Találatok a következő kifejezésre: Melyik a virusirtó (217 db)

Melyik a mostani legjobb vírusírtó?

Legjobb válasz: Rossz kérdés. Olyan, hogy legjobb vírusirtó, nincs! Ha azt kérdezed, hogy mondjunk jó vírusirtókat, akkor jó válaszokat kapsz majd. Azt is megtudhatod, hogy ki, melyiket és miért tartja jónak.

Rossz kérdés. Olyan, hogy legjobb vírusirtó, nincs! Ha azt kérdezed, hogy mondjunk jó vírusirtókat, akkor jó válaszokat kapsz majd. Azt is megtudhatod, hogy ki, melyiket és miért tartja jónak.
Ez a kérdés rossz kategóriában van!
a 19.00-as válaszolóval teljesen egyetértek. Aki "legjobb" vírusirtóról beszél, az hazudik.
Én AVG-t használok, eddig nagyon jó! De hát egyiksem 100%-os sajnos.
Az ingyenes vírusirtók is nagyon jól teljesítenek a a független(?) teszteken és a gyakorlatban is. A 3 vezetõ az avast!, az Avira és az AVG. (Nem biztos, hogy ez a sorrend...) Én egy ideje az avast-ot használom, mert igen komplett a védelmi képessége. (fájlrendszer, levelezés, hálózat, P2P, WEB stb védelem) Nincs technikai gondom az automatikus frissítéssel, nem lassítja a rendszert.
Nod32 40év garival, több éve használom de nincs rá panaszom.
A Nod32 nagyon hatásos, tudom ajánlani!

Melyik a legjobb vírusírtó a market-ről amelyik ingyenes?

AntiVirus FREE, Lookout Security & Antivirus, Free Antivirus, avast! Mobile Security, vagy valamelyik más?

Legjobb válasz: meg amúgy nincs olyan,hogy jobb vírusirtó egyik se add 100%os védelmet.Mindenki mást választ kinek a pap kinek a papné.Meg ha pl az avast megtalál egy vírust és az avg nem ,de van olyan is,hogy az avg megtalál egy vírust és az avast nem, érted mire gondolok? az a te döntésed,hogy melyik vírusirtót használsz ízlés szerint.ezeket ajánlom az ingyenesek közöt:avg,avira,avast,comodo,mse,panda cloud

meg amúgy nincs olyan, hogy jobb vírusirtó egyik se add 100%os védelmet.Mindenki mást választ kinek a pap kinek a papné.Meg ha pl az avast megtalál egy vírust és az avg nem , de van olyan is, hogy az avg megtalál egy vírust és az avast nem, érted mire gondolok? az a te döntésed, hogy melyik vírusirtót használsz ízlés szerint.ezeket ajánlom az ingyenesek közöt:avg, avira, avast, comodo, mse, panda cloud
dr.web az egyik legjobb
Dr. Web antivirus light ingyenes és jó és nem foglal el sok helyet és ramot sem.

Melyik a legjobb vírusírtó TRÓJAI ellen?

A nod32 nem jelezte ki, viszont a McAffe igen, de nem hittem neki, így benyaltam....

Legjobb válasz: A "trójai" egy kategória a malwareken belül. Mindegyik vírusirtó másban jeleskedik, 100%-os védelmet egyik sem biztosít. Én NOD-ot használok, sokan Kaspersky-re esküsznek, de fentiek miatt mindegyikkel lehet olyan történetet olvasni, hogy vírusirtó mellett bejött a vírus... Egy fontos dolog: tört vírusirtót nem érdemes használni.

