Találatok a következő kifejezésre: Melyik a terhességi teszt (124 db)

Lily(rossmann), OneMinute(dm) ezek is jók.
Nekem a nemvárt elõtt 1 nappal halványan kimutatta a Medi-Lab. De én szerintem a Gabriel a legjobb :) Én azt a márkát szeretem.Én abból a márkából vettem az LH tesztet is, és segített is teherbe esni :)
nem várt elõtt nekem már egy hétel elõtte ki mutatta a faccele teszt csík a +.rossmanban lehet kapni.
nekem a gabriel teszt a nemvárt elõtt 2nappal mutatta ki.
clearblue-t ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: Akkor várjak még egy két napot?
Nekem nemvárt elõtt 4nappal az x-epil már halványan mutatta. Attól is függ mikor volt ovud, mert ha nem félidõben akkor elõbb kimutatja. Ha negatív lesz nemvárt elõtt érdemes kivárni a kimaradt menzi napját és utána tesztelni.A lányomat pl. ugyanez a teszt csak 3nap késés után mutatta ki.
Nekem a romed maria teszt vált be.

A segicségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt amelyik a legrövidebb idő után is kimutassa azt hogy terhes e vagyok?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ezt muszáj... "A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?" VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki általában. Kérj ilyet a patikában. Együttléttõl számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.

Ne haragudj, de ezt muszáj... "A segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?" VÁlasz: leghamarabb a 10-es érzékenységû tesztek mutatják ki általában. Kérj ilyet a patikában. Együttléttõl számított 10-14. napnál hamarabb ne tesztelj, felesleges, addig még nemigen mutatja ki.
Na itt van a nyelvész találkozó ??????
Gola: "na haragudj" Bocs de nem na, hanem ne! Csak, hogy én is kötekedjek! :D A kérdésre válaszolva, én a Gabriella tesztet ajánlom. Nekem a nem várt elõtt 4 nappal pozitív lett!
helyesen: "Na, itt van a nyelvész találkozó?"
8-as: teljesen jogos, amit írsz, szégyenlem is magam...
elsõ, na haragudj, de a tied sem 100%-os. "A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja azt, hogy terhes vagyok?" vagy "A segítségeteket szeretném kérni. Melyik az a terhességi teszt, amelyik a legrövidebb idõ után is kimutatja, hogy terhes vagyok-e?"
A kérdésedre válaszolva: nekem az x-epil már az ovulációutáni 9.nap esti vizeletbõl halványan pozi lett.Hõmérõztem, ezért tudtam mikor volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet mindenki tökéletes helyes írásból! Köszönõm a válaszokat, várok akkor még a tesztel.
A kérdező hozzászólása: Az x-epilt még nem próbáltam, holnap szerintem meg is veszem azt hétvégére talán már ki is mutassa.Köszi a választ :)

Reggel csináltam egy Corax Be Sure Direct terhességi tesztet halványan de egyből kijött a második csík is, csináltam egy Gabriel tesztet is de azon csak egy csík van. Most melyik teszt mutat valós eredményt? Melyik a két teszt közül az érzékenyebb?

Legjobb válasz: A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)

A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)
Nezd meg a tajekoztatoban hogy hanyas(nem tudom fejbol).Ha nem egyformak akkor az erzekenyebbnek higgy.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a Corax-os teszten nem találom hogy hányas érzékenységû pedig már átolvastam ötször:((( És most itt örlõdök hogy melyik mutat igazat:((((
szia.ha jo tudom a corax-os 20-as érzékenységü, de nem vagyok biztos benne-nézd meg a neten...a másikat nem tudom , sajna....
elözö voltam/vagyok.20-as érzékenységü mind a kettö...csinálj 2 nap mulva másik tesztet reggeli pisiböl...
Szia, megírod majd, hogy mi lett az eredmény?

Melyik az a terhességi teszt ami már kimutatná? Nagyon fontos!

Már 1napja késik!Szabályosan 30napos ciklusaim vannak!Ma reggel hányingerre ébredtem....hánytam is! :( Az arcom tiszta pattanás és kicsi mensi szer? görcsöm van!Melyik az a teszt ami biztosra kimutatná mi van!És mikor csináljam?Várjak még?Vagy holnap reggel?

