Találatok a következő kifejezésre: Melyik a videokártya gyártó: (11 db)

ASUS Direct CU II vs MSI Twin Frozr III GTX 660? Melyik a megbízhatóbb videókártya gyártó? Melyiknek hosszabb életűek a kártyái?

Legjobb válasz: Mindkettö megbizható gyártó. Ha tuningolod mindketö lehet rövidéletü is ha nincs szerencséd. én talán MSI t veném de Asus al is jól jársz . persze árakat nem tudom de azt igeñ hogy 660 nem a legjobb vétel ha nvidia akor gyüjtöges 660Ti re (ezekre a változatokra ha ez/márka/ fontos számodra) . vagy ha amd is megfelelne mivel nem nvidiát jobban szeretö játékot/programot használsz akkor HD7870 t is vehetnél árán szerintem... és akár msi is lehetne vagy asus az is

Mindkettö megbizható gyártó. Ha tuningolod mindketö lehet rövidéletü is ha nincs szerencséd. én talán MSI t veném de Asus al is jól jársz . persze árakat nem tudom de azt igeñ hogy 660 nem a legjobb vétel ha nvidia akor gyüjtöges 660Ti re (ezekre a változatokra ha ez/márka/ fontos számodra) . vagy ha amd is megfelelne mivel nem nvidiát jobban szeretö játékot/programot használsz akkor HD7870 t is vehetnél árán szerintem... és akár msi is lehetne vagy asus az is
A kérdező hozzászólása: GTX 660 erõssebb a HD 7850 nél?

Melyik a legjobb videókártya gyártó?

A linkr?l döntsétek el melyik a jó 5770-es videókártya :

Legjobb válasz: én egyedül MSI-t nem vennék, a többi gyártó megbízható

én egyedül MSI-t nem vennék, a többi gyártó megbízható
A kérdező hozzászólása: kösz de szerinted ASUS vagy XFX
Elõzõ válaszoló v.ok Teljesítmény különbség nem nagyon van meg árban is hasonlóak, az Asus-nak viszont jobb a garanciája, úgyhogy csak ezért az Asus.
A kérdező hozzászólása: Kösz és szerintem CuCore lesz :D

Melyik a jobb videókártya gyártó? EVGA vagy Gigabyte?

Nekem Gigabyte videókarim van, de sokan mondják, hogy az EVGA jobb. Ez tényleg így van?

Legjobb válasz: Nekem pedig a Leadtek és a HIS a kedvenc gyártóm, viszont Sapphire és MSI kártyáim vannak. És nem nem gondolom, hogy rosszabbak lennének mit a kedvenceim.

Nekem pedig a Leadtek és a HIS a kedvenc gyártóm, viszont Sapphire és MSI kártyáim vannak. És nem nem gondolom, hogy rosszabbak lennének mit a kedvenceim.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ! Én azt vettem észre, a vélemények nagyon megoszlanak, mindenki más gyártót mond, hogy az a legjobb...
Szerintem ne agyalj ilyeneken. Azonos alapokra épülõ kártyák gyártótól függetlenül nagyjából azonosan fognak mûködni. Persze az egyiknek hangosabb a hûtése, a másiknak halkabb, vagy jobban tûri a tuningot, vagy magasabb órajeleken jár.
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsi voltam... Úgy tudom, az evgának halkabb a hûtõje, de gyárilag általában kisebb az órajele. Kösz a választ!
EVGA jobb. mivel nagyobb órajel, precizebb hütõ, megbízhatobb gyártó!


Melyik a jobb videókártya gyártó a Sapphire vagy a VTX3D?

Legjobb válasz: A Sapphire "nagyobb" márkának számít, és jó gyártó, de VTX3D is feltörekvõben van, és az is ugyanolyan megbízható. Azért talán a Sapphiret jobbnak tartom, valamivel.

