 7-8 liter körüli városban, az automatáé ennél 1-2 literrel több, ami alulról már karcolja a 10 lityós határt. Ami meg elvan városban 5-6 literbõl, az nagyon kicsike autó. Ráadásul ha még klímázni is akarsz, az még egy liter pluszt jelent, és minimum 1.4-1.6-osnak kell akkor lennie, tehát kisköbcentis autók kizárva (egyliteres autóra rátolod a 35 fokban a klímát, és majdnem leáll a motor, annyira leterheli. Vagy menni lehet velük, vagy klímázni, a kettõ együtt nem megy.) 1.6-os benzines automata váltós autók közül meg már nem nagyon van, amelyik városban beéri 10 lityó alatt. Ha ilyen kívánalmaid vannak, akkor a hibridek között kéne körülnézned talán.
És pár ezer km-es viszonylag új miért nem érdekel? Pl a Kia 7 év és 150e km garanciát ad, ha veszel pl egy 2011-es, kb 30-40e km-t futott autót, gyakorlatilag még mindig kapsz rá 5 év és több mint 100e km garanciát, az olyan, mintha újonnan vennél, ilyen rövid idõ és kevés futás és rövid idõ alatt még az "új szag" sem megy ki egy autóból, és legalább több százezerrel olcsóbb, ha nem 1 millióval.
Hidd el hogy a mercivel jársz jobban, az ujautóa létezõ kegroszabb befektetés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!