Találatok a következő kifejezésre: Melyik autó BMW (25 db)

Melyiket vennétek? BMW 320d vagy Volvo S60 D5? Ezen két autó között vacilálok, a szívem a Volvo felé húz. Kb 2005 évjáratig.

Legjobb válasz: Én egyértelmûen a Volvót venném. Nekem a BMW-bõl már túl sok van az utakon. Jó autó a BMW, de már lassan a felsõközép kategóriában, és a felsõ kategóriában már tömegautó.

Én egyértelmûen a Volvót venném. Nekem a BMW-bõl már túl sok van az utakon. Jó autó a BMW, de már lassan a felsõközép kategóriában, és a felsõ kategóriában már tömegautó.
Mag én annyit tudok a lexusról hogy az is japán és magyar országon egy japán kocsihoz se olcsó az alkatrész ezt abbol gondolom hogy nekem egy öreg Toyota carinám van és 90.000 be kerûlt bele a két hátsó teleszkóp közép áras volt ez amit én vettem bele
A volvót mer az elsõ kerék hajtásos és biztonságosabb a 3-as bmv nél meg szerintem az alaktrész is olcsóbb hozzá
Lexus IS220D. BMW nekem is a könyökömön jön már ki. Felénk a panel lakók is ezt veszik, kezd gáz lenni szerintem.
Én a Volvót venném, mert nincs belõle sok, és kényelmes, biztonságos, ráadásul eléggé bir menni is.
és még egy pont a volvónak
még egy pont a Volvónak!:D
Szoktam rendelgetni az unix autótól és ott kb annyiba kerûl a lexushoz pl a féktárcsa mint egy toyota avensishez szóval nem vészes az alkatrész ár hozzá az ilyesmi kategóriájú japán kocsikon belül
A kérdező hozzászólása: Igen, én is a japán alkatrész áraktól félek, volt Omega C-m, Audi A6-om, kellett hozzájuk alkatrész, de mindig volt megfelelõ minõségben pénztárcámnak megfelelõ áron. A japán furgonunkhoz (Nissan) mindig sokkal többe kerültek a kopó alkatrészek, mint az említett személyautóimhoz. Gondolom a Lexusnál ez fokozottan jelen van.
ehez a volvóhoz mit szólsz kérdezó nagyon tetszik nekem csak sajnos nem engedhetem meg magamnak egy ekkora autó fenntartását http://www.hasznaltauto.hu/auto/volvo/xc90/volvo_xc90_2.4_d_..
A kérdező hozzászólása: Ja igen, ha már Lexus, nekem az elsõ vagy második szériás Lexus RX is nagyon tetszik, de ott is félek az alkatrészáraktól... valakinek esetleg tapasztalat ezekkel kapcsolatban? Vagy ismerõsi körben?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket, mentek a kezek, várok még hozzászólásokat! Is220d -re is gondoltam az kicsit drágább, de tetszik, viszont félek a Lexus alkatrészáraktól..bár tudom hogy nem romlik el, de mégis... Macilaci, igen, erre a típusra gondoltam.
Én tuti hogy Volvo-t vennék, mert minden tehetõsebb ember vagy BMW-t Mercedes-t vagy Audit vesz, míg Volvoból nem sokat lehet látni az utakon, meg amúgy is nekem a Volvo a nagy kedvencem.

Melyik autó jobb, a renault scénic vagy a seat leon? De még a bmw z8-on is gondolkozom.

én a renault-ra gondoltam igazán, de meg hallgatom a ti véleményeteket is. a választ előre köszönöm.

Legjobb válasz: Ha naggyából ugyan az az évjárat, nem árt ha tudod, hogy a 3 közül a Megane Scenic a legproblémásabb mûszaki szempontból. A BMW nek peddig magas a fenntartási költsége. Amúgy nem tudom hogy szetted össze pont ezt a három autót, mivel ez három külön kategória:) A helyedben én e 3-ból a Seatot választanám.

