Találatok a következő kifejezésre: Melyik a profi (38 db)

Melyik a legjobb profi képszerkesztő program?

Legjobb válasz: No jó, ha már szólítottál, nem emlékszem, hogy bárkinek felróttam volna a torrentezést. A fölösleges szoftverlopás viszont piszkálja a csõrömet. Nem egyébért, csak mert fölösleges. Ööö, te mit is csináltál például, amit már lehetetlen volt Gimpben megoldani? Kedves darkshadow! Félretéve egy percre, hogy közmegegyezés szerint a Photoshop az, miért is kell neked a legjobb profi program? Mert te is a legjobb profik közt vagy? A többi program tudása már kevés a tiédhez képest? Miféle grafikai szoftvereket próbálgattál végig, amíg rájöttél, hogy a legjobbnál alább nem adhatod? Mibõl gondolod, hogy van egyáltalán legjobb? Hogy a programoknak van valami feladatoktól és a te tudásodtól független jósága, amelynek alapján sorba tudod rakni õket? Tényleg érdekelne a gondolatmenet, amely egy ilyen kérdésre indít.

No jó, ha már szólítottál, nem emlékszem, hogy bárkinek felróttam volna a torrentezést. A fölösleges szoftverlopás viszont piszkálja a csõrömet. Nem egyébért, csak mert fölösleges. Ööö, te mit is csináltál például, amit már lehetetlen volt Gimpben megoldani? Kedves darkshadow! Félretéve egy percre, hogy közmegegyezés szerint a Photoshop az, miért is kell neked a legjobb profi program? Mert te is a legjobb profik közt vagy? A többi program tudása már kevés a tiédhez képest? Miféle grafikai szoftvereket próbálgattál végig, amíg rájöttél, hogy a legjobbnál alább nem adhatod? Mibõl gondolod, hogy van egyáltalán legjobb? Hogy a programoknak van valami feladatoktól és a te tudásodtól független jósága, amelynek alapján sorba tudod rakni õket? Tényleg érdekelne a gondolatmenet, amely egy ilyen kérdésre indít.
És akkor , a végítélet napján megszólalnak a harsonák, a tenger hullámai megnyílnak és az Apokalipszis lovasai eljönnek tajtékos lovaikon vágtatva. A pokol angyalainak hatalmas serege takarja majd el a napot, s a Föld sötétségbe borul. Hiába menekülnek majd a PhotoShop tolvajok, nem lesz irgalom, nem lesz könyörületesség. Isten haragja lecsap az átkozottakra. A messzi távolban a Gimpet használók még sokáig fogják hallani a tolvajok fájdalomtól gyötört jajveszékelését, tudni fogják, hogy nem tehetnek semmit a bûnösök megmentéséért. Hiába volt minden intõ szó, a sötét erõk diadalmaskodnak. Így szól a prófécia. Morpheus. :)
Ne reménykedj ilyen látványos díszletezésben... a szokásos kis szánakozó lesajnálás a maximum, ami kijár annak, aki ettõl érzi magát "tökös gyereknek" /(c) Minecraftzombi/.
Én azzal egészíteném ki az elõttem szólót, hogy azon kívül ne is paráználkodj mert az is csúnya dolog. Ezen az oldalon rengeteg a pap. Itt a gyakori kérdések honlapján jópáran církálnak. Ha mégis lopásra adod a fejed, szólj mert ezek a papok gyóntatást is vállalnak! Én tabaki atyához járok gyónni. Nagyon kikaptam tõle amikor megtudta, hogy tor**nteztem.... De Vazeratti atyát is választhatod...:)
PhotoShop, de ne lopj, inkább használj GIMP-et! G.
A kérdező hozzászólása: Amúgy tabaki...a tabakhoz van közöd?! :D
Nem t'om hogy van ez, de a kérdezõknek egy elenyészõ hányada eljut arra a pontra, hogy a háta közepére kívánjon és a pokolba küldözgessen -- a többi, érdekes módon, megköszöni a közremûködésemet --, remélem, nem sodródsz te is arrafelé. Foglalkozz inkább az ajánlott progikkal, hidd el, egészen kitûnõk is vannak köztük. A Gimpnél linkelt oldalak esetleg a felhasználásukra is tippeket adhatnak. tabaki: Hát, sajna ahhoz is. Meg egy hasonló névhez. Meg pláne a Dzsungel Könyve sunyi sakáljához...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ennyi elég is lesz. :P Csak annyit tudok mondani, hogy neked nyugodt szívvel ajánlanék egy nagy adag tabakot, Tabaki!
Köszike, remélem, jókívánságnak szántad... :)
A kérdező hozzászólása: Jesszus, tabaki! :D Mi vagy te, ügyvéd? Profin forgatod ki a szavaimat. Inkább vedd úgy, hogy nem is kérdeztem semmit. :D :D
+ Kissé zilált ma a stílusom... A hajtás, ugyebár... Utsó mondat még egyszer: Idõvel meglátod azt is, hogy miben érdemes csakugyan a Photoshophoz fordulni.
+ mûvel egy
A kérdező hozzászólása: Kedves tabaki! Nem, nem vagyok profi. Nyilván akkor nem kérnék tanácsot, hanem magamtól tudnám a választ. Olyan programra gondoltam aminek a tudása azért a Paint-et meghaladja. Azért köszi az építõ jellegû hozzászólást! Ja, meg most azért mert téged piszkáltak még ne rajtam tölts ki a dühöd kérlek! Délben jövök gyónni! heheh :D :D Ámen! a te hûséges híved atyám: DS
A kérdező hozzászólása: 2.-nak: Van humor a hozzászólásodban; ezt értékelem. :D :D Tabaki atya...hehe stb. :D
Látod, kedves kérdezõ, errõl beszéltem. Itt a gyakori kérdések oldalán nem csak olyanok tanyáznak, akik segíteni akarnak másoknak, Á, dehogy is. Ha lemered írni a PhotoShop nevét megnézheted magad. Ezen az oldalon a PhotoShop tabu. Egyeseket erre " csibészeltek". Talán emlékeztek még a Columbo híres Gyilkosság telefonhívásra címû epizódjára. Ott a bûvös szó a rózsabimbó volt. A két doberman a telefon csörgésére már hegyezte a fülét, és úgy voltak idomítva, hogy a rózsabimbóra támadtak. Ezen az oldalon hasonló a helyzet. Annyi különbséggel, hogy ezen az oldalon a bûvös szó : PhotoShop.
A kérdező hozzászólása: Naná! Még szép, hogy annak! :D

