Találatok a következő kifejezésre: Melyik a szó a (509 db)

Melyik magyar szó a legmegfelelőbb az angol "bitch" szóra?

tudom, mit jelent, de egy jó magyar szó kéne rá

Legjobb válasz: szajha

szajha
ribi szerintem
ribi, ribanc nem konkrétan prostituáltat jelent, hiszen mi is, ha egy nõre ezt a szót használjuk mérgünkben, általában nem prosti. :D
szuka
k*rva, örömlány, prosti, szuka
P*csa. Tévedés, hogy k*rvát jelent. Az a 'whore'.
elõzõ válaszoló vagyok: kb. az ennyire szlenges kifejezések adják vissza a szó eredeti jelentését.
A kérdező hozzászólása: köszi! sztem se só szerint öörmlány

100% Whey Proteint (scitec) és mhn 100% wheyprotein közül nem tudok dönteni. Mivel mind kettõrõl hallottam jót és rosszat. Szóval azt kérdezném melyik a jobb a legtöbb szempontból?

A scitec drágább de biztos van valami + jó tulajdonsága amiért ez van vagy nem? í (hallottam hogy a scitec ben van taurin stb. hogy egyek mik)?

Legjobb válasz: "A scitec drágább de biztos van valami + jó tulajdonsága amiért ez van vagy nem?" Ez a gond. Ebbõl indul ki minden vásárló, hogy "drágább, szóval jobb". Az MHN elsõdleges elõnye az ára: sokkal olcsóbb. Másik elõnye az, hogy nincs az, ami van a Scitecben: cukor. A Scitec túl sokat ad az ízre, amit egy normális testépítõ szerintem magasról leszarik. Szóval MHN.

"A scitec drágább de biztos van valami + jó tulajdonsága amiért ez van vagy nem?" Ez a gond. Ebbõl indul ki minden vásárló, hogy "drágább, szóval jobb". Az MHN elsõdleges elõnye az ára: sokkal olcsóbb. Másik elõnye az, hogy nincs az, ami van a Scitecben: cukor. A Scitec túl sokat ad az ízre, amit egy normális testépítõ szerintem magasról leszarik. Szóval MHN.
Igen, az mhn is tartalmaz emésztõ enzimet. Viszont nincs benne guar gumi, aszpartám, állagjavító, ízfokozó, pincsi kutya szõre mint a scitecben. :)
Nincs gond az MHN-nel veheted nyugodtan.
Emésztõenzim az MHN-ben is van. Az izolátum nyilván jó dolog, de nem jelentõs mennyiségben szokott jelen lenni.
A kérdező hozzászólása: ja és még annyit hogy a scitec nyomja hogy van bene emeésztö enzimek meg tejsavó-izolátum azok hasznosak vagy elhanyagolhatok?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
Azért drágább a scitec, mert sokat költenek a reklámozására. Menj fel egy random weboldalra, orrba-szájba nyomatják a scitec és a biotech reklámait. Az mhn nem ismert annyira és ezért olcsóbb. Azonban ár/érték arányban (pl. nézd meg az aminoprofilját) sokkal jobb a scitec agyoncukrozott szörpízû vackainál. Esetleg még kipróbálhatod a myprotein impact wheyt is. Én mindkettõt próbáltam, semmi bajom nincs velük.
Persze.
A kérdező hozzászólása: szóval mhn+ch edzés után ugyan olyan jó izomtömeg növelõ mint bármelyik scitec?
az mhn nagyon jo próbáld ki!!én egész nyáron azt ittam a 3hónap alatt elment 20kilo és nem untam meg az izét nagyon finom az állagából is látszik hogy minõségi egyszóval nagyon fasza!én azt venném a helyedbe!
... és 25.000Ft-ért már 6kg-ot vehetsz, bármilyen íz összeállításban.

Melyik a kockázatosabb, a szemes szteroidok (pl:Danabol, ) vagy az injekciosak (Sustanon 250), szóval melyikkel lehet jobban "megszivni"?

Legjobb válasz: A szemes jobban terheli a májat. Az injekciózást ha meg elbaszod akkor embólia!