Ha naggyából ugyan az az évjárat, nem árt ha tudod, hogy a 3 közül a Megane Scenic a legproblémásabb mûszaki szempontból. A BMW nek peddig magas a fenntartási költsége. Amúgy nem tudom hogy szetted össze pont ezt a három autót, mivel ez három külön kategória:) A helyedben én e 3-ból a Seatot választanám.
Érdekes trió, az biztos. A Renault Scénic egy családi autó, a Seat Leon egy sportosabb külsõ mögé rejtett Vw Golf, a BMW Z8 meg egy 2. autónak megfelelõ élménykocsi. A kérdés az, hogy mire kellene? Ha sokat mentek négyen-öten, akkor a Scénic. Ha 2. kocsinak, vagy élményautónak kell, akkor a Z8. Ha pedig mindennapos használatra, akkor a Leon.
Hogy jön ide a Z8? Ember, itthon nincs is eladó, és Németországban is 30 millió Ft körül indul használtan. Abból vehetsz 3 scenicet meg 3 leont. :)
A kérdező hozzászólása: hát, akkor igen a renault lenne a legjobb, mert 6-an vagyunk.
Ha 6-an vagytok, akkor Grand Scénic kell neked.
Én Seatot vennék Renaultot soha Seat a legjobb ezek közül .

Melyik autó tetszik nektek jobban? Bmw z4 (2004) vagy Mercedes SLK200 (2005)?

Legjobb válasz: Mindig is BMW párti voltam de az új Mercedesek nagyon bejönnek Tehát SLK Apukámnak volt fél évig a 163 LE kivitel de csak egyszer ültem benne mert külön él tõlünk,külföldön BMW-hez még nem volt szerencsém 20/F

Mindig is BMW párti voltam de az új Mercedesek nagyon bejönnek Tehát SLK Apukámnak volt fél évig a 163 LE kivitel de csak egyszer ültem benne mert külön él tõlünk, külföldön BMW-hez még nem volt szerencsém 20/F
Ha a kettõ közül kell választani, akkor a Z4. Egy idõben majdnem vettem egyet, de végülis Porsche Boxster lett belõle, mivel nálam már hagyománya van a Porschénak. De a Z4 nagyon jól néz ki, és csupa jót hallottam róla eddig. A Mercihez nem tudok hozzászólni.
Mercedes. A z4-esnek túl ronda az a lapított bálna eleje, a hátsó dupla kerek lámpa túl ferraris, oldalnézetbõl is aránytalan, de csak szerintem, másnak lehet tetszik.


Melyik autó szervízigényesebb: BMW 320i (E36), Astra F vagy Golf III.? (azonos évjáratok kb)

Cégautó mellett, max évi 10000km-t teszek saját autóval és valami er?sebb benzinest vennék, min 100-120LE körülit.

Legjobb válasz: én bizti a bmw-t vagy a golfot választanám :D a golfhoz olcsóbbak az alkatrészek (mondjuk nekünk II-es van, de eddig olajcserén, meg a kopó alkatrészeken kívül semmihez sem kellett hozzányúlni), bmw-m még nem volt, de ha a golfot lecseréljuk csakis golfra vagy bömösre :D opelekrõl inkább nem nyilatkoznék;)