Melyik fogás az amelyiket a profi street workoutosok használnak?

pl.:madárfogás,függeszkedő fogás

Legjobb válasz: Variálni kell, Mikor melyik esik jól, és hogy kivitelezés szempontjából melyik az ideális. Bicebszre szûk alsó fogás, hátra széles felsõ.

Variálni kell, Mikor melyik esik jól, és hogy kivitelezés szempontjából melyik az ideális. Bicebszre szûk alsó fogás, hátra széles felsõ.
Mindet használják, a változatosság kedvéért is, és az ideálisabb kivitelezés érdekében is.
A kérdező hozzászólása: de melyik a szabvány fogás ami a leggyakoribb és a legjobb?
Melyik gyakorlatnál?
A kérdező hozzászólása: húzódzkodás

Milyen profi programmal tudok mp3 hangformátumot átkonvertálni WAV formátumba? Melyik a legjobb program erre?

Legjobb válasz: Bármelyik egyszerû konverter tudja, miért kell ehhez profi program? (Egyáltalán minek konvertálod? A minõség nem lesz jobb, tekintve hogy az mp3 veszteséges, a mérete pedig 10x lesz.)

Bármelyik egyszerû konverter tudja, miért kell ehhez profi program? (Egyáltalán minek konvertálod? A minõség nem lesz jobb, tekintve hogy az mp3 veszteséges, a mérete pedig 10x lesz.)
***** http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html vagy ha tényleg semmi más nem kell: http://www.boxoft.com/mp3-to-wav/* Automatikusan eltávolított tartalom.


Szerintetek melyik a jobb fényképezőgép? Nem profi fotos szeretnék lenni csak ugy hobbibol fotozni és szép képeket csinálni. Melyiket vegyem meg?

http://aprod.hu/hirdetes/fenykepezogep-IDJTjZ.html#799631760.. vagy

Legjobb válasz: Ha videóznál is akkor az s2600, ha a fotóra koncentrálsz akkor az s1500. http://pixinfo.com/cikkek/fujifilm_finepix_s1500 http://www.technet.hu/megapixel/20111216/nikon_s2600_fu_alat..

