Találatok a következő kifejezésre: Melyik a stádium (3 db)

Melyik a végső stádium a lepény érettségnél?

TEhát ha valaki közeledik a szüléshez az másodfoku,de van harmad is??30hetes vagyok,azt mondták másodfoku a lepény..Aggódok nehogy kijöjjön hamarabb-elég sokat keményedik is a hasam..pedig mindent megteszek,hogy ne legyen így..köszi a válaszokat

Legjobb válasz: A másodfokú placenta a terhesség 30-36-ik hetére jellemzõ általánosságban, tehát neked teljesen normális, a 36-ik héttõl szokott a harmadik érettségi fokba lépni, de nincs aranyszabály teljesen furán szoktak alakulni a fokok és nem ez a lényeg. Jó persze az elsõ trimeszterben a harmadfokú nem jó, de neked teljesen normál a dolog. Magnéziumot eszel???? Boldog babavárást! ui: nekem is keményedik ma a hasam, szerintem megint nõ egyet a méhem, meg szúrkál is a hasam alja, remélem errõl van szó, neked szokott ilyen lenni? 29 hetes mami!

A másodfokú placenta a terhesség 30-36-ik hetére jellemzõ általánosságban, tehát neked teljesen normális, a 36-ik héttõl szokott a harmadik érettségi fokba lépni, de nincs aranyszabály teljesen furán szoktak alakulni a fokok és nem ez a lényeg. Jó persze az elsõ trimeszterben a harmadfokú nem jó, de neked teljesen normál a dolog. Magnéziumot eszel???? Boldog babavárást! ui: nekem is keményedik ma a hasam, szerintem megint nõ egyet a méhem, meg szúrkál is a hasam alja, remélem errõl van szó, neked szokott ilyen lenni? 29 hetes mami!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ.Igen szedem a magne b6-ot -nekem azt mondta a dokim, hogy akkor szedjek 3*2ha gyakran keményedik, ált egyet eszek reggel és délben és kettõt este.Tegnap óta keményedik gyakran a hasam-lehet kicsit többet is takarítottam, de hát furi , mert eddig dolgoztam a héten hagytam abba és sokkal többet mozogtam eddig és semmi baj nem volt, most meg állandóan keményedik...nem értem...de remélem tényleg csak nõ a méhünk.Amúgy nekem nem szurkál, de van, hogy úgy összehúzódik, hogy kellemetlen-de nem fajdalmas.
Próbáld meg a Béres magnéziumot, nekem jobban bejött, mint a Magne B6, egy kapszula ugyanis 250 mg, így elég egy tabletta belõle, vagy este még egy fél, ha még keményedünk. Nekem jobban hatott, mint a másik. Elõzõ válaszoló!
Teljesen normális ha a lepény érettsége II.fokú, a babától és a mamától is függ. Lesz még III.fokú is, akkor már eléggé elhasználódott lesz a lepény és kényelémetlenül érzi benne magát a baba, de az még odébb van.Nyugi, és kellemes babavárást kívánok, könnyû szüléssel a végén! 30 hetes kismami
Szerintem úgy van megcsinálva, hogy mindkettõ.

Mi a gazdasági világválság jelenlegi helyzete? Melyik stádiumban van pl. Magyaroszágon és az USA-ban? Kb mikor lesz teljesen vége?

Egyébként ez akkora válság volt mint az 1929–33as?? Benne lesz majd sok-sok év múlva a törikönyvekben?

Legjobb válasz: Vannak,akik szerint egy-két év múlva vége lesz.De a napokban olvastam egy elemzést (nem magyart),aszerint a mélypont még ezután jöhet.Bedõlhet az euró,és a dollárral is lehetnek gondok.Nem hiszem,hogy erre ma bárki is tudna biztos választ adni.

Vannak, akik szerint egy-két év múlva vége lesz.De a napokban olvastam egy elemzést (nem magyart), aszerint a mélypont még ezután jöhet.Bedõlhet az euró, és a dollárral is lehetnek gondok.Nem hiszem, hogy erre ma bárki is tudna biztos választ adni.
Senki nem tudja megmondani hogy mi várható, közel se biztos hogy ez a mélypont.Az 1929-33-as abban az idõben nehezebb lehetett kezelni szerintem, azóta sokat fejlõdött a világ pl.a kommunikáció gyorsasága össze se hasonlítható.A történelemkönyvekben ez fel fog maradni.Szerintem nálunk még legalább 2 évig a munkanélküliség növekedésével kell számolni és stagnáló gazdasággal, reméljük nem jön egy második válsághullám, ha mégis akkor annak a hatásai megjósolhatatlanok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!