Találatok a következő kifejezésre: Melyik a videoklip (80 db)

videoklip
szerintem meg videoklipp, de magyarosabb így: videóklipp
szerintem videoklipp
videoklipp egy pével az angolok irják: videoclip

Melyik az a videóklip amelyikben FankaDeli valami "béka" jelmezbe van öltözve? Olyasmit akarok csináltatni a fiamnak, nagyon aranyos. Csak tudnám melyik a klip.

Ha tudja valaki linkelje pls...youtubon 100% hogy fenn van, már láttam, csak nem tudom melyik az.Köszönöm

Legjobb válasz: Már megvan, köszönöm

A kérdező hozzászólása: Már megvan, köszönöm
Melyik az? Nekem is kéne, le akarom szedni
szegény gyerek, szülei elborult politikája szerint kell kinéznie :S
A kérdező hozzászólása: Hogy jön ide a politika tesó? Amúgy FankaDeli Mc gõz- Mese Sima béka jelmez. omg de el vagy tévedve 2. komizó.


Melyik az a videoklip?

Amiben a srác egy villamosban ébred a zsebében egy szendviccsel egy kulccsal és egy "pirulával"?(ezeket később felhasználja)

Melyik lehet ez a videóklip?

egy szórakozó helyen voltam és akkor ment ez a szám de sajnos a címét nem tudtam megjegyezni ,röviden tömören annyi van a klipben h mesztelen nők táncolnak buliznak egy házban és van egy álarcos csávó aki énekel :DD remélem vki tud nekem segíteni ,sajna csak ennyit tudok a klipről mondani ... hatalmas köszi annak aki tudja a szám címét :DD

Melyik ez a videóklip?

Nem rémlik pontosan, olyan mintha egy irodában lenne egy csaj meg egy faszi, és egy hatalmas ventillátorral szórják rájuk a szelet úgy, hogy majd' elfújja ?ket is :D

Melyik ez a videoklip?

Sziasztok. Volt 2009 és 2002 között egy videoklip amiben egy kicsit barnás bőrű és barna hajú kislány ült egy hintába szoknyába és ősz volt a videoklipbe, fújta a szél a leveleket. Nem magyar szám volt. Ha esetleg tudjátok ennyiből, hogy mi az vagy van sejtésetek, akkor írjátok meg. Köszönöm :)

Melyik az a videoklip, melyben egy nő énekel a színpadon egy lelógó mikrofonba, vele szemben, pedig ül egy férfi egy piros bőrfotelben, és az a klip vége, hogy a zene ereje elsodorja a fotellal együtt a férfit?

Legjobb válasz: De jó hogy eszembe juttattad ezt a számot. Már teljesen elfeledkeztem róla, pedig régebben imádtam. http://www.youtube.com/watch?v=KX-de_SH3KQ Am sztem te is erre gondoltál XD

De jó hogy eszembe juttattad ezt a számot. Már teljesen elfeledkeztem róla, pedig régebben imádtam. http://www.youtube.com/watch?v=KX-de_SH3KQ Am sztem te is erre gondoltál XD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, már nagyon régóta keresem!!! :-)

Göndör hajú fickó biciklizik New York (? ) -ban Beethoven sorsszimfóniájára. Énekel is közben:D Melyik ez a videoklip?

http://www.youtube.com/watch?v=_4IRMYuE1hI Itt a szimfónia. A TrackID csak Beethovent is meri fel... Lassan egy éve keressük a számot, légyszi aki tud, segítsen:)

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=B7K7orMOHqY

A kérdező hozzászólása: jajjj nagyon köszönöm:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!