Találatok a következő kifejezésre: Melyik a wc papír (5 db)

Közvélemény! Melyik irányból tekeritek a wc papírt és miért?

1. szemből, tehát óra mutató járásával megegyezően 2. hátulról, tehát az óra mutató járásával ellenkezően Kíváncsi vagyok :D Köszi!:)

Legjobb válasz: Nem használok wc papírt. ☻

Nem használok wc papírt. ☻
nem értem a kérdést :$ csak egyféleképpen lehet, nem? ahol jön róla, ott húzod és téped. a papírtartóba lehet kétféleképpen betenni, az egyiknél egybõl "jön lefele" ahogy be van téve, a másiknál meg megfordul a papír íve egy 180 fokos szögben, na ez kevésbé célszerû, itthon néha így teszik be, de én meg megfordítom.
A kérdező hozzászólása: 2.: igen, úgy értettem, h tartóba rakva, hogy tekered :D És igen, a válaszod második fele érdekes számomra:D tehát te azt szereted, ha lefelé gördül és nem rá a papírra(ez a 2. választási lehetõség a nálam felsoroltakból:D)
Egyszerûsítsünk: a jobb, vagy a bal oldali rendszer szerint használjátok? http://lakjonjol.hu/upload/images/photos/000/004/083/wcpapir.. :) Nekem ilyen tartóm van http://images.wlap.hu/write/userimages/kepek/102/18/m_anyag-.. , és ebbe csak egyféleképpen lehet betenni a papírt, csak úgy hogy alulról jöjjön.
A kérdező hozzászólása: Na..nálam a bal oldali kép az 1. opció, a jobb pedig a második opció:)
2. voltam " nem rá a papírra" ezt nem teljesen értettem :D de lehet nem is fontos. sztem az 1. az óramutató járásával ellentétes, a 2. meg a megegyezõ. de lehet h nálatok a szemközti falon van a papírtartó, mint nálunk :D hú, nehéz így leírás alapján elképzelni :D
Akkor az egyes válasz az, amikor a "falhoz simulóan" jön le a papír a gurigáról, a kettes pedig mikor a "levegõben lógva"? Ha igen, akkor nálam a kettes.
Én úgy teszem be, hogy elölrõl lehessen tépni, a férjem fordítva, ha hátul jön lefelé.
a második voltam, de az utolsó két válasz után most már még úgy se értem :D

A hörcsögök melyik vagy milyen játékokat szeretnek még a mókuskerék és a WC-papiron kivül?

van két hörim és szoktam nekik berakni WC-papir gurigát is meg a mókuskerékkel is szoktak játszani!de még milyen jétkot szeretnek ,amivel elvannak,nem uncsiznak???

Legjobb válasz: én innen rendeltem a hörcsögömnek, édes kis dolgok vannak:) Pl: http://www.petnet.hu/trixie/natural_living_faletra_7x55cm/te.. http://www.petnet.hu/trixie/natural_living_hintaodu_horcsogo.. http://www.petnet.hu/trixie/natural_living_merleghinta_kicsi..

A kérdező hozzászólása: köszike!nagyon jók , föleg az a hintaodú ami naon teccyk:)

Melyik a legpuhább wc papír szülés utánra?

(szülés után a gázmetszés miatt kérdezem)

Legjobb válasz: Szüle´s után pa´r napig felejtsd el a wc papírt.Nálunk legalábbis a doki mndta.Volt a kórha´zi szekre´nyben direkt erre a célra betét,(leitatni).Most itthon is csak óvatosan bánok a papírral pedig már a varratnak heje sincsen. 2hetes kislány anyukája.

Szüle´s után pa´r napig felejtsd el a wc papírt.Nálunk legalábbis a doki mndta.Volt a kórha´zi szekre´nyben direkt erre a célra betét, (leitatni).Most itthon is csak óvatosan bánok a papírral pedig már a varratnak heje sincsen. 2hetes kislány anyukája.
ZEWA
A kérdező hozzászólása: gátmetszést akartam írni
3-4 rétegû WC papírt vegyél. Az már elég puha. Gátra is, popsira is. Én 2 tekercses Zewa Softitst vettem. Mire az elfogyott, nagyjából egyenesbe is jöttem.
Szerintem nagyon jó szolgálatot teshet szülés után egy-két csomag baba-popsitörlõ! Ennél puhábbat nem találsz!


