Találatok a következő kifejezésre: Melyik a rangú: a (4 db)

Melyik a magasabb rangú: a püspök vagy a bíboros?

Legjobb válasz: A bíboros a magasabb rangú.

A bíboros a magasabb rangú.
A bíboros.
Igazából nincs jelentõsége. A Biblia ugyanis egyáltalán nem szól ezekrõl a tisztségekrõl. Ilyeneket a SzentÍrás egyáltalán nem ismer.
A Szentírás nem ismeri a püspök tisztségét??? Nézz utána, ismeri! Valóban, kormányzati szempontból a bíboros, aki a lelki hatalmat tekintve püspök.
A bíboros is püspök. Ha hierarchia szempontjából nézzük, akkor a bíboros áll magasabb pozícióban, de ennek a rétegnek is meg vannak a fokozatai. E két fokozat össze is köthetõ, a püspök is kaphat bíborosi rangot, ha a pápa bizonyos szempontok alapján így tünteti ki.
A lelkészi funkció sem szerepel a Bibliában, se a fõgondnok.

Melyik a nagyobb rangú? A diploma vagy a Nobel-díj?

Legjobb válasz: Ennyire buta nõ nem lehetsz.

Ennyire buta nõ nem lehetsz.

Melyik a nagyobb rangú művelet a szorzás vagy az osztás?

Legjobb válasz: Egyforma. Sõt, a kettõ tulajdonképpen megegyezik. Ha osztasz, akkor igazából 1-nél kisebb pozitív számmal szorzol.

Egyforma. Sõt, a kettõ tulajdonképpen megegyezik. Ha osztasz, akkor igazából 1-nél kisebb pozitív számmal szorzol.
@17:50 Az 1405/5504 ~ 0, 255268895 .
0.25?
Tudom a választ csak viccbõl és ennek mennyi ((5*4)/((32/8)*(2*8))/(3*4))*((562/2)/(43*4)*(2*3))
De mindig a zárójel az elsó. Hány évesek vagytok, 10? vagy 6-7?
Ha csak szorzást és osztást van, akkor balról jobbra haladunk. Ha a mûveletsor vegyesen tartalmazza a négy alapmûveletet, elõször a szorzásokat és osztásokat, majd az összeadásokat és kivonásokat végezzük el balról jobbra haladva,
ha be ütöm a számológépbe akkor egyet ír
9 az eredmény. Egyenrangú mindkettõ, és azt végezzük el elõbb ami elõrébb van.
"és ha így írom le: 6/2(1x3) akkor is 9?" Ezt a felírást érdemes kerülni. A szorzásjelet ki kell tenni, akkor nem szoktuk, ha van egy együttható (szám) és utána egy ismeretlen. PL 2x De 2(1*3) ezt nem szerencsés használni, valószínûleg nem is szabad, de erre nem esküdnék meg. Ha kinn van a szorzásjel, akkor teljesen egyértelmû a helyzet. De pl a 6/2x szintén nagyon szerencsétlen jelölés, nem lehet eldönteni, hogy most a 2x van a nevezõben, vagy csak a 2-es. 6/(2x) vagy 6/2*x
A zárójel annyit jelent, hogy az abban lévõ mûveleteket(!) kell elõbb elvégezni, és az eredményt "visszaírni" a zárójeles tag helyére. Tehát nem a zárójelben lévõ szám számít, hanem a benne lévõ mûvelet. 6/2 * (1*3) Itt az 1x3 -at kell elvégezni elõször, ebbõl lesz: 6/2 * 3 A többit balról jobbra, mert a szorzás és osztás egyenrangúak. Akkor lenne az eredmény 1, ha így lenne: 6/(2*3)
Ha vmi zarojelben van, akkor azzal kell kezdeni.
arra gondolok hogy most a 3 zárójelben van és ilyenkor nagyobb a prioritása és most itt azzal azt próbáltam kérdezni hogy ilyenkor is balról jobbra kell e végezni a mûveletet vagy a zárójel mellet dolgokkal kell-e kezdeni
1x3 az 3, nem értem, mi változott. Nem annak kell zárójelben lennie ahhoz, hogy változzon. De ha gondolod korrepetállak matekból privátban. Írj, ha kellek.
és ha így írom le: 6/2(1x3) akkor is 9?
Akkor 1, ha a törtjel alatt van a 2X3, de ha nincs zárójel, csak sima : , akkor balról jobbra
Mivel egyenrangúak és nincs zárójel, ezért balról jobbra kell végezni.
9
A kérdező hozzászólása: 6/2x3= akkor ez most 9 vagy 1?
:DDDDD


hataraku maou-sama
bocs az offért, de érdekelnek a válaszok
High School DxD és itt egy manga is: Defense Devil
Ao no Exorcist
Black butler
Makai Ouji
nem anime... de.. SUPERNATURAAAAAL


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!