Találatok a következő kifejezésre: Melyik a variacio kozos udvar (1 db)

Melyik a jobbik variacio kozos udvar kozos haz kulon bejarattal vagy egy 30 eves kolcson es egy telyesen kulon levo hazra de a keresetem fele vagy anal tobb 30 evig a banke lene?

Legjobb válasz: az elsö. én németország olyan részén élek ahol a telek igen drága így sok sok családiház nagy de két vagy három lakásbol áll. ilyenkor a közös udvart kijelölik mettöl meddig a tied pontosan. itt ez normális dolog, mert megfizethetetlen a telek ára.

az elsö. én németország olyan részén élek ahol a telek igen drága így sok sok családiház nagy de két vagy három lakásbol áll. ilyenkor a közös udvart kijelölik mettöl meddig a tied pontosan. itt ez normális dolog, mert megfizethetetlen a telek ára.
Mindenképp külön! De szerintem ebben is van olyan megoldás, hogy ne kelljen 30 évre teljesen eladósodnotok. Én abba biztosan nem mernék belevágni. A különre azért szavazok, mert most egy 7 lakásos kertes társasházban lakom Budapesten és bizony nehéz az alkalmazkodás a szomszédokkal, ráadásul az egyik lakásban romák vannak, hangosak, ordítoznak, szemetelnek, kutyájuk a közös udvarrészen szabadon stb.stb. Szóval mindenképp külön!
En a kulonlevo hazra szavaznek. A legjobb ismarosok, sot rokonok kozott is akad olyan nezetkulonbseg, hogy nem tudnak kopromisszumot talalni, es mar kesz a haború.
Szerintem külön mindenképpen jobb. Fõleg ha lesz/van gyerek.
Én amíg lehetne, laknék a közösben, gyújtögetnék, hogy minél kevesebb hitelt kelljen felvenni.. aztán, ha tényleg szakad a cérna, mennék különbe , az az igazi :)
Mi most költöztünk olyan társasházba ahol az alsó lakóknak van külön kertjük, de az alsó-felsõ lakóknak együtt van egy közös kert is.Azt hittem ez jó, de ha újra kezdeném inkább többet egy külön házért.
Mindenképp külön házikó, de nem hiszem hogy csak olyan áron tudnál hozzájutni, ami 30 éves kölcsönt és borzasztó nagy törlesztõrészletet jelentene. Aki keres talál alapon érd be egy kisebb lakkal, és na ugorj bele akkora hitelbe, amiben a fizud felét a bank veszi fel.
A kérdező hozzászólása: hat igy dontelenre all
nekem az a filozófiám, hogy olyan messzire kell költözni, hogy papucsban már ne lehessen átmenni. Mert az ember csak az ellenségeit válogathatja meg, a család és a barátok adódnak... szerintem a második.
A kérdező hozzászólása: anyossal vagy sogoral kelene kozoskodni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Léteznek lépcsőházra vonatkozó jogszabályok6jogszabály tár?

a lakók állandóan a lépcsőházunk előtt játszatják a gyerekeiket,ami még nem is lenne zavaró,de!:a földszintből szinte játszóteret csinálnak,nem lehet kiférni a gyerekektől,akkora zsúfoltság van gyakran,és ez többször balesetveszélyes is,mert amikor valaki tolja be a biciklijét sokszor eléugrálnak.
Állandó a max hangerős bömbölés,az ember nem tud pihenni munka után,mert egyszerre van h 6 gyerek síkit sző szerint.
Sokszor majdnem baleset van,mert a gyerekek kifutnak az autó elé.Van elég nagy játszótér,jól felszerelt mégsem viszik el oda a gyerekeiket,ráadásul egy háztömbnyire,kb 2percre van a ez a bizonyos játszótér.
Kérlek segítsetek mert ezt nem lehet bírni! Rájuk szólni nem lehet mert még a drága anyukáknak áll feljebb!Állandó az ordítozás egész késő estig,és nem lehet kicsit sem pihenni!

0

Találtam 1 elpusztult folyondárszendert. Preparálni szeretném, hogyan tudnám házi módszerrel?

Szép nagy példány, és meg akarom tartani magamnak, csak azt nem tudom, hogyan tartósítsam. Jelenleg 1 vákuumozható edényben tárolom a mélyhűtőben, de ez csak ideiglenes. Hogyan tudom átlagos háztartási eszközökkel preparálni, hogy mondjuk utána képkeretbe rakhassam? (talán ki kell szárítani először valahogy?)

1

Mondana valaki olyan panelt aminek fel lehet menni a tetejére?

semmi hülyeséget nem csinálnánk csak, barátnőmnek meg szeretném mutatni. ahol régebben voltam azt lezárták.

2

Hova érdemes betenni a megtakarított pénzt?

Ti hol tartjátok?

7

Érdemes ingatlanközvetítő segítségét kérni víkendház eladásánál?

Szerintetek vegyem igénybe ingatlanközvetítő segítségét a víkendházam eladásánál? Van értelme? Nagyobb az esély arra, hogy lesz rá vevő? Nektek pozitív vagy negatív tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?

1

Hogyan készül a szivacs?

1

Ha Magyarországon belül bárhol lakhatnátok, hol laknátok?

Melyik megyébe? Melyik faluba/városba? Miért pont ott ahol?

8

Dimarson típusú légkondihoz milyen gáz kell? Illetve hol van feltüntetve.

A készülék külső részét szigetelés miatt leszerelték, most rendben van, de nincs gáz benne. A szerelő aki ígérte, hogy majd jön feltölteni elveszett, azaz nem tudom elérni.

3

Hány M3 fát érdemes venni télire? Hogy nagyarányba azzal fogunk füteni? 40 m3 elég lenne vagy annál több kell?

4

Léteznek olyan közösségek, falvak, emberek a civilizációtól relatíve távolabb, akiknek a ökológiai lábnyomuk 0?

Otthonunkban, illetve a többi kontinensen. Sok ilyen létezik? Melyik a legnagyobb?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!