A "trójai" egy kategória a malwareken belül. Mindegyik vírusirtó másban jeleskedik, 100%-os védelmet egyik sem biztosít. Én NOD-ot használok, sokan Kaspersky-re esküsznek, de fentiek miatt mindegyikkel lehet olyan történetet olvasni, hogy vírusirtó mellett bejött a vírus... Egy fontos dolog: tört vírusirtót nem érdemes használni.
Honnan töltötted le a NOD-ot? Csak akkor valódi, ha innen: [link]
A kérdező hozzászólása: Frissíti magát, mert a Windows eredeti...
A próbaverzió csak 30 napig frissiti magát, de ha hamis kódos a Windows a gépeden, akkor nem is mûködik. Telepítsél más, ingyenes vírusirtót.
A kérdező hozzászólása: Probaverzió :)
Ez a NOD32 a gépeden netrõl leszedett kóddal mûködik? Nem vetted meg? Nem is havonta beírt újságkódos? Akkor a világon semmit sem ér! Az ESET-NOD fizetõs program! A biztonság az, amin nem szabad takarékoskodni. Hosszú évek óta használok ESET-NOD-ot (jelenleg éppen Eset Smart Security7-et), itt mindig elkapta a nyakát, bevágta a karanténjába és megtisztította a böngészõt. Egy lemez-töredezettség mentesítõ letöltése letöltõoldalról: benne lapult a trójai (Win32/Elex). De az Eset villámgyorsan elbánt vele.
A kérdező hozzászólása: OK!
Svchost általában Windows szolgáltatásokat futtatja, de malware-k épp emiatt szeretik megszemélyesíteni (és más Windowsos komponenseket is). Malwarebytes antimalware-t próbáld meg lefuttatni (ha lehet, csökkentett módban -> bootoláskor F8).
A kérdező hozzászólása: Az svchost tulajdonképpen a vírus?
Sajnos az említett problémára nem megoldás, mint azt kifejtettem.
P2P védelmû vírusirtó a megoldás.
Na hát ez az. Úgyis leszeded a játékot, és becrackeled, ha bejelez a vírusirtó, ha nem. Így ezen nem lehet segíteni. Egyébként sok cracket/patchet/aktivátort/cheatet/trainert akkor is bejelez a vírusirtó, ha csak azt teszi, amire való, ha memória rezidens, akkor meg pláne. Úgyhogy duplán nem lehet kivédeni, mert az emberi tényezõt (magadat) nem tudod kiiktatni.
A kérdező hozzászólása: Játék.....nem hivatalos letöltes....
Konkrétan milyen forrásból származott ez a trójai?
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ hivatalos próbaverzió... Akkor a trójai ellen már semmit sem lehet tenni?
Nem létezik jó meg jobb.Létezik fizetõs ami teljes értékû és létezik ingyenes ami butított. Ha beengeded mert nem hiszel neki akkor tök mindegy melyik van neked. Az általad említettek közül egyik sem a legjobb. Egy dolgot javaslok:krekkelt buheráltat NE.
A kérdező hozzászólása: Igen onnan...


Melyik a jobb/gyorsabb (ban betöltő) vírusírtó?

Van Avg-m de az nemnagyon mutatja,hogy m?ködik,ezért letöltöttem hozzá a microsoft security essentials-t (azért mert azt mondták,hogy ezz jbb mit az Avg) és azt vettem észre,hogy lassabb a számítógép betöltése(amikor bejelentkezek ) letöröljem az egyik vírusirtót??és ha igen melyiket?? :O

Legjobb válasz: mindegy melyiket. két vírusírtó egyidejûleg nem használandó

mindegy melyiket. két vírusírtó egyidejûleg nem használandó
Kettõt nem szabad... :[email protected] Essential elég jó. A másikat szedd le! :-C
A kérdező hozzászólása: rendben leszedem akkor az avg-t köszi a válaszokat!!

Melyik a legjobb ingyenes vírusírtó?

Honnan lehet letölteni? Fizetőst is ajánlhattok, ha nem kerülnrk sokba.

Legjobb válasz: A "legjobb" nem igazán találó szó, mert az ismertebb ingyenes vírusirtók a legtöbb felhasználó számára megfelelõek.A választás már legtöbbször azon múlik, milyen a szoftver kezelõfelülete, tud-e magyarul, az ismerõsöknél ( vagy Fórumokon utánaolvasva, rákérdezve ) okozott-e problémát a használata vagy sem ? Ennek figyelembe vételével talán az Avast az egyik legösszetettebb szolgáltatást nyújtó ingyenes vírusirtó. Magyar nyelvû, évenként kell regisztrálni. http://www.avast.com/hu-hu/index A továbbiak: AVG ( magyar - javaslom a Toolbar mellõzését ), Avira, Bitdefender ( kis gépigény), Comodo ( magyar, van vírusirtó része, tûzfala és a kettõ együtt is - Internet Security - használható --> viszonylag nagy a gépigénye ), 360 Internet Security 2013. Fizetõs, magyarul is tudó, bár erõsebb gép kell hozzá: Kaspersky ( 3 gépes licenc 1 évre 18 000 forint, akövetkezõ évben csak megújítást kell venni 12 000-ért. ) Nem tud magyarul: Bitdefender ( évek óta - a Kaspersky-vel együtt - a leghatékonyabbak között van. )

