Találatok a következő kifejezésre: Melyik a sport (222 db)

Melyik a sport a "Sportok Királya" szerintetek?

A leg-leg sport!

Legjobb válasz: teniszre szavazok. de elfogult vagyok, mert lehet csak azért írom, mert abban vagyok jó...

teniszre szavazok. de elfogult vagyok, mert lehet csak azért írom, mert abban vagyok jó...
szex
A sportok királya mindenképp olyan tevékenység legyen, amihez társulhat versenyszellem, de nem lehet belehalni. Amire te gondolsz, az szerintem extrém szabadidõs tevékenység.
Profi testépítés
a box neked fos?:D
Kezilabda:D
a thaiboxnak mi köze van a boxhoz? és ki vagy te hogy megmondod milyen edzésen voltam és milyenen nem?
Benne van a nevében hülyegyerek! Maaga a box stílus is kemény meg a fajtái... De ha azt mondod fos akkor gondlom h még nemvoltál nyápicfütyi...Neked gondolom a 1.6ozás meg a cod a kemény és megterhelû buz*kám
Inkább a labdát üssem, mint mást. Akkor még mindig a tenisz !!!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy önkényes lenne. Keressük meg azt asportot ami mind szellemi mind fizikailag komly kihívást, felkészültséget jelent. De vannak ilyen teremsportok is. Ha az idõjárással is dacolni kell, szabad ég alatt végezhetõ sportról van sz(nem focipálya) az szerintem + pont.Még nehezebb.
A kérdező hozzászólása: Kétségtelen, hogy az F-1-hez is nagy felkészültség kell, de az autóversenyzést nem /nem tartom "olyan" sportnak. Elvégre se nem húzzák se nem tolják. Olyan sportra gondolok ahol az emmber a saját erejébõl jut elõre. Valaki azt hallotta, hogy foci a sportok királya-amit erõsen vitatnék.Én meg azt hallottam, hogy a sziklamászás. De korántsem biztos.
"Valaki azt hallotta, hogy foci a sportok királya-amit erõsen vitatnék." - Én meg egyetértek vele. Ugyanígy az atlétikát szokás a sportok királynõjének nevezni.
tour de france -kerékpár
Maraton, de cross terepen, igaz nem veszélyes olyan értelemben, ahogy te érted, de nagyon brutális. :) kemény fizikai felkészültség meg van + szerintem a legnagyobb akaraterejük van (de egyezzünk meg abban, hogy mindenkinek más lesz a leg-leg sportja, és nem kell ezen vitatkozni, mert úgy se tud senki senkit meggyõzni :D)
Szerinted...Nem voltál te még kemény thaibox edzésen
a box egy nagy fos
kerékpár esetleg triatlon vagy biatlon
Tenisz
Triatlon és rugby. Nagy fizikai megterhelés, koncentráció, pontos célzás nagy megterhelés alatt...
A kérdező hozzászólása: A teniszt nem szavaznám be. A triatlon tényleg jó.Vannak ezek a vasember versenyek. Nem kell feltétlenül versenysportnak lennei.
Atlétika, hosszútávfutás.
Hagyományosan a focit mondják a sportok királyának, de az általad leírt (bár kissé önklényes) kritériumoknak a rögbi is megfelel.
erõsember verseny
Bikafuttatás
itt a piros hol a piros, kõ papír olló
F-1, kemény fizikai felkészülés: a mindennapos edzések, emellett rohadt nagy terhelést kapnak a kanyarokban, szellemileg is ott kell lenniük és balesetveszélyes is (bár sok minden van ami védi õket)
Box!
A kérdező hozzászólása: Én is tudom, hogy az atlétikát szokták a királynõnek nevezni. Én nem ilyen értelemben gondoltam a kérdésemet. Egyáltalán nem fontos, hogy versenyszám legyen. A hegymáaszás sem az. A focinál sok keményebb, megterhelõbb sport van ezért az már nem lehet a sportok sportja. A kézilabda sokkal keményebb és akkor mi van apl a rögbivel. A foci csak népszerû. Én olyan sportra gondoltam ami komoly szakmai, mentális , fizikai felkészülést igényel. Ha belszól az idõjárás az elõny. Nem várok egyetértés!

