Találatok a következő kifejezésre: Melyik a póz a szüzesség elvesztésére (4 db)

misszionárius
Misszionárius.Nekem az volt az elsõ és jól döntöttünk.Ilyenkor a pasi látja ha fáj neked és akkor gyengédebbenen is csinálhatja meg ilyesmi.
Misszionárius. Sokkal könnyebb, ha a fiú hatol be. És nagyon személyes, bújós is.
Misszionárius! Lovagló póz? Ugyan már! Én szüzen sosem tudtam volna beleülni... Jobb ha a srác hatol beléd!
Szerintem a misszionárius, bár itt nem közvetlenül tud irányítani a lány de viszont ha valami nem okés az látszik rajta, és szerintem "romantikusabb" a lovaglónál, az elsõnél pont az a lényeg hogy emlékezetes maradjon.
misszionarius( nõ alul fekszik a hátán pasi rajta) ez a legkényelmesebb nem igazán lehet túl mélyre hatolni + a lány ha a kezét a fiú csípõjére fenekére teszi diktálhatja az iramot
A lovagló:) tényleg jobb ha a lány irányít elõször!:) Legalábbis nekünk ez vált be:) utána jöhet a többi:)
Legelején lovagló jobb, mert akkor a lány érzi hogy meddig mehet és ö szabályozhatja...
69 es
lovagló:D
Nekünk annó az jött be, hogy hátolról csináltam. Így a csaj szólt ha lassabban kellett, és kész. Amúgy sztem is inkább lovagló. Fölé gugoltam és nem tudtam mit kell csinálni->> ezt bogy sikerült? Olyan sok mindent nem lehet. Méhecskét a virághoz irányítani, aztán mehet a maci a málnásba
Elsõnek misszionárius. A srác figyelje a lány arcát és szépen lassan. Szoknia kell még azt a 15-21 cm hosszú 1.5-3 cm átmérõjû bájdorongot :) . Lovaglónál a csajnak kéne irányítani de amikor meglátja mekkorát akar oda bedugni a srác szerintem elmegy a kedve:D. plusz a szokatlan érzés...... De ha a srác szûz a csaj tapasztaltabb jó a lovagló :)
sztem is misszionarius nalam is az volt es lehet a fiut is lassitani ha faj a csipojetol
Az én barátom is mondta, hogy legyen lovagló, mert én irányítok, de hát az már ott kudarcba fulladt, hogy fölé guggoltam, és nem tudtam, hogyan tovább. Vagy inkább nem mertem tovább csinálni, így maradtunk az én ötletemnél a misszionáriusnál. Ha a fiú figyel a lányra, és ismerik egymást, akkor a szeme rándulásából látnia kell, hogyha fájdalmat okoz a lánynak, és akkor tud lassítani, visszavonulni, meg hát a lány is tud szólni. És nagyon bensõséges, romantikus ez a póz. Nekünk ez vált be. Alig éreztem így valami fájdalmat.
Análisan?:D
Nálunk is lovagló volt. Misszionáriusnál elõször be sem akart menni...
szerintem misszionárius vagy lovagló mi többször próbáltuk lovaglóba de nem sikerült :D aztán végül misszionárius :)

Szerintetek a szüzesség elvesztésére melyik a legjobb póz?

Az els? alkalomkor melyik a legkényelmesebb póz ami megfelel? erre a célra?

Legjobb válasz: misszionárius :)

misszionárius :)
Valamilyen gyengédebb verzió megfelel a célnak ... az 1-vel egyetértek :)
1
Amúgy a lovaglónál a csaj maga diktálja a tempót, ahogy érzi...az is jó lehet
Anno mi lovaglóban adtuk oda egymásnak a szüzességünket az osztálytársnõmmel. Igaz, hamar elmentem, de akkor nekem nem fájt és a csajnak se, emlékeim szerint, igaz utána nem beszéltünk errõl, mivel hírtelen elhatározással estünk egymásnak, se elõtte, se utána nem jártunk.
6-os remélem nem vagy ilyen h*lye... neked miért fájt volna? :D Amúgy mi lovaglóban csináltuk, mindketten szüzek voltunk.
szerintem azért ha beszélhetünk érzelmekrõl is, akkor a síma rádfekszem drágám póz : ))))) de egyébként én pl. négykézláb vesztettem el. jó kis pucsítás, nincs is annál jobb :) úgy lehet legjobban szétbombázni a Hölgyet :P 23/F
Mert egy másik szûz lánynál fájt, mikor odaadta a szüzességét. Nagyon szûk volt a csaj és nem volt rendesen benedvesedve sem, így fájdalmas volt az aktus.
hát a lánynak mindenféleképp a misszionárius a legkényelmesebb, elõször abba csinálnám!

Milyen sex pózok vannak? Melyik a jó szüzesség elvesztésére? Csókok fajtái milyenek vannak?

