Találatok a következő kifejezésre: Melyik ausztrál lehet eljutni Európából repülővel (1 db)

Melyik ausztrál városokba lehet eljutni Európából repülővel?

Legjobb válasz: Sydney, Perth, Melbourne, Darwin, Camberra, Cairns, Brisbane, Adelaide. Fidzsi szigeteken: Nadi. Tahiti (Francia polinézia): Papeete Tonga: Tongatapu Új-Zéland: Wellington, Christchurch, Auckland Persze ezek is átszállással vannak, budapesti indulással. De az összes ausztrál városba eljuthatt Budapestrõl indulva repülõvel, amelyik fogad repülõt. Max. átszállsz egy ausztrál városban valami helyi járatra :)

Sydney, Perth, Melbourne, Darwin, Camberra, Cairns, Brisbane, Adelaide. Fidzsi szigeteken: Nadi. Tahiti (Francia polinézia): Papeete Tonga: Tongatapu Új-Zéland: Wellington, Christchurch, Auckland Persze ezek is átszállással vannak, budapesti indulással. De az összes ausztrál városba eljuthatt Budapestrõl indulva repülõvel, amelyik fogad repülõt. Max. átszállsz egy ausztrál városban valami helyi járatra :)
E számomra is fontos kérdés lenne.Valaki meg tudná mondani nekem hogy megy-e Bécsbõl repülõ Ausztráliába?Akár átszállással vagy az nélkül.köszönöm elõre is
Europabol kozvetlen jarat van: egy Europai es egy azsiai atszallassal de ezt a legitarsasag leszervezi a jegyet: Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane. A tobbi elottem felsorolt varosoknal megerkezel pl Melbourne-be es helyi jarattal repulsz mondjuk Adelaide-be vagy Hobart-ba. De nem veszes. En Emirates nevu airlin-el sozktam repulni mert a legegyszerubb igaz becsi indulasu es a kovetkezok szerint megy: Viena - Dubai (itt van kb 3 ora allas, es kb 6 ora az ut), majd Dubai - Melbourne (ez kb 15 ora ut) ez a legkozvetlenebb es legrovidebb es super airline. en oket hasznalom. az osszes tobbi kisse bonyolultabb: Eg Bp - London (itt varsz akar 5 orat), majd London - Bangkok (itt is all a gep), majd Bangkok - Melbourne. az ut kb 27-29 ora vagy tobb az alllasok miatt. Lehet meg menni: Bp - Franfurt (Lufthansa), majd Franfurt - Singapore (Singapore airline vagy lufthansa) es Singapore - Melbourne (Singapore airline). Singapore airline jo a lufthansa nem jo hosszu jaratra... en szemely szerint british airwayst nem szeretem de itt lejon az is h mennyit vagy kepes fizetni a jegyert. Ha kell meg segitseg irj privit. Egyebkent en Melbourne-ben lakom ausztral/magyar-kent.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen az elet Ausztraliaban?

Foleg szemelyes tapasztalatok erdekelnek. Kedvesek az emberek? Nagy a kozbiztonsag? Erdekes a kultura? Tetszik nektek az ottani eletstilus?

9

Hogyan lehet kiköltözni, kijutni Ausztráliába?

Anyagira kb mennyire van szükség(egy bizonyos összegre lennék kíváncsi),és milyen pontrendszer van,letelepedési engedély,....
Szóval hogy lehet kijutni.

NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRNÉK!

Előre is köszönöm!

18/F

2

Ausztráliának miért van ilyen szigorú pontrendszere?

Úgy értem miért vigyáz annyira,hogy csak magasan képzett és a nyelvet jól beszélő emberek kerüljenek oda?

7

Kiköltöznél Ausztráliába, ha lenne rá lehetőséged?

Egyszerű kérdés, szerintem nem kell magyaráznom. :)

16

Több évnyi külföldi stewardess munka után költözhetek Ausztráliába? Vagy átvehet az ottani légitársaság, így kicselezve a pontrendszert? Vagy hogy van ez?

6

Melyik ausztrál nagyvárosban lehet a legjobban élni?

Sydney, Melbourne, Brisbane, Canberra, Adelaide, Perth?

Éghajlat, közbiztonság, munkalehetőség, közlekedés, természeti szépségek szempontjából melyiket milyennek találjátok, vagy milyen tapasztalataitok vannak velük kapcsolatban, ha ott éltek, jártatok ott, vagy csak az alapján, amit olvastatok róluk?

Más szempontból is lehet érdekeseket írni róluk!

(Pl. bozóttüzek veszélye hol a legfenyegetőbb?)

4

Hogy lehet pénz segítségével kijutni Ausztráliába?

és mennyi pénz kb

12

Belügyi szakon tanulok, Rendőrnek. Ezt Ausztráliába, tudnám hasznosítani? (Persze gondolom kell valami átképzés stb. Csak, h nem az egész 6 évet kellene újra tanulnom? ) Gondolom, kint mások a jogok, törvények stb.

valami ötlet?

14

Kivándorlás Ausztráliába, lehetséges így?

Sziasztok! Most vagyok szakma választás előtt, és olvastam itt, hogy valaki írta, hogy : "magasan képzett és hiányszakmás diplomásokra van szüksége", ez teljesen érthető mondat, de egy kérdésem van: A SOL listán rajta van a vízvezeték-szerelő (Plumber) nos, ez tudtommal nem diplomás szakma, akkor? Sima szakmával is belehet jutni a megfelelő szakmai gyakorlati idő elteltével? (3év) Tisztában vagyok azzal, hogy kell IELTS vizsga is, meg bizonyos szintű pénz is, de a szakmával vagyok gondba, mert sajnos itthon egyetemre nem tudok menni a pontok miatt (meg félévi 300-400ezrem sincs erre), nem tudom így milyen szakmát válasszak, mert ez a diplomás dolog most bezavart :D Remélem nem zavarosan írtam le.

1

Mennyibe kerül ausztráliába a vizum papir? A kinti élet nem gond csak ha esetleg elfogadjáka vizumkérelmemet mennyibe kerülhet mire kézbe kapom?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!