Találatok a következő kifejezésre: Melyik a terhes (119 db)

Lehetek terhes hogyha belém élvez a barátom és előtte egy Pharmatex Hüvelytablettát helyeztem fel magamnak? _____________ Melyik a leghatékonyabb ilyen felhejezhető tabletta kúp vagy akármi amitől belém élvez a barátom és nem leszek terhes?

Személyes tapasztalatokat írjatok légyszives.

Legjobb válasz: én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

én az ilyenekben nem igazán hiszek. ha már mindenképpen gumi nélkül szeretnétek csinálni, akkor helyezz fel spirált. az hatásos, és attól tuti nem leszel terhes.

Ha valaki terhes mélyül a hangja?

Legjobb válasz: Akkor Darth Vader nyolcasikrekkel terhes. :D

Akkor Darth Vader nyolcasikrekkel terhes. :D
igen és magasabb lesz 2méterrel olyan szõrös lesz mint csubakka
Miért mélyülne? Egy idõ után, miközben a baba növekszik, elõfordulhat, hogy gyakrabban vesz, kevesebb levegõt és ezért egy szuszra kevesebbet tud beszélni, de hogy mélyülne... nem tudom, hogy miért következne be ilyen.
A kérdező hozzászólása: ez csak egy kérdés volt mert nem rég azt hittem h terhes vagyok csináltam tesztet és azt mutatta ki h nem és ma közlik velem h mélyült a hangom de lehet h azért mert régen beszéltünk
Szent ég :D
Erre már csak azt lehet mondani, hogy....te jóóóóóó isten!!!
A kérdező hozzászólása: :D elég a válasz köszi:D
te enyire szõke vagy ??
A kérdező hozzászólása: eltaláltad...:D

Melyik ovu, terhes tesz a legjobb?

Legjobb válasz: Én ovutesztet a vateráról szoktam venni (wondfo). Terhestesztem volt már mindenféle, de most azt is a vaterán vettem. Nem volt vele baj, negatív lett és nem vagyok terhes.

Én ovutesztet a vateráról szoktam venni (wondfo). Terhestesztem volt már mindenféle, de most azt is a vaterán vettem. Nem volt vele baj, negatív lett és nem vagyok terhes.
Heloo, én a mindennonek.hu oldalról vettem anno a teszteket (ROMED) a csík pl csak 300-400 Ft körül van. Gyors pontos és megbízható szerintem. Az ovukat nem ismerem, de ezt a fajta gyorstesztet tudom ajánlani.


Melyik fajta Omega3 kapszulát szedhetik a terhesek?

Legjobb válasz: Van egyáltalán olyan fajta, amit terheseknek nem szabad szedni? Én külföldön vagyok, a magyar forgalomban lévõ termékeket nem is ismerem, de amikor itt kerestem Omega3-t (és találtam is bõven) egyiknél sem volt szó arról, hogy kerülni kellene-e terhesség alatt, a gyógyszertárban sem mondtak ilyet. Maximum arra figyelj oda, hogy van-e benne más hatóanyag is, én próbáltam nem kombinált kapszulát keresni, csak sima omega3-t, mert úgy éreztem, hogy másra már nincs szükségem.

Van egyáltalán olyan fajta, amit terheseknek nem szabad szedni? Én külföldön vagyok, a magyar forgalomban lévõ termékeket nem is ismerem, de amikor itt kerestem Omega3-t (és találtam is bõven) egyiknél sem volt szó arról, hogy kerülni kellene-e terhesség alatt, a gyógyszertárban sem mondtak ilyet. Maximum arra figyelj oda, hogy van-e benne más hatóanyag is, én próbáltam nem kombinált kapszulát keresni, csak sima omega3-t, mert úgy éreztem, hogy másra már nincs szükségem.
FLP terméke jó.

Szűz vagyok és a barátommal nem feküdtünk le, csak orál. Spermás lett a keze, de letörölte és úgy "nyúlt belém" de nem teljesen mélyre. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úristen! Igen terhes leszel ikrekkel! Szõrnyû hogy mennyi hülye kérdés van itt? Már ne is haragudj de tudod te egyáltalán hogy lesz a gyerek? Mert nem a kanod újaitól az biztos. Inkább nézz utána ha ilyen tudatlan vagy, vagy tudod mit inkább ne is szexelj.

