Találatok a következő kifejezésre: Melyik a szó (509 db)

Mit takar pontosan a mély torok szó?

Hogy kell csinálni és miben rejlik a titok? Valójában mitol kulonbozik a rendes szopástól? Sosem csináltam még, nem tudom hogy kell, de szeretném megtanulni. Segítsetek! 18/L

Legjobb válasz: A mélytorok az, amikor olyan mélyen bekapod a péniszét, hogy a vége már a torkodba kerül. A szájméretedtõl is függ, de alapból nagyjából olyan 10 centit tudsz bevenni belõle a szájüregedbe. Utána megakad. Ha ennél jobban szeretnéd bekapni, akkor azt csak úgy tudod megtenni, ha a makkját óvatosan becsúsztatod a torkodba. A legtöbb embernél létezik egy bizonyos természetes reflex, ami ilyenkor fellép, és meg próbálja akadályozni, hogy behatoljon a torkodba, ami úgy jelentkezik, hogy öklendezni kezdesz. Van, akinél ez a reflex erõs, és van, akinél gyenge. Utóbbiak szerencsések, õk hamar meg tudnak tanulni mélytorkozni, a többieknek viszont sok gyakorlás szükséges hozzá. Mindenesetre a reflex bárki számára legyõzhetõ, szóval nem szabad feladni! Az elején mindenképpen segít, ha a szádat a torkoddal egy vonalban tartod, így a pénisznek egyenes lesz az útja lefelé, ekkor ütközik a legkisebb akadályba, és ingerli a torkodat legkevésbé. Ehhez hátra kell kicsit döntened a fejedet. Ezért szokták javasolni mélytorkozáshoz azt a pózt például, ahol a hátadon fekszel az ágy szélén, és kicsit lelógatod a fejedet, a párod pedig szembõl érkezik beléd. Csak ilyenkor óvatosan, nehogy megszaladjon, és az élvezetek közben túl mélyre lenyomja neked. Szóval ott tartunk, hogy bekapod jó mélyre, majd a fent említett 10 centi után megakad, és be kéne engedni a torkodba. Ehhez többféle technikát olvastam már, azon belül egymásnak szögesen ellentmondóakat is, szóval érdemes mindegyiket kipróbálnod, és kikísérletezned, neked melyik jön be. Egyesek szerint el kell lazítanod a torkodat, mások szerint meg kell feszítened, vagy ásítást kell imitálnod, vagy nyelõ mozdulatot hajts végre stb. Mindenesetre azt, amikor a makk végre behatol a torkodba, egyértelmûen érezni fogod, teljesen más érzés, mint amikor csak szimplán a szádban tartod, és úgy kényezteted. Ha már lent van a vége a torkodban, akkor álljatok meg. Az elején az egyedüli feladatod, hogy próbáld minél tovább ott tartani. Ha érzed, hogy ingerli a torkodat, és jön az öklendezés, akkor se kapd ki, hanem lélegezz mélyeket, és tartsd ott mozdulatlanul, amíg el nem múlik. Ha már ez többé-kevésbé mûködik, és lent tudod tartani hosszabb idõre, akkor megpróbálhatod izgatni a hangszálaid rezegtetésével, illetve azzal, hogy további apró, nyelõ mozdulatokat hajtasz végre. Mivel éppen a makk van lent, ezért a szûk torkod a pénisz legérzékenyebb részét fogja masszírozni, ami a férfinek csodálatos érzés. A legutolsó lépés az lesz majd, hogy már mozoghat is a torkodban, mintha a puncidban lenne, de erre bõven ráértek sokkal késõbb visszatérni. És végül még egyszer megismétlem, hogy ne add fel, ha az elején nem sikerül rögtön! Egyébként ha nagyon elhivatottnak érzed magad, és egyedül is gyakorolni akarsz, akkor egy hámozatlan banánon teheted meg például. Az, hogy hámozatlan legyen, viszont fontos, különben fennáll a veszélye, hogy véletlenül beletörik a torkodba, és megfulladhatsz!

