Találatok a következő kifejezésre: Melyik a testhelyzet (2 db)

Melyik a legjobb testhelyzet a babának ha csuklik?

Ölben? Hason fekve? Háton nem hinném..

Legjobb válasz: Nem tudom, h melyik lehet a legjobb testhelyzet. Az én babóm 10 hetes és naponta 3-4-szer kezd el csuklani. Ahogy észreveszem õt nem zavarja, inkább engem. Én cicire szoktam rakni és pár perc alatt elmúlik a csuklása.

Nem tudom, h melyik lehet a legjobb testhelyzet. Az én babóm 10 hetes és naponta 3-4-szer kezd el csuklani. Ahogy észreveszem õt nem zavarja, inkább engem. Én cicire szoktam rakni és pár perc alatt elmúlik a csuklása.
Nekem újabban azt mondták, hogy azért csuklik mert fázik. Érdemes megpróbálni, hogy felöltöztesd ilyenkor vagy betakard. Én is próbálkozom ezzel. Azóta mintha nem csuklana annyit. Testhelyzetet nem tudok, de fújjál szembe vele, attól meghökken és általában eláll a csuklása. Nálunk szinte mindig mûködik.
Én amikor csuklik, megkínálom egy kis vízzel. Szinte mindig hat. Testhelyzetváltástól nem szokott nálunk elmúlni.
Csuklás ellen nekünk a citromlé vállt be. Egy picikét a szájába teszel és elmúlik a csuklás. Remélem sikerül.
hehe...nekem semmi nem válik be, ha csuklik, viszont õt annyira idegesíti, hogy perc után méltatlankodik, nyafog, 5 perc után meg üvölt...na ettõl elmúlik. De azért ne bõgesd meg a babádat.. :)
Én megkérdeztem a doktornõt, hogy mitlehet tenni vele ilyenkor.Azt mondt semmit, merta babák ne úgy élik meg a csuklást, mint mi.Sõt jót is tesz nekik, mert erõsödik a rekeszizmuk.Én azért sajnálom picit olyankor.
nekümk a csuklással a tejcsi szokott visszajönni, de vállra teszem, aztán egy picit cicire és attol tényleg elmulik, vagy adok neki egy pici vizet vagy teát, 7 hetesek vagyunk.

Melyik a legjobb szoptatási testhelyzet?

Eddig fekve szopiztattam a babámat, mindkett?nknek nagyon kényelmes. :-) De szeretném rászoktatni, hogy nem csak így lehet elaludni, hanem, ha ülve, stb. szopizunk, akkor is. Milyen testhelyzetet javasoltok, amiben jól érzi magát a baba, és nekem sem nehéz tartanom? (Van, hogy 1 órát szopizik)

Legjobb válasz: Fekve a legjobb, mert nem terheli a derekad és a babádnak is kényelmes :) én 6 hónapja fekve szoptatok, persze vannak helyzetek (autóban pl)amikor ülve, de a hátam kényelmesen megtámasztva. Egy idõben ülve szoptattam és nagyon fájt a derekam, én azt javaslom, feküdjetek, ha úgy kényelmes. Egy órát szopizik? Azt tudod, hogy az elsõ ötpercben megeszik a 80 százalékát a kívánt mennyiségnek, a többi idõben eszik a maradék 20-at. Inkább az idõt rövidítsétek le :)

Fekve a legjobb, mert nem terheli a derekad és a babádnak is kényelmes :) én 6 hónapja fekve szoptatok, persze vannak helyzetek (autóban pl)amikor ülve, de a hátam kényelmesen megtámasztva. Egy idõben ülve szoptattam és nagyon fájt a derekam, én azt javaslom, feküdjetek, ha úgy kényelmes. Egy órát szopizik? Azt tudod, hogy az elsõ ötpercben megeszik a 80 százalékát a kívánt mennyiségnek, a többi idõben eszik a maradék 20-at. Inkább az idõt rövidítsétek le :)
A kérdező hozzászólása: Amikor 1 órát szopizik, akkor tul.kép. a cicin alszik, de ezt nem bánom, mert úgy tudom, akkor is termelõdik a tej. (Közben nyammog)
Nekem kezdettõl szopipárnám van, áldom a nevét annak, aki kitalálta. kényelmesen ülök, a babának szintén nagyon kényelmes, és nem kell õt tartani. 4-5000 forint. Szerintem vegyél egyet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!