én bizti a bmw-t vagy a golfot választanám :D a golfhoz olcsóbbak az alkatrészek (mondjuk nekünk II-es van, de eddig olajcserén, meg a kopó alkatrészeken kívül semmihez sem kellett hozzányúlni), bmw-m még nem volt, de ha a golfot lecseréljuk csakis golfra vagy bömösre :D opelekrõl inkább nem nyilatkoznék;)
bömbit ne most szerelek eggyet ami 12 éves és a mûszakira való felkészítéshez CSAK AZ ALKATRÉSZEK 180EZERBE kerülnek (csak kasztni) a motort a hawerom csinálta (egy másik szerelõ) az 260 EZER vagy 270EZER pontosan nemtom +amennyiért vette és nem akartak érte 500EZRET sem adni se kereskedõk sem ujsaghirdetésbõl 1.6 millioért vette megkimélt KLÍMÁS BÕRÜLLÉSES CENTRÁLZÁR ELEKTROMOS ABLAK EL. TÜKÖR ÁLL. MAG. ÜLLÉS 120 EZER KILOMÉTER JÓ NEM 320AS de BMW és sok-sok Bömbikét csináltam és MINDEL UGYANEZ A HELYZET JA ÉS 12 LITER KÖRÜL ESZNEK!!! na a a golf: hát nekunk golf-volt (az is 3-as) NEM SPORT AUTÓ de SOHA AZ ÉLETBEN NEM VOLT VELE BAJ CSAK OLAJ.LÉGSZÛRÕ CSERE MEG ILYENEK 6 ÉVIG VOLT ÉS NÓ PROBLEM OLCSÓ ALKATRÉSZ JÓ MINÕSÉG JÓ ÁR KÖNNYÛ ELÉRHETÕSÉG SZÉLES VÁLASZTÉK(MÁMINT HOGY SOK VAN ÉS IGY TUCC VÁLASZTANI 5 KÖZÜL HOGY MOST MELYIK BELSEJE SZÉP MEG MELYIKNEK JÓ A MOTRA MEG HÁNY KÖBCENTIS) EGYSZÕVAL1000000% SZTEM CSAK VW-T SZABAD VENNI ASTRA : CSAK RÖVIDEN SZAR KASZTNI, DRÁGA ALKATRÉSZ, GYÖNGE, SOK VAN BELÖLE, (MINT A SZARBÓL) EGYSZOVAL ZERO AZ EGÉSZ NEHOGY VEGYÉL MERT ETTÕL AZ AUTOTOL INTEK MINDENKIT (mÁMINT az opeltõl meg ilyenek)
szívtelen vagyok de hát ez van? amugymeg kinek kell má lada csak gyujtoknek!!!4 az átlag emberek meg örülnek hogy megveszem tölük
Bocs ELIRTAM NEM 230-AS HANEM 240ES A MERCEDES!
150-160 as tempónál sem zörög a belseje, ami szerintem egy 14 éves autónál nagy dolog ja a ladánk ami 32 éves az SEM ZÖTRÖG!!! 14évesen még hasított!!
Én bmwt vennék. Mert szép a formája, jól megy, 20i 6 hengeres, jó hangja van, neten sokminden fellelhetõ hozzá, ha igényes embertõl veszel egy jó karbantartott péndányt nem megy többet tönkre mint a másik kettõ, sõtt ez azért prémiumautó volt és össze van rakva rendesen. És a netes bmw közösség is elég segítõkész szerintem. Na meg a bmw feeling.
Kedves Ladás! ha van pénzed egy Q7-re, akkor szerintem van pénzed venni egy szakadt ladát és azt széthajtani, mert ha az a lada tényleg olyan jó állapotú, akkor te egy szívtelen ember vagy, hogy képes vagy gyilkolni szegény öreglányt... jah, és aki suv-val jár az sikeres ember nem lehet:P
Hát nekem volt F Astrám (1.4-es, 1992-es évjáratú) amit két évig hajtottam és amikor eladtam akkor volt benne 160000, ebbõl 30000-et én raktam bele és bizton állíthatom, hogy teljesen használható kis autó volt. Összesen annyit kellett ráköltenem amit minden az autójára valamit adó ember megtesz (olaj, olajszûrõ, légszûrõ, stb)semmi mást. Egyszóval nagyon szerettem. Most is Astrám van csak ez G. Ez is nagyon jó...
nemértelek mi az a suv? "jah, és aki suv-val jár az sikeres ember nem lehet:P"
én vok a ladás csak RALLIRA HASZNÁLOM!!!! NEM KOMOLYRA CSAK A TANYAVILÁGBA MEGYEK VELE ÖSSZEVISSZA!!! AMUGY Q7esem van!E!!
