Találatok a következő kifejezésre: Melyik a szét nem (13 db)

Melyik a legminőségibb antibiotikum, ami nem cseszi szét a bélflórát?

Legjobb válasz: Annak, hogy szétcseszi a bélflórát, semmi köze nincs a "minõséghez". Tudod, az AB a baktériumokra hat, a beleidben a bélflóra meg baktériumokból áll. A AB nem tud különbséget tenni, hogy melyik baci kell neked és melyik nem...

Annak, hogy szétcseszi a bélflórát, semmi köze nincs a "minõséghez". Tudod, az AB a baktériumokra hat, a beleidben a bélflóra meg baktériumokból áll. A AB nem tud különbséget tenni, hogy melyik baci kell neked és melyik nem...
Igyék Normaflore-t! Bár se az AB, se a Normaflore nem bio.
Ilyen nincs. Sót, azok az antibiotikumok, amik a "legminõségibbek" a legerõsebbek, azaz minden baktériumot elpusztítanak. Ráadásul minden kisebb betegségre nem is adhatóak, mert felesleges "verébre ágyúval lõni". Ezért vannak a probiotikumok, de ugyanezt megteszi az aludttej, kefír is.
Nagyon sok antibiotikum bizonyos fajta baktériumokra specifikus. Ezek nem cseszik szét a bélflórát, vagy nem annyira. Az ún "széles spektrumú" (mindent ölõ) antibiotikumok a legveszélyesebbek a bélflórára. Ha a dokid megvizsgálta, hogy pontosan milyen baktérium okozza a panaszodat (pl tenyésztéssel) akkor az általa adott antibiotikumot többnyire nyugodtan beszedheted, mert úgyis azt adja, amelyik az adott baktériumot öli meg.
Szia!Csak a természetes antibiotikumok nem ártanak a hasznos bélflórának mint a fokhagyma és a propolisz.Ezekbõl is minõségit és nagy hatóanyagmennyiséget tartalmazókat érdemes választani.Egyéb antibiotikumok szedése esetén a bélflórát nagy csíraszámú és minél több törzset tartalmazó probiotikummal és az azok szaporodását segítõ prebiotikummokkal lehet helyre állítani.Ezekbõl is minõségit célszerû keresni.A hatóanyagra vetített árat érdemes összehasonlítani. Nem az olcsónak látszó a ténylegesen kedvezõbb árú, és akkor még a hatásukról nem is beszéltünk.
A kérdező hozzászólása: Akkor egy adott káros baktériumot, lehetséges szerintetek pl: normaflore használatával? Vagy pro, prebiotikummal? Ezek közül melyiket ajánlanátok? :)
Nem. Ezek egyike sem antibiotikum. Pro- és prebiotikumok, nem irtják ki a gonosz bacit, csak erõsítik a jókat. Komoly (antibiotikummal kezelendõ) fertõzés legyõzésére ez nem elég!! Szedd be az antibiódat és mellé szedj normaflore-t vagy mást, ezzel minimalizálhatod a bélflórád sérülését.
Fokhagyma! Olcsó is és nem cseszi szét a bélflórát. A 100%-os citromolajnak is erõs hatása van, ami még a madár influenzát is elpusztítja. Ezt mézzel kell bevenni. Ez sem olyan drága és szintén nem cseszi szét a bélflórát. Mind a kettõ a leghatásosabb és a legjobb minõségû antibiotikum.
Minek antibiotikum? Az emberi test nagyon ügyes védekezõ mechanizmussal lett ellátva, ügyes kis szerkezet, ha megfelelõen támogatod az immunrendszert, akkor teszi a dolgát, elpusztítja a kórokozókat, mert így vagyunk összerakva. Fokhagyma!! Napi minimum 10 gerezd. C-vitamin-tabletta, 1000 mg naponta, de retard legyen, az egész nap szívódik fel. Jobbulást!

BB kremek? Melyek a legjobbak, kifizetheto aron, ami nem "szedi" szet az arcom?

Nektek melyik valt be? Kerlek irjatok,kort es bortipust! Elore is koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: nézz fel a kremmania pont hu-ra, most írtak BB-krém tesztet

nézz fel a kremmania pont hu-ra, most írtak BB-krém tesztet
nekem egyik sem vált be, zsíros bõrre, a Helia D sem, sõt pattanásos lettem tõle, de ez egyéni érzékenység.

Melyik a finom, szét nem eső virsli, amiben nincsenek káros anyagok, és nem drága?

Olyan virslit szeretnék, amelyik finom, nem esik szét a f?z?vízben, nincsenek benne nem oda való tudom is én micsodák, és nem kerül 8 db virsli 600 Ft-ba. Van manapság egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem nincs. A virsli gyakorlatilag húsipari melléktermék. Inkább ne gondolj bele, hogy mi van benne amikor eszed. A felvágottak szintúgy.