Az 500Ft-ost ajánlanám!
Csak a wc papír tükrözi az anyagi körülményeidet? Egyébként tényleg az a jó megoldás, hogy veszel egy prémium minõségit, ha vendégek jönnek, azt teszed ki.
Nem mindegy h 1500at fizetsz érte vagy 200at? Szaros lesz mindkettõ és lehúzod... Ha meg gazdagnak akarsz tûnni veszel gy [email protected] 1500ftosat és ha jönnek vedégek akkor azt teszel ki amúgy meg 200ftossal törölsz...
az esbüdzsés.
Nem hiszem, hogy ez bárkit is érdekel! Illetve ezzel önmagában nem hiszem, hogy sikerül "gazdag" benyomását kelteni. Barátom anyukája is ezen pörög, hogy ne a legolcsóbbat vegyünk, mert mi lesz, ha jön valaki :D De ha ezt vetted a fejedbe, csináld azt, hogy veszed az olcsót, meg egy kis csomag drágát, és ha jön valaki, kiteszed a drágát, amíg ott van... Bár mondom, szerintem hülyeség az egész.
Mert nem mindegy a pics.ádnak, hogy mit használsz? Miért fontos, hogy gazdagnak tûnj? Kinek fontos?
Le Figaro :P
Nálatok otthon egyedül csak a wc papír minõségébõl lehet leszûrni, hogy szegény vagy gzdag vagy?:O Amúgy meg mikor melyik olcsóbb...Hüle kérdés:)
Ha húszezrest használsz WC papírnak, akkor elég gazdagnak tûnsz. Vagy selymet.
LOL. Elég, ha nem a legolcsóbb [email protected] veszed, lehet venni alacsony áron jó minõségû wc-papírt. Annyi, hogy ne egyrétegû legyen, azt csá. Amúgymeg senki nem fogja nézni, hogy vajon milyen a budipapírotok.
jézusom. ez kamu. vagy vannak ekkora idióták??? figyelj, ha pottyantós wc-d van, akkor tehetsz bele akármilyen zewa-t, nem fogsz gazdagabbnak tûnni :p
Mi Coop Premiumot használunk. 3 rétegû. Az árát nem tudom, de zsííír nagyon. :)

Véres széklet, véres wc- papír . Komoly a gond, melyik orvoshoz forduljak, mitől lehet?

Legjobb válasz: Háziorvoshoz is lehet. Elõször aranyérre fog gyanakodni, de valamilyen komolyabb fertõzés is lehet, esetleg rák. De a házidoki úgyis ad beutalót a kórházba, ha gond van. Nyugodjon meg, az a legfontosabb!

Háziorvoshoz is lehet. Elõször aranyérre fog gyanakodni, de valamilyen komolyabb fertõzés is lehet, esetleg rák. De a házidoki úgyis ad beutalót a kórházba, ha gond van. Nyugodjon meg, az a legfontosabb!
Leggyakoribb oka valóban az aranyér (ha friss piros a vér). Háziorvoshoz menj vele elsõ körben. Õ majd továbbutal, ha szükséges egy proktológushoz.
A háziorvos tovább küld ha kell.
A kérdező hozzászólása: Tegnap elmentem háziorvoshoz, rögtön küldött sebészetre mert kiderült, hogy õ is ért hozzá, így nem kell bemennem kórházba, mert az még elég messze is lett volna , a sebészet pedig közel volt. Azt mondta a sebész, hogy csak felrepedt a hámréteg, és attól véres, de írt fel kenõcsöt, és kamilla fürdõt, és rostos ételeket javasolt, szóval megnyugodtam, mert már a legrosszabbra gondoltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!