A kérdező hozzászólása: Na a Mercedeshez hozzászólok én is...Most is az van nekem, 123as, 240D motorral. SZART SEM ÉR!!!!! LÓSZART SE!!! NULLA! Át is basztak vele, sikertelen motorgenerál után mentem 4 év alatt vele összesen 27ezer km-t...leirom szavakban: huszonhétezere kilométert!!! az elsõ 10ezer persze 70alatt... és lassan már nyáron se indul be. Én tudom mi a diesel, diesel Kadett s 23as Merci után a téli minusz 35-40fokban. Életem álma volt a 23as, de úgy megutáltam a lustaságát s azt a 9-10litres fogyasztását h látni se kivánom. Igaz mai napig is megy, hajtom de télen felkeltem éjjel 2x is h reggel mehessek vele... nem untatlak tovább, mert én is csak kikelek a képembõl... Nagyon BMW fele hajlok, de nem tom mi lesz a vége. Németbe venném, nem itthonról. aki 4 év alatt megy 30ezret annak nem tudom mennyire számít h most 9litret dieselbõl vagy 11et benzinbõl... azért köszi s várom a további válaszokat
A astrás válasz írója vagyok. A lada az egy keleti kocsi, az bírja a strapád, de az astra már a nyugati kapitalista világ terméke. Egy ismerõsömnek 1.4-es seat leonja van, kb 5 éves, de 100 nál már zörög minden a belsejében, a futómû nyikorog. Szerintem ehez képest jó teljesítmény 14 évesen egy ilyen autótól ez. ha neked, kedves ladás, elég a lada kényelme és szivesen elindulnál egy olyan autóval egy hosszú útra, ami mára lassan 40 éves alapra épül, akkor tedd azt. am nekünk is van ladánk, egy '88as példány, de mára zörög meg minden baja van és annak is örülünk, ha képes a 130-ra, de mondjuk az egy tipikus munkakocsi.
Nekünk egy '94es Astra F 1.4SE van, alig van vele valami baj, esetleg a többi autósnak van vele baja, amikor megindul és aláz:D Ha jól hajtod akkor simán meg lehet vele lepni nagyobb autókat is, persze, ha kicsit átalakitod a kipufogót, mi ezt úgy tettük meg, hogy a hátsó dobból kivettük a terelõelemeket és mostmár hasit de nagyon. A motort nem kell lebecsülni, azért mert 1.4-es, ez nem az a 60 lovas szörnyüség... 82 lóerõ nem tünik soknak, de ehez a súlyhoz pont elég, hogy lehessen veled dinamikusan autózni. A miénk egy törött astra, a hátulját nyomták meg, de mivel az elõzõ tulaj egy nagyon jó szerelõnél rakatta rendbe, teljesen gyári állapotúra, így kb 6-7 éves korában egy teljes felújítást kapott, azóta sehol sem rohad meg rozsdál, egyben van az egész de nagyon, 150-160 as tempónál sem zörög a belseje, ami szerintem egy 14 éves autónál nagy dolog. A futómûve hangolása jó, egyszerre kényelmes és kemény, bár nem tudjuk, hogy mennyire eredeti a hangolása a nagy felújítást követõen, de nem is érdekel, mert az a lényeg, hogy jó. szerintem nézz körül azért a http://www.nepitelet.hu -n
"nemértelek mi az a suv?" SUV - Sport Utility Vehicle. A terepjáró és a személyautó közötti átmenet Igazából nem jó semmire, mert sem terepen nem tudja teljesíteni azt, amit egy terepjárótól el lehet várni, de közúton se tudja azt, amit egy személyautó. A suv-ok közé tartozik a BMW X5, Audi Q7 és az ilyen batárok, nagy peres gumikkal. Egy Q7 15 milla körül van alapáron, annyiért meg lehet venni egy jól felszerelt BMW 5-öst vagy egy A6ost, ami messze sokkal jobb, mint a Q7 meg az X5 közúton. És aki most azzal jön, hogy a négykerékhajtás, annak megsúgom, hogy van A6 Quattro. Jah és aki Q7-est vesz, az nem az alapverziót veszi, így alsóhangon 20 milla egy jól felszerelt, így meg már simán kijöm az árából egy A6.

