Találatok a következő kifejezésre: Melyik a papír alapú (2 db)

Melyik internetes oldal, fórum, vagy papír alapú média a legalkalmasabb, legcélravezetõbb ingatlaneladás szempontjából?

Eddig ezeken a helyeken hirdetjük: apród, jófogás, face, ingatlanirodák tömkelege, de sajnos eredménytelen. :(

Legjobb válasz: ingatlan.com

ingatlan.com
Expressz.hu, Ingatlabazár.hu. Csak fotós hirdetéseket érdemes feladni, anélkül senki nem nézi meg. Tavaly adtam el az ingatlanom, 2 évi hirdetés után. Az ingatlan irodákat nagy ívbe érdemes elkerülni, kizárólagosságot kérnek. Örültem, hogy lejárt a szerzõdésem, magánúton gyorsan sikerült.
A kérdező hozzászólása: Ettõl tartottam, húzós a fényképek feltöltési díja az ingatlanbazar.com-on de még durvább az ingatlan.com-on. Csak tudnánk, hogy egy-két hónapon belül elkelne, akkor rászánnánk azt a pénzt, sõt, még kiemelésre is költenénk...
Elõttem már mindent leírtak, csak annyit tennék hozzá, hogy ált. az ingatlanirodák amelyek kicsit is adnak magukra, felrakják a nagyobb oldalakra (pl.ingatlan.com) hiszen ha eladják az ingatlanod akkor a %-ban amit fizetsz nekik benne van a feltöltés ára is.Nem áruljátok kicsit magas áron?Milyen ingatlan ez és hol van, mekkora? Mennyit szeretnétek érte?Én azt ajánlom, nézz szét az ingatlan.com-on, hogy a környéken hasonló kaliberû ingatlanok mennyiért mennek és akkor tudsz tájékozódni az árakról...
2-es válaszolónak...nem mindenhol kérnek kizárólagosságot...
2-es vagyok. Igen, nem mindegyik kér kizárólagosságot, de ennek általában 1.5% az ára. A kérdezõnek: Vevõ szempontjából kell vizsgálnod a helyzetet, hogyan kerül képbe az ingatlan a legkönnyebben. Az eladás után sok helyen nézelõdtem, az ablakba kirakott molinók telefonszámmal jó ötletnek látszottak. Én is így találtam magamnak lakást egy kisvárosban. Az ingatlanirodák a vevõ szempontjából is riasztóak, például a Dunahausos ügynök 300 ezret kért volna elõre letétbe ahhoz, hogy egyáltalán mutasson ingatlanokat. Onnantól kezdve már ki lettem volna szolgáltatva neki. Az internetes oldalaknál gyakran változik a lehetõség. A nagyoknál általában 10 kép feltöltése ingyenes volt, havonta vagy negyedévente kellett újítani. Azt is vedd figyelembe, ha te keresnél azon a környéken, milyen módon találnál rá arra a lakásra.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 4-es, hidd el, már áron alul kínáljuk, nagyon jó kondíciói van a lakásunknak (legjobb, egyben legdrágább környék ebben a városban): teljesen hitel és tehermentes, saját lakás, gázfûtés, 1. emelet, téglaház, 5 éve szigetelték le a lakást kívülrõl, és cserélték az ablakokat mûanyag nyílászárókra, 58 m2-es, erkélyes, két szobás, külön WC-s, 5 perc gyaloglással elérhetõ busz csomópont, posta, patika, kórház, ABC, óvoda... De ugyanakkor csendes környék, kültéri parkoló is tartozik a lakáshoz, belül festettünk 5 éve, a padló, fürdõ, WC régi csak, a konyha meg egy éve lett felújítva, fém 12 ponton záródó bejárati ajtó, alacsony rezsi, pince, egyéb tárolók használatának joga..... stb. Így kínáljuk 8, 5 millióért, keleti országrész, megyeszékhely. A környéken kb. 10 milliónál kezdõdnek a lakások, egy-kettõ van 7-7, 5-ért, de azok erõsen felújítandó állapotban vannak. Én is gondoltam rá, hogy itt a bejáratnál kiragasztom a hirdetést, hátha, és rászánjuk a képfeltöltésre is a pénzt, sürget minket az idõ :-(
A kérdező hozzászólása: 6-os: igen ezen agyalunk folyamatosan, hogyha mi vevõnk lennénk, hogyan tennénk. Mi biztosan interneten keresünk, sõt, most is így teszünk, mert kertes házat szeretnénk a környéken. Szóba jött a csere is, de csak ügynökök által sikerült volna cserélni, de amikor kinyögte, hogy fél millió forintba kerülne a lebonyolítás, leesett az állunk, és elálltunk a cserétõl. Azóta már kizárólag áruljuk.

Melyik a legizgisebb papír alapú szexújság?

Legjobb válasz: goldengate.hu nyomtatva

goldengate.hu nyomtatva
Vegyél Cica Magazint (nemtudom létezik e még), vagy ha igényeset akarsz akkor Hustler Magazint, drága de megéri. Tutti frutti meg Privát az ilyen otthon ülõ kiéhezett nõk tárháza :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!