Találatok a következő kifejezésre: Melyik a romantikus (95 db)

Melyik a kedvenc romantikus sorozatotok?

Legjobb válasz: Romantikus sorozatot sajnos nem ismerek , viszont ha még nem láttad a Szerelmünk lapjai címû filmet akkor azt tudom ajánlani .

Romantikus sorozatot sajnos nem ismerek , viszont ha még nem láttad a Szerelmünk lapjai címû filmet akkor azt tudom ajánlani .

Milyen kérdések foglalkoztatták a romantikus művészeket? Ezek közül melyek voltak izgalmasag, végiggondolásra érdemesek? SOS

Legjobb válasz: Egyik romantikus mûvész sem publikálta,hogy milyen kérdések foglalkoztatják. A mûveik elkészítése fontosabb volt.

Egyik romantikus mûvész sem publikálta, hogy milyen kérdések foglalkoztatják. A mûveik elkészítése fontosabb volt.
Röviden és zanzásítva: Egzotikus, távoli kultúrák felfedezése, pl. kelták - James Macpherson: Ossian - Közel-kelet, arabok: Goethe: Nyugat-keleti díván; Delacroix: algíri nõk; John Nash: Brightoni királyi pavilon épülete - európai középkor újrafelfedezése: E. T. A. Hoffmann: Az ördög bájitala, a neogótikus stílus az építészetben és az iparmûvészetben - kísértettörténetek, temetõi históriák, pl. Poe novellái - emberi tragédiák - pl. Gericault: Medúza tutaja - magányos ember és érintetlen természet - Caspar David Friedrich festészete - harc a szabadságért - Victor Hugo, Byron, Petõfi Sándor költészete
A kérdező hozzászólása: akkor min gondokodtak az emberek gyorsan kéne :S:S
A kérdező hozzászólása: mostmár késõ :( már megírtam a dolgozatot. de azért köszönöm. ment a pont :)

Melyik a kedvenc romantikus regényed?

mostanában újra érdekelni kezdtek ezek a fajta regények és kiváncsi vagyok, ki mit ajánl :)

Legjobb válasz: Gárdonyi: A láthatatlan ember. Történelmi regény, romantikus beütéssel. Nekem tetszett :)

Gárdonyi: A láthatatlan ember. Történelmi regény, romantikus beütéssel. Nekem tetszett :)
Charlotte Bronte: Jane Eyre Victor Hugo: Nyomorultak Párizsi Notre-Dame Örök klasszikusok, csak ajánlani tudom :)
Szilvási Lajos: Egymás szemében Zilahy Lajos: Halálos tavasz
szintén klasszikusok, Jókaitól: Az arany ember, A kõszívû emebr fiai (:D), És mégis mozog, Kárpáthy Zoltán, A sárga rózsa, és még sorolhatnám
Charlotte Bronte-Jane Eyre Ian McEwan-Vágy és vezeklés mellesleg ez a kettõ a kedvenc könyvem..:)
Jane Austen: Büszkeség és balítélet Catherine Anderson: Megsebzett szív


Melyik a legjobb romantikus anime (japán rajzfilm)?

Ezt úgy értettem, hogy olyan, mint az Ouran High School Host Club vagy a Fruits Basket vagy a DN Angel. Ne legyen 18-as.

Legjobb válasz: Nincs mit de ha romantikus és egyben vicces legyen ezeket feltétlenül nézd meg. Special A, Full Metal Panic, Full Metal Panic Fumoffu, Full Metal Panic The Second Raid, Zero no Tsukaima, Zero no Tsukaima Futatsuki no Kishi, Zero No Tsukaima Princess No Rondo, Nodame Cantabile, Nodame Cantabile: Paris-Hen, Lovely complex, Kaichou wa Maid-sama, B Gata H Kei, Skip Beat,

Nincs mit de ha romantikus és egyben vicces legyen ezeket feltétlenül nézd meg. Special A, Full Metal Panic, Full Metal Panic Fumoffu, Full Metal Panic The Second Raid, Zero no Tsukaima, Zero no Tsukaima Futatsuki no Kishi, Zero No Tsukaima Princess No Rondo, Nodame Cantabile, Nodame Cantabile: Paris-Hen, Lovely complex, Kaichou wa Maid-sama, B Gata H Kei, Skip Beat,
Nodame Cantabile, Toki Wo Kakeru Shoujo, Kaiba, 5 Centimeters Per Second, Macross: Do You Remember Love?
RomeoxJuliette Nana Noha még nem készült belõle de ajánlom olvasni a DEEP LOVE sorozatot, a Chocolate Cosmost, Blue, Biyaku Cafe-t
szégyelld magad, hogy ilyeneket nézel! : )
A kérdező hozzászólása: hehe.... köszi...... és nem olyanokra gondolok, amik tele vannak ****-el, hanem olyanokra, mint amit felsoroltam. Tehát van benne egy szerelmi szál....
Izatura na kiss, Midori no hibi, Paradise kiss, Skip Beat, Nana, Lovely Complex. Én ezeket ismerem.
Vampire Knight Lovely Complex Itazura na Kiss Chobits Paradise Kiss Bokura Ga Ita Kilari Nana Eteket Nagyon Ajánlom!!!!!!
A kérdező hozzászólása: wow..... köszi!
A kérdező hozzászólása: ezt is köszönöm!