Legjobb válasz: Holnap reggeli elsõ vizeletbõl már bármelyik teszt ki fogja mutatni.

Holnap reggeli elsõ vizeletbõl már bármelyik teszt ki fogja mutatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon izgulok!:) ( persze tudat alatt!)Izgatja a fantáziámat hogy mi a helyzet! :) Nagyon köszönöm a válaszokat!:)
még nem biztos, hogy kimutatná, nekem sem jött meg, tüneteim vannak, és a nemvárt napján nem mutatta ki. igaz, hogy facelle teszt volt, lehet hogy azért?
Ha a tüneteid azért vannak, mert baba van, akkor már most délután is kimutatná szerintem a teszt. Vegyél egyet, és vagy 3-4 órán át ne igyál, ne pisilj, úgy elég sûrû lesz, hogy kimutathassa a teszt. Persze a legbiztosabb a holnap reggeli, de ha nem tudsz addig várni..:)
lehet csak 25-ös volt. 10-es erõsségû teszttel már elképzelhetõ, hogy kimutatta volna:)
Szerintem mindegy milyet veszel, ha biztosra akarsz menni vegyél két másmilyen tipusú tesztet!
28 napos ciklusnal a nemvart napjan, illetve a 2. terhessegnel elotte egy nappal delutan pozitiv volt a teszt, pedig kozepido kornyeken volt peteeresem mindketszer. Az elso teszt clearblue volt, a masodik babanal nem tudom sem a teszt nevet, sem az erzekenyseget.

Ha egy hete akcióztunk ugye még a héten nem mutatna ki semmit a terhességi teszt? Jövő héten kellene menstruálnom. Melyik a legmegbízhatóbb teszt és mikor teszteljek?

Legjobb válasz: amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.

amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.
szerintem felesleges akkor, mert nem biztos hogy kimutatja még, olyan alacsony hcg szint ha terhes is vagy. mondjuk ha elmarad onnantol 5 nap. mert a beágyazódás közvetlen a menstruáció elött van és jó pár nap meddigre a hcg szinted akkora hogy egy érzékeny teszt is kimutatja. felesleges pénzkidobás ha az elsö nem mutat kis emmit, aztán másnap már halvány a csík, aztán meg 4 nap már mutatja.
a beágyazódás az konkrétan a peteérés után 8 nappal van, ami után egy hét lenne a mensiig nagyjából addigra felmegy ahcg úgy hogy kimutassa 29 napos ciklusomon 30. napon mutatta, mert nem jött meg. Nem vita, mert lehet másnál eltér, de a tesztek nagy százaléka az elmaradt mensi utáni napon 99%-os biztonsággal ad eredményt.

Melyik az a terhességi teszt amelyik a leggyorsabban kimutatja hogy terhes vagyok-e? és hány nap után?

Legjobb válasz: Bármelyik teszt kimutatja párpercen belül.Általában 5 percet kell várni és 10 perc után nem értékelhetõ a teszt.

Bármelyik teszt kimutatja párpercen belül.Általában 5 percet kell várni és 10 perc után nem értékelhetõ a teszt.
A kérdező hozzászólása: azthiszem rosszul tettem fel a kérdést, szóval hány nap után?
A menstruáció kimaradása után 2-3 nappal már általában nem tévednek a tesztek.Az elõzõ hozzászóló vagyok.

Melyik az a terhességi teszt ami kimutat 12napos terhességet is akár? Dmben melyik kapható?

Legjobb válasz: A 12.napon,ha megtörtént a beágyazódás a szervezeted ugyan elkezdi termelni a HCG hormont,de ez még csak vérvételbõl mutatható ki.Kb.a 14.nap után lehet a vizeletbõl is kimutatni,mert hamar nõ a szintje.A DM-ben kaphatok,azok a 14.nap után kimutatják,de én azt javaslom,hogy még utána pár nappal is csinálj egy másik tesztet,hogy biztosra menj!

A 12.napon, ha megtörtént a beágyazódás a szervezeted ugyan elkezdi termelni a HCG hormont, de ez még csak vérvételbõl mutatható ki.Kb.a 14.nap után lehet a vizeletbõl is kimutatni, mert hamar nõ a szintje.A DM-ben kaphatok, azok a 14.nap után kimutatják, de én azt javaslom, hogy még utána pár nappal is csinálj egy másik tesztet, hogy biztosra menj!