A szemes jobban terheli a májat. Az injekciózást ha meg elbaszod akkor embólia!
kokszoljatok csak remélem beledögöltök :) persze szerintem se káros végülis csak gyógyszerek amiket nem tudtok, hogy mire jó de gondolom az orvosi diploma ott figyel a fekpad fölött vagy nem? Szedjétek csak jó az :) kitartás az már csak a bénáké :) nyomoroncok :)
http://www.youtube.com/watch?v=vp5qXtERGHY&feature=related ajanlom figyelmedbe a kovetkezo reszeket is
Nicsak, nicsak, értelmes hozzászólásokat látok szteroid témában, ilyen se volt még :) Magam részérõl csak annyit tennék hozzá, hogy a pirulák injekciósokkal ellentétben természetesen veszélyesek a májra, ezért 1.5 hónapnál tovább nem ajánlott õket szedni. HCG témához pedig annyit, hogy a HCG-t még ciklus alatt kell beszedni, egyszerre keveset, 250-500 UI naponta vagy kétnaponta. Mikor már a PCT elkezdõdött hiába szeditek, azzal épp az ellenkezõ hatást fogjátok elérni.
amugy a susta begyulladhat elvileg es az faj, szuras utan ne felejtsd elmaszirozni h ne tokosodjon be le is jegelheted ha gondolod
Amúgy ösztrogénesedés ellen a Novaldex a jó, az antiösztrogén, az kell a kúra közepén elkezdeni, +HCG a végén az állítja vissza a tesztoszteron szintet.Az a lényeg hogy napi 4-6g/testsúly kg fehérje és 8g/testsúly kg CH legyen meg.Mert enélkül semmit se fog hatni a kox, A Dianabolt felejtsd el, egy rakás szar, Sustanon az tényleg, jó inkább egy kis Deca-durabolin és winstrolit, vagy tesztoszteron enantat vagy propionat.Az a lényeg, hogy semmi buli, semmi pia, semmi kicsapongás csak edzés van akkor ha rálépsz erre az útra, ezt jegyezd meg akkor no alkohol, én tudom tartani, mert gyûlölöm a piát, igaz még nem koxolok, de te nem biztos, hogy tudnád ezt tartani.De ha rálépsz erre az útra naon figyelj oda mindenre.pontosan csinálj mindent
A kérdező hozzászólása: személyeskedésre sztem inkább ne térjünk ki(fõleg h én mióta edzek^^), hidd el, jobban tennéd:) az hogyki mihez ért arra se nagyon, a százalékjaidat figyelembe véve:) (ha már igy személyeskedsz:) )ha meg nem választ irsz hanem azt irod amire gondolsz megtarthatod magadnak^^én válaszra vagyok kiváncsi nem rád, köszöntem^^
Hát ha ennyire értesz hozzá akkor csinld. nekem nem teszel vele rosszat. de sztem még azzal se vagy tisztában, h hogy kéne edzeni nem kokszolni
A kérdező hozzászólása: én ugy tudom utókezelésre elég, de a közben fellépõ ösztrogénesedés az nemtul vészes inkább az utánna következõ (kura utáni) hetek a neccesek ha nincs hcg, plusz a bevitt férfihormonokkal kompenzálva van az ösztrogénesedés, mert több férfi hormont viszek be, és nem termelõdik annyi, csak miután a kura lezajlott azután kell az ösztrogénesedést kompenzálni a hcgvel
nem, a hcg az utókúrára van. Arra, h helyrehozzon. A közben fellépõ aromatizálódásra nem jó. és maga a hcg nem elég a kúra után.
A kérdező hozzászólása: hcg az ösztrogénesedés miatt van
A kérdező hozzászólása: hcg megy majd utánna szal nemlesz impotencia, vágok pár dolgot azért, ha ugy használjuk ah kell akkor nemgáz, deérdekelne h mien dolgok következhetnek be a szurása esetén, meg összehasonlitva a D-bollal melyiknél mien gáz dolgok léphetnek föl
ne kokszolj, így lehet elkerülni. egyébként is impotens leszel tõle. hosszú távon nem éri meg. szerintem. de te tudod.
A kérdező hozzászólása: szal max embólia?az ugye akkor van ha a folyadékba buborék kerül, és ezt hogy lehetne elkerülni?
Ja és az idegbeteg duma nem kell mert tudjátok az csak a koksz mellékhatása ne is foglalkozzatok vele hogy hülyék lesztek mint egy lapát föld :)
nem tudok, de én szívesen ellenõrzöm neked :)
A kérdező hozzászólása: Ez lenne az.: I'm an experienced sales assistant looking for a new opportunity within a large retail operation I have experience in stick management, staff management and target driven sales. I consider my self to be very dedicated to my role in the hospitality industry. My prospective is to find a job where I can make use of my good communicational and interpersonal skills I have acquired while working in customer service for the past 4 years. I believe I can turn my skills to venue's as well as the costumers benefit by way of providing excellent and professional service. Relevant skills: Through my work in hospitality service I have met a wide variety of customers; and one of my duties was to accommodate everyone according to their needs. I have been working on the floor as well as behind the bar and I always kept in mind how to adhere to different types of people. Always putting the customers first we were able to deal with unusual amounts of requests at times (on holidays) by balancing the orders out. I believe I have gained the skill to be able to work well under pressure at busy periods during my time at one of central London's most attended restaurants. Reporting to the manager/ closing duties/ adding daily intake Bar and back area's organization Preparing salad bar and hot buffet Dealing with various complaints Presentation of dessert line Providing information to customers to help them select the best products. Keeping an eye on stock; refilling the shop each day Making coffees and sandwiches preparation of dessert line Making sure the store is clean, tidy and safe at all times. Education : I graduated from high school, then carried out a few years of work experience abroad. I had finished a course in hospitality/host person. I am available to work from Monday to Sunday
Ez nagyon penge, nem szorul javításra! :) Az apróbb hibák( amiket én nem találtam) pedig szerintem lényegtelenek, már ha vannak benne)
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen. :)