Hogyha sport diplomata szeretnék lenni akkor melyik tantárgyakat kéne jobban erősíteni? és mi a különbség a sport diplomata és a sport politikus között? L

nem egészen értem a kettő közötti különbséget de szeretném eldönteni,hogy melyik lenne jobb. olyat is olvastam,hogy a kettő kb ugyanaz.:/ most gimibe járok ,előre is köszi a válaszokat:)

Legjobb válasz: Ezek nem egyetemi szakok, hanem pozíciók. Sport diplomata az a MOB-nál tölt be pozíciót (legalábbis Magyarországon), lehet sokféle végzettsége, általában sport múlttal rendelkezõ emberek, de ez sem szentírás hozzá. Sport politikus aki a sport ügyekért illetékes minisztériumban szakpolitikával foglalkozik. Lehet pedagógus, de jogász vagy akár közgazdász, vagy orvos..sokféle. Ez is egy betöltött pozíció.

Ezek nem egyetemi szakok, hanem pozíciók. Sport diplomata az a MOB-nál tölt be pozíciót (legalábbis Magyarországon), lehet sokféle végzettsége, általában sport múlttal rendelkezõ emberek, de ez sem szentírás hozzá. Sport politikus aki a sport ügyekért illetékes minisztériumban szakpolitikával foglalkozik. Lehet pedagógus, de jogász vagy akár közgazdász, vagy orvos..sokféle. Ez is egy betöltött pozíció.
A kérdező hozzászólása: értem. én is portolok azért szeretném ezt választani.de hogyha nem egyetemen tanitják akkor hogy lehet ebbe a pozicióba bekerülni?
Amiket az elsõ válaszoló írt, azokat már lehet tanulni a felsõoktatásban. Azokat elvégezve valami maradandót kell alkotnod, és felkérhetnek az adott pozíció betöltésére.
Tanulj jó, sportolj, jelentkezzél egyetemre, végezd el, sõt tulajdonképpen 2 egyetem elvégzése sem árt, pl. egy Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar sportszervezõ szak és egy jogi egyetem már elég muníció ahhoz hogy sport vonalon legyen majd állásod, ha sikeres vagy és van diplomáciai érzéked akkor felfedeznek. " két idegennyelv a minimum amit magyaron kívül érdemes és szükséges megtanulnod.
A kérdező hozzászólása: huh az akkor nem semmi :D gondolom nem sok olyan ember van aki ezt végig viszi
Igen, mert Te az élet egyik legnehezebb kérdését tetted fel, hogyan kerüljek/dolgozzak magas pozícióba. Az élet nem olyan egyszerû, hogy érettségizel, beiratkozok egy egyetemre, elvégzed, és ettõl egybõl lesz jó állásod. Azt el lehet határozni, (csak azért hogy egyértelmû legyen a dolog számodra egy példát hozok) hogy ügyvéd leszek. Mert érettségizel jogi egyetemet végzel, 3 év gyakorlat, szakvizsga aztán tagfelvétel az ügyvédi kamarába. De azt nem igazán lehet megmondani hogy pl, az ügyvédi kamara elnöke, vagy titkára vagy bármelyik tisztviselõje mitõl leszel..az alakul az életben, lehet hogy sosem, de lehet hogy 8-10 év gyakorlat után a téged körülvevõ szakmai közösség megválaszt a pozícióra. Ezeket nem lehet elõre tudni..minden magas pozíció ilyen..csak azt teheted hogy tanulsz és törekszel..da olyan álláshirdetés sosem lesz hogy állást kínál a MOB sportdiplomatát keresek x fizetésért. ezek már nem így mûködnek.

Melyik a legnépszerűbb sport? (szerinted)

Legjobb válasz: na vajon melyik? melyik az a sport, amelyik 5 kontinensen emberek (tíz)ezreit csábítja rendszeresen a mérkõzések megnézésére? a sakk, nyilván...

na vajon melyik? melyik az a sport, amelyik 5 kontinensen emberek (tíz)ezreit csábítja rendszeresen a mérkõzések megnézésére? a sakk, nyilván...
Mûvelésben szerintem a futás. Ha nézni kell, akkor mindenképp a foci, de csak mert a pasik nézik - a nõk csinálnak valami hasznosat is addig.
A sport nem népszerû. Nézd csak meg minden második magyar elhízott.
A labdarúgás.
tv-s nézettség alapján az NFL (amerikai foci)


Melyik a legjobb küzdő sport?

