Találatok a következő kifejezésre: Melyik a szőrtelenítési (35 db)

Melyik a jobb szőrtelenítés a cukorgyanta vagy az epilátor? Melyik tartósabb? mit használtok?

Legjobb válasz: Cukorgyantát nem használtam. De az epilátor szerintem jó. Tövestül kiszedi a szõrt,bár nem túl gyors, de sokáig 2-3 hétig nem kell újra csinálni

Cukorgyantát nem használtam. De az epilátor szerintem jó. Tövestül kiszedi a szõrt, bár nem túl gyors, de sokáig 2-3 hétig nem kell újra csinálni
Epilátor nekem órákig tépkedi mire kiszedi, és még akkor is egy csomót otthagy, meg sok szõrt csak eltép, szõrbenövést okoz. Nem vált be, nincs is hozzá türelmem, se idõm rá. 1-2 hét után már nõ ki a szõr. Cukorgyanta a legjobb mert az kiszedi az apró szõrszálakat is már, könnyû használni, olcsó, gyors, minden szálat kiszed, nem okoz semmi gondot. 3 hétig tart. Patronosat használok még néha, az sem rossz, csak ahhoz hosszabb szõr kell hogy kiszedje, és nem szeretek szõrösen járkálni nyáron.
Én epilátort használok. Nekem ez a legegyszerûbb. Pillanatok alatt megszabadulok a nem kívánatos szõrszálaktól és 2 hétig sima lesz a felület :)
Dúsabb, sötétebb szõrzethez csakis cukorgyantát ajánlok, mert az epilátor túl lassú, szinte egyenként tépi a szálakat és ennél a típusnál nagyobb is a szõrbenövés esélye. A cukorgyanta pillanatok alatt megvan, a fájdalomérzet kategóriákkal alacsonyabb és már 3 mm-es szõrtõl alkalmazható.
A cukorgyantától 3 nap után visszanõtt a karomon a szõr. Epilálás 2-3 hétig bírja.

Szerintetek melyik a legjobb szőrtelenítési módszer?

Eddig borotvát használtam de kipattog tőle a bőröm.

Legjobb válasz: Én epilátort szoktam használni. És szeretem is. Persze valamennyi szerintem attól is kipattog az érzékeny bõr

Én epilátort szoktam használni. És szeretem is. Persze valamennyi szerintem attól is kipattog az érzékeny bõr
Gyanta vagy epilálás :D De látom felbukkani a legújabb szõrtelenítõket, amik fénnyel szõrtelenítnek nem fáj, pár év múlva az elektronika fejlõdõsével ezek már biztosan elérhetõ áron lesznek (Mert egy jó az 120000Ft)


Melyik a legtartósabb szőrtelenítési mód?

Legjobb válasz: végleges szõrtelenítés. Ha jól tudom fél évente kell csak megismételni!

végleges szõrtelenítés. Ha jól tudom fél évente kell csak megismételni!
A gyanta havonta 1-szer kell általában.
a "végleges szõrtelenítés" lézeres, és több kezelés szükséges, valamint pár évente valószínüleg meg kell ismételni.
Lángszóró.
gyanta.
Hol?
A legpraktikusabb mindenképp a gyanta, már aki bírja :) Én borotválom, ami annyiból rossz, hogy az eredmény csak 1 napig tart, utána már szúr...
elsõ vagyok, mindenemet gyantáztatom... az intim területen is, ha erre vagy kiváncsi.
gyanta, de én nem bírom, így marad a borotva + krém kombó. 19L
A legpraktikusabb a gyanta lenne, egyszer csinaltattam, siman ki lehet birni, viszont engem nem visz ra a lelek, vagyis az erkolcsom, hogy a kozmetikusnak mutogassam a muffomat. Tudom, ez nem gaz, ami azt illeti mutogattam is mar eleget mas eletszituaciokban (nem csak pasik elott, hanem szultem mar ketszer is, akkor csak az nem nezte meg, aki nem akarta). De megis, a kozmetikus elott baromira kenyelmetlenul ereztem magam, azota is futkos a hideg a hatamon, ha erre gondolok. Szoval nekem emiatt ez nem praktikus megsem. Amugy kb mindenhol epilatort hasznalok, de ott nem, mert ott nem birom. Igy marad a borotva. Nekem megfelel. 2-3 naponta borotvalom es kb 2 perc, vagy meg annyi sem.

Intim szőrtelenitésre mi a jobb a gyanta vagy a szőrtelenitő krém? Melyik olcsóbb és melyik a jobb?

Legjobb válasz: A krém, az nem fáj annyira, a gyanta viszont gyökerestõl tépi ki. Fájdalom szempontjából a krám, hatásosság szempontjából a gyanta. Én felváltva szoktam krémmel, és epilátorral. A krém hatása nem tart olyan sokáig. Ez epilátor nekem hatásosabb, és nekem nem fáj annyira, mint a gyanta.