Melyik a jobb, a ZUMBA vagy a HIP-HOP? Mind a kettőt jó oktatással, szal a szó legjobb értelmében kérdem: Melyik a jobb?

A szívem asszem inkább a hip-hophoz húz. A zene miatt.

Legjobb válasz: Az írásodból inkább fiatalnak tûnsz, így inkább a hipp-hoppot javasolnám. Én zumbázok, de 35 éves vagyok, 3 helyre is járok, az átleg életkor 30 felett van. Persze vannak fiatalabbak is, de inkább 30 és 40 között, a hipp-hopp-on pedig csak fiatalok. A zene sokat számít, ha Neked az áll közelebb, arra menj, mert jobban fogod élvezni.

Az írásodból inkább fiatalnak tûnsz, így inkább a hipp-hoppot javasolnám. Én zumbázok, de 35 éves vagyok, 3 helyre is járok, az átleg életkor 30 felett van. Persze vannak fiatalabbak is, de inkább 30 és 40 között, a hipp-hopp-on pedig csak fiatalok. A zene sokat számít, ha Neked az áll közelebb, arra menj, mert jobban fogod élvezni.
Kinek mi, én a hiphopot még nem próbáltam, a zumba tetszik. Ha jobban szeretnél hip-hopozni, hát menj oda, veszteni biztos nem vesztesz egyikkel se semmit. :) Esetleg egy-egy próbaórára elmehetnél, ha bizonytalan vagy.
zumbára járok, elõtte hip-hopozni akartam, de már tudom, jól döntöttek anyuék, hogy ezt engedték meg :D

Melyik a fontosabb? A kompresszió vagy az égéstér? Szóval melyik legyen nagyobb?

:)

Legjobb válasz: "a kompresszió pedig a benne tapasztalható nyomás. A nyomás növelésére szolgál a külön kompresszor,turbó vagy feltöltõ - " Egyes, láttam! :p)) Egyébként eleve rossz a kérdés. Milyen kompresszió, kompreszió végnyomás, kompresszió viszony? A kompresszióviszony, (vagy sûrítési arány) egy állandó érték, a motor életét végigkíséri mindaddig, míg le nem marnak a hengerfejbõl, vagy vastagabb hengerfejtömítést nem szerelnek a hengerfej alá. Ez az érték a lökettérfogat plusz a sûrítési térfogat és a sûrítési térfogat hányadosa. A kompresszió végnyomás már érdekesebb dolog, ebbõl tudunk következtetni több dologra is, leggyakrabban a kopottság mértékére (gyûrûk, kipuff. szelepek állapota stb). Ennek az értéke mutatja meg azt, hogy koppra nyitott fojtószelepnél az adott hengerben mekkora nyomást tudunk generálni, mondjuk az önindító segítségével. Több mindentõl is függ ez az érték, ezekbe most ne menjünk bele. Egyébként az adott hengerben nem csak (+) értékben alakul ki nyomás, mint például olyankor, amikor a bejutott üzemanyag-levegõ keveréket a felsõ holtpont elõtt még mielõtt szikrát adna a gyújtógyertya, a dugó összekomprimál, hanem például a szívás "ütemnél" (-) értékû nyomás alakul ki, ezen az elven mûködnek a szívó motork, hogy a dugó által lecsökkentett nyomásértéket kihasználva juttatjuk a keveréket az adott hengerbe. És itt jönnek a képbe a kevésbé képben lévõ elõzõ hozzászóló feltöltõi. A kompresszor vagy turbófeltöltõ által feltöltött motorok olyan elven mûködnek, hogy a szívó oldalon (méretüktõl függõen) nyomást hoznak létre. És ezáltal tódul be a többlet levegõ és üzemanyag a hengerbe, ezzel hozva létre teljesítménynövekedést. Nem ez volt a kérdés, csak gondoltam tisztázzuk. Az égéstér. Benzinmotorknál a minél kisebb térfogatú égéstér a fontos. Ez azért jó, mert ezáltal csökken a hõveszteség. Ugyanakkor elsõdleges szempont még a bõ keresztmetszeû be és kilépõnyílás, rövid és egyenletes lángút, valamint a keverék folyamatos örvénylõ hatása, ezzel hûtve a túlforrósodott pontokat. Több féle égéstér is van ez sokban függ a motor vezérlésének fajtájától, ne menjünk most bele nagyon, legyen annyi elég, hogy a mostani SOHC és DOHC vezélésû motoroknak van legideálisabban kialakítva az égéstere. Dízelmotornál az égéstér lehet osztatlan vagy osztott, Az osztatlannál a befecskendezés általában közvetett, de lehet közvetlen is. Nagyon sok fajtája van az elõkamrás égéstértõl kezdve a küönleges osztott égésterekig...nem részletezném. Dízel motorknál fontos, hogy a kompresszió viszony mindig magassabb, mint az Otto motorknál, mûködési elvükbõl adódóan. Nincs fontosabb, minden kell tehát! Ezek variálásával is közrejátszunk a motor karakterisztikájának kialakításában.

