Találatok a következő kifejezésre: Melyik ausztrál lehet (3 db)

Melyik ausztrál városokba lehet eljutni Európából repülővel?

Legjobb válasz: Sydney, Perth, Melbourne, Darwin, Camberra, Cairns, Brisbane, Adelaide. Fidzsi szigeteken: Nadi. Tahiti (Francia polinézia): Papeete Tonga: Tongatapu Új-Zéland: Wellington, Christchurch, Auckland Persze ezek is átszállással vannak, budapesti indulással. De az összes ausztrál városba eljuthatt Budapestrõl indulva repülõvel, amelyik fogad repülõt. Max. átszállsz egy ausztrál városban valami helyi járatra :)

Sydney, Perth, Melbourne, Darwin, Camberra, Cairns, Brisbane, Adelaide. Fidzsi szigeteken: Nadi. Tahiti (Francia polinézia): Papeete Tonga: Tongatapu Új-Zéland: Wellington, Christchurch, Auckland Persze ezek is átszállással vannak, budapesti indulással. De az összes ausztrál városba eljuthatt Budapestrõl indulva repülõvel, amelyik fogad repülõt. Max. átszállsz egy ausztrál városban valami helyi járatra :)
E számomra is fontos kérdés lenne.Valaki meg tudná mondani nekem hogy megy-e Bécsbõl repülõ Ausztráliába?Akár átszállással vagy az nélkül.köszönöm elõre is
Europabol kozvetlen jarat van: egy Europai es egy azsiai atszallassal de ezt a legitarsasag leszervezi a jegyet: Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane. A tobbi elottem felsorolt varosoknal megerkezel pl Melbourne-be es helyi jarattal repulsz mondjuk Adelaide-be vagy Hobart-ba. De nem veszes. En Emirates nevu airlin-el sozktam repulni mert a legegyszerubb igaz becsi indulasu es a kovetkezok szerint megy: Viena - Dubai (itt van kb 3 ora allas, es kb 6 ora az ut), majd Dubai - Melbourne (ez kb 15 ora ut) ez a legkozvetlenebb es legrovidebb es super airline. en oket hasznalom. az osszes tobbi kisse bonyolultabb: Eg Bp - London (itt varsz akar 5 orat), majd London - Bangkok (itt is all a gep), majd Bangkok - Melbourne. az ut kb 27-29 ora vagy tobb az alllasok miatt. Lehet meg menni: Bp - Franfurt (Lufthansa), majd Franfurt - Singapore (Singapore airline vagy lufthansa) es Singapore - Melbourne (Singapore airline). Singapore airline jo a lufthansa nem jo hosszu jaratra... en szemely szerint british airwayst nem szeretem de itt lejon az is h mennyit vagy kepes fizetni a jegyert. Ha kell meg segitseg irj privit. Egyebkent en Melbourne-ben lakom ausztral/magyar-kent.

Melyik ausztrál nagyvárosban lehet a legjobban élni?

Sydney, Melbourne, Brisbane, Canberra, Adelaide, Perth? Éghajlat, közbiztonság, munkalehetőség, közlekedés, természeti szépségek szempontjából melyiket milyennek találjátok, vagy milyen tapasztalataitok vannak velük kapcsolatban, ha ott éltek, jártatok ott, vagy csak az alapján, amit olvastatok róluk? Más szempontból is lehet érdekeseket írni róluk! (Pl. bozóttüzek veszélye hol a legfenyegetőbb?)

Legjobb válasz: Sydney, biztonság, szép környezet, sok lehetõség,..

Sydney, biztonság, szép környezet, sok lehetõség, ..
Ez a fÖld a TIÉD! ITT ÉLNED , HALNOD KELL.iTT A LEGJOBB ÉLNI.
Hát szerintem Sydney, legalábbis én ott laknék.Ott van az operaház, tengerpart, meg még sok látnivaló.És jó meló!:D
Sajnos, hiába szeretnénk oda menni csóró és nem fiatal embereket nem fogadnak be!!!És bizony itt csak a politikusaink gazdagok mi meg /akik menekülnénk/???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!