A krém, az nem fáj annyira, a gyanta viszont gyökerestõl tépi ki. Fájdalom szempontjából a krám, hatásosság szempontjából a gyanta. Én felváltva szoktam krémmel, és epilátorral. A krém hatása nem tart olyan sokáig. Ez epilátor nekem hatásosabb, és nekem nem fáj annyira, mint a gyanta.
A kérdező hozzászólása: azt megkérdezhetem hogy a DM-ben milyen árban van a krém?
én egy sima 100 ft-os boltban vettem most, 260 ft volt. nem rossz, de sokáig kell várni. (7-10 perc) rossmannban láttam 500-600 ft ért, most azt fogom majd kipróbálni. ha annak is kell annyi hatóidõ, maradok a 100 ft-os boltinál :-)
Én gyantát ajánlok, nekem barátnõm segít.Kicsit fáj, de megéri.A krémnek napok csak a hatása szinte ugyanaz, mint a borota, lemarja a szõrszálat, de ugyanúgy nõl tovább.A krém allegiás reakciót, bõrgyulladást is okozhat.

Melyik a legjobb módszer a popsilyuk körüli szőrtelenítésre?

Most elég sz?rös vagyok ott, el akarom tüntetni az összeset. f/22

Legjobb válasz: gyanta :D egyébként ha borotvával óvatosan benyúlsz oda mondom ÓVATOSAN azzal is könnyen ellehet távolítani!

gyanta :D egyébként ha borotvával óvatosan benyúlsz oda mondom ÓVATOSAN azzal is könnyen ellehet távolítani!
Gyújtsd meg a szellentésed!
gyanta, mert az igaz, hogy fáj de hetekig szõrtelen maradsz, borotvával ellentétben ami után már pár nap után szõrös vagy
és ezt a gyantázást ti hogy kivitelezitek? kozmetikus cisnálja vagy magatoknak? patronos gyantával vagy ilyen lehúzhatóssal?
kérdezõ te fiú vagy neked minek szõrteleníteni a lyukadat? AZT senkise látja azért nõknél más a helyzet , nem értem örülj neki hogy neked nem kell
A kérdező hozzászólása: #4 kérdései nálam is fennállnak! #5: Nemigazán esztétikai okokból szeretném. (Maga a segglyuk sem túl esztétikus látvány)
kozmetikusnál az a tuti, a hideg szerintem seglyukra nem biztos, hogy jó, de ki lehet probálni, patronos, hát hajrá, bár az a baj, hogy te magadnak nem látod de ettõl még mehet.

Melyik a legjobb szőrtelenítés nemi szervnél, ahol a bőr nem pattogzik ki utána?

17L

Legjobb válasz: Én szõrtelenítõ krémet használok, rózsaszín Weet-et, és rásegítek borotvával is. Utána hintõpor és kész:)

Én szõrtelenítõ krémet használok, rózsaszín Weet-et, és rásegítek borotvával is. Utána hintõpor és kész:)
A kérdező hozzászólása: arra allergiás vagyok... a weet kékre nem vagyok az.. véleményt róla:$
Cukorpaszta. 4 heti szõrtelenség, természetes anyagból van ezért nem irritálja a bõrt sem, nincs szõrbenövés, egyszerûen otthon is elõállítható cukorból és vízbõl.
Az érzékeny bõrre készült gyanták, a kipattogás ellen külön gyantázás utáni termékek vannak.
A kérdező hozzászólása: és a kozmetikus leszedné a nemi szervemnél a szõrt? :O
Hát, ezt a kozmetikus dönti el, hogy vállalja-e ugyanis hivatalosan nem kötelessége, de a legtöbb vállalja, én is.

Melyik a legfájdalommentesebb szőrtelenítés?

Fiú vagyok és a sportolás miatt kellene mert a borotválást már nagyon unom meg macerás.

Legjobb válasz: Ha krémezed az nem fáj,de az még macerásabb mint a borotva.Minden más fáj.Én mostanában epilálok,mert már én is unom az állandó borotválást.Elsõ pár alkalommal fáj,de egyre inkább hozzá lehet szokni,és mivel nem egyszerre nõ vissza mindig csak egy keveset kell epilálni.

Ha krémezed az nem fáj, de az még macerásabb mint a borotva.Minden más fáj.Én mostanában epilálok, mert már én is unom az állandó borotválást.Elsõ pár alkalommal fáj, de egyre inkább hozzá lehet szokni, és mivel nem egyszerre nõ vissza mindig csak egy keveset kell epilálni.
Ha sportolsz, sztem menj el kozmetikushoz, õ segít rajtad! Jah és mielõtt megkérdeznéd, sztem sportolóknál nem gáz ha fiú kozmetikussal szõrtelenít!
lézeres szõrtelenítés
A lézer sem fájdalommentes.Nem ismerek ilyet, ami minden területre jó és fájdalomentes, max. a borotva, de azt nem ajánlom.
ha létezne, mindenki ezt használná, és a többit nem is ismernéd.
Nincs.Ezért okosabb nem szõrteleníteni sehol a divat kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Hát komolyan, annyira okosak az emberek, mért nem találnak már ki valamit? Amúgy meg nem divat kérdése, inkább, hogy hogy érzem jól magamat.Nem valami szívderítõ látvány ha szõrös az ember.
végleges szõrtelenítés. ez 2-3 alakalomból megvan, igaz, nem olcsó:D
A kérdező hozzászólása: Hát igen, arra azt hiszem kell várnom ameddig saját fizetésem nem lesz.:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!