Találatok a következő kifejezésre: Melyik a terhességről (4 db)

Melyik a legjobb terhességről szóló, terheseknek való könyv?

Olyat szeretnék, amiben nagyon sok minden benne van:Mikor mi történik, vizsgálatok, gyakorlati tanácsok,mit szabad mit nem, stb. Ha ajánlotok valamit, légyszi azt is írjátok meg, hogy hol tudom beszerzni, meg a kiadóját!

Legjobb válasz: http://www.corvina.hu/konyv.php?konyv_id=8311&knsid=geO0NrgD.. Kismamák nagykönyve

Szia! Nálam az "Az a kilenc hónap" címû könyv a favorit...bár nincs tele képekkel a magzatról, viszont minden lehetséges kérdésre választ ad, sõt, még a szülés utáni idõszak elsõ fázisa is benne van. Százszor olvastam el, soha nem voltak kételyeim, tök jól elmagyarázott mindent. 38. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mindegyik könyvnek utánanézek.
Szia Nekem a kismamák nagykönyve totál nem jött be, sajna. A terhességrõl nagyon kevés van benne....az utánna következõkbõl pedig találtam sokkal jobbat.
Anne Deans, azt hiszem a szerzõ, és A terhesség ABC-je a könyv címe. Állítólag nagyon jó, én csak beleolvasgattam a múltkor az Alexandra könyvesboltban.Az ára 5000 Ft körül van. Ha terhes leszek én azt veszem meg biztosan.Addig babonából semmi ilyesmit nem vásárolok.
Én is a "Az a 9 hónap"-ra szavazok, annak is az átdolgozott, felújított, új borítóval ellátott változatára. Jóval részeltesebb, mint az elõzõ változat és nagyon sok hasznos információ van benne. Nyugodtan tudom ajánlani, ha valakinek használható könyvre van szüksége. Több infó a könyvrõl: http://www.fo.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/egyeb..

Melyik könyv segített legjobban tájékozódni a terhességről és a szülésről? Olvastál valami ilyet?

Legjobb válasz: Nekem az Az a 9 hónap tetszett a legjobban. Park Kiadós könyv.

Nekem az Az a 9 hónap tetszett a legjobban. Park Kiadós könyv.
Nekem szintén az a 9 hónap tetszik nagyon. És a folytatási is kiváló, az elsõ 12 hónap. Érdemes megvenni :-)
http://www.libri.hu/konyv/utmutato-szuleshez.html ezt olvasva vártam a szülést. és valóban hatalmas élmény volt.
F. Leboyer- A gyöngéd születés c. könyvet érdemes mindenképp elolvasni, amúgy a vajúdásról-szülésrõl legtöbbet Noll Andrea Nandu Vajúdástámogatás mindenkinek c. könyvében találtam , mondjuk én háborítatlan szülés párti vagyok (kórházban szültem azért)

Szeretnék vásásrolni egy könyvet, amely a terhességről szól, amelyben részletesen leírják a 9 hónap eseményeit, tanácsokat kapok. Melyik lenne a legjobb választás?

Legjobb válasz: Szia. Én az Alexandrában kapható "CSodálatos Utazás"-a fogantatástól a szülésig c.könyvet ajánlanám,most akciós 8900 helyett most 4490.Gyönyörû fotók,és "magyarul" leírt információkat tartalmaz.Lizy

Szia. Én az Alexandrában kapható "CSodálatos Utazás"-a fogantatástól a szülésig c.könyvet ajánlanám, most akciós 8900 helyett most 4490.Gyönyörû fotók, és "magyarul" leírt információkat tartalmaz.Lizy
szia! nekem a Kismamák nagykönyve van meg. Nagyon sok hasznos infot megtudtam belõle. Ráadsául ez a baba megszületése után is hasznos, mert egészen három éves koráig benne van minden betegség, fejlõdés stb... http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook itt meg is tudod rendelni, csak regisztrálnod kell. másnap már szállítják is. remélem tudtam segíteni
Szia! Én az Alexandrában vettem meg a Terhesség ABC-je címû könyvet. Minden le van benne írva sok kép van benne hétrõl hétre a baba fejlõdése, tested változása, betegségek, vizsgálatok stb. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Az utólsó válaszolóhoz én is csatlakozom. Az orvosok és a védõnõ szerint is a Terhesség abc-je az egyik legjobb könyv ami aterhességrõl szól. Én azért szeretem, mert mindent leír alaposan. Teljesen a fogantatástó kezdi egész a szoptatásig. A vizsgálatok menetét is leírja. Én a Tesco-ban vettem. Ne volt olcsó, de nem bántam meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ötleteket, legszívesebben mindet megvenném:)


Melyik a legjobb oldal, ahol minden fontos információt megtalálok a terhességről?

Böngésztem már sokat, de valahogy egyik sem t?nt teljesnek, pl. sehol sem találtam pocakos képeket... Ti melyiket szoktátok bogarászni?

Legjobb válasz: http://www.anyaleszek.hu/ http://www.babaszoba.hu/ http://www.hoxa.hu/ de írd be google-ba hogy terhesség és sztem egy csomó oldalra rálelsz majd. Remélem segítettem 26 hetes kismami

http://www.anyaleszek.hu/ http://www.babaszoba.hu/ http://www.hoxa.hu/ de írd be google-ba hogy terhesség és sztem egy csomó oldalra rálelsz majd. Remélem segítettem 26 hetes kismami
http://pregnancy.baby-gaga.com/calendar/week25 itt talalsz pocakos kepeket, hetrol hetre:-) angolul van, remelem nem jelent majd gondot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindkettõtöknek:) Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!