Szerintem nincs. A virsli gyakorlatilag húsipari melléktermék. Inkább ne gondolj bele, hogy mi van benne amikor eszed. A felvágottak szintúgy.
Szerintem füstlit vehetsz, igaz abból 8 darab 500 ft... de a "minõséget" meg kell fizetni :( Tapasztalatom szerint az orsi virslik sem olyan rosszak, és azok nem olyan drágák.
Én a juhbeles virslit, és a füstölt SÁGA pulykavirslit szeretem, mert mindig tökéletesen fõ meg, nem megy szét.Jó étvágyat!
hivatalosan a legjobb a bécsi virsli. Egyébként egyszer azt hallottam, hogy nem szabad megenni azt a virslit, amelynek a kilónkénti ára 2500 ft. alatt van
Én a füstlire szavazok!
Hú, szerintem az Orsi épp a legborzalmasabb... Iszonyú, tele van csontdarabokkal


Venni szeretnék egy RC 3D hab műrepülőt. Egy kezdő gép kéne amit nem nehéz összerakni, komplett szett, nem túl drága és könnyű irányítani. Melyik lenne a megfelelő?

Legjobb válasz: hát a vaterán árulnak néhányat 20 30 ezerért de ha még nem volt repülõd akkor azt hamar összetörnéd. valami olyat keress aminek hosszú szárnyai vannak és a vége felhajlik: az ilyeneket a legkönnyebb irányítani. de csak olyat vegyél meg amit ha összertörsz akkor ki is tudod javíttatni valahol. elég rossz amikor veszel egy jó gépet, használni nem tudod és eladni sem...

hát a vaterán árulnak néhányat 20 30 ezerért de ha még nem volt repülõd akkor azt hamar összetörnéd. valami olyat keress aminek hosszú szárnyai vannak és a vége felhajlik: az ilyeneket a legkönnyebb irányítani. de csak olyat vegyél meg amit ha összertörsz akkor ki is tudod javíttatni valahol. elég rossz amikor veszel egy jó gépet, használni nem tudod és eladni sem...

Melyik sampon az, amitől nem áll szét a hajam?

Legjobb válasz: Ha nem használsz balzsamot akkor mindegyik sampontól szét áll a hajad! Nekem ez a tapasztalatom! Hiába reklámozzák hogy ilyen tápláló sampon meg olyan tápláló stb... nekem egyik se volt jó önmagába! Fodrász cikk boltba lehet kapni Kallos márkájú balzsamot, jó sok van benne és olcsó! Az nagyon hatásos! Ja és ha néha(pl két hetente) rajta hagyod a balzsamot a hajadon fél órát akkor még szebb lesz! És nem fogsz ugy kinézni mint ha most rángattak volna ki a tyúkólból!:D

Ha nem használsz balzsamot akkor mindegyik sampontól szét áll a hajad! Nekem ez a tapasztalatom! Hiába reklámozzák hogy ilyen tápláló sampon meg olyan tápláló stb... nekem egyik se volt jó önmagába! Fodrász cikk boltba lehet kapni Kallos márkájú balzsamot, jó sok van benne és olcsó! Az nagyon hatásos! Ja és ha néha(pl két hetente) rajta hagyod a balzsamot a hajadon fél órát akkor még szebb lesz! És nem fogsz ugy kinézni mint ha most rángattak volna ki a tyúkólból!:D
sokat számit az is h hogyan száritod a hajad. mindig fésüvel szárits fõleg ha egyenes hajad van. ha göndög akkor meg hajhabbot használhatsz
Balzsam, plusz én hajszárítás után, még melegen egy kendõt kötök a copfomra, hogy teljesen betakarja a hajvégekig, és hagyom az alatt kihûlni. Ez bevált nekem.

Melyik az a német nyelvvizsga amelyiknek az írásbelinél lehet szótárt használni és szét lehet szedni az írásbelit és a szóbelit?

Legjobb válasz: Hello! A kétnyelvû nyelvvizsgákon lehet szótárt használni az írásbelin, kivéve a nyelvi/nyelvtani ellenõrzõ feladatoknál. Ilyen nyelvvizsgák: Origo, BME, Pannon. Ezeket szét is lehet szedni, sõt az sem kötelezõ, hogy ugyanannál a vizsgaközpontnál tedd le a szóbeli és írásbeli vizsgát, mivel ezek mind akkreditált vizsgák, ezért egymással kompatibilisek.

Hello! A kétnyelvû nyelvvizsgákon lehet szótárt használni az írásbelin, kivéve a nyelvi/nyelvtani ellenõrzõ feladatoknál. Ilyen nyelvvizsgák: Origo, BME, Pannon. Ezeket szét is lehet szedni, sõt az sem kötelezõ, hogy ugyanannál a vizsgaközpontnál tedd le a szóbeli és írásbeli vizsgát, mivel ezek mind akkreditált vizsgák, ezért egymással kompatibilisek.
Az ORIGO ilyen, ez 100%. Tudsz eltérõ vizsgaidõszakban vizsgázni írásban és szóban, ha erre gondoltál. Szótárat is használhatsz, igen.
ösd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Az ÖSD-t nem lehet szétszedni sajnos...

