Találatok a következő kifejezésre: Melyik a vazelin vagy (3 db)

Vízben is működő műanyag alkatrészekből készült finommechanika kenéséhez melyik jobb: A vazelin, vagy a szilikonzsír?

Konkrétan egy víz alatti epilátor epilálófejér?l, és fogaskerék áttételér?l van szó. Nagyon rá fér már a kenés, mert nehezen forog, és zörög is. A két anyag közül melyik t?ri jobban a vizet, és melyiknek jobb a ken?képessége? Egyéb gépzsírt, pl. LZS2 nem szívesen kennék bele.

A tetoválásom melyikkel kezeljem vazelin vagy bepanthen?

A tetoválóm a vazelint ajánlotta, haverom aki szét van tetoválva ő meg a bepanthent vagy bepanthen plust. Mindegyik van itthon. Úgy veszem észre, hogy a bepanthennel könnyebben és gyorsabban gyógyul, de hámlik a seb ami a festék egy pici részét is hozza. Ez baj, vagy az alapból leválna és hámlana. A vazelinről azt olvastam, hogy nem engedi a bőrt lélegezni még ha vékonyan kened be sem. Mondjuk nekem különösebb bajom az alatt az egy nap alatt ameddig kezeltem vele, nem volt. Most melyik a jobb akkor? Melyiket használjam? Vagy mindegy? Esetleg felváltva?

Legjobb válasz: Felváltva, gondolj bele, a tetkósod ért hozzá, a haverod meg tapasztalt.

Felváltva, gondolj bele, a tetkósod ért hozzá, a haverod meg tapasztalt.

Melyik a jobb: vazelin vagy durex sikosító? Szülés után is használható?

Legjobb válasz: A durex az vízbázisú síkosító, szemben a vazelinnel. Mivel az óvszerek csak vízbázisú síkosítóval használhatóak, így egyértelmû, hogy a vazelint nem tudod óvszerrel együtt használni. És szülés után is használhatsz síkosítót.

A durex az vízbázisú síkosító, szemben a vazelinnel. Mivel az óvszerek csak vízbázisú síkosítóval használhatóak, így egyértelmû, hogy a vazelint nem tudod óvszerrel együtt használni. És szülés után is használhatsz síkosítót.
Én is kipróbáltam a durex sikosítót, csak az a bajom vele, hogy utána már nem lehet nyalakodni, mert elég kellemetlen íze van.
Szerintem a durex jobb, mi mindkettõt használtuk és az jobb, a vazelintõl olyan ragacsos, zsíros lettem, másként nem tudom elmondani a vizesbázisú nem okoz ilyen kellemetlen érzetet.
Én durex play 2in1-et használok, az vízbázisú, és ráadásul édes (ha szeretsz nyalakodni) :) ráadásul 200ml (a többi 50ml-es) és olyan 1500-2000Ft.
Sziasztok! Én is a Durex-re szavazok. De lenne egy kérdésem is: hol vásárolhatom meg a Durex Play 2in1-t boltban? Pl.: Tesco, Rossmann... Nem tudjátok, hogy valamelyik ilyen üzletben lehet-e vásárolni? köszönöm
a vazelin szerintem jobb mert az olyan RETRO és finomabb de még ajánlani tudom a vajat, és még kenyérrel is finom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!