A mélytorok az, amikor olyan mélyen bekapod a péniszét, hogy a vége már a torkodba kerül. A szájméretedtõl is függ, de alapból nagyjából olyan 10 centit tudsz bevenni belõle a szájüregedbe. Utána megakad. Ha ennél jobban szeretnéd bekapni, akkor azt csak úgy tudod megtenni, ha a makkját óvatosan becsúsztatod a torkodba. A legtöbb embernél létezik egy bizonyos természetes reflex, ami ilyenkor fellép, és meg próbálja akadályozni, hogy behatoljon a torkodba, ami úgy jelentkezik, hogy öklendezni kezdesz. Van, akinél ez a reflex erõs, és van, akinél gyenge. Utóbbiak szerencsések, õk hamar meg tudnak tanulni mélytorkozni, a többieknek viszont sok gyakorlás szükséges hozzá. Mindenesetre a reflex bárki számára legyõzhetõ, szóval nem szabad feladni! Az elején mindenképpen segít, ha a szádat a torkoddal egy vonalban tartod, így a pénisznek egyenes lesz az útja lefelé, ekkor ütközik a legkisebb akadályba, és ingerli a torkodat legkevésbé. Ehhez hátra kell kicsit döntened a fejedet. Ezért szokták javasolni mélytorkozáshoz azt a pózt például, ahol a hátadon fekszel az ágy szélén, és kicsit lelógatod a fejedet, a párod pedig szembõl érkezik beléd. Csak ilyenkor óvatosan, nehogy megszaladjon, és az élvezetek közben túl mélyre lenyomja neked. Szóval ott tartunk, hogy bekapod jó mélyre, majd a fent említett 10 centi után megakad, és be kéne engedni a torkodba. Ehhez többféle technikát olvastam már, azon belül egymásnak szögesen ellentmondóakat is, szóval érdemes mindegyiket kipróbálnod, és kikísérletezned, neked melyik jön be. Egyesek szerint el kell lazítanod a torkodat, mások szerint meg kell feszítened, vagy ásítást kell imitálnod, vagy nyelõ mozdulatot hajts végre stb. Mindenesetre azt, amikor a makk végre behatol a torkodba, egyértelmûen érezni fogod, teljesen más érzés, mint amikor csak szimplán a szádban tartod, és úgy kényezteted. Ha már lent van a vége a torkodban, akkor álljatok meg. Az elején az egyedüli feladatod, hogy próbáld minél tovább ott tartani. Ha érzed, hogy ingerli a torkodat, és jön az öklendezés, akkor se kapd ki, hanem lélegezz mélyeket, és tartsd ott mozdulatlanul, amíg el nem múlik. Ha már ez többé-kevésbé mûködik, és lent tudod tartani hosszabb idõre, akkor megpróbálhatod izgatni a hangszálaid rezegtetésével, illetve azzal, hogy további apró, nyelõ mozdulatokat hajtasz végre. Mivel éppen a makk van lent, ezért a szûk torkod a pénisz legérzékenyebb részét fogja masszírozni, ami a férfinek csodálatos érzés. A legutolsó lépés az lesz majd, hogy már mozoghat is a torkodban, mintha a puncidban lenne, de erre bõven ráértek sokkal késõbb visszatérni. És végül még egyszer megismétlem, hogy ne add fel, ha az elején nem sikerül rögtön! Egyébként ha nagyon elhivatottnak érzed magad, és egyedül is gyakorolni akarsz, akkor egy hámozatlan banánon teheted meg például. Az, hogy hámozatlan legyen, viszont fontos, különben fennáll a veszélye, hogy véletlenül beletörik a torkodba, és megfulladhatsz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom az aprolekos valaszt :) Remelem sikerul!:)

Melyek a magas szója (fehérje) tartalmú ételek?

Legjobb válasz: Magas szoja tartalmu etelek: barmi ami szoja tejet illetve tofut tartalmaz. Ha a feherje miatt akarod fogyasztani a szojat, akkor engedd meg hogy keretlen tanaccsal elintselek a szojatol. A legtobb szoja termek manapsag mar genetikailag modositott szoja babol van eloallitva. A szel elhordja a GM magokat, igy mar a bio szoja tisztasagat is nehez ellenorizni. Ha magas feherje tartalmu eteleket keresel, akkor bab es egyeb huvelyesek, illetve hus, tojas stb.