Úristen! Igen terhes leszel ikrekkel! Szõrnyû hogy mennyi hülye kérdés van itt? Már ne is haragudj de tudod te egyáltalán hogy lesz a gyerek? Mert nem a kanod újaitól az biztos. Inkább nézz utána ha ilyen tudatlan vagy, vagy tudod mit inkább ne is szexelj.
De letörülte és úgy nyúlt belém. Jézusom! Nem lettél terhes.
Nemvalószínû hogy terhes vagy, mert ha a sperma kijut a levegõbe akkor azok ott azonnal elpusztulnak!16/L
már megint egy iyen szánalmas kérdés egy kis tudatlan csitritõl...!más évekig próbálkozik te meg majd a hapsid ujjátol teherbe esel nem?mit képzelsz?bár kamu kérdés szagot érzek...
azert azonnal nem... kell hozza 1-2 perc... de nem valoszinu h terhes lehetsz ettol.
Hát figyelj, ha az orrodba nyúlt volna vele nagyobb lenne az esélye!De viccen kívül...nem lehetsz az!Ha megtörölte a kezét akkor mégis hogyan?De ha ennyire félsz ezektõl, pedig szûz vagy(vagy késõbb esetleg védekeznél)nem igazán vagy még felkészülve a szexualitás semmilyen formájára!
Most nem azért de nem arra van szüksége a kérdezõnek hogy leszóljátok hanem arra hogy megnyugtassátok.. és simán lehet terhes elég ha egy kishaver betalál.. bár minimális az esély.. szóóval.. nyugi.. nem valószinû.. fõleg mert szúz vagy. :) de ha nem jön meg vegyél tesztet..

Melyik mulatós zenében mondják, hogy "Feri nem hallgattál a terhes feleségedre"?

Legjobb válasz: Egy idõben a munkatársam szórakoztatott minket a Dögös Robival. A mûvész úr életmûvében Feri és a terhes-szép felesége meghatározó és visszatérõ motívumok. Szerintem keress rá. Esélyesnek tartanám a Kaszinó címû örökzöldet.

Egy idõben a munkatársam szórakoztatott minket a Dögös Robival. A mûvész úr életmûvében Feri és a terhes-szép felesége meghatározó és visszatérõ motívumok. Szerintem keress rá. Esélyesnek tartanám a Kaszinó címû örökzöldet.
A kérdező hozzászólása: Hálás köszönet, utána nézek! :)

Melyik a legszebb kifejezés arra, hogy valaki terhes?

1.) Babát/gyereket vár.

Legjobb válasz: Az alldott allapot a legszebb, utanna a gyermeket var es a varandos. A terhes, a babas es az allapotos olyan furcsacska nekem, kijelento hangzasu, nem igazan meghitt.

