Találatok a következő kifejezésre: Melyik a póz a (315 db)

Lányok! Ki melyik pózban tud elélvezni a legkönnyebben, illetve melyikben a legélvezetesebb a szex?

A barátnõm szinte csak lovagló pózban tud a csúcsra érni, de egyszer volt hogy misszionáriusban is sikerült neki.

Legjobb válasz: helikopter pózban, az a legjobb. Aki még nem próbálta, az egy barom.

helikopter pózban, az a legjobb. Aki még nem próbálta, az egy barom.
hátulról
a pénisz alakjától is függ hogy egyenes vagy balra vagy le vagy fel vagy jobbra görbül-e...
Mindegyikben élvezetes a szex. Talán a legkönnyebben a lovagló pózban.
Csak misszionáriusban. Más pózokban még csak a közelébe se jutok.
5. mert prûd és frigid vagy.
Ja, értem. Mostmár minden tiszta. Kösz, hogy felvilágosítottál.
Nekem a legélvezetesebb a lovagló, ott megyek el a leghamarabb is, de én szerencsére olyan "fajta" vagyok, aki az eddigi összes pózban, amit kipróbáltunk a férjemmel, eltuodok menni, viszonylag hamar, kedvelem a misszionáriust, de a zuhanyzóban állva is nagyon kellemes:)

Melyik sex poz a legjobb es leg kényelmesebb mind 2 fél számára?

melyik sex poz a legjobb es leg kényelmesebb mind 2 fél számára ? melyik a leg kielégitobb ?

Legjobb válasz: misszionárius,kutya

misszionárius, kutya
A kérdező hozzászólása: lenne még egy kérdésem .. nem rég vesztetem el es adig 2x csinaltuk a baratnõmmel valamiert nem birom a gumit mikor ra teszem le lankad ez miert van ? nem ertem ha nincs rajta akkor nincs baj de ahogy ra teszem egynol le lankad nem teljesen de le lankad es ugy mar nem tudom be rakni sem mert nem merev :c kérlek segitsetek
próbáld ki másik gumival milyent használtok?
A kérdező hozzászólása: fuhh legutobb valami habi márkáju gumit vett baratnõm én meg egy playboyt de az nagyon szoritot
durexet próbáljátok ki, az elite (lila) ami jó, mi elõször ultra thint használtunk de az nekem nem volt olyan jó, de attól még az is elment. most a DM-be volt 2-t fizetsz, 3-at vihetsz akció, szerintem még tart, nem kár érte egy ezres/doboz szerintem :) noname gumikkal meg óvatosan, nehogy szétszakadjon
Nincs olyan, hogy legjobb póz, vagyis midenkivel más a legjobb. Próbáljátok végig, aztán valamelyiknél majd leragadtok.

Férfiak! Nektek melyik szex póz a legőrjítőbb/legjobb?

Legjobb válasz: Lovagló , kutya de én lány vagyok :)

Lovagló , kutya de én lány vagyok :)
legõrjítõbb: a farkas-póz legjobb: lány hason fekszik zártlábbal...
kutya
Kutya is jó.Hatalmas pucsítás és tárul minden.Nem bírom megállni.... ;)
Kutyapóz
mazsolás fánk-póz a kedvencem
a kutyapóz nálam is viszi a pálmát, de minden olyan póz ahol állni kell azt nem csípem
Látom, a kutyapóz vezet eddig. Úgyhogy én is arra szavaznék! :) Indokolás: Tökéletes a látvány hátulról, és az egyik legmélyebb a behatolás ebben a pózban. Lehet érzelmesen csinálni, olyankor rá lehet simulni a lány hátára, és a fülébe lehet súgni izgató dolgokat. De lehet jó értelemben véve állatias is, olyankor meg lehet ragadni a leányzó testét, lehet paskolni a fenekét, lehet húzni a haját és ezzel irányítani a tekintetét... ;) 26/F
Én a lány háton, a fiú szembõl misszionárius pózt kedvelem legjobban, mert ott bírom legtovább;) Csak épp partnerem nincs hozzá :( A kutya póz is nagyon fincsi, de az annyira izgató, hogy csak második menetben vállalom be, mert elsõre tuti belesülnék hamar;) A lovagló is jó, de az is csak második menetben, mert a nõ ki tud készíteni és általában meg is teszik :D Én meg úgy szeretem ha minimum egyszerre, vagy legalább a nõ megy el elõbb és én utána durrantom tele ;)

Melyik szex-póz a kedvencetek?