A Sapphire "nagyobb" márkának számít, és jó gyártó, de VTX3D is feltörekvõben van, és az is ugyanolyan megbízható. Azért talán a Sapphiret jobbnak tartom, valamivel.
Sapphire sokkal jobb. AZ AMD VGA-k vezetõ gyártója. De a VTX3D is megbízható.
Mindkettõ jó, a név és az idõ a sapphire-hoz húz. Amúgy mindkettõ kiemelt gyártó az AMD-nél. ui:Am a VTX is ugyanúgy a TUL-hoz tartozik mint a powercolor.
Sapphire
Sapphire
vtx3d van de semmi bajom vele :D

Melyik a jobb videokártya gyártó: asus geeforce gigabyte?

Legjobb válasz: Ugyanazt a kártyát kapja mind, õk tesznek rá másik hûtést (ha tesznek), felmatricázzák és kész. És ezek max forgalmazók, mert nem õk gyártják a karikat. A geforce a videókártya neve, az nem forgalmazó.

Ugyanazt a kártyát kapja mind, õk tesznek rá másik hûtést (ha tesznek), felmatricázzák és kész. És ezek max forgalmazók, mert nem õk gyártják a karikat. A geforce a videókártya neve, az nem forgalmazó.
Azért ez nem teljesen így van! A gyártók max. a chip-et kapják a többit õk teszik hozzá és õk gyártják a kártyákat. Éppen ezért lehetnek minõségbeli különbségek ugyanazon típusú, de más gyártó által készített kártyáknál. Alapjában véve az ATI és a GeForce a két nagy ellenlábas.
Szerintem írd meg hogy konkrétan melyik VGA-t nézted ki magadnak és akkor megmondjuk melyik gyártótól érdemes venni.
gygabyte

Melyik a legmegbízhatóbb videókártya gyártók?

Jelenleg az Asus és a Sapphire között gondolkozok, a kett? közül melyik a jobb? Esetleg más gyártó?

Legjobb válasz: Ez a kettõ pont megbízható, de nekem a Sapphire a személyes kedvenc. Meg ugye ez az AMD elsõ számú gyártója. Konkrétan melyik VGA-król van szó?

Ez a kettõ pont megbízható, de nekem a Sapphire a személyes kedvenc. Meg ugye ez az AMD elsõ számú gyártója. Konkrétan melyik VGA-król van szó?
Mindenki a sapphiret ajánlja, de Mindegy hogy asus vagy sapphiret veszed. asus, msi, sapphire > Vtx3d, powercolor >>>> Gigabyte (mert mostanában sok a hibás termék. Az elsõ öt közül bármelyiket veheted.
A kérdező hozzászólása: 3# HD7770 vagy HD7850 igazából árban nagy eltérés nincs a két gyártó kártyái között.
Teljesen mindegy, kissé Sapphire párti vagyok, de valószínûleg csak azért, mert most olyan a kártyám.
HD7770-bõl csak a DC hûtõs ASUS-t nézd, mert van egy gagyibb is amin olyan hûtõ van mint a HD7750-en. Persze azért az sem olyan rossz, de akkor már inkább Sapphire. HD7850-bõl mindkettõ jó.

Melyik a legjobb videokártya, illetve alaplap gyártók?

a vga-m és az mb-is asus: érdemes-e legközelebb is az asustól ezeket?

Legjobb válasz: MSI Gigabyte Elõbbi már 10 éve szolgál hibátlanul. (Pedig ment rendesen) Utóbbi pedig most van. Nagyon jó tuningos darab.

