Találatok a következő kifejezésre: Melyik a videokártya gyártó: asus (2 db)

Melyik a jobb videokártya gyártó: asus geeforce gigabyte?

Legjobb válasz: Ugyanazt a kártyát kapja mind, õk tesznek rá másik hûtést (ha tesznek), felmatricázzák és kész. És ezek max forgalmazók, mert nem õk gyártják a karikat. A geforce a videókártya neve, az nem forgalmazó.

Ugyanazt a kártyát kapja mind, õk tesznek rá másik hûtést (ha tesznek), felmatricázzák és kész. És ezek max forgalmazók, mert nem õk gyártják a karikat. A geforce a videókártya neve, az nem forgalmazó.
Azért ez nem teljesen így van! A gyártók max. a chip-et kapják a többit õk teszik hozzá és õk gyártják a kártyákat. Éppen ezért lehetnek minõségbeli különbségek ugyanazon típusú, de más gyártó által készített kártyáknál. Alapjában véve az ATI és a GeForce a két nagy ellenlábas.
Szerintem írd meg hogy konkrétan melyik VGA-t nézted ki magadnak és akkor megmondjuk melyik gyártótól érdemes venni.
gygabyte

ASUS Direct CU II vs MSI Twin Frozr III GTX 660? Melyik a megbízhatóbb videókártya gyártó? Melyiknek hosszabb életűek a kártyái?

Legjobb válasz: Mindkettö megbizható gyártó. Ha tuningolod mindketö lehet rövidéletü is ha nincs szerencséd. én talán MSI t veném de Asus al is jól jársz . persze árakat nem tudom de azt igeñ hogy 660 nem a legjobb vétel ha nvidia akor gyüjtöges 660Ti re (ezekre a változatokra ha ez/márka/ fontos számodra) . vagy ha amd is megfelelne mivel nem nvidiát jobban szeretö játékot/programot használsz akkor HD7870 t is vehetnél árán szerintem... és akár msi is lehetne vagy asus az is

Mindkettö megbizható gyártó. Ha tuningolod mindketö lehet rövidéletü is ha nincs szerencséd. én talán MSI t veném de Asus al is jól jársz . persze árakat nem tudom de azt igeñ hogy 660 nem a legjobb vétel ha nvidia akor gyüjtöges 660Ti re (ezekre a változatokra ha ez/márka/ fontos számodra) . vagy ha amd is megfelelne mivel nem nvidiát jobban szeretö játékot/programot használsz akkor HD7870 t is vehetnél árán szerintem... és akár msi is lehetne vagy asus az is
A kérdező hozzászólása: GTX 660 erõssebb a HD 7850 nél?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!