Találatok a következő kifejezésre: Melyik a póz (315 db)

Anális szexről Hogyan a legegyszerűbb nekiállni? (póz) Melyik póz a favorit? A melyikben a legjobb?

Legjobb válasz: El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)

El mesélem, én hogyan csináltam, ami nagyon bejött neki is nekem is, elõször orálisan kielégítettem, közben néha néha, izgattam a fenekét is ujjammal, ezek után szeretkeztünk egyet ekkor kutya pózban elõkerült egy vibrátor is amivel a popsiját tudtam közben izgatni, így is elélvezett, így már annyira elvolt lazulva, felhevülve, és kitágulva hogy rálehetett térni a poposexre, elõször lassan, aztán õ kért hogy gyorsítsak, és végül így is elélvezett tõle ;)
Fiú vagy, vagy lány?
hat a legegyszerubb es legjobb modja, ha a tarsasag noi tagja atjon hozzam. a tobbit ott elmagyarazom
Nem póz kérdése... 1. csaj el tudjon TELJESEN lazulni... 2. sok síkosító És remélem használtok majd gumit...
A kérdező hozzászólása: Normális és hasznos válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm!
Elõször oldalt fekve, és nagyon jót tesz elõtte valamilyen análtágító, pl. elõször vékonyabb, aztán vastagabb "buttplug." Az oldaltfekvõs pózban képes a végbél a legjobban kiegyenesedni és ellazulni.
Lánynak ajánlott elõtte wcznie, vagy beöntés... de ha rákeresel neten a biztonságos, anál, sex szavakkal akk ezer meg ezer találatot dob ki amiben errõl beszélnek... ha tudsz angolul, akk safe analsex-re is sokat kidob...
Nekem misszionárius pózban a legjobb, így kényelmesen tudod közben izgatni magad(feltéve, ha a kérdezõ lány).

LÁNYOKNAK! Ti mit szerettek az ágyban? Milyen pózokat és melyik a kedvencetek amiben a leghamarabb eljuttat titeket a párotok az orgazmushoz?

Legjobb válasz: Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:)), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L

Azt szeretem az ágyban, ha a barátomat közel érezhetem magamhoz, ha a szemébe tudok nézni, vagy a fülébe súgni, ha érzem, hogy mennyire szerelmesek vagyunk... A kedvencem az a póz, mikor a hasamon fekszem, a barátom pedig rám fekszik és úgy hatol belém, és a fülembe nyögdécsel, vagy a melleimet csókolgatja (bár ez elég nehéz mutatvány :D)... Amúgy orgazmusom még soha nem volt egyetlen pózban sem (kivéve a 69et, meg egyéb orál pózokat:) ), de 3 éve szorgalmasan próbálkozunk, és nem adjuk fel ezután sem :) 20/L
farkas póz, a párom ül a lyuk mellett és vonyít
Úgy tudsz leggyorsabban örömet okozni a párodnak, ha síkosítót raksz az ujjadra vagy benyálazod és szép lassan elkezded ott lent simogatni, gyengéden szinte hozzá sem érve, aztán nyalogatot kicsit, de felejtsd el magát a jukat, fölötte a csiklónál csinálj mindent.Ez a lik felett egy kis borsónyi valami, nagyon érzékenyen érj hozzá.Simogas ezt és csókolgasd hosszasan, majd rántsd magadhoz ugy, hogy ülsz egy széken vagy kanapén és rajtad ül õ szembõl, közbe dörzsölõdik a testedhez, nyalogasd közbe a mellét és csókold a száját.Nekem egy perc is sok és kész vagyok ezektõl :D :)
nekem lovaglópózban a legjobb, így én irányítom az ütemet és könnyebben el is élvezek
Lovagló a legjobb. Eddig én csak úgy élveztem el, az orált egyáltalán nem is szeretem, attól sem sikerült soha. Meg az ujjazás. De szeretem, ha a párom férfiként viselkedik az ágyban- szóval, õ irányít, néha kicsit határozottabban/erõsebben, de közben gyengéden érezteti, hogy szeret- csókok, tekintet, satöbbi. És persze, számomra nincs izgatóbb látvány/érzés, mikor a párom elélvez... Az az arc, meg a lüktetés odabent... *.*
a lovaglo pozbab az a jo h ha megfeleloen helyezkedsz es mozgatod a csipodet akkor az kozben izgatja a csiklot is.:)
én imádom a misszionárius pózt...szinte mindig így kezdjük és szorosan átölelve szeretkezünk. aztán átszoktunk váltani a keményebbre én pl imádom a kutyapózt vagy azt amikor õ ráül az egyik lábamra lovagló ülésbe a másik lábamat pedig a nyakának támasztom, ilyenkor jó mély a behatolás. de befejezni szinte mindig lovaglóba szoktuk mert neki meg az a jó ha én viszem el azt sokkal jobban élvezi
Leginkább amikor a fejem a sütõben van és a párom úgy nyom, hogy közbe mosogat.
Semelyiket, mert nálunk nincs lovagló póz...
öt... arctol csipöig mindent nagyon begerjeszt ahogy ring a csipöje. ahogy vele ring a melle ahogy mosolyog. a kéjes tekintete... mindent nézek
Húú, hát mindent. Arc, mell, csípõ, ... fogni a csípõjét, fenekét combját. Persze a melllét is. Nem tudok kiemelni egyvalamit. :)

