Találatok a következő kifejezésre: Melyik a variacio kozos udvar (1 db)

Melyik a jobbik variacio kozos udvar kozos haz kulon bejarattal vagy egy 30 eves kolcson es egy telyesen kulon levo hazra de a keresetem fele vagy anal tobb 30 evig a banke lene?

Legjobb válasz: az elsö. én németország olyan részén élek ahol a telek igen drága így sok sok családiház nagy de két vagy három lakásbol áll. ilyenkor a közös udvart kijelölik mettöl meddig a tied pontosan. itt ez normális dolog, mert megfizethetetlen a telek ára.

az elsö. én németország olyan részén élek ahol a telek igen drága így sok sok családiház nagy de két vagy három lakásbol áll. ilyenkor a közös udvart kijelölik mettöl meddig a tied pontosan. itt ez normális dolog, mert megfizethetetlen a telek ára.
Mindenképp külön! De szerintem ebben is van olyan megoldás, hogy ne kelljen 30 évre teljesen eladósodnotok. Én abba biztosan nem mernék belevágni. A különre azért szavazok, mert most egy 7 lakásos kertes társasházban lakom Budapesten és bizony nehéz az alkalmazkodás a szomszédokkal, ráadásul az egyik lakásban romák vannak, hangosak, ordítoznak, szemetelnek, kutyájuk a közös udvarrészen szabadon stb.stb. Szóval mindenképp külön!
En a kulonlevo hazra szavaznek. A legjobb ismarosok, sot rokonok kozott is akad olyan nezetkulonbseg, hogy nem tudnak kopromisszumot talalni, es mar kesz a haború.
Szerintem külön mindenképpen jobb. Fõleg ha lesz/van gyerek.
Én amíg lehetne, laknék a közösben, gyújtögetnék, hogy minél kevesebb hitelt kelljen felvenni.. aztán, ha tényleg szakad a cérna, mennék különbe , az az igazi :)
Mi most költöztünk olyan társasházba ahol az alsó lakóknak van külön kertjük, de az alsó-felsõ lakóknak együtt van egy közös kert is.Azt hittem ez jó, de ha újra kezdeném inkább többet egy külön házért.
Mindenképp külön házikó, de nem hiszem hogy csak olyan áron tudnál hozzájutni, ami 30 éves kölcsönt és borzasztó nagy törlesztõrészletet jelentene. Aki keres talál alapon érd be egy kisebb lakkal, és na ugorj bele akkora hitelbe, amiben a fizud felét a bank veszi fel.
A kérdező hozzászólása: hat igy dontelenre all
nekem az a filozófiám, hogy olyan messzire kell költözni, hogy papucsban már ne lehessen átmenni. Mert az ember csak az ellenségeit válogathatja meg, a család és a barátok adódnak... szerintem a második.
A kérdező hozzászólása: anyossal vagy sogoral kelene kozoskodni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki el tudná küldeni ezeket a képeket? Linkek alul

Erre a címre: [email protected] Előre is köszönöm mindenkinek!2

Hogy hívják azt aki a bizsu ékszereket készíti?

pl. Ékszerkeszítő? Ötvös?
Tehát aki nem feltétlenül aranyból készíti az ékszereket. És milyen szakot kell ehhez tanulni? (Szeretek ékszereket készíteni, de nem feltétlenül gyöngyfűzés meg hasonló technikák..)
Köszönöm a válaszokat! :)

5

Laminált padlót tényleg nem érhet semmilyen nedvesség?

Az egyik szobában laminált padlónk van.
Párom anyukája most megmondta az okosságot, hogy még mosott ruhát sem teregethetünk oda, mert a pára nem tesz jót a padlónak.
Most ez tényleg így van?

9

Valaki el tudná küldeni e-mailben ezeket? Leírás alul.

Erre a címre: [email protected] Lehet hogy nehéz lesz de fontos lesz anyzkámnak szeretnék valameiket megcsinálni.Remélem bizhatok bennetek.Előre is köszi mindenkinek.


2

Hagyatéki eljárás után a tulajdonjogomat 30 napon belül bejegyzik? És ha ez megtörtént arról küldenek nekem valami értesítést?

Ezek után még külön ki kell váltsak egy tulajdon lapot hogy át bírjak jelentkezni vagy küldenek egyet alapból.?

5

Tudnátok mondai olyan növényi olajat amit használhatok tusfürdőként? Szóval tisztít? Pl a papaya olajról úgy tudom.

1

Nagyon szertnék egy Metró kártyát, de nem vagyok vállalkozó, sem céges. Hogyan tudnék valahogy egy ilyenhez hozzájutni?

Minden megoldás érdekelne......

1

Szerintetek ilyet lehet és ha igen hol keressem?

Van egy lakásunk amit eladnánk és költöznénk nagyon gyorsan, de az is eszünkbe jutott hogy bérelnénk egy családi házat ameddig nem adjuk el a lakásunkat, vagy beszámítással ráfizetnénk. Ha bérelnénk olyat lehet hogy ha eladtuk a lakásunkat meg is lehetne venni? Hogyan kivitelezhető? hogyan érné meg jobban?

0

Honnan lehet megtudni, hogy hol van a hőhid?

Mindig folyik minden ablakunkon a víz. az ablakok 18 évesek hőszigeteltek elméletileg.Ha a szilikont az üvegen körbe kicseréltetem megszűnik a vizesedés?

10

Párom kitalálta, hogy vesz pár darab sertést és tyúkot. Mindketten dolgozunk, szerintetek érdemes belevágnia?

Én félek a disznóknak enniadni mivel gyerekkoromban megtámadott egy. Nagy valószínűséggel pedig rám is hárulna ez a feladat mivel változó a munkaidőnk, hol én érek haza előbb, hol ő. Mit gondoltok?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!