"a kompresszió pedig a benne tapasztalható nyomás. A nyomás növelésére szolgál a külön kompresszor, turbó vagy feltöltõ - " Egyes, láttam! :p)) Egyébként eleve rossz a kérdés. Milyen kompresszió, kompreszió végnyomás, kompresszió viszony? A kompresszióviszony, (vagy sûrítési arány) egy állandó érték, a motor életét végigkíséri mindaddig, míg le nem marnak a hengerfejbõl, vagy vastagabb hengerfejtömítést nem szerelnek a hengerfej alá. Ez az érték a lökettérfogat plusz a sûrítési térfogat és a sûrítési térfogat hányadosa. A kompresszió végnyomás már érdekesebb dolog, ebbõl tudunk következtetni több dologra is, leggyakrabban a kopottság mértékére (gyûrûk, kipuff. szelepek állapota stb). Ennek az értéke mutatja meg azt, hogy koppra nyitott fojtószelepnél az adott hengerben mekkora nyomást tudunk generálni, mondjuk az önindító segítségével. Több mindentõl is függ ez az érték, ezekbe most ne menjünk bele. Egyébként az adott hengerben nem csak (+) értékben alakul ki nyomás, mint például olyankor, amikor a bejutott üzemanyag-levegõ keveréket a felsõ holtpont elõtt még mielõtt szikrát adna a gyújtógyertya, a dugó összekomprimál, hanem például a szívás "ütemnél" (-) értékû nyomás alakul ki, ezen az elven mûködnek a szívó motork, hogy a dugó által lecsökkentett nyomásértéket kihasználva juttatjuk a keveréket az adott hengerbe. És itt jönnek a képbe a kevésbé képben lévõ elõzõ hozzászóló feltöltõi. A kompresszor vagy turbófeltöltõ által feltöltött motorok olyan elven mûködnek, hogy a szívó oldalon (méretüktõl függõen) nyomást hoznak létre. És ezáltal tódul be a többlet levegõ és üzemanyag a hengerbe, ezzel hozva létre teljesítménynövekedést. Nem ez volt a kérdés, csak gondoltam tisztázzuk. Az égéstér. Benzinmotorknál a minél kisebb térfogatú égéstér a fontos. Ez azért jó, mert ezáltal csökken a hõveszteség. Ugyanakkor elsõdleges szempont még a bõ keresztmetszeû be és kilépõnyílás, rövid és egyenletes lángút, valamint a keverék folyamatos örvénylõ hatása, ezzel hûtve a túlforrósodott pontokat. Több féle égéstér is van ez sokban függ a motor vezérlésének fajtájától, ne menjünk most bele nagyon, legyen annyi elég, hogy a mostani SOHC és DOHC vezélésû motoroknak van legideálisabban kialakítva az égéstere. Dízelmotornál az égéstér lehet osztatlan vagy osztott, Az osztatlannál a befecskendezés általában közvetett, de lehet közvetlen is. Nagyon sok fajtája van az elõkamrás égéstértõl kezdve a küönleges osztott égésterekig...nem részletezném. Dízel motorknál fontos, hogy a kompresszió viszony mindig magassabb, mint az Otto motorknál, mûködési elvükbõl adódóan. Nincs fontosabb, minden kell tehát! Ezek variálásával is közrejátszunk a motor karakterisztikájának kialakításában.
A kettõ közt nem lehet fontossági sorrend hiszen az égéstérben lévõ robbanás a motor mûködésének alapja, a kompresszió pedig a benne tapasztalható nyomás. A nyomás növelésére szolgál a külön kompresszor, turbó vagy feltöltõ - na ezek nagysága fontos ha teljesítmény növelése a cél. :p))

A feng shui szerint melyik tulajdonságú szoba a legjobb hálószobának?