Az alldott allapot a legszebb, utanna a gyermeket var es a varandos. A terhes, a babas es az allapotos olyan furcsacska nekem, kijelento hangzasu, nem igazan meghitt.
3..
A 3. a legszebb kifejezés. Szerintem.
igen, biológiailag ezt takarja: átörökíti a géneit és ezzel saját magából egy kis darab halála után is élni fog. de ez a kifejezés meg olyan rossz érzést kelthet abban aki, szeretne, de mégse lehet vér szerinti utóda.
Nekem az erdélyi kifejezés nagyon tetszik, nem hallottam még, de szerintem nagyon bájos. :)
Az áldott állapot nekem túl erõltetett(szép egyébként).Én azt szerettem mondani:KISBABÁM LESZ :) ! Kétszer mondhattam! :) Egy 28hónapos és egy 7hetes kisfiú anyukája :)
Én nagyon nem szeretem a terhes szót, inkább az áldott állapot a legszebb erre az állapotra. Az erdélyi szóhasználatot nem ismertem, de gyönyörû és nagyon kifejezõ... aki gyermeket/gyermekeket vállal, annak tényleg van jövõje... mennyire igaz!
Nekem a várandós tetszik, az áldott állapotban van egy kicsit fellengzõs. Bár így 34 hetesen idõnként inkább érzem magam terhesnek, mint várandósnak. :D
áldott állapot egyértelmûen
Pocaklakója van. Az aranyos. A 3. a legszebb.
Szerintem a babát vár kifejezés a legjobb. Az áldott állapot szép, de túl irodalmi. Az állapotos nekem valahogy orvosi hangzású valamiért... Az erdélyi aranyos, de nem tudnám használni :) A "babás" meg egyáltalán nem tetszik, amiolyan erõltetett modern találmány, a "megbabásodott" és társaitól meg egyenesen kiráz a hideg.
Albérlõ:-D
Alien Fúúú, most pontozzatok le!
ma 11:01 vagyok. a "babás" meg "pocakos"-tól kiráz a hideg. "pocaklakó"-tól különösen :S Alien az helyes :D találó :)
A 3. a legszebb, de Én általában a "kismama vagyok" kifejezést használom.
Az legszebb az a 3., de én rendszeresen azt mondtam viccesen, hogy albérlõm van, a kis albérlõ....:P
3.az áldott állapot ez a legszebb kifejezés.Találtam egy idézetet:Az anyaméh gyümölcse jutalom.
Igen, mi is az Alien-t használjuk vagy a Sztyuit. :D Ez a 2 illik rá a legjobban, mert sok "bosszúságot" (rosszullétek, hasonlók) okoz a maminak. http://kisbaba20110802.blog.hu/ A blogom címe is: Kisbaba, a mi Alienünk. Apu találta ki ezt a nevet. :D
Az áldott állapot a legszebb. Hozzáteszem, hogy szerintem az elején az ember inkább várandós, a középidõben állapotos, a végén meg terhes...
Az áldott állapot a legszebb, bár én sem használtam, én mindig azt mondtam, babát várok. Azt olvastam viszont, ami tetszett, hogy az elsõ trimeszterre illik a másállapot, a másodikra az áldott állapot, a harmadikra pedig (valljuk be, tényleg) a terhesség. Mert édes teher, de azért az. :)
állapotos nekem a legelfogadhatóbb.az áldott állapot erõltetett, öreges, bár szép kifejezés.nekem a terhes sem irritáló.a pocaklakótól kiráz a hideg.A várandós is elfogadható meg a gyereket, babát vár is.
3.!!!!
Esetleg megfakjúsodott? :)
1 vagy 2. 3 szep, de fellengzos, raadasul egy nem hivo szajabol furan hangzik.
várandós. az áldott állapot fellengzõs sztem. de a terhessel sincs baj. mindenki tudja, hogy valóban teher (igaz, hogy édes teher :) ).
Áldott Teher! :)
Áldott állapotban van!
Mi a pockos szót használjuk. Szerintem kedves kifejezés.
en a babas szot hasznalom:)
kisbabánk lesz/kisbabát várunk:D
Nekem az ajánlataid közül a várandós tetszik, de én is azt szoktam mondani, hogy "kismama vagyok". A pocakos, meg pocaklakót és hasonlókat a számra nem tudnám venni...

Melyik a legmegbízhatóbb terhességi teszt, ha mensi előtt egy nappal 37, 5 a hőm lehetek terhes?

Legjobb válasz: persze hogy lehetsz terhes,de szerintem a menzi kimaradás után tesztelj.akkor nagyobb százalékban mutat poz.a teszt.a clearblue állítólag a legjobb.sok szerencsét!

persze hogy lehetsz terhes, de szerintem a menzi kimaradás után tesztelj.akkor nagyobb százalékban mutat poz.a teszt.a clearblue állítólag a legjobb.sok szerencsét!
Szia ! Én egy türelmetlenebb alkat vagyok és mensi elõtt 4 nappal teszteltem pozitívat. Igaz halvány második csík volt de mensi napján már erõs. Gabriel teszt volt. Sok sikert !! 19 hetes kismami

Biztos császározni fognak ha mélyen a hátsó falon tapad a méhlepény és veszélyeztetett terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Mennyire van most mélyen??? Ha halad elõre a terhesség,nõl améhed akkoraméhlepény is feljebb kerül,és ha nem ér améhszájhoz akkor nem császároznak! Attól függ mennyit változik a végéig!

Hány hetes vagy? Mennyire van most mélyen??? Ha halad elõre a terhesség, nõl améhed akkoraméhlepény is feljebb kerül, és ha nem ér améhszájhoz akkor nem császároznak! Attól függ mennyit változik a végéig!
A kérdező hozzászólása: 22+2 napos vagyok most

Melyik a legjobb terhes vitamin? 5 hetes vagyok most fogom elkezdeni szedni. melyik mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Sok genetikus szerint Elevit a legjobb,de nem épp ez a legolcsobb.Én is ezt szedem,nálam bevállt!14 hetes kismami