Nem tudom, hogy miért, de a hangszóróim mélyen szólnak. Túl mélyen. Érteni a szöveget, de néha mint ha csak brummogna. :D Behalt a magas? Szedjem szét? Takarítsam ki a hangfalat? Valakinek valami ötlete?

Sony MHC-RG330-as (2db 120w 6ohm-os hangfalról van szó)hifiről van szó. Nemrég bedugtam a hifibe + két Panasonic házimozi kis hangfalat és most úgy szól, mint szólt. Szóval ideiglenesen így oldottam meg.

Legjobb válasz: Takarítással ritkán oldódik meg ilyen probléma. Félek, túlterhelted és leégett a közép-magas sugárzód. :(

Takarítással ritkán oldódik meg ilyen probléma. Félek, túlterhelted és leégett a közép-magas sugárzód. :(
A kérdező hozzászólása: Pedig vigyáztam rá. Ha kiégett mit lehet tennem? Cseréljem ki? Ezt már nem javithatom másképp mi?! :/
Nem kell feltétlenül kidobni. Vannak még, akik hangszóró javításával foglalkoznak. Neten találsz, ha keresel. :)
A kérdező hozzászólása: Jah, valószinûleg egy újra tekercseléssel megoldódik a probléma. :D Nos, akkor már csak egy jó mestert kell keresnem. Köszi a válaszokat. :)

Hogyan kell káposztát reszelni? Nem jönnek szét a levelei közben? Melyik reszelővel kell?

Káposztás kockát szeretnék csinálni, de gondban vagyok a káposzta reszeléssel. Nem lehet valahogy megúszni a dolgot? Ha csak nagyon vékonyra vagdosom, nem lesz jó a kockához?

Legjobb válasz: Nyugodtan apríthatod. Jó vékonyra, és úgyis megpuhul.

Nyugodtan apríthatod. Jó vékonyra, és úgyis megpuhul.
én a négyoldalú nagylyukán reszelem le.
Reszelés közben forgatni kell. De ha nagyom unod, aprítóba is beteheted, csak arra figyelj, hogy ne pépesítsd szét! Inkább sokszor egy keveset apríts rajta, és közbe közbe ellenõrízd a nagyságát.

üdv. Melyik az a program ahol counter strike (cs 1.6) ban a, , tunk, , egy helyre megy? Tehát nem szórja szét.

Legjobb válasz: Aimbot, de ne használd, mert ki fognak banolni mindenhonnan.

Aimbot, de ne használd, mert ki fognak banolni mindenhonnan.
Üdv. Én nagy cheat szakértõ vagyok, ezért szívesen segítek görény társaimnak. A cheat neve konzol! Játék közben szimplán megnyomod a 0-t, és beírod, hogy unbindall vagy ha ez nem lenne elég erõs, akkor írd be azt, hogy bind w kill Valamelyik biztos beválik, jó szórakozást. Üdv
A kérdező hozzászólása: nem csalni akarok -_-" tényleg van egy olyan prog.ahol nem szór szét a fegyver :ASDAS:D a másik hogy ne akard már bindelni a beállításaim low:D
Amit te akarsz tudni, az bizony egy cheat!:) Az, hogy kettõnk közül ki a low, szerintem egyértelmû.:) Nem én tettem fel egy idióta kérdést, ilyen témában. Elõször azzal lennél tisztában, mit akarsz. Üdv
No Recoil amit te keresel.

Melyik az a MEREV aljú pelenkázó, amin nem szakad szét a huzat pár hónap után?

A fiammal használtan vettem egyet, sokat volt nyúzva, és legalább egy gyerek használta már. Most szétjön mindenhol, így a második babának szeretnék egy újat venni. De: sokan panaszkodnak, hogy megvették, és egyb?l jön szét az illesztéseknél az a PVC borító. Sajnos nem tudom, hogy a miénk milyen típus lehetett... Mindenképp merev aljú kell, kiságyra raknám eleinte, szeretném, ha lennének pöckök is az alján. Ötlet???

Legjobb válasz: Nekünk egy teljesen noname volt...

Nekünk egy teljesen noname volt...
Szia én bababoltban vettem 3500ftért, tökéletes, marev aljú, pöckök is vannak rajta:) Jól bírja nem jön szét hogy mia márkája foggalmamsincs
Mi Brevit vettünk a Brendonban. Igaz, nem volt olcsó, de tényleg nagyon sokat bír.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Vettem a Brendonban egy magyar gyártmányt, úgy nézem, mindenhol ezt árulják ("Megyeri" pelenkázó). Hát remélem, bírja majd.
A kérdező hozzászólása: Jelentem, lassan fél éve használom, semmi baja, nem szakad. Hátha valakinek kell az info.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!