Legjobb válasz: 800.ilyen kérdés. -.-

800.ilyen kérdés. -.-
Én odabilincselve az ágyhoz, plafonnak meredõ férfiasságommal, rajta széttárt lábbal forog a párom, kinek a forgó plafonventillátor lapátjaihoz van erõsítve a két keze, amin õ lóg.
ez nagyon jól hangzik :) :) , de azért nem próbálnám ki!
Minden féleképpen háton!!

Melyik 3 poz a kedvencetek szexben?

Nektek melyik a kedvencetek? 69, misszionarius, kutyapoz, stb...? vagy esetleg valami sajat?

Legjobb válasz: én imádom amikor ülök a kanapén lábaim az égben terpeszben és a pasim állva nekem esik:))))Na meg is kívántam!!!

én imádom amikor ülök a kanapén lábaim az égben terpeszben és a pasim állva nekem esik:) )))Na meg is kívántam!!!
Bármelyik, ha jól látom közben a TV-t.
A farkas póz.Ülsz a csajod lyuka mellett azt ordítasz.Kikell próbálni xD.
hát a kutyapóz az örök azt mindenki szereti szerintem fotelba háttal a csaj az ölembe gugol meg ha feldobom a mosógépre és jól szétrakja a lábát 20F
Én lovagolni szeretek nagyon, de még a kutyapóz, meg ha a lábaimat a vállára teszem, ezek is tetszenek. És azt is szeretem nagyon, ha a lábaimat a dereka köré tudom fonni. :P
Izé üvöltesz.Fail... xDNah mindegy.
Utolsó elõtti köszi a blog címet. :D Nekem nagy kedvecem minden póz, amibõl a párom hátulról jön belém, kutya, lovagló hátulról, oldalt fekve kanál hátulról és az állva hátulról. Mindig ezektõl a pózoktól van hüvelyi orgazmusom egymás után többször is... 28/l Nagyon jó mikor a párom farka tövig belém jöén utána nem sokára hüvelyi orgazmusom lesz tõle. És ezektõl az állíti pózoktól teljesen be lehet indulni. Szerintem nem személytelen és a legtöbbször ha a fejem oldalra fordítom v. hátra tudok csókolozni a párommal így is.
1. kutya 2 farkas 3 medvedisznóember

Ki szeretnénk majd próbálni a barátommal hogy bennem élvez el. Melyik pózban a legjobb ha bennem megy el? Melyik pózban érezni a legjobban?

Legjobb válasz: ez egyénfüggõ. közösen kell rájönnötök arra h melyik póz a legélvezetesebb mind2töknek.

ez egyénfüggõ. közösen kell rájönnötök arra h melyik póz a legélvezetesebb mind2töknek.
Én olyankor szeretem ha belémélvez amikor én ülök rajta, de háttal neki! : )
A kérdező hozzászólása: és miért pont háttal? hogyha vele szemben vagy és úgy lovagolsz akkor mélyebben van benned nem?
Mi úgy szoktuk a párommal, hogy misszionárius, õ felhúzza a lábait, ezért én "nagyobb teret kapok", és mélyebben lehetek benne, és õ nagyon élvezi úgy. Közben meg tudom csókolni a nyakát, simogatni itt-ott.
ez a ki szeretnénk próbálni nekem úgy hangzik, h gondoltok egyet, sittysutty na nézzük meg milyen csakúgy! szedsz tabit?
A kérdező hozzászólása: persze hogy szedek, anélkül meg nem engedném hogy bennem menjen el....és amugy milyen lesz az elsõ? nektek milyen volt amikor elõször spriccelt belétek a pasi?

