Találatok a következő kifejezésre: Melyik ausztrál lehet eljutni Európából (1 db)

Melyik ausztrál városokba lehet eljutni Európából repülővel?

Legjobb válasz: Sydney, Perth, Melbourne, Darwin, Camberra, Cairns, Brisbane, Adelaide. Fidzsi szigeteken: Nadi. Tahiti (Francia polinézia): Papeete Tonga: Tongatapu Új-Zéland: Wellington, Christchurch, Auckland Persze ezek is átszállással vannak, budapesti indulással. De az összes ausztrál városba eljuthatt Budapestrõl indulva repülõvel, amelyik fogad repülõt. Max. átszállsz egy ausztrál városban valami helyi járatra :)

Sydney, Perth, Melbourne, Darwin, Camberra, Cairns, Brisbane, Adelaide. Fidzsi szigeteken: Nadi. Tahiti (Francia polinézia): Papeete Tonga: Tongatapu Új-Zéland: Wellington, Christchurch, Auckland Persze ezek is átszállással vannak, budapesti indulással. De az összes ausztrál városba eljuthatt Budapestrõl indulva repülõvel, amelyik fogad repülõt. Max. átszállsz egy ausztrál városban valami helyi járatra :)
E számomra is fontos kérdés lenne.Valaki meg tudná mondani nekem hogy megy-e Bécsbõl repülõ Ausztráliába?Akár átszállással vagy az nélkül.köszönöm elõre is
Europabol kozvetlen jarat van: egy Europai es egy azsiai atszallassal de ezt a legitarsasag leszervezi a jegyet: Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane. A tobbi elottem felsorolt varosoknal megerkezel pl Melbourne-be es helyi jarattal repulsz mondjuk Adelaide-be vagy Hobart-ba. De nem veszes. En Emirates nevu airlin-el sozktam repulni mert a legegyszerubb igaz becsi indulasu es a kovetkezok szerint megy: Viena - Dubai (itt van kb 3 ora allas, es kb 6 ora az ut), majd Dubai - Melbourne (ez kb 15 ora ut) ez a legkozvetlenebb es legrovidebb es super airline. en oket hasznalom. az osszes tobbi kisse bonyolultabb: Eg Bp - London (itt varsz akar 5 orat), majd London - Bangkok (itt is all a gep), majd Bangkok - Melbourne. az ut kb 27-29 ora vagy tobb az alllasok miatt. Lehet meg menni: Bp - Franfurt (Lufthansa), majd Franfurt - Singapore (Singapore airline vagy lufthansa) es Singapore - Melbourne (Singapore airline). Singapore airline jo a lufthansa nem jo hosszu jaratra... en szemely szerint british airwayst nem szeretem de itt lejon az is h mennyit vagy kepes fizetni a jegyert. Ha kell meg segitseg irj privit. Egyebkent en Melbourne-ben lakom ausztral/magyar-kent.


Hasonló válaszok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!