Találatok a következő kifejezésre: Melyik a taxitársaság (7 db)

Balatonbogláron melyik a legolcsóbb taxitársaság, és mennyi?

A vasútállomásról szeretnénk eljutni kb. két kilóméternyit, de marha nagy csomagokkal. Tudnátok segíteni az árakban? Köszönöm!

Melyik a legolcsóbb taxitársaság Budapesten?

Többször szeretnék utazni, melyiknél van törzsutas/kedvezményes lehet?ség?

Legjobb válasz: budapest taxi

budapest taxi
Törzsutas/kedvezményes lehetõség szerintem mindegyiknél van. A cégünknek pl. a Taxi4-gyel van szerzõdése.
Hát nem a Budapest Taxi (214 Ft/km), és nem is a Taxi4 (most akcióban is 184 Ft/km)!!! Én pár hete az összes Bp-i taxi tarifát átnéztem neten. A legolcsóbb a Taxi Plus õk törzsutas kedvezmény nélkül is, telefonos hívásra is 150Ft/km, és ez nem akció sima tarifa.
Szerintem a legolcsobb taxi ma a Gábriel Taxi csak 139/ft/km
Hello taxi 140Ft/km. Nagyon kedvesek és segítõkészek. 30-900-2000

Debrecenben melyik a legolcsóbb taxitársaság?

Legjobb válasz: Én elviszlek bárhova, feleannyiért mint a taxi. mit szólsz? :D

Én elviszlek bárhova, feleannyiért mint a taxi. mit szólsz? :D
A kérdező hozzászólása: Rendben :D
Honnan hová kell? :D
A kérdező hozzászólása: A Bem tér felõl kellene majd a Sámsoni út irányába. De nekem az is elég mostmár, hogyha valaki megmondaná, hogy melyik társaság korrekt és nem ilyen átb*szós, átvágós fajta :D
Hogy b*sztak át?
A kérdező hozzászólása: Hát még sehogysem. Remélem ez a késõbbiekben is így marad :D


Melyik taxitársasággal érdemes kimenni a reptérre és kb. mennyi idő alatt ér ki a taxi?

Kelenföldr?l mennénk, a gép reggel 6-kor indul.

Legjobb válasz: A legtöbb taitársaságnak van fixáras reptéri szolgáltatása. Mindenképp olyat válassz, ahol elõre lehet tudni az árat. Például Fõtaxi 4700 forint fix áron. Õk a "hivatalos" taxija a reptérnek jelenleg, és elég nagymúltú cég. Amikor megrendeled, közöld hogy reptéri transzfer lesz. Menetidõ max fél óra, hajnalban nincs csúcsforgalom...

A legtöbb taitársaságnak van fixáras reptéri szolgáltatása. Mindenképp olyat válassz, ahol elõre lehet tudni az árat. Például Fõtaxi 4700 forint fix áron. Õk a "hivatalos" taxija a reptérnek jelenleg, és elég nagymúltú cég. Amikor megrendeled, közöld hogy reptéri transzfer lesz. Menetidõ max fél óra, hajnalban nincs csúcsforgalom...
A Hello Taxi reptéri transzfer árai: http://hellotaxi.eu/repteri-transzfer/ Szerintem a legolcsóbb transzfer.

Melyik taxitársaságnak a legolcsóbb a viteldíjja a Ferihegyről?

Olyanoktól szeretnék választ, akik utaztak már taxival onnan. Néztem már pár társaságnak a honlapját, de egyik drágább-mint a másik. A legolcsóbb 3900 Ft volt. Az még jó lenne, de van-e olcsóbb ennél v válasszam ezt? Egyébként a 14. kerületbe kell eljutnunk. Nem szeretnénk buszozni, mert éjszaka érkezünk. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: A Hello Taxi reptéri transzfer ára a 14. kerületbõl a reptérre 3400Ft. http://hellotaxi.eu/repteri-transzfer/ Szerintem a legolcsóbb transzfer.

A Hello Taxi reptéri transzfer ára a 14. kerületbõl a reptérre 3400Ft. http://hellotaxi.eu/repteri-transzfer/ Szerintem a legolcsóbb transzfer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!