Légyszi írjatok és magyarázzátok meg a jelentését és h h kell.

Legjobb válasz: Nah, akkor végigválaszolom mind a 3-at.:D 1. Milyen pózok vannak? Rengeteg féle, én 8-9 félét szoktam "használni". Nevüket nem tudom többségének,de említek párat. Van a misszionárius, lány hanyatt, fiú ráfekszik. Van a kutyapóz, lány négykézláb, fiú hátulról térdelve, vagy guggolva. Lány hasal, kicsit felpúpozza a fenekét és a fiú hátulról behatol. Lány az oldalán, fiú mögéje bújik és hátulról teszi be, a lány késõbb a hátára fordulhat és a fiú oldalról még mindig tudja folytatni. Van a lovagló mikor a fiú a hátán fekszik a lány szembõl vagy háttal térdelve vagy guggolva beleül a szerszámba. Meg van mikor szembõl törökülésben ülnek össze. És van mikor mint a rákok háttal négykézláb közelítenek össze és úgy akcióznak. Egyelõre ennyi jut eszembe. A pasim egyik kedvence ha misszionáriusból és felhúzom a lábaimat, õ ráfekszik és úgy... attól totál beindul, és elmegy. 2. Melyik jó a szüzesség elvesztésére? ...misszionárius. És ha már nem fáj a lökés a lánynak, felhúzhatja a lábát, vagy átfordul a hasára és lehet variálni onnan. De indulásnak én ezt ajánlom, mert nagyon bensõséges, átölelhetitek egymást, lehet csókolózni, halkan becézgetni egymást. 3. Csókok? Szájra puszi, aztán van a harapdálós, mikor finoman az alsó ajkát beszívod és gyengéden megharapod, de csak épphogy a fogad hozzáérjen. Van az francia, vagyis nyelves, akkor teljesen összegabalyodnak a nyelvek. Van a nyaldosós, mikor csókolgatod a száját, s közben a nyelved hegyével az ajkát becézed, néha belenyalsz a két ajka közé finoman. Nah! Kielégítõek voltak a válaszaim? :) 100 % nem? :D

Nah, akkor végigválaszolom mind a 3-at.:D 1. Milyen pózok vannak? Rengeteg féle, én 8-9 félét szoktam "használni". Nevüket nem tudom többségének, de említek párat. Van a misszionárius, lány hanyatt, fiú ráfekszik. Van a kutyapóz, lány négykézláb, fiú hátulról térdelve, vagy guggolva. Lány hasal, kicsit felpúpozza a fenekét és a fiú hátulról behatol. Lány az oldalán, fiú mögéje bújik és hátulról teszi be, a lány késõbb a hátára fordulhat és a fiú oldalról még mindig tudja folytatni. Van a lovagló mikor a fiú a hátán fekszik a lány szembõl vagy háttal térdelve vagy guggolva beleül a szerszámba. Meg van mikor szembõl törökülésben ülnek össze. És van mikor mint a rákok háttal négykézláb közelítenek össze és úgy akcióznak. Egyelõre ennyi jut eszembe. A pasim egyik kedvence ha misszionáriusból és felhúzom a lábaimat, õ ráfekszik és úgy... attól totál beindul, és elmegy. 2. Melyik jó a szüzesség elvesztésére? ...misszionárius. És ha már nem fáj a lökés a lánynak, felhúzhatja a lábát, vagy átfordul a hasára és lehet variálni onnan. De indulásnak én ezt ajánlom, mert nagyon bensõséges, átölelhetitek egymást, lehet csókolózni, halkan becézgetni egymást. 3. Csókok? Szájra puszi, aztán van a harapdálós, mikor finoman az alsó ajkát beszívod és gyengéden megharapod, de csak épphogy a fogad hozzáérjen. Van az francia, vagyis nyelves, akkor teljesen összegabalyodnak a nyelvek. Van a nyaldosós, mikor csókolgatod a száját, s közben a nyelved hegyével az ajkát becézed, néha belenyalsz a két ajka közé finoman. Nah! Kielégítõek voltak a válaszaim? :) 100 % nem? :D
Elsõ alkalomra csak a lovagló póz! így a lány tudja kontrollálni a mélységet, gyorsaságot, stb. ÉS (ami nem utolsó) a fiúnak gyönyörû látvány!
khama sutra
Az összes szexpózt és a leírásukat is megtalálod itt: http://www.femina.hu/kapcsolat/szexpoz_abc =)
Elsõ alkalomra csak a lovagló póz!... Igen, pláne ha a férfi a nõ hátát látja.
A kérdező hozzászólása: utolsó :D köszi majd kipróbálgatom a csókokat...a sex pózokat majd a késõiekben :)
Igen az utolsónak meg az az elõttinek igaza van!!
Misszionárius póz! A fiú úgyis vigyáz a lánykára ilyenkor. Mással ne próbálkozzatok egyelõre.
A második válaszolóval vitatkoznék.Elsõ szexhez semmiképp se lovaglót.Maradjatok a misszionáriusnál./Fiú felül, lány alul/
van ilyen, olyan meg amolyan :D
Például a "kemény kozák", amikor állok és a párod hátulról keresztbe font karokkal markolássza a mellemet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Melyik a legalkalmasabb póz a szüzesség elvesztésére?