Legjobb válasz: Ilyen nincs, hogy legjobb küzdõsport. Küzdõsportok az alábbiak: ökölvívás, taekwondo, birkózás, cselgáncs (judo), kick-box, muay thai (thai box), brazil jiu-jitsu, kempo, az összes karate, wing chun, szumó, vívás, K1, MMA. Ezek azok amik küzdõSPORTok, itt vannak szabályok és versenyek. A többi stílus az vagy önvédelem vagy harcmûvészet. (persze vannak átmenetek is, mert például a karate az harcmûvészet és küzdõsport is egyben.)

Ilyen nincs, hogy legjobb küzdõsport. Küzdõsportok az alábbiak: ökölvívás, taekwondo, birkózás, cselgáncs (judo), kick-box, muay thai (thai box), brazil jiu-jitsu, kempo, az összes karate, wing chun, szumó, vívás, K1, MMA. Ezek azok amik küzdõSPORTok, itt vannak szabályok és versenyek. A többi stílus az vagy önvédelem vagy harcmûvészet. (persze vannak átmenetek is, mert például a karate az harcmûvészet és küzdõsport is egyben.)
A kérdező hozzászólása: Jó köszi. Most már tudom ezt is. Majd akkor mást kérdezek.
Gondolom utcára szeretnéd hasznosítani. És gondolom olyat szeretnél amivel rövid idõ alatt megtanulhatsz bunyózni. Ha ilyenre gondolsz megfelelõ lehet a box, thai-box, MMA vagy bármilyen keményebb street-fighting felé orientálódott küzdõsport. Menj el nézd meg az edzést, az alapján tudsz dönteni.
Kérdezõ nem kell mást kérdezned, kismillió hasonló kérdés van, ha megnyitottad ezt itt is pontosíthatsz.. 1. hsz - elvileg a karate, tkd nem sport, bár van versenyzõs sportos águk. wingchunban nem tudom milyen szabályra gondolsz, az a wingchun amit én ismerek (ugyan nem testközelbõl) megvakít és 2 másodperc múlva még a torkok is szikánkosra van ütve, ha nem vigyáz valaki, szóval ez ritkán sport. egyébiránt van egy ökölvívó srác, õ nem nagyon díjjazná hogy az ökölvívást a thaibox mellett emlegetik. én harcmûvészeteket támogatom, de én abból indulok ki hogy jó mestertõl tanulhatsz, õ azt látja hogy ezeknek nincsen hagyománya M.Országon és sz.arul oktatják. érdemes elgondolkodni ezeken.

Melyik a legjobb sport babakocsi?

Olyat szeretnék, amit könny? tolni, legkissebbre összecsukható és nem túl drága, ill.kényelmes a babának.

Legjobb válasz: Itt találsz több féle kocsit(szinte mind alsó árkategória):http://www.babyaruhaz.hu/Babakocsik_15/Sport-babakocsi_183 nekünk ez van zöldbe:Baby Design Tiny sport babakocsi árban van olcsóbb is,de ezt a kocsit sokáig tudjátok használni,és nagyon kényelmes.elég kicsire össze lehet csukni,és a súlya is kevés. nekünk nagyon bevált,csak ajánlani tudom.

Itt találsz több féle kocsit(szinte mind alsó árkategória):http://www.babyaruhaz.hu/Babakocsik_15/Sport-babakocsi_183 nekünk ez van zöldbe:Baby Design Tiny sport babakocsi árban van olcsóbb is, de ezt a kocsit sokáig tudjátok használni, és nagyon kényelmes.elég kicsire össze lehet csukni, és a súlya is kevés. nekünk nagyon bevált, csak ajánlani tudom.
nem egy egyszerû kérdés... :) Ha túl pici, a babádnak is pici lesz a téli szerkójában. Én így jártam anno a graco mosaiccal. Aztán ott vannak a nagyobb esernyõ kocsik, tehát amik dönthetõek is, pl a peg perego pliko. De én nem tudtam megszokni, hogy nem egyben van a tolókar. Persze rajtam kívül ezren tolják ilyenben :) Szóval lehet, hogy velem van a baj :) A graco mirage jó lehet, de sajna nem láttam élõben. Barátnõm vagy chipolino, vagy bertoni kocsit vett, azt mondta egy rémálom...

Melyik táp éri meg jobban az Acana Adult Dog, vagy a Sport C Agility?

Napi kb. 1 órát mozog intenzíven. Az Acanából kb. 200g-ot kap, mikor a kutya 14 kg. És még így is elég sovány, ezért akarok váltani. A S & A-b?l elvileg kevesebbet kell adni. Árba így melyik jobb?