Legjobb válasz: Szerintem ami a szerelem területen van. De lehet hogy fontosabb hogy hogyan rendezed be, milyen színeket használsz. Ha komolyabban érdekel, nézz körül a www.fengshui.lap.hu oldalon, biztos találsz valami jó tippet. Én azt ajánlom, hogy olvass el több véleményt, esetleg kérdezz egy szakértõtõl (amihez szintén vannak linkek). Én eddig mindent megtaláltam itt.

Szerintem ami a szerelem területen van. De lehet hogy fontosabb hogy hogyan rendezed be, milyen színeket használsz. Ha komolyabban érdekel, nézz körül a http://www.fengshui.lap.hu oldalon, biztos találsz valami jó tippet. Én azt ajánlom, hogy olvass el több véleményt, esetleg kérdezz egy szakértõtõl (amihez szintén vannak linkek). Én eddig mindent megtaláltam itt.
Azt ugye tudod, hogy a feng shi szerint rendezte be egy fazon a lakását, sõt mindent úgy építtetett, hogy tuti legyen. Amikor kész lett, berendezve, átadva két nappal késõbb elsodorta egy hurrikán az egész hóbelabancot.Szerintem a hálód ott a legjobb, ahol el tudsz benne aludni.Ettõl független lehet benne hinni

Alakformálás-feszesítés céljából szerintetek melyik a hatásosabb: a szoba/sima bicikli, guggolás v futás? Vagy vmi egyéb ötlet?

10kg-tól szabadultam meg viszonylag rövid időn belül, sport nélkül és hát ez meg is látszik a lábaimon, főként a combomon, eléggé petyhüdt. Köszi

Legjobb válasz: Comb és popsi formálására a lépcsõzés a legeslegeslegjobb! :-) Jó a futás és a guggolás is amúgy, meg a bringa is, de ha látványos eredményt akarsz viszonylag rövid idõn belül elérni, akkor lépcsõ!

Comb és popsi formálására a lépcsõzés a legeslegeslegjobb! :-) Jó a futás és a guggolás is amúgy, meg a bringa is, de ha látványos eredményt akarsz viszonylag rövid idõn belül elérni, akkor lépcsõ!
Inkább guggolás-kitörés, futásból max sprint, a lötyögés semmire nem jó. Persze az izom nem levegõbõl lesz, normális étrend is kell hozzá, így ha amúgy még szeretnél zsírt leadni, dönteni kell, melyiket akarod elõbb.
A kérdező hozzászólása: van taposógépem, meg guggolni is szoktam. zsírt már nem igazán, inkább csak a bõrömet kéne rendbe hozni... :s
Szia! Elõször is gratulálok az eredményhez, de ha meg is szeretnéd tartani ezt a formát, akkor nem ártana valami mozgást is végezni. Én speedfitness-szel edzek, mert másra nincs idõm (meg kedvem sem igazán :P) És ami nem elhanyagolható: a bõröm is sokkal feszesebb lett tõle. Szerintem próbáld ki!
Kinek a részérõl ?
A kérdező hozzászólása: Írtam, hogy a végbél részérõl, ami a férfi fogadó felet jelenti. Bocsánat, ha nem voltam érthetõ.
Óvszer jobb mert akkor nem leszel aidses
Igy már érthetõ a kérdés, a gumi a megbizható
A kérdező hozzászólása: Csak nem ez a kérdés, hanem hogy melyiktõl romlik gyorsabban a végbél állapota. A fertõzésveszéllyel tisztában vagyok.
Ez hülyeség, hogy melyiktõl romlik. A gumin alapból van valamennyi síkosító, hogy jobban csússzon. De akármilyen szempontból nézzük, gumi! Mellette használhatsz síkosítót.
Haha, nyugi a végbèl állapota nem fog romlani. A hüvely állapota sem romlik. Mindenképp az óvszert javaslom! Nem csak azért mert megvéd a betegségektõl, de a partneredre is vigyaz, hiszen a végbèlen keresztül sok fertõzes bekerülhet! No para! Gumi es nem lesz gáz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!