Magas szoja tartalmu etelek: barmi ami szoja tejet illetve tofut tartalmaz. Ha a feherje miatt akarod fogyasztani a szojat, akkor engedd meg hogy keretlen tanaccsal elintselek a szojatol. A legtobb szoja termek manapsag mar genetikailag modositott szoja babol van eloallitva. A szel elhordja a GM magokat, igy mar a bio szoja tisztasagat is nehez ellenorizni. Ha magas feherje tartalmu eteleket keresel, akkor bab es egyeb huvelyesek, illetve hus, tojas stb.

Szójáték, biztos ismeritek. Melyik az a szó, amit ha 3 másik szó elé teszünk, mindegyik értelmes lesz?

tehát a szavak : ...tanú ...tő ...szöveg unokatesóm nyeltvan házija és nem jön rá senki, anyum se aki magyar tanár :-))) Annyit gondolkoztunk rajta, segítsetek !! :-)

Legjobb válasz: Fül :) fültanú: "Tanú, aki a saját füle hallatára mondottakról tesz tanúságot." fülszöveg: "Könyv borítójának elöl-hátul behajtott szélén levõ ismertetõ szöveg." fültõ: "A fülkaréj hátsó része, mely közvetlenül a koponyával van összeköttetésben."

Fül :) fültanú: "Tanú, aki a saját füle hallatára mondottakról tesz tanúságot." fülszöveg: "Könyv borítójának elöl-hátul behajtott szélén levõ ismertetõ szöveg." fültõ: "A fülkaréj hátsó része, mely közvetlenül a koponyával van összeköttetésben."
A kérdező hozzászólása: nemis tudtam, hogy van ilyen, hogy fülszöveg:) hmm köszi:)
Nincs mit :D
szóját keményítõre tenném, tönkölybúzát szénhidrátnapra
A szója mindenképpen fehérje, de vigyázni kell vele!Itt egy cikk a káros hatásokról: http://www.geocities.com/all_are_one.geo/hun/szoja.htm A tönkölybúzát én is szénhidrát napra tenném.

Transformiceben melyik az a szoba ahol epret lehet kapni? és mit kell csinalni?

Legjobb válasz: Szia, nincs ilyen szoba. Epret csak venni tudsz igazi pénzért.

Szia, nincs ilyen szoba. Epret csak venni tudsz igazi pénzért.
régebben volt eper event a nyáron. azt nem tudom, hogy most is lesz-e, de szerintem nem. ha valaki azt mondja, menj a /room 801-re, mert xy számú egérnél epret osztanak: HAZUGSÁG. viszont néha egyéb eventek alatt is van eper (2012 karáconyi eventnél lehetett szerezni) de az ilyeneken kívül csak venni tudsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm min2 régebben volt ien azért kérdeztem :)

Portugálban van az a szó/kifejezés hogy obrigada vagy obrigado, tehát magyarul:köszönöm. Mi a különbség a 2 szó között? Mikor melyiket kell használni?

Legjobb válasz: Nem vagyok portugálos, de ránézésre - más latin nyelvekbõl kiindulva - ez egy befejezett melléknévi igenév, azt jelenti, hogy 'le vagyok kötelezve', és így a beszélõ nemétõl függ, hogy melyiket kell használni. Tehát ha fiú köszöni meg, akkor -o, ha lány, akkor -a. Ha netán mégse így lenne, akkor valaki javítson ki :)

Nem vagyok portugálos, de ránézésre - más latin nyelvekbõl kiindulva - ez egy befejezett melléknévi igenév, azt jelenti, hogy 'le vagyok kötelezve', és így a beszélõ nemétõl függ, hogy melyiket kell használni. Tehát ha fiú köszöni meg, akkor -o, ha lány, akkor -a. Ha netán mégse így lenne, akkor valaki javítson ki :)
A férfiak obrigado-t mondanak, a nôk obrigada-t. (Ahogyan az elôttem szóló is gondolta és írta.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!:)
Ez így van ahogy a két hozzászóló írta.Spanyolban is így van

Az Ószövetségben megjelenő "bosszú" (Isten általi) kifejezés melyik eredeti nyelven írt szónak felel meg, és ez a szó milyen jelentésekkel bír még?