Melyik amelyik úgymond "fájdalom mentes"? Misszionárius? legels? alkalommal a lánynak kell mozognia vagy a partnere ritmusát föl"kell" vennie? vagy csak mozdulatlan és az els?t a partnerére "hagyja"?

Legjobb válasz: érdekes,nekem pont hogy nem a missz.volt a jó elõször,hanem a lovaglás.abban nem fájt az elsõ egyáltalán.

érdekes, nekem pont hogy nem a missz.volt a jó elõször, hanem a lovaglás.abban nem fájt az elsõ egyáltalán.
Szia, nálunk mindkettõnknek az elsõ volt. nekünk az jött be, h én(lány) voltam felül, mert így sokkal jobban tudtam irányítani, mi fáj nekem és mi jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! =)
Szerintem nincs olyan, hogy "fájdalommentes" pozíció! Ha nem leszel kellõen felizgulva, benedvesedve, vagy görcsölsz, idegeskedel rajta, akkor fájni fog! Pesze nem úgy kell érteni ezt a fájdalmat, mintha beléddöftek volna egy kést! :) Érezni szerintem fogod (nyilaló, szúró fájdalom), csak majd elválik, hogy jobban, vagy kevésbé érzed. Ha a missz.pózt választjátok, akkor neked kell felvenni a partnered ritmusát, ha pedig a lovaglót, akkor te diktálod az iramot! Jól teszed, ha nem fekszel úgy, mint egy darab fa! Sok sikert!
szerintem ne mozogj.Most az en tapasztalatom az h ha alul vagy akkor nem faj annyira! neked nem kell mozognod csak hagyd erezni azt a kellemes fajast! nme tom mijen a termeszeted de ha izgulsz es tenyleg akarod h elveszen , levezed a parodat akkor fajdalom mentes es ver mentes is lehet! En tanacsom NE MOZOGJ. MAj a 6-7ik alkalomnal
A kérdező hozzászólása: értem. igen õ tapasztaltabb, de most akkor mozogjak vagy ne?:D
Szerintem ha a partnered tapasztaltabb akkor jobb a misszionárius, mert ilyenkor õ hatol be szépen finoman, de te is tudod irányítani, mondjuk ha a fenekére, csípõjére teszed a kezed, hogy jobban beléd hatoljon nyomod vagy eltolod ha nem akarod és a csipõdet is tudod mozgatni körkörösen meg le fel a fenekddel együtt, aztán a többire majd rájöttök késõbb, hogy kinek mi jó.
A kérdező hozzászólása: értem. szal az elsõnél a "nehéz feladatot" hagyjam rá, de közbe néha néha mozogjak én is? azt mondjuk gondoltam, hogy nem kéne úgy viselkednem, mint egy darab fa :) csak kiváncsi voltam =)
azt szoktak mondani ha a baratod kedves, segit neked ugymondan iranyit, (mozgatja a feneked pl.ha fentvagy hogy felvedd az Ö ritmusat)nekem konyebb volt alul lenni hagyni hogy Ö hatoljon be elsore igy csak addig fajt amug atszakadt a szuzhartyam...felulrol nekem most is kenyelmetlenebb nehezebb "beengedni". A fiuk tobb mindent tudnak tenni ha azt nezed nem ugy mint a lanyok a fiuk behatolnak a lanyok pedig hagyjak, azert megsem legyel ugy mint aki nincs ott figyelj ra csok kozben de ne igyekezz Te Öt iranyitani! =)
Igen, a misszionáriust javasolják, ennek a legjobb a "fekvése", így áll a hüvely és a pénisz olyan szögben, hogy a legkisebb fájdalmat okozza. De ha még félsz, bármitõl is, ne tedd meg. Majd ha tuti biztos vagy magadban és semmi kétséged nincs!! Az elsõ alkalom is alkalom, akkor is bele kell adni mindent. Ha egy nõ csak fekszik szex közben, szerintem az nem is szex, hanem csak a férfi dugja... a szexbõl, hogy szeretkezés legyen összhang kell, bizalom, megértés, közös akarás, szeretet, szerelem. Együtt kell tenni, tehát mozogni is együtt kell. Irányítsátok egymást, és idõvel kialakul. Az elsõ alkalom minden kapcsolatban furcsa, és kb kell 10 szeretkeés, hogy valamennyire megismerd a másikat.
lovaglós(L)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!