A "legjobb" nem igazán találó szó, mert az ismertebb ingyenes vírusirtók a legtöbb felhasználó számára megfelelõek.A választás már legtöbbször azon múlik, milyen a szoftver kezelõfelülete, tud-e magyarul, az ismerõsöknél ( vagy Fórumokon utánaolvasva, rákérdezve ) okozott-e problémát a használata vagy sem ? Ennek figyelembe vételével talán az Avast az egyik legösszetettebb szolgáltatást nyújtó ingyenes vírusirtó. Magyar nyelvû, évenként kell regisztrálni. http://www.avast.com/hu-hu/index A továbbiak: AVG ( magyar - javaslom a Toolbar mellõzését ), Avira, Bitdefender ( kis gépigény), Comodo ( magyar, van vírusirtó része, tûzfala és a kettõ együtt is - Internet Security - használható --> viszonylag nagy a gépigénye ), 360 Internet Security 2013. Fizetõs, magyarul is tudó, bár erõsebb gép kell hozzá: Kaspersky ( 3 gépes licenc 1 évre 18 000 forint, akövetkezõ évben csak megújítást kell venni 12 000-ért. ) Nem tud magyarul: Bitdefender ( évek óta - a Kaspersky-vel együtt - a leghatékonyabbak között van. )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Eset Smart Security6 havonta újságkóddal. A http://www.eset.hu oldalról letöltöd a 30 napos prõbaverziót, regisztrálsz. Küldenek Trial kódot. Beállitod jó erõsre a tûzfalát, a Windows-ét kikapcsolod, van benne játékos üzemmód is. Ha lejár a 30 nap, újságkóddal használod.
Én nem használok semmit! Szerintem Avast az nagyon jó!

Melyik a legbénább vírusírtó?

Szerintem az ESET NOD32 Antivirus, mert nem észlelt egy olyan vírust a számítógépemen amit egy Norton Security Scan nev? vírusírtó el?tte már egy kb. 1 hónapja észlelt!!!!!!És ez nem vicc!!!

Legjobb válasz: Most azért nem kell egy vírusirtót lehúzni mert nem talált meg egy vírust.Meg ha pl az avast megtalál egy vírust és az pl avg nem ,de van olyan is,hogy az avg megtalál egy vírust és az avast nem, érted mire gondolok? Ha valaki az avirát használja és utána felteszi az eset és talál 1 vírus akkor neki az eset a király és az avira szar meg kéne érteni nincs 100%os védelem minden vírusirtó átenged egy vírust.

Most azért nem kell egy vírusirtót lehúzni mert nem talált meg egy vírust.Meg ha pl az avast megtalál egy vírust és az pl avg nem , de van olyan is, hogy az avg megtalál egy vírust és az avast nem, érted mire gondolok? Ha valaki az avirát használja és utána felteszi az eset és talál 1 vírus akkor neki az eset a király és az avira szar meg kéne érteni nincs 100%os védelem minden vírusirtó átenged egy vírust.
Legbénábbak szerintem: AhnLab V3 Antiy Arcavir CP Secure Dr.Web GData McAfee (igen fura, de elég lassú és ráadásul keveset ismer fel.) Norman Rising (ez nagyon is béna.) VBA32 Ami a legbénább az a Rising, de ahogy mondtad a NOD32 sem valami szép yowindow idõjárás elõrejelzõre Win32/OpenCandy-t jelzett, és nem is vírusos a program.
Az elsõ válaszolónak igaza van. Én már pár hónapja F securet használok és eddig semmi bajom nem volt, amíg egyszer csak elkezdett egy "kicsit" szórakozni az internetem. Több módszert is kipróbáltam végól felraktam az ESET Online scannert és kb 52 vírust talált. Ezek közül biztosra megyek hogy legalább 10 vírus van, ha a többit csak azért is jelezte ki, hogy csalogatni tudja a kuncsaftokat. Nekem bevállt az, hogy havonta több online scannert is lefuttatok a gépemen és még gyorsabb is lesz egy kicsivel, hiszen rengeteg vírust ki lehet szûrni, ha összetettebb az adatbázis.
A kérdező hozzászólása: Értem, értem, de az a legjobb amelyik a legkevesebb vírust küldi át! Ezzel már én is tasztában vagyok.

