Találatok a következő kifejezésre: Melyik a szét (50 db)

Melyik hangfal szett a jobb?

Ez?

Legjobb válasz: Ha csak ebbol lehet valasztani, akkor a Genius. Havernak volt ilyen szett es eleg okes, a masikrol nem is hallottam:)

Ha csak ebbol lehet valasztani, akkor a Genius. Havernak volt ilyen szett es eleg okes, a masikrol nem is hallottam:)
Logitechet vegyél, amiket belinkeltél szarok. Logitech X-230 5.1 ez van nekem is nagyon durván adja a basszust
A kérdező hozzászólása: Nem véletlen egyforma a kettõnek majdnem az ára.. Ha több pénzem lenne rá mint 12ezer, én se ezeket nézném, elhiheted..

Melyik a legminőségibb antibiotikum, ami nem cseszi szét a bélflórát?

Legjobb válasz: Annak, hogy szétcseszi a bélflórát, semmi köze nincs a "minõséghez". Tudod, az AB a baktériumokra hat, a beleidben a bélflóra meg baktériumokból áll. A AB nem tud különbséget tenni, hogy melyik baci kell neked és melyik nem...

Annak, hogy szétcseszi a bélflórát, semmi köze nincs a "minõséghez". Tudod, az AB a baktériumokra hat, a beleidben a bélflóra meg baktériumokból áll. A AB nem tud különbséget tenni, hogy melyik baci kell neked és melyik nem...
Igyék Normaflore-t! Bár se az AB, se a Normaflore nem bio.
Ilyen nincs. Sót, azok az antibiotikumok, amik a "legminõségibbek" a legerõsebbek, azaz minden baktériumot elpusztítanak. Ráadásul minden kisebb betegségre nem is adhatóak, mert felesleges "verébre ágyúval lõni". Ezért vannak a probiotikumok, de ugyanezt megteszi az aludttej, kefír is.
Nagyon sok antibiotikum bizonyos fajta baktériumokra specifikus. Ezek nem cseszik szét a bélflórát, vagy nem annyira. Az ún "széles spektrumú" (mindent ölõ) antibiotikumok a legveszélyesebbek a bélflórára. Ha a dokid megvizsgálta, hogy pontosan milyen baktérium okozza a panaszodat (pl tenyésztéssel) akkor az általa adott antibiotikumot többnyire nyugodtan beszedheted, mert úgyis azt adja, amelyik az adott baktériumot öli meg.
Szia!Csak a természetes antibiotikumok nem ártanak a hasznos bélflórának mint a fokhagyma és a propolisz.Ezekbõl is minõségit és nagy hatóanyagmennyiséget tartalmazókat érdemes választani.Egyéb antibiotikumok szedése esetén a bélflórát nagy csíraszámú és minél több törzset tartalmazó probiotikummal és az azok szaporodását segítõ prebiotikummokkal lehet helyre állítani.Ezekbõl is minõségit célszerû keresni.A hatóanyagra vetített árat érdemes összehasonlítani. Nem az olcsónak látszó a ténylegesen kedvezõbb árú, és akkor még a hatásukról nem is beszéltünk.
A kérdező hozzászólása: Akkor egy adott káros baktériumot, lehetséges szerintetek pl: normaflore használatával? Vagy pro, prebiotikummal? Ezek közül melyiket ajánlanátok? :)
Nem. Ezek egyike sem antibiotikum. Pro- és prebiotikumok, nem irtják ki a gonosz bacit, csak erõsítik a jókat. Komoly (antibiotikummal kezelendõ) fertõzés legyõzésére ez nem elég!! Szedd be az antibiódat és mellé szedj normaflore-t vagy mást, ezzel minimalizálhatod a bélflórád sérülését.
Fokhagyma! Olcsó is és nem cseszi szét a bélflórát. A 100%-os citromolajnak is erõs hatása van, ami még a madár influenzát is elpusztítja. Ezt mézzel kell bevenni. Ez sem olyan drága és szintén nem cseszi szét a bélflórát. Mind a kettõ a leghatásosabb és a legjobb minõségû antibiotikum.
Minek antibiotikum? Az emberi test nagyon ügyes védekezõ mechanizmussal lett ellátva, ügyes kis szerkezet, ha megfelelõen támogatod az immunrendszert, akkor teszi a dolgát, elpusztítja a kórokozókat, mert így vagyunk összerakva. Fokhagyma!! Napi minimum 10 gerezd. C-vitamin-tabletta, 1000 mg naponta, de retard legyen, az egész nap szívódik fel. Jobbulást!


Melyik sminkecset szett éri meg és melyik lenne a legjobb?

