Találatok a következő kifejezésre: Melyik a szét nem eső (4 db)

Melyik a finom, szét nem eső virsli, amiben nincsenek káros anyagok, és nem drága?

Olyan virslit szeretnék, amelyik finom, nem esik szét a f?z?vízben, nincsenek benne nem oda való tudom is én micsodák, és nem kerül 8 db virsli 600 Ft-ba. Van manapság egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem nincs. A virsli gyakorlatilag húsipari melléktermék. Inkább ne gondolj bele, hogy mi van benne amikor eszed. A felvágottak szintúgy.

Szerintem nincs. A virsli gyakorlatilag húsipari melléktermék. Inkább ne gondolj bele, hogy mi van benne amikor eszed. A felvágottak szintúgy.
Szerintem füstlit vehetsz, igaz abból 8 darab 500 ft... de a "minõséget" meg kell fizetni :( Tapasztalatom szerint az orsi virslik sem olyan rosszak, és azok nem olyan drágák.
Én a juhbeles virslit, és a füstölt SÁGA pulykavirslit szeretem, mert mindig tökéletesen fõ meg, nem megy szét.Jó étvágyat!
hivatalosan a legjobb a bécsi virsli. Egyébként egyszer azt hallottam, hogy nem szabad megenni azt a virslit, amelynek a kilónkénti ára 2500 ft. alatt van
Én a füstlire szavazok!
Hú, szerintem az Orsi épp a legborzalmasabb... Iszonyú, tele van csontdarabokkal

Venni szeretnék egy RC 3D hab műrepülőt. Egy kezdő gép kéne amit nem nehéz összerakni, komplett szett, nem túl drága és könnyű irányítani. Melyik lenne a megfelelő?

Legjobb válasz: hát a vaterán árulnak néhányat 20 30 ezerért de ha még nem volt repülõd akkor azt hamar összetörnéd. valami olyat keress aminek hosszú szárnyai vannak és a vége felhajlik: az ilyeneket a legkönnyebb irányítani. de csak olyat vegyél meg amit ha összertörsz akkor ki is tudod javíttatni valahol. elég rossz amikor veszel egy jó gépet, használni nem tudod és eladni sem...

hát a vaterán árulnak néhányat 20 30 ezerért de ha még nem volt repülõd akkor azt hamar összetörnéd. valami olyat keress aminek hosszú szárnyai vannak és a vége felhajlik: az ilyeneket a legkönnyebb irányítani. de csak olyat vegyél meg amit ha összertörsz akkor ki is tudod javíttatni valahol. elég rossz amikor veszel egy jó gépet, használni nem tudod és eladni sem...

Melyik az a német nyelvvizsga amelyiknek az írásbelinél lehet szótárt használni és szét lehet szedni az írásbelit és a szóbelit?

Legjobb válasz: Hello! A kétnyelvû nyelvvizsgákon lehet szótárt használni az írásbelin, kivéve a nyelvi/nyelvtani ellenõrzõ feladatoknál. Ilyen nyelvvizsgák: Origo, BME, Pannon. Ezeket szét is lehet szedni, sõt az sem kötelezõ, hogy ugyanannál a vizsgaközpontnál tedd le a szóbeli és írásbeli vizsgát, mivel ezek mind akkreditált vizsgák, ezért egymással kompatibilisek.

Hello! A kétnyelvû nyelvvizsgákon lehet szótárt használni az írásbelin, kivéve a nyelvi/nyelvtani ellenõrzõ feladatoknál. Ilyen nyelvvizsgák: Origo, BME, Pannon. Ezeket szét is lehet szedni, sõt az sem kötelezõ, hogy ugyanannál a vizsgaközpontnál tedd le a szóbeli és írásbeli vizsgát, mivel ezek mind akkreditált vizsgák, ezért egymással kompatibilisek.
Az ORIGO ilyen, ez 100%. Tudsz eltérõ vizsgaidõszakban vizsgázni írásban és szóban, ha erre gondoltál. Szótárat is használhatsz, igen.
ösd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Az ÖSD-t nem lehet szétszedni sajnos...


A Wing Tsunban arcvédõs fejvédõben bunyóznak, viszont zsákoló, vagy mma kesztyûben.
fussál inkább. az a nekedvaló
A kérdező hozzászólása: A futással nem biztos, hogy megvédem magam.
box, amatõr szinten
Kudo
A kérdező hozzászólása: Igen...kudo :) valami ilyesmire gondoltam, köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!