Melyik a legjobb vírusírtó Xp-re és melyik alatt nem akadozik a gép mert már kipróbáltam egy jópár virusírtót de a gép eléggé lelassúlt tőle szóval melyik a legjobb egyáltalán létezik legjobb? lehetőleg magyar legyen

Eléggé gyengusz gépem van 512 mb ram 1,70 ghz proci

Legjobb válasz: Olyan, hogy legjobb, nem létezik, de gyengébb gépre a Panda nagyon megfelel, az alább leírtak miatt: "A Panda Cloud Antivirus vírusvédelmi szoftver új megközelítést alkalmaz a vírusvédelemben azzal, hogy a hardverigényes keresést, figyelés valamint frissítést nem teljesen a helyi számítógépen, hanem a PandaLabs szerverén végzi el. A Cloud Antivírus heurisztikus keresést, rootkit, valamint spyware-védelmi komponenseket is tartalmaz, alkalmas az esetlegesen letörölt, tévesen riasztott adatok visszaállítására. Védelmet nyújt böngészés, munka vagy játékközben." http://www.cloudantivirus.com/en/#!/free-antivirus-download

Olyan, hogy legjobb, nem létezik, de gyengébb gépre a Panda nagyon megfelel, az alább leírtak miatt: "A Panda Cloud Antivirus vírusvédelmi szoftver új megközelítést alkalmaz a vírusvédelemben azzal, hogy a hardverigényes keresést, figyelés valamint frissítést nem teljesen a helyi számítógépen, hanem a PandaLabs szerverén végzi el. A Cloud Antivírus heurisztikus keresést, rootkit, valamint spyware-védelmi komponenseket is tartalmaz, alkalmas az esetlegesen letörölt, tévesen riasztott adatok visszaállítására. Védelmet nyújt böngészés, munka vagy játékközben." http://www.cloudantivirus.com/en/#!/free-antivirus-download
Ha leírtad volna miket próbáltál akkor nem kapnál olyan választ! minden vírusírtó fogja a gépet. A RAM tényleg nagyon kevés 1.7 ghz sem sok nekem is csak 1.8. viszont 1.5 GB ram. Eset smart security 6 ot használom és nem tapasztalok lassulást a többihez képest. Itt csak annyit tudsz tenni hogy a védelmet csökkented és ésszel használod. Az esetnek jó a tûzfala, így nem jön be vírus és lehet gyengíteni a valós idejü fájlrendszervédelmen védelmen mivel megelõzöd hogy kelljen. Kiterjesztett heurisztikát is kikapcsolhatod. Ha tudsz vegyél a gépbe legalább még 1GB RAM -ot, elviselhetõ az ára!
A kérdező hozzászólása: AVG-t próbáltam Avast, Advanced Systemcare ultimate ezel le lassították panda is lassítja?
A Panda lassítja le legkevésbé, mégpedig azért, amit fent leírtam. A hardverigényes keresést, figyelés valamint frissítést nem teljesen a helyi számítógépen, hanem a PandaLabs szerverén végzi el. Tehát a te géped nagyrészt tehermentesítve van ezektõl, ráadásul jól is teljesít. (Én is ezt ezt használom, mióta megjelent.)
Nekem is ilyen gepen panda cloud van.Eddig meg fogta amit kelett..en megvgyok vele elegedve es gepemet se fogja vissza... (En kis laptopom 512 MB ram es 1.50 GHz procis)

Melyik a legjobb vírusirtó androidra? És melyik a legjobb launcher? (akár fizetősek is szóba jöhetnek)

érveket ellenérveket szívesen várok :)

Legjobb válasz: Vírusírtó felesleges. Olyan meg nincs hogy legjobb launcher, ez relatív tehát mindenkinek más a legjobb, általában éppen az amit használ, én a gyári felülettel megvagyok.