Melyik a legjobb póz várandósan?

Alul már nem szeretek lenni,felül jó,de f? a változatosság.:)

Legjobb válasz: Mindkettenoldalt fekszetek, kiskifli vagy:-) Nagyon kényelmes és kellemes póz. Te hanyatt fekszel, párod oldalt és 90fokot zár be a testetek. Te egyik lábad átteszed párod csípõjén. Szintén kényelmes és kellemes póz. A kutyapóz is nagyon praktikus ilyenkor, én imádom:) Széken ülve, kanapé szélén ülve...bármi, légy kreatív.-)

Mindkettenoldalt fekszetek, kiskifli vagy:-) Nagyon kényelmes és kellemes póz. Te hanyatt fekszel, párod oldalt és 90fokot zár be a testetek. Te egyik lábad átteszed párod csípõjén. Szintén kényelmes és kellemes póz. A kutyapóz is nagyon praktikus ilyenkor, én imádom:) Széken ülve, kanapé szélén ülve...bármi, légy kreatív.-)
Ilyenkor az a legjobb amiben mindketten jól érzitek magatok , lefontosabb , az , hogy neked kényelmes legyen.
szerintem legkevésbé megerõltetõ a hátulról.... bár akkor meg annak áll fönt a veszélye, hogy teljesen - ütközésig történhet a behatolás .... persze ha semmi panasz nincs a babával, akkor reméljük "kibírja" õ is :-) vagy Te az oldaladra fekszel, kinyújtott lábakkal, a felül lévõ lábadat felrakod a párod vállára, vagy megfogja, úgy, hogy õ simán betérdel a szétnyitott combjaid közé... nemtom ez mennyire érthetõ-elképzelhetõ, de nem rossz így sem:-) viszonylag kényelmes pozíció.

Terhesség alatt nektek melyik szex póz volt a legkényelmesebb, kedvenc (amikor már nagy pocitok volt)? 24L

Legjobb válasz: Kifliben. A kutya póz is jó lenne, de túl mély a behatolás, és fáj.