Legjobb válasz: Az adult jobb.De ha sovány akkor adhatsz neki sport tápot és mellé fözz neki rizst.

Az adult jobb.De ha sovány akkor adhatsz neki sport tápot és mellé fözz neki rizst.
Én is most váltottam ugyanígy. Elég sokat mozognak, kb egész nap ha lehet. :D És soványak. Már egy 18 kg-os zsákkal megettek hárman, de még mindig érzem a gerincüket, orvos nem mond semmit, viszont a szõrük csak nõ és nõ... :D Szóval nem látszik hogy valami bajuk lenne, de vékonyak. Ja az öreg is ezt eszi és õ nem vákony, mert kevesebbet mozog vagy nem tudom...

Szerintetek melyik a legjobb önvédelmi sport?

Legjobb válasz: nincs önvédelmi sport, max csak a futás. vannak küzdõsportok (pl bírkózás), harcmûvészetek(aikido), meg önvédelmi rendszerek (krav maga).

nincs önvédelmi sport, max csak a futás. vannak küzdõsportok (pl bírkózás), harcmûvészetek(aikido), meg önvédelmi rendszerek (krav maga).
Ami most eszembe jut az 5-6db fajta. Azok közül a Kézitusa a legjobb szerintem.
Futás.Ez a legbiztosabb. A harcmûvészetek vagy önvédelmi rendszerek sem legyõzhetetlenek, de adnak egy esélyt. Nincs olyan hogy legjobb, rajtad múlik minden. Én azt vettem észre, hogy a küzdelemben sosem a technikásabb, hanem az agresszívabb fél gyõz.

Melyik adó helyett van a sport m?

Legjobb válasz: Nekünk a TV Paprika helyett lett sport m.

Nekünk a TV Paprika helyett lett sport m.
Mi a TV-szolgáltatód?
FiberNet: "Tájékoztatjuk Tisztelt Elõfizetõnket, hogy 2010. június 18-án és 19-én, országos napilapban megjelent közleményünk szerint, 2010. július 20-ától, az alábbi módon módosul digitális csatornakiosztásunk: * A Footschool TV (angol/francia- sport) csatorna elõre be nem jelentett, 2010. június 5-én végrehajtott mûholdváltása miatt a Champion digitális minicsomagban a csatorna helyére a magyar, vagy magyar érdekeltségû sporteseményeket sugárzó Sport-M (magyar-sport) csatorna került."

Melyik a legegészségesebb sport?

Legjobb válasz: Minden sport egeszseges, de szerintem az uszas a legjobb, mert az mindent megmozgat.

Minden sport egeszseges, de szerintem az uszas a legjobb, mert az mindent megmozgat.
elõzõ vagyok: de persze nem élsport szerûen
Szex. :) Amúgy szerintem az, ha vegyesen mindenfélét sportolsz. Amúgy itt is fõ a mértékletesség. Az élsport minden csak nem egészség.
Minden olyan sport, ami az állóképességet fejleszti. Természetesen az élsport mindig egészségtelen.
Akkor írok rendes választ butácska kérdésre: a legegészségesebb sport az, ami jólesik, nemcsak utána, hanem közben is jól érzed magad. Érzed a tested, fejben is átéled, s boldog leszel tõle. Az úszás finoman mozgat át, dolgoztatja meg majd' minden izmodat. A futás is sok izmot dolgoztat, de vigyázni kell, milyen terepen történik, izületi- és gerincbántalmakban szenvedõknek nem ajánlott. A tánc fantasztikus, de egyes vállfajai szintén nem "gerincbarátak". A jóga nemcsak testben, hanem agyban is fejleszt, persze csak akkor, ha kellõen el tudsz lazulni. A kondizástól lehet gyönyörû szobortested, de életmódváltást is igényel. Az evezés, kajakozás, síelés, lovaglás nem elhanyagolható "erénye" a természetközeliség. Ha fiatal vagy, egészséges, próbálj ki minél több sportágat, hogy megtaláld azt, amiben a legtöbb örömöd leled!
az úszás am a futás nem annyira jó a gerincnek biosz tanárom mondta..
A tánc! Minden testrészt megmozgat, elegáns jelmezekben lehetsz, isteni zenék társulnak hozzá, hálás a közönsége!
A futás és az uszás a legegészségesebb!
A kérdező hozzászólása: Szivatni sokkal könnyebb , mint felelni a kérdésre. Köszönöm a RENDES válaszokat.
A helyesírás !
evezés (rowing)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!