Mely pózok a legalkalmasabbak anális szexhez? Melyik póz miért jó?

Kezd? vagyok :) Van egy, ami eddig bevált, de szeretnék másikat is kipróbálni.

Legjobb válasz: Ha nem elsõ alkalom akkor szerintem már nyugodtan lehet kisérletezni, legalábbis mi az elsõ pár alkalom után elkezdtük a legkülömb pózokat is kipróbálni, ugyanis akkor már nem kellene hogy fájjon a lánynak...

Ha nem elsõ alkalom akkor szerintem már nyugodtan lehet kisérletezni, legalábbis mi az elsõ pár alkalom után elkezdtük a legkülömb pózokat is kipróbálni, ugyanis akkor már nem kellene hogy fájjon a lánynak...
nem tudom melyik vált be neked, de nekem csak a kutyás póz. a többi helyzetben kényelmetlen volt és fájt is (lány vagyok)
A kérdező hozzászólása: Eddig azt próbáltuk, hogy a párom az oldalán fekszik, én rá merõlegesen a hátamon. Így nem volt rossz :) Hason fekve is próbáltuk, de úgy fájt.

Melyik póz a legjobb a kama sutrában?

Szerintetek melyik a legjobb, melyik a legélvezetesebb???

Legjobb válasz: Minden nap van 5-6 idióta, aki megkérdezi, melyik a legjobb póz. NINCS legjobb póz. Legjobb étel sincsen, mert ha minden nap hónapokon keresztül ugyanazt ennéd, már a beled kifordulna bármilyen finom kajától. A szexnél is ugyanaz a helyzet. Az a jó, ha változatos a szexuális életetek.

Minden nap van 5-6 idióta, aki megkérdezi, melyik a legjobb póz. NINCS legjobb póz. Legjobb étel sincsen, mert ha minden nap hónapokon keresztül ugyanazt ennéd, már a beled kifordulna bármilyen finom kajától. A szexnél is ugyanaz a helyzet. Az a jó, ha változatos a szexuális életetek.
Én szeretem mindenhogy, nincs olyan, hogy legjobb, maximum kedvenc. 27N
Az, amelyikbe te nem szerepelsz...
A legjobb póz: farkaspóz A férfi ül a lyuk mellet és vonyít :D
' hogy te miket tudsz már? Poz, meg kama sutra. Ez igen! 12 éves korodban már a lányok kedvence leszel ha igy fejlödsz!

Anális szexről Hogyan a legegyszerűbb nekiállni? (póz) Melyik póz a favorit? A melyikben a legjobb?

Legjobb válasz: El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)

El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)
Fiú vagy, vagy lány?
hat a legegyszerubb es legjobb modja, ha a tarsasag noi tagja atjon hozzam. a tobbit ott elmagyarazom
Nem póz kérdése... 1. csaj el tudjon TELJESEN lazulni... 2. sok síkosító És remélem használtok majd gumit...
A kérdező hozzászólása: Normális és hasznos válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm!
Elõször oldalt fekve, és nagyon jót tesz elõtte valamilyen análtágító, pl. elõször vékonyabb, aztán vastagabb "buttplug." Az oldaltfekvõs pózban képes a végbél a legjobban kiegyenesedni és ellazulni.
Lánynak ajánlott elõtte wcznie, vagy beöntés... de ha rákeresel neten a biztonságos, anál, sex szavakkal akk ezer meg ezer találatot dob ki amiben errõl beszélnek... ha tudsz angolul, akk safe analsex-re is sokat kidob...
Nekem misszionárius pózban a legjobb, így kényelmesen tudod közben izgatni magad(feltéve, ha a kérdezõ lány).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!