Kifliben. A kutya póz is jó lenne, de túl mély a behatolás, és fáj.
miszionárius, kutya vagy én a hátamon párom térdel a lábam a nyakában de ugy csak lassan vagy oldalt kifliben .
kutya póz, és oldalt, meg háton fekve. De legtöbbször oldalról :)
Oldalt feküdtem, az egyik lábam az égnek, ill. párom vállára. Õ pedig úgy térdelt fölém, hogy az alsó lábam a két lába közt volt. Annyira megszerettük, hogy megtartottuk, pedig már nem vagyok pocakos :)
mi is ugy csináltuk nagyon élveztem :) )
nekem oldalrol volt a kedvencem megy amikor missszionálius pozban nyalt.
Kifli. Nagy pocival csak az vált be nekünk.
Szintén a kiflire szavazok, a többi nagyon fáraszto volt és igy nem hatolt annyira mélyre sem hogy aggodni kéne..
A kutyapózról azt hallottam, hogy beindíthatja a szülést.
masnap szolj vissza mire jutottatok addigra felnott lany leszel ha sikerul sok sikert kedves
A misszionárius. Legyél nagy terpeszben, hajlítsd be a térded és húzd magad felé, akkor alig érzeni valamit :) Amúgy is a tágulás fáj, ha a barátod szokott nyúlkálni ott lent akkor alig érzel vmit.
Mi utána kb 10féle pózt kipróbáltunk, csak misszionárisban kezdtük :) 2. válaszoló voltam
nagyjabol az volt nlm is mint 2esnel DE mi kozbe kiprobaltuk a kutyapozt a parom javaslatara es jo volt mar nem fajt L/15
A kérdező hozzászólása: Jajj Perszee :$$$
A coitusról pedig egy fénykép sorozatot kérünk.Na jó lehet egy 2 órás videó is :) )
A kérdező hozzászólása: Hát majd próbálkozok azzal is ;)
Azért az elsõ alkalomtól ne várj frenetikus orgazmust.A barátod is gondolom tapasztalatlan, hamar elfog menni.Ne parázz azon, hogy fájni fog, mert tényleg fájni fog. Sok sok millió nõ nem halt bele, te sem fogsz.Sõt..:) )) Fogamzásgátlásra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Szolok nagyon szépen köszönöm remélem sikerel járnuk és örömet okozok a páromnak!!!
A kérdező hozzászólása: igen a barátom is abba a pózba akarta csak mondtam neki hogy inkább még ne...de ma este szerintem menni fog köszönöm a segicséget ;)
Elõször is: nem biztos, hogy fájni fog, és egyáltalán nem biztos, hogy vérezni fogsz. Nekem pl. nagyon fájt 1-2 percig, de egyáltalán nem vérzett, utána pedig nagyon élveztem... Amíg félsz a fájdalomtól, meg eleve ilyeneken gondolkozol, hogy fájni fog, addig szerintem még várj egy kicsit, még nincs itt az ideje. Hogy melyik a legalkalmasabb póz, az csak rajtad múlik. Én pl. mindenképp misszionáriusban szerettem volna, mert azt akartam, hogy a barátom hatoljon belém és õ irányítson. Valószínûleg lovaglóban nem is ment volna, mert annyira fájt, hogy úgy egybõl leszálltam volna róla és nem tudtam volna folytatni- így viszont hiába fájt, kértem Õt, hogy folytassa és pár perc után elmúlt a fájdalom és elkezdtem nagyon élvezni. Viszont sokan mondják, hogy lovaglóban jó egy lánynak az elsõt, mert akkor õ irányít, érzi, hogy jó stb. Ezt a két pózt szokták javasolni, rajtad áll a döntés, hogy inkább Te akarsz irányítani, vagy azt szeretnéd, hogy a párod irányítson. 21/L
A kérdező hozzászólása: miis aba fogunk próbálkozni elsöre mert a párom se akarja hogy fájon nekem...:)

Melyik az a póz amelyikben a férfiak nem élveznek el olyan hamar?

Tudom, h ez szubjektív, de érdekelnének a tapasztalatok.