Ha videóznál is akkor az s2600, ha a fotóra koncentrálsz akkor az s1500. http://pixinfo.com/cikkek/fujifilm_finepix_s1500 http://www.technet.hu/megapixel/20111216/nikon_s2600_fu_alat..
Ahogy az elsõ mondja. A Fujin vannak manuális beállítási lehetõségek, amiknek hasznát fogod venni, ha nem csak kattinthatni akarsz, hanem nagyon minimális hozzáértést igénylõ technikákat is el akarsz sajátítani.
Nekem Fujifilm Finepix s1500-am van, meg vagyok vele elégedve, nagyon jó képeket csinál. Egy kezdõ is elboldogul vele, de aki már egy ideje fotóz annak is kiváló "társa" lehet én azt mondom :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Melyik a legjobb fényképezõgép, ami profin fotóz?

Legjobb válasz: Hubble ûrteleszkóp

Hubble ûrteleszkóp
Ha milliomos vagy persze meg tudod fizetni!: Hasselblad H5D-60 Kb: 10 milla az ára
Ahogy elõttem írták, felhasználási terület kérdése és nem a gép fotóz profin hanem a fotós. A "profi" mint olyan a professzionális rövidítése ami semmilyen minõséget nem definiál. Egy dolgot állít: az illetõ ebbõl él, ez a fõállása, ezzel foglalkozik, ez a munkája. Arról pedig nem Magyarország tehet, hogy nem tudsz kérdést feltenni és ha a hülye kérdésre hülye válasz elv alapján hülye választ kapsz azért az országot okolod.
1: Legjobb fényképezõ nincs, ahogy legjobb könyv, autó, repülõ vagy kerékpár sincs. Minden felhasználási terület kérdése. 2: Az az FZ200-as azért milyen kemény, hogy a teljes tartományon f2.8? Gyakorlatilag természetfotóra optimalizált kompakt. Nem láttam még ilyet, jó ötlet.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha jó az, aki a gép mögött áll, akkor egy mezei kompakttal is olyan képeket csinál, hogy megszólal: [link] És egy ~125e forintos bridge géprõl beszélünk. Lehet méregdrága géppel is nagyon tré képet csinálni, és egy 15e forinos kompakttal is nagyon jót - témája/embere válogatja, nem attól lesz profi fotós az ember, hogy megveszi a legdrágább gépet. És ezt most mindenféle trollkodás, vagy lehurrogás nélkül mondom. Esetleg ha leírtad volna, hogy mit szeretnél fotózni, és erre melyik a legjobb felszerelés, akkor biztos, hogy tudnak az emberek választ adni.
gergoap: ezt honnan tudod? kérdezõ: profi gépekbõl is széles a paletta, de ami még kell hozzá a profi objektív, de ami leginkább szükséges, az a profi fotós. Nikon-Canon fullframe-ek között nézelõdjél ha érdekel a téma. Ott is mondjuk nagy a szórás árban. Vannak már úgynevezett "belépõ" szintû ff gépek (eos 6d), meg a vérprofi cuccok (eos 1dc). 500K-3, 5M
Egyszerû válasz: te azt nem tudnád megfizetni!
Ilyen kérdésre ilyen válaszok járnak apukám.
A kérdező hozzászólása: csak egy ártatlan kérdés volt, én kérek elnézést érte... nem tudom miért kell rögtön az embert hülyére venni, megalázni ilyen kommentekkel.... Gratulálok, ez Magyarország!
Nem a gép fotóz profin, hanem az ember mögötte.
A legjobbnál picit gyengébb már nem is jó, müvészkém?
"Hasselblad H5D-60" Ami sportfotóra gyakorlatilag alkalmatlan, így ismét egy remek példa arra, hogy nincs legjobb fényképezõ.
Logitech, Microsoft. Egyik sem olcsó.
A4TECH-nek vannak olcsó gamer egerei. 5ezer forint körül, és lehet venni settet amibe van gamer billentyûzet meg az egér az 6ezer körül van.
Logitech vagy Razer.
+1 pont a Logitech-nek.
+1 Logitech
A kérdező hozzászólása: es ez a ketto kozulmelyik a jobb ??? nekem peldauljatekokhoz kell !!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!