Nincs pénzem sigma, meg hasonló (még kicsit olcsóbb) ecsetekre sem. Az ELF és a makupplazában található olcsóbb ecsetek se jöhetnek szóba (körbe néztem 1 hét alatt alaposan), mert szörnyen rosszul vannak megvágva, szúrósak és hullik a szőrük. Ugyan ezeket NEM tudtam elolvasni, tesztelni, de eléggé korrektnek tűnek ár/érték és minőség arányban. szeretném, ha segítenétek. Köszönöm drágább:

Legjobb válasz: Nyilván a Sigma a legjobb. A többi nekem nem tûnik valami jónak, van hasonló ecsetkészletem, és elég rossz. Ilyenem is van, ez nagyon jó minõségû: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek.. Ezek még elég jónak tûnnek: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek.. http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek..

Nyilván a Sigma a legjobb. A többi nekem nem tûnik valami jónak, van hasonló ecsetkészletem, és elég rossz. Ilyenem is van, ez nagyon jó minõségû: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek.. Ezek még elég jónak tûnnek: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek.. http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek..
A kérdező hozzászólása: ez kimaradt http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek..
A kérdező hozzászólása: de jó, köszönöm a többi linket :) van egyébként kínai ecsetem, de az mûszõr, és nem dundi a feje, hanem az összes ecset lapos és szinte hegyesek az ecsetek végei, amivel dolgozni nem lehet rendesen..
A kérdező hozzászólása: szuuuper, ezek olcsóbbak, mint ami vaterán van :) nagyon szépen köszönöm a segítséget!

A két feeder szett közül melyik a jobb?

http://www.haldorado.hu/shop.php?itemid=20465&zoneid=1 vagy

Legjobb válasz: Shimano ha már ebbõl kell választani.

Shimano ha már ebbõl kell választani.
A Shimano jobb választás, nekem is ilyen van.

BB kremek? Melyek a legjobbak, kifizetheto aron, ami nem "szedi" szet az arcom?

Nektek melyik valt be? Kerlek irjatok,kort es bortipust! Elore is koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: nézz fel a kremmania pont hu-ra, most írtak BB-krém tesztet

nézz fel a kremmania pont hu-ra, most írtak BB-krém tesztet
nekem egyik sem vált be, zsíros bõrre, a Helia D sem, sõt pattanásos lettem tõle, de ez egyéni érzékenység.

Sach, Luk, Valeo, GST, melyik a jobb minőségű kuplung szett?

Szeretnék komplett kuplung szettet cserélni az autóban.dacis Logan 1.4köbcentis. Ezeket a márkákat találtam,de az árán kivűl másból nem tudom megkülömböztetni öket.Azt tudom hogy a Sachs jó minőségű,de nem tudom hogy a Valeo vagy a Luk mennyivel lenne roszabb, a GST-ről meg még nem is halottam.Annyit azért mindenki tud hogy nem mindig a drágább a jobb.

Legjobb válasz: Sachs,luk,valeo szerintem mind jó,a gst nem nem tom,azt nem ismerem,én sachs ot vennék!

Sachs, luk, valeo szerintem mind jó, a gst nem nem tom, azt nem ismerem, én sachs ot vennék!
A kérdező hozzászólása: A Sachs 41000 , Luk 39000 , Valeo 34000 és a GST 24 és 27000-ért van.A GSTnek van a legjobb ára, de errõl a márkáról senki sem halott még. Gyárilag milyen lehet a Dacia Logenben? Valeo?
muterom renault thaliajában csupa valeo cucc van, így gondolom a te loganodban is, eddig semmi gond a valeo cuccokkal, 6 éves a thalia
A Valeo a Renault csoport egyik hivatalos beszállítója. Így 99% hogy gyárilag a Daciában is az van. Egyébként Sachs a kérdésre a válasz, hogy ezek közül melyik a jobb minõségû kuplung szett
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos szegénység van, de a kuplung meg kell....igy szerintem a Valeo lesz ha már a gyári is az.
Elsõ három OK, GST-t felejtsd el , feleaddig bírja.

Melyik a jobb hangfal szett zenehallgatásra?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A második, fõleg, ha csak a 2 frontot használod zenére.

A második, fõleg, ha csak a 2 frontot használod zenére.
A kérdező hozzászólása: Vagy ezek?[link] [link] [link]
Hangfalat erõsítõ mellé szokás venni, anélkül nehéz véleményt mondani, bár ilyen árkategóriában nem kell csodát várni. A rendes(nagyobb) hangfalaktól kb. a régi lágy, tompa videotonos hangzást lehet remélni, bár a mély tartományban valószínûleg nem nyújtanak annyit se. A a kis mûanyagok pedig hozzák a megszokott, visítás+hupogás kombinációt, én ezeket nem tudom értékelni, zenehallgatásra teljesen alkalmatlanok. Egyébként ha zenehallgatás a cél, minek 5.1? 80-100k körül már egész jó kis front-párok vannak.
Ezek közül csakis az, amelyikben nagy méretû álló frontok vannak, (nem a mélyláda+szatellitek) !! Hallgasd meg, mielõtt megveszed. Zenére a nagyobb frontokat használnám sztereó 2.0-ban!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!