Legjobb válasz: Ez tényleg tök szubjektív, kinek melyik. Az adott pasinál (vagy ha pasi vagy, önmagadnál) kell kitapasztalni ezt. Váltogasd a pózokat, aztán csak rájössz... Elõzõ: :D

1. ott van:D
Ez tényleg tök szubjektív, kinek melyik. Az adott pasinál (vagy ha pasi vagy, önmagadnál) kell kitapasztalni ezt. Váltogasd a pózokat, aztán csak rájössz... Elõzõ: :D
1. :DDDDDD
Hát én pl. állva szinte egyáltalán nem tudok elmenni.
A farkas pózban. Amikor ülsz a lyuk mellett és vonyítasz!
ha a lány van felül (lovagol) :D
Amikor befogod egy satuba. Ha még mindig élvezi, használj fûrészport és vasreszeléket =P
én utálom, ha lovagolnak, alig érzek valamit... csak, ha nagyon ügyesen csinálja akkor. attól függ ki mit szeret, én pl akkor élvezek el legkésõbb, ha asztalon csináljuk
törökülés
Érdekes, aki a lovaglót írja...én akkor megyek el leghamarabb, ha nem én irányítok...bármilyen póz, ha nem én lököm, hamar kész...:(
Elsõ, XDXDXD
Kedves utolsó! Te valami csoda vagy, 2 óráig is bírod...:) )) Szerintem is egyénfüggõ..de a legjobb az elsõ válasz:)
Szerintem óvszer is befolyásolja. Én pl két órán keresztül is bírom úgy. :)
Lovaglóban élvezek el a legkésõbb.
Én azért írtam a lovaglót, mert valahogy mintha akkor érintkezne legkevesebbet a nemiszervünk, meg ez talán attól is függ, hogy a barátnõnk éppen hogy ugrál rajtunk. Nekem tényleg az, amivel többnyire a legtovább bírom.

Lányok! Ki melyik pózban tud elélvezni a legkönnyebben, illetve melyikben a legélvezetesebb a szex?

A barátnõm szinte csak lovagló pózban tud a csúcsra érni, de egyszer volt hogy misszionáriusban is sikerült neki.

Legjobb válasz: helikopter pózban, az a legjobb. Aki még nem próbálta, az egy barom.

helikopter pózban, az a legjobb. Aki még nem próbálta, az egy barom.
hátulról
a pénisz alakjától is függ hogy egyenes vagy balra vagy le vagy fel vagy jobbra görbül-e...
Mindegyikben élvezetes a szex. Talán a legkönnyebben a lovagló pózban.
Csak misszionáriusban. Más pózokban még csak a közelébe se jutok.
5. mert prûd és frigid vagy.
Ja, értem. Mostmár minden tiszta. Kösz, hogy felvilágosítottál.
Nekem a legélvezetesebb a lovagló, ott megyek el a leghamarabb is, de én szerencsére olyan "fajta" vagyok, aki az eddigi összes pózban, amit kipróbáltunk a férjemmel, eltuodok menni, viszonylag hamar, kedvelem a misszionáriust, de a zuhanyzóban állva is nagyon kellemes:)

Csajok mi a legjobb póz h elmenjetek? Kipróbáltam már sok pózt. PlS azt a pózt írjátok le ahol legjobban eltudsz élvezni, pasik is írhatnak, hogy a csajuknak melyik jött be legjobban.

Legjobb válasz: Barátom ül, én meg úgy lovagolok rajta ez általában ilyen max tíz perc és OOOH IGEN :D. De sima misszionáriusban is el tudok menni vagy ha fekszik és én vagyok fölül. Szerintem azért mert itt hozzáér a csiklóm a testéhez, és izgatja. 20L

