Találatok a következő kifejezésre: Melyik a szobai növény (2 db)

Létezik falra futó beltéri borostyán, olyat keress.
Milyenek a fényviszonyok a faladnál? Mert ha sötétebb, akkor jó a borostyán, de ha világos, akkor a szobai futóka is nagyon szép.:)
Illetve a szobai futókának támasztékra van szüksége.
nekem a fikusz plumóza befutotta az egész plafonomat. Mindenki a csodájára jár. magától kapaszkodik, nem kell neki támaszték. Viszont a fényt szereti.

Melyik a legjobb szobai növény?

Lány létemre nem vagyok virágmániás, allergiás is vagyok rájuk. Ebb?l adódóan egy növényt szeretnék a szobámban tartani. Van különbség növény-növény között? Mármint, hogy mennyi Oxigént bocsájtanak ki? Van amelyik többet vagy egyformán? Ha van toplistás Oxigénben akkor olyat szeretnék:)

Legjobb válasz: Vegyél kaktuszokat, nagyon szépek vannak, és ha elfelejted meglocsolni, akkor sem döglik ki.Én ezért kezdtem venni õket,most már köze l50félém van.

Vegyél kaktuszokat, nagyon szépek vannak, és ha elfelejted meglocsolni, akkor sem döglik ki.Én ezért kezdtem venni õket, most már köze l50félém van.
Sansaveria, vitorlavirág. Ezek a legjobb levegõszûrõk, ráadásul a sansaveriát ( más néven anyósnyelv) agyon se lehet ütni, max túllocsolni lehet és akkor kirohad. Ebbõl rakhatsz sokat a szobába.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!