Melyik autó a "jobb"? Audi A4 vagy 3as BMW?

Most a "jobbat" sehogy sem értem. Nem úgy, hogy melyik a gyorsabb, melyik a drágább, melyik a szebb, hanem, ,hogy átlagban, ha lehet ilyet kérdezni, melyik a jobb és miért? Melyiket választanád? És miért?

Legjobb válasz: Nekem Audi A4 es van , Nekem ez a Jó !!!! Akinek BMW annak az a jó !!!! Gyerekes kérdést tettél fel !!!!!!

Nekem Audi A4 es van , Nekem ez a Jó !!!! Akinek BMW annak az a jó !!!! Gyerekes kérdést tettél fel !!!!!!
Az A4 valamivel nagyobb a 3 mas bmv-tõl és kényelmesebb is a bmv hez drágább egy picit az alkatrész az audihoz valamivel olcsóbb :)
Hogy melyik a jobb, az annak a kérdése, ki melyikért van oda. Az ilyen kérdésekbõl szoktak lenni az éles viták és lepontozások. Mintha egy másik fórumon megkérdeznéd, hogy iphone, vagy samsung galaxy és utána ölre mennek a vitában az emberek. Nem fogsz objektív választ kapni. Nem te vagy az, aki már többször is kérdezte, hogy mit vegyen, Audit, vagy Bmwt, 1 millió körül? Egyiket sem vennék a helyedben, inkább egy IV. vagy V. Golfot, vagy ha sedan kell, akkor Jettát.
A kérdező hozzászólása: Nem. Én nem akarok autót venni...
Jaú ez mindegyik e!
Audi R8
Ha bárkibe felmerülne ilyesfajta kérdés nem feltétlen gyerekes!!! Totalcar népítélet!! Ott olyan kérdésre választ kapsz amire még kíváncsi sem voltál!!! Ott össze hasonlíthatod a jármûveket!!

Melyik autót érdemesebb megvenni egy range rover evoque-t vagy egy bmw x6-ost?

Legjobb válasz: az új bmw-k nagyon szervíz igényesek a range rover megbízhatóbb

az új bmw-k nagyon szervíz igényesek a range rover megbízhatóbb
rover evoque nõi autó lévén vbeckham tervezte az x6 szintén ratyi (az veszi akinek van pénze de nincs fantáziája a legnagyobb szám egy xel.. fuj)inkább x5 de az sem Ajánlatom range rover sport vagy gl merci (ha nõ lennél azt mondanám felejtsd el nagy az egy nõnek)
Én az X6 mellett döntenék, szerintem jobban néz ki és egyébként is BMW fan vagyok. :D
ma 19:43 mellett állok :D X6 a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Jó köszi a tanácsokat.
A kettõ közül az Evoque-ot, de remélem nem akarsz ilyen drága autót venni. A városunkban van egy X6, azé, aki több milliárdot nyert a lottón. Az Evoque-nak kisebb a fenntartási költsége, terepen is elég jó, és feltûnõbb, mert ritka. De a kategóriában inkább BMW X1 vagy Volvo XC60 !
A kérdező hozzászólása: Kösz.
hogy az "Evoque" jó a terepen ?!?!???! kiezazállat?! az ilyen autóknak pont akkora a terepképességük, mint egy zsigulinak 2mázsa cementtel...
A range rover a legmegbízhatatlanabb autó :) szóval BMW

A BMW a Rovernek külön gyárott dízelmotort vagy azt a 116 lovas motorját melyik autóba rakta?

Legjobb válasz: Milyen módszerrel vannak ezek "lebutítva", hogy lehetne akkor ezt BMW gyári 136 LE-re visszatolni?

A kérdező hozzászólása: Milyen módszerrel vannak ezek "lebutítva", hogy lehetne akkor ezt BMW gyári 136 LE-re visszatolni?
Ha a kétliteresre gondolsz az pont ugyan az amit az akkori 3asban és 5ösben használtak, csak kicsit lebutították a bajorok, hogy "akkora" konkurenciát semmiképpen sem jelentsen.

Melyik autóval lenne kevesebb gond? 2004 körüli bmw 530d vagy audi a6 3. 0 tdi?

Persze úgy gondolom ha sikerülne egy VALÓS 130 maximum 150 ezer km-est kifognia az embernek.

Legjobb válasz: Ez nem típustól függ,hanem az állapottól és az elõzõ tulajdonostól.

Ez nem típustól függ, hanem az állapottól és az elõzõ tulajdonostól.
[link]
tízéves 3 literes német benzinest 150 ezerért? sok sikert! a benzinesekben van ennyi minimum.
3 literes dieselt akartam irni természetesen
Hatalmas szerencse kell hogy olyan dízel 3 literest találj amivel évente 15 ezret mentek és nem tekerték az óráját. Van ilyen, de nem itthon, hanem inkább Németben, ott viszont nagyon magas ára van a relatíve alacsony futás miatt.
"Van ilyen, de nem itthon, hanem inkább Németben" hát, szerintem a sok pálya és nagy távok miatt pont többet mennek ott ilyenekkel.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, lehet felejtõs lesz ez a kategória és inkább a4-es audi és 3-as bmw lesz majd a kiszemelt, 2 ezres diesel-ek
Azokban sem lesz kevesebb. Nézz szét a márkakereskedések használt autó programjaiban, ott találni elvétve idõsebb, de igazoltan alacsonyabb futású autót - bár itt is megfizeted érte a felárat ( BMW Premium Selection és DasWeltauto ).
Nálam a 3.0 TDI bizonyitott az A6-ban. Nyugodt szivvel ajánlom. És megveheted 300.000 km-mel is, ha valami baja volt akkor azt már cserélték benne, és ha hibátlan 300.000 km-nél, akkor az is marad még egy darabig. Mig éppen a 150.000 kilóméternél várhatóak az elsõ komolyabb kiadások. Ja és amelyik 150.000-ret mutat, abban minben a duplája van (és ez nem baj).

