Találatok a következő kifejezésre: Melyik ausztrál lehet eljutni Európából repülővel (1 db)

Melyik ausztrál városokba lehet eljutni Európából repülővel?

Legjobb válasz: Sydney, Perth, Melbourne, Darwin, Camberra, Cairns, Brisbane, Adelaide. Fidzsi szigeteken: Nadi. Tahiti (Francia polinézia): Papeete Tonga: Tongatapu Új-Zéland: Wellington, Christchurch, Auckland Persze ezek is átszállással vannak, budapesti indulással. De az összes ausztrál városba eljuthatt Budapestrõl indulva repülõvel, amelyik fogad repülõt. Max. átszállsz egy ausztrál városban valami helyi járatra :)

Sydney, Perth, Melbourne, Darwin, Camberra, Cairns, Brisbane, Adelaide. Fidzsi szigeteken: Nadi. Tahiti (Francia polinézia): Papeete Tonga: Tongatapu Új-Zéland: Wellington, Christchurch, Auckland Persze ezek is átszállással vannak, budapesti indulással. De az összes ausztrál városba eljuthatt Budapestrõl indulva repülõvel, amelyik fogad repülõt. Max. átszállsz egy ausztrál városban valami helyi járatra :)
E számomra is fontos kérdés lenne.Valaki meg tudná mondani nekem hogy megy-e Bécsbõl repülõ Ausztráliába?Akár átszállással vagy az nélkül.köszönöm elõre is
Europabol kozvetlen jarat van: egy Europai es egy azsiai atszallassal de ezt a legitarsasag leszervezi a jegyet: Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane. A tobbi elottem felsorolt varosoknal megerkezel pl Melbourne-be es helyi jarattal repulsz mondjuk Adelaide-be vagy Hobart-ba. De nem veszes. En Emirates nevu airlin-el sozktam repulni mert a legegyszerubb igaz becsi indulasu es a kovetkezok szerint megy: Viena - Dubai (itt van kb 3 ora allas, es kb 6 ora az ut), majd Dubai - Melbourne (ez kb 15 ora ut) ez a legkozvetlenebb es legrovidebb es super airline. en oket hasznalom. az osszes tobbi kisse bonyolultabb: Eg Bp - London (itt varsz akar 5 orat), majd London - Bangkok (itt is all a gep), majd Bangkok - Melbourne. az ut kb 27-29 ora vagy tobb az alllasok miatt. Lehet meg menni: Bp - Franfurt (Lufthansa), majd Franfurt - Singapore (Singapore airline vagy lufthansa) es Singapore - Melbourne (Singapore airline). Singapore airline jo a lufthansa nem jo hosszu jaratra... en szemely szerint british airwayst nem szeretem de itt lejon az is h mennyit vagy kepes fizetni a jegyert. Ha kell meg segitseg irj privit. Egyebkent en Melbourne-ben lakom ausztral/magyar-kent.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idő alatt ér egy csomag Ausztráliából Magyarországra?

4

Ha igazoltan kint élek Angliában két éve, abból származik valamilyen előnyöm a vízumkérelemnél?

Tanulói vízumról van szó. :)

7

Mivel fizettek firenzében 1486 ban?

3

Magyar hitel törlesztése Ausztráliából?

Most próbálkozok ausztráliai munkával,vagy összejön vagy nem.Na de ha össze is jönne akkor is maradna még hitelem itthon amib?l még 3év van hátra.Nem akarok meglógni a fizetés elöl,ugyis csak az itthonmaradt családtagjaimat szivatnám meg vele,na de tudnám e ausztráliából törleszteni a hitelt valahogy?
Állitólag ez még netbankon keresztül se egyszerü dolog.

8

Ha valaki elmúlt 50 éves akkor semmi esélye kimenni Ausztráliába?

középfokú nyelvvizsga, 20 évnyi tapasztalat a szakmában, s?t régebben 2 évig Ausztráliában dolgozott

10

Lehet hogy furcsán, és szerintem sokaknak idiótán is fog hangzani vagy mégse? Ki szeretnék költözni Ausztráliába, de úgy mint egy "kalandor". Csak annyi dolog lenne nálam, amit magammal tudok vinni 1-2 csomagban illetve némi pénz.

Kérdezem én, hogy valakinek valamilyen rokona esetleg ismer?se próbálkozott már ezzel az elmúlt 20 évben? És ha igen, milyen "sikereket" ért el? (Nem feltétlenül ide jött ki, hanem bárhova)

18

Angliában élek 2éve és szeretnék Ausztráliába menni. Mit kell tennem?

A vízum kérelmet itt Angliában is el tudom intézni?

1

Mi szükséges ahhoz, hogy Ausztráliában élhessek?

Nos még csak 18 éves vagyok és erre 3-4 éven belül nem látok esélyt de szeretnék nagyjából tisztában lenni a dolgokkal.

4

Ha egy ausztráliában élő ismerősömnek akarok üzenetet küldeni a facebookon, akkor ékezetes betűket írhatok? Vagy inkább ékezet nélkül irjak?

3

Az érdekelne engem, hogy egyes munkakörökben, milyen órabérek, fizetések vannak kinn Ausztráliában és, hogy az adott fizetés milyen életszínvonalat biztosít odakinn?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!