Sok genetikus szerint Elevit a legjobb, de nem épp ez a legolcsobb.Én is ezt szedem, nálam bevállt!14 hetes kismami
Én is az Aloe vera gélt iszom és nagyon egészségesek vagyunk, és örömmel oolvastam , hogy van más is aki azt issza! Sajnos nagyon ritka mert nem mindenki ismeri! Nem reklámozzák.30.hetes kismama
A jód, és a folsav ami szükséges, - állítólag- és nem szed mindenki elõtte vitamint. Én Hipp Natalt szedek, azaz iszok, ennek nincs semmi mellékhatása, mint a többi tablettának, és egy doboz (benne 2 üveg) 1000-1400 Ft. között van, ráadásul finom is. Én személy szerint azért iszom ezt, mert nekem az elevittõl székrekedésem volt, és az Eurovittõl meg fájt a gyomrom.
Az én véleményem szerint mindegy melyiket eszed, de a jódot feltétlenül pótold!!!!!!nagyon fontos z idegrendszer fejlõdéséhez. Én azért választottam a Gravidát, mert az Elevitben nincs jód! ha az Elevitet választod, akkor pedig pótold a jódot, van a patikában kapható Jódaqua, abból kell meginni egy kisméretû kávéskanálnyit naponta. Boldog babavárást!
én sem szedek vitamint, helyette aloe vera berry nektárt iszom naponta fél decit
Szia! Egyetértek az elõttem szólóval, mi alighogy megbeszéltük össze is jött a baba, így nem is tudtam volna elõtte szedni.Egyébként sem tudok tablettát szedni mert rosszul vagyok tõle, az orvosom is azt mondta hogy ha nem akarom nem kell, egyek sok gyümölcsöt-zöldséget.Közben rátaláltunk a Hipp natal gyümölcskoncentrátumra, kifejezetten kismamáknak, szerintem jobb mint a tabletta, természetesebb, és benne van minden. 17 hetes egészséges baba anyukája
szerintem sem kötelezõ mindenkinek vitamint szedni! ez afféle hóbort, divat manapság.
Utolsó válaszolónak: "esõ után köpönyeg"??? Ez milyen stílus? Képzeld én semilyen vitamint nem szedek és minden rendbenvan a babával, és velem is. Egyáltalán nem muszály vitamintszedni, szerintem ez csak ilyen generációs ártalom. Régen is egészséges babák születtek vitaminok nélkül. Nem válaszoltam volna erre a kérdésre, de az elõttem szóló nagyon megbotránkoztatott.
És miért nem a teherbeesésed elõtt kérted ki a doki véleményét??? Esõ után köpönyeg, aztán szidod a vitamint, hogy nem jó???!!!
Szia! Én is 5 hetes terhes vok, dokihoz 2 hét múlva megyek, addig nem szedek be semmit, kikérem inkább az õ véleményét a dologról. Gratula neked is! :-))))))
Én az elsõnél elevitet szedtem, de nem bírtam.Most a 2.babónál a centrum maternát szedem..A kettõ nagyjából egy árban van..Mikor a 2.babóval terhes lettem, kérdeztem a dokimat, hogy akkor szedjem ujra az elevitet?Akkor mondta hogy szerinte az elevit csak felpumpálja a babákat, ezért szedjem inkább a maternát...Nekem bevállt.
Szia! Én is Elevitet szedek, a harmadik babámat várom, és semmi gondom nem volt vele, ill annyi, hogy nem tudok aludni ha este veszem be, de ezt nem nehéz megoldani. De széles a skála, lehet válogatni.Biztosan mindegyik jó, hiszen kismamáknak vannak direkt kifejlesztve.Azért nem árt valamit szedni, fõleg ebben a téli vitaminhiányos idõszakban. De én a tervezett terhesség elõtt álltam neki a szedésnek mindig, és így is javasolják, mert az esetleges hiányokból következõ rendellenességeket csak így tudja kivédeni, ha elõre feltölti a szervezetet, még a fogantatás elõtt. Boldog babavárást.
Én a Gravidát szedem, 30 db-os 2000 ft körül van. Mindenkinek más jön be, ha az egyiket nem bírod szedni, ki kell egy másikat próbálni. Gratulálok, boldog babavárást! 36 hetes kismami
Én a Centrum Maternát szedem ezt ajánlotta a nõgyógyász 2500 Ft körül mozog az ára.Azt tapasztaltam én is, hogy azok akik az Elevitet szedték nagyon nagy babát szültek illetve sok barátnõmet felfújt a szer.Nekem semmi gondom a Maternával nem híztam el tõle meg semmi jól érzem magam a bõrömben.(23 hetes kismama)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!