Romantikus, vígjáték? Melyik a kedvencetek?

Legjobb válasz: A romantikus vígjátékok a kedvenceim.

A romantikus vígjátékok a kedvenceim.
A csúf igazság a legjobb. :D De szeretem a Lagzi-randi-t is. :)
Két hét múlva örökké Édes kis semmiség Csak a testeden át
Mindenütt nõ A csúf igazság Szökõhév Nász-ajánlat Bolondok aranya Ilyen a formám(a Lindsay Lohan-es:) Igazából szerelem Meg még van egy csomó:)

Melyek a legjobb romantikus filmek és horrorfilmek?

Jó sok véleményt várok:)

Legjobb válasz: Szia! Romantikus: Titanic, Ház a tónál, Ghost,Micsoda nõ! Horror: Fûrész, Ház a Kísértethegyen 1-2. , Halálhajó, Viasztestek (ez nagyon jó 1x megnézve, csak paris-t nem tettem volna oda)

benjamin button k.é., p.s i love you, nemkellesz eléggé, szerelmünk lapjai, ha eljön joe black, csillagpor
Szia! Romantikus: Titanic, Ház a tónál, Ghost, Micsoda nõ! Horror: Fûrész, Ház a Kísértethegyen 1-2. , Halálhajó, Viasztestek (ez nagyon jó 1x megnézve, csak paris-t nem tettem volna oda)
horror: vegso allomas osszes resze,
Romantikus: Vágy és vezeklés Horror: Hellraiser 1-8.
Zöld kezecskét nem kaphatunk? :(
Romantikus: Ház a tónál, Szerelmünk lapjai, Ha igaz volna, Twilight, Szeszélyes szerelmem Romantikus vigjáték: Nászfrász, Szakitópróba, Mig a Jackpot el nem választ Horror: Fûrész 1-2-3-4-5, Péntek 13, Bújócska, Egy gyilkos agya, Barlang,
Horror: A kör 1-2 Romantikus: Benjamin Button különös élete P.S I love you
horror: A kör 1-2 (ha megjelent a 3, akkor majd az isxD) és a Viasztestek (megjegyzés: júúúúúj) romantikus: Twilight
horror: Túlvilág szülötte, Árnykép, Tükrök, 666 a gyermek, 13 szellem, Sötét zug....
Romantikus: PS I love you, A tökéletes pasi, Ha eljön Joe Black Horror: Disturbia(nem horror, de izgalmas, érdemes megnézni:) ), Fûrész, Sikoly, Hannibal, Hannibal ébredése
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:) De igen, csak elfelejtkeztem róla:)

Ajánlanátok romantikus könyveket, amik nektek nagyon tetszettek? És melyik a kedvenc romantikus könyvetek?

Legjobb válasz: Nekem a kedvencem Rosamunde Pilcher:Elmúlt a nyár címû könyve.Általában nem ilyen könyveket olvasok, de neki minden könyvét imádom, és ez a kedvencem.

Nekem a kedvencem Rosamunde Pilcher:Elmúlt a nyár címû könyve.Általában nem ilyen könyveket olvasok, de neki minden könyvét imádom, és ez a kedvencem.
Jane Austen: Meggyõzõ érvek Jane Austen: Büszkeség és balítélet Nicholas Sparks: Üzenet a palackban Audrey Niffenegger: Az idõutazó felesége Nora Roberts: Táncrend J.R. Ward: Fekete Tõr Testvériség sorozat . . . Fõleg a legutolsó lóg ki nagyon a sorból, de rengeteg benne azért a romantika... :) Ezek mindegyike kedvenc. :)
Jane Austen minden könyve:) Cathleen E. Woodiwiss-t is szeretem, bár a könyvei szinte ugyanarról szólnak, de mégis letehetetlenek :)
Én Melissa Moretti könyveit imádom. Azt hiszem eddig 20 könyvet adott ki, és nekem megvan már 17. Nagyon izgalmasak, és eredetiek. Én csak ezeket a könyveket ajánlom:P:)

Melyik a legjobb romantikus film?

Legjobb válasz: szerelmünk lapjai :)

szerelmünk lapjai :)
Igazából szerelem, Õrölt dilis szerelem, Barátság extrákkal
Twilight :)

Nyíregyházán melyik a legjobb étterem egy romantikus vacsorához?

étterem, nyíregyháza, romantika, romantikus, étel

Melyik a kedvenc romantikus filmetek?

Legjobb válasz: Jövõre Veled, ugyan itt.

Jövõre Veled, ugyan itt.
Never let me go Remember me (ez annyira nem, de ez is ide sorolható) A walk to remember Matrix (ezt nem sorolják ide, de én ebbe a kategóriába is betenném, mellesleg kötelezõ film, mint a StarWars és az Eredet) Az elsõ három tipikusan idetartozik.
Az angol beteg Hideghegy Angyalok városa Õsz New Yorkban Ha a férfi igazán szeret Anna és a király Tisztességtelen ajánlat Igazából szerelem Veszedelmes viszonyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!