Legjobb válasz: Szia! Jó lett volna, ha konkrét igét írsz, mert ahány ige, annyi kifejezés. Nos akkor néhány példa: 5Móz 32:19 Látta ezt az Úr és megutálta bosszúságában az õ fiait és leányait. Itt a "na'ac ka'as" kifejezés áll, amely azt jelenti: "elutasította aggodalmában". 5Móz 32:35 Enyém a bosszúállás és megfizetés, amikor lábuk megtántorodik; mert közel van az õ veszedelmük napja, és siet, ami rájuk vár! Itt a "nágám" és a "sillém" szó szerepel, az elõbbi elsõdleges jelentése bosszút állni, megbosszulni, az utóbbi: elégtétel; fájdalomdíj; kárpótlás; kártalanítás; kártérítés; viszonzás. 5Móz 32:41 Ha megélesítem fényes kardomat és ítélethez fog kezem: bosszút állok ellenségeimen és megfizetek gyûlölõimnek Itt is a "nágám" szó szerepel, aminek az elsõdleges jelentése bosszút állni, megbosszulni. Üdv. Péter

Szia! Jó lett volna, ha konkrét igét írsz, mert ahány ige, annyi kifejezés. Nos akkor néhány példa: 5Móz 32:19 Látta ezt az Úr és megutálta bosszúságában az õ fiait és leányait. Itt a "na'ac ka'as" kifejezés áll, amely azt jelenti: "elutasította aggodalmában". 5Móz 32:35 Enyém a bosszúállás és megfizetés, amikor lábuk megtántorodik; mert közel van az õ veszedelmük napja, és siet, ami rájuk vár! Itt a "nágám" és a "sillém" szó szerepel, az elõbbi elsõdleges jelentése bosszút állni, megbosszulni, az utóbbi: elégtétel; fájdalomdíj; kárpótlás; kártalanítás; kártérítés; viszonzás. 5Móz 32:41 Ha megélesítem fényes kardomat és ítélethez fog kezem: bosszút állok ellenségeimen és megfizetek gyûlölõimnek Itt is a "nágám" szó szerepel, aminek az elsõdleges jelentése bosszút állni, megbosszulni. Üdv. Péter
http://www.mechon-mamre.org/p/pt/pt0.htm Angol nyelvû, ha tudsz angolul akkor érted, ha nem akkor webfordítás vagy google fordító.
A kérdező hozzászólása: Elnézést kérek a pontatlanságért, de szerintem a nágám kifejezés lesz az, amit keresek, azért is nem írtam igehelyet, mert Isten által sajátjának vélt bosszúról van szó, vagyis arra lennék kíváncsi...:) Említed kedves Péter, elsõdleges jelentésrõl van szó, de van e másodlagos? Vagyis ennek a szónak mik a további jelentései? köszi a válaszod és a következõt elõre is köszönöm.

Melyik magyar szó a legmegfelelőbb az angol "bitch" szóra?

tudom, mit jelent, de egy jó magyar szó kéne rá

Legjobb válasz: szajha

szajha
ribi szerintem
ribi, ribanc nem konkrétan prostituáltat jelent, hiszen mi is, ha egy nõre ezt a szót használjuk mérgünkben, általában nem prosti. :D
szuka
k*rva, örömlány, prosti, szuka
P*csa. Tévedés, hogy k*rvát jelent. Az a 'whore'.
elõzõ válaszoló vagyok: kb. az ennyire szlenges kifejezések adják vissza a szó eredeti jelentését.
A kérdező hozzászólása: köszi! sztem se só szerint öörmlány

1) Az alábbi szócsaládban, melyik a kakukktojás? Sző, szövet, szövés, szökőkút, szöveg, szőttes, szőnyeg 2) Alkossd meg a nyir és az olvas szó szócsaládját!

Legjobb válasz: 1) szokokut, mert az nem a szo alapszobol (hanem a szokik-bol) szarmazik 2) olvas olvasmany olvasat olvasott olvasmanyos olvaso felolvasas stb

1) szokokut, mert az nem a szo alapszobol (hanem a szokik-bol) szarmazik 2) olvas olvasmany olvasat olvasott olvasmanyos olvaso felolvasas stb
Szerintem pedig azért, mert a szökõkút összetett szó, a többi pedig nem.
Attol fogg, mi a kriterium... mondhatom azt is, hogy a "szo" a kakukktojas, mert az ige, es a tobbi fonev.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!