Melyik az a terhessegi teszt, amelyik a leghamarabb kimutatja a terhesseget?

Hanyadik naptol lehet tesztelni? Kotelezo kivarni az elmaradast?

Legjobb válasz: Mindegyik aktustól számolva 14-15 nap.

Mindegyik aktustól számolva 14-15 nap.
Nem a márka a lényeg, hanem az érzékenység. Kapható 10-es és 20-as, 25-s érzékenységû teszt is. A 10-es érzékenységû a legérzékenyebb, mivel már nagyon alacsony koncentrációban is kimutatja a HCG hormont. Tesztelni az ovuláció után 10-14 nappal érdemes, de az elmaradt mensit könnyebb észrevenni, mint, hogy mikor is volt ovuláció (annak aki nem hõmérõzik, vagy ovu-tesztel). Ezért nem kötelezõ, de ajánlott megvárni a késést, igen.
Nekem a nemvárt elõtt 5 nappal kimutatta a 25-ös érzékenységû x-epil.
A 10-es érzékenységû tesztek elõbb kimutatják. Érdemes legalább a nemvárt napjáig várni, és reggeli elsõ vizeletbõl csinálni.
Nekem a corax valt be legjobban. Amikor az x-epil meg annyira halvany volt, hogy mereszteni kellett a szemem, a corax mar eros csikot adott. dm kb 900 huf
3.válaszadó vagyok. Érdekes, nálam pont fordítva történt. Az x-epilen erõsebben láttam a csíkokat, míg a 10-es érzékenységûn nagyon-nagyon halványan. Minden nap erõsödött az olcsóbbikon, míg a drágább csak a nemvárt napján lett erõsebb. És sokaknak az x-epil vált be.
A tobbi 10-es teszt nekem se jott be, igy van, halvanyabbak voltak mint az x-epil. Es az x-epil nagyon is jo es megbizhato. Ugyanakkor a corax volt nalam a csucs, mert amikor meg az x-epil ketseges halvany volt, az mar eros csikot adott (kontrollal azonos eroset). Ezt konnyebben mutogattam apanak, mint az odakepzelos halvany tesztet, nekem ezert jott be. Ra 5-6napra az x-epil is szepen beerosodott. Ez is jo dolog, mert megnyugtato, hogy jol mennek a dolgok... :-)

Facelle terhességi teszt mennyire megbízható? Melyik a legmegbízhatóbb teszt?

Legjobb válasz: Megbízható, de megtévesztõ is lehet, ha nagyon korai terhességrõl van szó és ha rutintalan az ember lánya. Én a nemvárt elõtt két nappal, illetve egy nappal végeztem el egyet-egyet, nagyon-nagyon halovány pozitívat mutatott mindkettõ, de csak 10 perc után, az utasítás szerint ennyi idõ után ez értékelhetetlen... pedig azóta is terhes vagyok... a bizonytalanságok elllen inkább próbálj érzékenyebb tesztet.

Megbízható, de megtévesztõ is lehet, ha nagyon korai terhességrõl van szó és ha rutintalan az ember lánya. Én a nemvárt elõtt két nappal, illetve egy nappal végeztem el egyet-egyet, nagyon-nagyon halovány pozitívat mutatott mindkettõ, de csak 10 perc után, az utasítás szerint ennyi idõ után ez értékelhetetlen... pedig azóta is terhes vagyok... a bizonytalanságok elllen inkább próbálj érzékenyebb tesztet.

Mikor 100%-os a terhességi teszt eredménye? Melyik a legmebízhatóbb a nem várt után kb.8-10 nappal?

Legjobb válasz: A menstruáció elmaradása után ennyi idõvel már mindegyik teszt felrobban a hcg-tõl

A menstruáció elmaradása után ennyi idõvel már mindegyik teszt felrobban a hcg-tõl
A kérdező hozzászólása: köszi, ez eléggé meggyõzõen hangzik, akkor felbátorodtam és csinálok egyet nemsokára:)
Szia majd ird meg mi lett megy a drukk..:-)
A kérdező hozzászólása: Kössz a drukkot, most teszteltem one minute teszttel pozitívat:) Egyelõre nehéz elhinni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!