Vírusírtó felesleges. Olyan meg nincs hogy legjobb launcher, ez relatív tehát mindenkinek más a legjobb, általában éppen az amit használ, én a gyári felülettel megvagyok.
Vírusirtó, ahogy már az elõzõ is írta teljesen felesleges. Launcherek közül meg van egy pár toplistás, ami közül mindenki kiválaszthatja neki mi jön be leginkább. A toplista elsõ 2 helyezettje Nova és Apex, ezek közel a stock Android launchert helyettesítik. És még ezek a jók: Next Launcher 3D GO Launcher SPB Shell 3D TSF Shell Holo Launcher És még biztos van millió jó, de ezek a leghíresebbek, meg ezekrõl jó is a visszajelzés.
Én ezeket használom Vírusírtó mert a tesztekben is elég jól szerepelt: zoner Launcher mert ennél még nem láttam jobban testreszabhatóbbat: lightning launcher
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat habár azért egy dologba belekötnék nekem eddig az avast/trust go volt felváltva és mindkettõ talált már vírust
Amiért vírust jelzett még nem biztos h tényleg volt benne. Bár ez attól is függ hogy mik voltak a telón.
Ha Play-rõl mindenféle szar alkalmazást leszedsz, aminek 1, 1-es az értékelése és kb 5-en töltötték le, akkor tudsz bekapni pár vírust (esetleg), de ha csak híresebb alkalmazásokat töltesz le, amiket már több ezren letöltöttek, akkor közel 0% az esélye, hogy vírusos lesz. Szóval felesleges a vírusirtó, okosnak kell lenni. És ahogy elõzõ is írta, egyáltalán nem biztos, hogy az vírus is volt.
Akárki akármit mond, a Nova a legjobb launcher. Ez a leggyorsabb, legkevésbé eszi a RAM-ot, totálisan személyre szabható és sosem lagoltatja a telefont (nem úgy, mint a GO és társai). Mindemellett nagyon szép is. Alap program 4.0+ androidos telefonra. Az ingyenes verzió is már alapból profi, bár én kipróbálás után azonnal megvettem. Valami csodát mûvelt az Xperia U-mmal (az alap Sonys launcer szörnyen szaggat, lagol, lassú...). :)

Melyik a legjobb fizetős vírusírtó, és tűzfal?

A konfigom:

Legjobb válasz: Ezeket nézd át: http://nonstopuzlet.hu/melyik-a-legjobb-virusirto-20111202.h.. http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/ Én Kaspersky AV-t és Comodo tûzfalat használok, nincs gondom velük.

Ezeket nézd át: http://nonstopuzlet.hu/melyik-a-legjobb-virusirto-20111202.h.. http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/ Én Kaspersky AV-t és Comodo tûzfalat használok, nincs gondom velük.
Én a VIPRE-re szavazok, nálam nagyon bevált már kb. 2 éve semmi gondom a rendszeremmel Win7, 64bit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Én végül is az Agnitum Outpost Firewall Pro lifetime (=soha le nem járó) tûzfal-licencét vettem meg). Úgy vélem, az egész számítógépes biztonságnak a kiváló tûzfal és a viszonylag hozzáértõ felhasználó az alapja.
szerintem az avast
Én is az Avast-ot javasolnám. http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10.. Esetleg egy NOD32 próbaverziót. http://www.eset.hu/letoltes/otthoni/nod32
Cseresznyézzgess: /független tesztoldal/ http://chart.av-comparatives.org/chart1.php Ez az a kérdés amit számtalanszor feltesznek és mindig sok eltérõ válasz érkezik. Nézz teszteket, a döntés a tied!
Szerintem is az avast!
A NOD32 hazavágta a gépem
A NOD32 vágta haza a géped, vagy a vírus amit talált (esetleg módosított rendszerfájl) és törléssel megtisztított?!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!