Alaplapba giga van, kártyába meg tök mindegy a márka sztem.
MSI Gigabyte Elõbbi már 10 éve szolgál hibátlanul. (Pedig ment rendesen) Utóbbi pedig most van. Nagyon jó tuningos darab.
Ha engem kérdezel, az Asrock után az Asus a második legrosszabb választás. (Itt jönnek majd a bõsz Asus birtokosok köpködni...) Alaplapból Gigabyte vagy MSI. Videokártyából Sapphire vagy XFX.
nem folyok meddõ vitába kedves utolsó, én az AsRockot nem tartom rossznak, megveszem a felszereltebbet amíg te uannyi pénzbõl az alapfelszereltségût. hozzáteszem gigabyte lapom van a fõ konfigomba szóval nem a magamét dicsérem :)
Ha egyszer látnék olyat, aki védi az Asrockot, de *nincs neki*, akkor aztán nagyot néznék. A sajátjáról nyilván mindenki csak jót tud mondani. Természetesen akinek az van, annak azért van, mert vagy nem ért hozzá, vagy nincs pénze jobbra. Aki nem hiszi, járjon utána: http://www.google.hu/
alaplapból: AsRock és Gigabyte lehet hogy most sokan elkezdenek fújolni, hogy mekkora hulladék az asrock de nemhiába eddig mindig asrock lapom volt semmi gond nem volt vele, a csúcskategóriások ugyanazt nyujtják mint a versenytársai csak többezerrel olcsóbban. és a megbízhatóságot sem lehet negatívumként felhozni. VGA: Sapphire eddigi tapasztalataim alapján. de nyugodtan mondhatom az EVGA-t meg az XFX-et
Az utolsóval egyetértek. Nekem is Gigabyte lapom van. Semmi baj vele.
gigabyte
1. ASUS-om van, és szerintem 10x jobb az MSI (az is van) az volt ráírva, hogy 5000 órát bír, most járok 7000-nél (kb) egy K7N2-el. De alaplapból a legkifinomultabb az MSI, de az új játékok (van újabb MSI alaplapom is) jobban futnak ASUS-on, csak az néha hiányos... :( Én videó kártyából NVidia-t veszek, és olyat, ami az alaplapot támogatja.(Ha pl piros, akkor igyekszek pirosat, ne legyen színes a gépem...)
Az alapján látom rossznak, hogy állandóan olvasom az AMD fórumát, és ott látom, hogy akinek technikai baja van, azoknál aránytalanul sok embernek van Asus alaplapja. A Sapphire fórum moderátora is ugyanezt mondja állandóan, õ se hülye a témában. Ehhez adódik még, hogy családi/baráti körben többet láttam már behalni belõle, mint az összes többibõl együttvéve. A támogatásuk addig jó, amíg a mások által írt drivereket elérhetõvé teszik a honlapjukon. Régi alaplaphoz új BIOS-t írni például már nem annyira szeretnek, ha valami baj van, inkább megvetetik veled azt újabbat. Nyilván van, aki szereti õket, és elégedett velük, és ez teljesen jól van. Én a magam részérõl messzire elkerülöm õket.
A kérdező hozzászólása: 1.-nek: de mi alapján tartod ilyen rossznak? hisz jó a terméktámogatása az asusnak, pl. driverek letölthetõsége a honlapjukról 2.-nak: az apple teljes számítógépeket árul, az nvidia meg csak a videokártya chipsetét jelenti
Apple, Intel és Nvidia
Nekem Asus van szerintem eléég jó de gondolkozom az MSI alaplara történõ cserén

Melyik a jobb videókártya gyártó? MSI vs PowerColor

Egy Ati hd3850 est szeretnék venni és emiatt érdekelne, ha van akkor írjátok le személyes tapasztalataitokat, véleményeteiteket.

Legjobb válasz: MSI

MSI
MSI
Ha csak ez a 2 variáció van, akkor MSI, egyébként Sapphire
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
tök mind1. azt vedd amelyik olcsóbb.
asus

Melyik a legjobb 3 gyártó ami a 6970-es videókártyát forgalmazza?

Legjobb válasz: Szerintem a legjobb az MSI Lightning, aztán az ASUS DCII és még a Sapphire.

Szerintem a legjobb az MSI Lightning, aztán az ASUS DCII és még a Sapphire.
3.-nak ha referencia hutesrol van szo akkor inkabb az XFX-et mondanam, de amugy az elso ketto az ugy stimm.
Ugye nem erre gondolsz? [link] Nehogy megvedd!
Szerintem a referenciahûtõre gondol. NE vedd meg. Egy értelmes hûtõvel többre mész(Asus, MSI).
A kérdező hozzászólása: #1 nem nem erre az msi-re köszönöm a válaszokat. Lenne még egy kérdésem a msi az asus vagy a gigabytosat érdemesebb megvenni?
ASUS-t ajánlom inkább.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!