Barátom ül, én meg úgy lovagolok rajta ez általában ilyen max tíz perc és OOOH IGEN :D. De sima misszionáriusban is el tudok menni vagy ha fekszik és én vagyok fölül. Szerintem azért mert itt hozzáér a csiklóm a testéhez, és izgatja. 20L
minek a rövidítése a PIS? O.o
13:22 PLS kockanyelven Please, vagyis kérrlek/kérem ;) Egyébként pedig a válaszom kutyus, mégpedig kitolt fenékkel, összezárt lábakkal, úgy hogy közben lehasalsz (mármint a lány). Elõször is, az összezárt lábak miatt, olyan érzés, mintha szûkebb lennél/vastagabb lenne a barátod, másodszor pedig a barátod heréje így ingerli a csiklódat is. Egyébként erre az egyik szabad keze is tökéletesen megfelel, de sajnos nem mindenkinek jut eszébe "kombózni" szex közben. A legtöbb pózhoz a feleknek nincsen szüksége a nyelvére, és sokszor van szabad keze, ezen belül a szavak, nyögések is varázslatos erejûek lehetnek a csajszinak legmegfelelõbb légkör megteremtéséhez, nem is beszélve a lehelet hõjérõl a bõrén... Ha több erogén-zónát ingerlünk egyszerre, (Hogy csak néhány példát felhozzak: hüvely/csikló/mellek/poci/nyak/fül/száj/belsõcomb/esetenként végbélnyílás/és a bõr általában) a hatás általában intenzívebb. ;) A szex mûvészet, tudomány és szenvedély egyben. Senki nem mondhatja azt soha, hogy profin csinálja, mert mindig lesz mit tanulni, kitalálni, újítani, dobni rajta. Aki ezt nem képes észben tartani, az önzõ, buta és magától dob el nagyszerû lehetõségeket. :P
Asztalon jóóó :D Misszionárius póz az egyik kedvencünk bnõmmel úgy, h nem csak ki-be, hanem össze-vissza, h izgassam a csiklóját is, valamint az összes olyan póz, ahol hátulról hatolok be és kézzel tudom izgatni a csiklóját.
kutya póz az asztal az jó:)
A kérdező hozzászólása: Asztalon csinálta már valaki? Kutyapóz az tényleg jó, de van amikor nem tudok ott elmenni..
kutyapozban erzi a legjobban a farkamat, vagy ugy hogy o oldalt feksik en meg fogom a labat es elorrol nyomom. 21/f
ha hanyatt fekszek és õ mellettem kézzel izgatja a csiklómat. De mostanában még ettõl sem tudok elmenni.
Mi az a PLS?
pis a pisisex rövidítése
A kérdező hozzászólása: PLS* akart lenni bocs.
misszionárius, lovagló, kutya

Lányok ti melyik pózt szeretitek a legjobban? Nektek melyik a legjobb!? Szeretitek a hosszú előjátékot? Kort is lécci

Legjobb válasz: szinte minden pózt szeretek, de azt ki nem állhatom, ha valaki sokáig tököl (értsd: elhúzza az elõjátékot, aztán nagyobb a füstje, mint a lángja).

szinte minden pózt szeretek, de azt ki nem állhatom, ha valaki sokáig tököl (értsd: elhúzza az elõjátékot, aztán nagyobb a füstje, mint a lángja).
29/n
Leginkább hátulról szeretem: állva, négykézláb, oldalt fekve, hasalva... Nekem így a legjobb, de a lovagló is kedvenc!! 23N
Én nem tudnék egy pózt mondani ami a legjobb, minden alkalommal más esik jól!De azért azt szeretem ha én vagyok felül mert akkor irányíthatok!És igen imádom a hosszú elõjátékot!!!! 27/L
A kérdező hozzászólása: Kösz lànyok :)
a szilvásgombóc a kedvenc pózom
nekem meg a mákos guba :DD viccet félretéve: csak akkor vagyok hajlandó szekszelni ha az Uram van felül. amúgy meg nem. nem vagyok prûd amúgy.(sajnos)
19L szeretem a hosszu elojatekot.minden poz oke, de leginkabb a misszionarius mert ugy kozben tudunk csokolozni, atolel.es en szeretem ha õ van felul :)
Kedvenc pózom a misszionárius, egyébként változó hogy mikor mi a jobb póz. Szeretem a hosszú elõjátékot. 23/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!