Melyik autót vegyük AUDI A4 Avant 2. 0 TDI DPF vagy BMW 318d Touring?

Legjobb válasz: Amelyik jobban tetszik. Ha nem sokat jártok országúton/pályán akkor mindkettõbõl DPF nélkülit keresnék.

Amelyik jobban tetszik. Ha nem sokat jártok országúton/pályán akkor mindkettõbõl DPF nélkülit keresnék.
a4 nagyobb és véleményem szerint szebb is, és nincs hátsókerék hajtása , ami télen problémás lehet, ha olyan a tél.
Attól függ melyik szériás? Ha 3- bmw-nél e46 gondoltál akkor azt ajánlom.Nekem is az van csak 320d és sedan nagyon szeretem
Az AUDI A4 Avant 2. 0 TDI DPF adatlapja: [link] A BMW 318d Touring (E90) adatlapja: [link] Az említett Audiból újabbat is lehet használtan kapni, mint a kortársa Bmwbõl. Az Audi kicsit gyorsabb és a csomagtere is nagyobb 30literrel. Az Audi jobb választásnak tûnik, de a Bmw meg olcsóbb valamivel.
Audi sokkal jobb, és a motorja sem olyan problémás.
VW
lõereje =lóereje
Az 520d-t felejtsd el. Egy akkora kasznihoz nagyon kevés az adagolós motor 136 lõereje. Ha 320d-t keresel az már jobb választás bár a Vp44-es adagoló nem jól eltalált darab... A 320d alapvetõen élvezetesebb autó mint a passat viszont ha valami letérdel rajta akkor a gatyád rámegy... Futómû, adagoló, turbó stb. Nekem volt pdtdi passatom és semmi baja nem volt. (pedig 120-140 alatt ritkán jártam vele) tehát e kettõ közül inkább én azt javaslom! Egy kis olvasnivaló és segítség a döntésben: http://www.bmwfanatics.hu http://www.passatklub.hu
Évjárat? De ha belegondolsz logikusan akkor rájössz hogy nagy kaszni kicsi motor! És az a baj hogy az 5.20asokba nagyon ki van hegyezve a motor teljesítménye, hogy megfelelõen tudja vinni azt a nagy kasznit! Meg van még egy kis gond a régebbi darabokkal az pedig az, hogy vannak olyan volt tulajdonosok akik még ráadásul meg is chippelték ezeket a kocsikat. És azért adják el mert a motor már halálán van.
A kérdező hozzászólása: Az 520d bmw-vel mi a helyzet?
Ha VW-t feszel akkor PDTD-it ne vegyél.Nekem BMW(e46) van, és nincs gondom vele.Viszont BMW-be, csak benzineset vennék.Ha a 320d-be drágább az alkatrész jóval minta 320i-be.
A kérdező hozzászólása: 2000-es évjárat körüli
Évjárattól függ. Ha 1998-as akkro a VW, ha mondjuk 2006-os akkor a BMW
Ha lehet mind kettõt XDXD
BMW mert hátul hajt. De ha neked ez nem számít akkor egyértelmûen a VW.
VW
5 BMW-ém volt! Mindig adtam neki esélyt hátha jó lesz a következõ! VW-vel szemben a BMW csak szebb! De mûszakilag a VW nyomába sem ér!
A BMW-vel az a baj, hogy hátsókerekes. Most egy 320d-vel járunk dolgozni ami a kollégámé de már 1x ki kellett tolni a hóból. A hátsókerék meghajtással hóban nagyon szenvedsz. Egy kisebb emelkedõ is már gondot okoz ha nem lendületbõl mész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!