Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ovszer marka (12 db)

Masculan
Lifestyles
durex
durex
durex, lifestyles
Durex ;)
tescos szatyor. am a durex.
vegyél régi még disznóbélbõl készítettet....
Masculan, Lifestyle
tesco, de ha nagyon benne vagyok egy kis eksönben akkor auchan.:) )

Melyik a legjobb óvszer márka?

Legjobb válasz: continental, energy saver.

continental, energy saver.
teljesen mindegy.
Diagonaál.
dunlop
durex

Melyik a legjobb ovszer marka?

Legjobb válasz: Durex

Durex
Szerintem is a Durex. Abból meg nekem speciel a Play a kedvencem.
Embere válogatja.Nekem bejött 2évig a masculan elöttte egy évig lifestyle most meg durex.Egyikkel sem volt gondom.
szerintünk egyértelmúen a crown skin less skin! http://www.vatera.hu/crown_skin_less_skin_0_04_mm_extra_veko..
Lifestyles és a Durex a legjobb. De ezek közül is a Durex. Ezekre ne sajnáld a pénzt, mert a gyereket többe kerül eltartani.
Mi durexet használunk, és eddig bevált!
Hasonlóan jártam , mint az utolsó hozzászóló:/
nálunk a masculan szakadt el, nem is akárhogy..... bár nem vitattam még ilyen eseteket részletesen senkivel, de nekünk egy hete szakadt el (persze rohanás sürgõsségi fogamz.gátlóért) most megjött a menstruációm és vele együtt hatalmas megdöbbenésemre még valami, ami egy hétig volt az "albérlõm" odabent. masculan óvszer teljes felsõrésze távozott belõlem ma. mondhatom elég sokkoló volt, fõleg a tudat, hogy egy hete odabent volt a méhemben. és kérdem én, ha terhes leszek és megtartjuk a kisbabát, akkor ez veszélyes-e? mert szerintem tutira. a gyerek mellé egy csomag masculant is szültem volna (persze egyáltalánn em vicces a sztori, mert ebbõl sztem tényleg komoly baj lehetett volna) hát én leszámoltam azzal a márkával. lesokkolt ez a dolog....
Én elég sok helyrõl hallottam már, hogy a Durex sokszor elszakad. Mi már nagyon régóta Lifestyles Ultra Safe-t használunk, és soha nem volt még vele semmi gond.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitsegeteket
Nekem is Durex, bár nekünk nemrég szakadt el, pedig az óvszerrel minden rendben volt.Irtam is egy topikot ezzel kapcsban.
nekem a DUREX ultra tihin tetszik, asszem így írják, olyan, mintha nem is lenne ott semmi, és igazi élmény. 18 F.

Melyek a legolcsóbb óvszer márka? masculan?

Legjobb válasz: a birkabél

a birkabél
hát ilyen nevenics óvszereket láttam már százasboltban 200-300 körül.de egyébként ami jó az masculan.
egy tekercsnyi nejlonzacskó és egy csomag befõttesgumi, nem drága és jó sokáig kitart :)
szerintem a Rako a legolcsóbb! 3Db kb 350ft.. de az a rossz benne, hogy csak 52mm-es van elõle :S
Rossmannban is van sajátmárkás olcsó termék.
:) )) Biztos pipa volt rád a barátod akkor. Az én barátom azt mondta a legelsö Masculan gumira a dobozból, hogy mintha eper szaga lenne, de én nem éreztem semmit. A másik 2nél már ö sem érezte.
Lehet, hogy olcsó a Masculan, de én annak a szagától vagyok rosszul. Nem tudom, lehet, ez csak az én véleményem, de egyszer az akkori barátom bevásárolt egy hatalmas adagot, és az elsõ használat után közöltem vele, hogy én még egyszer ezzel a gumival nem csináljuk.
A Cheers szerintem elég olcsó, plusz most valami akciójuk is van (ha beírod a keresõbe, biztosan kidobja), meg minõségre is jó.
A legolcsóbb amit láttam annak Con-Dom a neve, 130 ft körül volt. Nem volt problémánk vele. A Masculan is elég olcsó, és ahhoz képest jó is, elvileg német márka.
Márkát nem tudok, Lidl-ben a pénztár elõtt van 12db-os, 699Ft-ért. Nekem bevált. (Ráadásul a sima durex és társai ocsmány, orrfacsaró szaga betölti az egész szobát, amint kibontom...) Ezzel pedig nincs gond, valamilyen minõségi szintet úgyis meg kell ütnie, hogy forgalmazhassák! Tehát csak nyugodtan a legolcsóbbat!
Tesco gazdaságos
A cheers szerintem jó áron van és minõségileg sincs gond vele..

Melyik a legkissebb óvszer? Márkára, névre gondolok:

Legjobb válasz: Én mindig normálisan válaszolok. Nah most nem! A kisebb az bizony egy s-sel írandó! Ebbõl, és a kérdésbõl máris arra következtetnék, hogy neked még bizony nincs szükséged ilyesmire...

Én mindig normálisan válaszolok. Nah most nem! A kisebb az bizony egy s-sel írandó! Ebbõl, és a kérdésbõl máris arra következtetnék, hogy neked még bizony nincs szükséged ilyesmire...
húzz vízibombát a farkadra!!az a legkisebb!!
Szerintem mind ugyanakkora. Nincs kicsi, extranagy talán van, de azt is csak hallottam, nem láttam. Sajnos nem lesz más választásod, de le kell vágnod egy gumikesztyû kisujját.
Láttál már óvszert ? Akkor az alakjával is tisztában vagy kibontás után. Ahogy ráhúzod a hímvesszõre marad a végén még fel nem használt rész ami az átlagos és az átlagon aluli méretnek is megfelel. Amúgy van extra nagy is :)

A Life Styles márkán belül melyik a legjobb óvszer?

Legjobb válasz: Mi a Ribbedet használjuk és megmondom:elég jó!Mondjuk az új,azthiszem Intenzity a neve(nem bizti!),ami elõl érdes hátul pedig bordás az sem rossz!-és eléggé megbízható. :)

Mi a Ribbedet használjuk és megmondom:elég jó!Mondjuk az új, azthiszem Intenzity a neve(nem bizti!), ami elõl érdes hátul pedig bordás az sem rossz!-és eléggé megbízható. :)
Háát szerintem az új márka amit említettél (a bordázott meg érdes) az nem túl jó! nekem a sima síkosítóval ellátott mindig jó volt :D
Ezt férfija és nõje válogatja. VAn a ki a spermicideset szereti, mert jobban véd, van aki a vékonyat, mert hát vékony, van aki az erõset, mert nem bízik meg benne, van aki a bordázottat, mert plusz ingert ad. Ezt neked és párodnak kell kipróbálni, minõségben nincs különbség, mindegyikben bízhatsz.
Szerintem a Life Style ovszerek között az Ultra Thine szürke színû a doboza, az a jó, de hát ki kell probálni és amielyikkel megvagytok elégedve azt használjátok. Ez a típús azért jó, mert vékony és síkosított.
Én is ezt a márkát használtam, igaz rövid ideig, ugyanis kiszakadt... Meg kicsit irritált ott lent...
Life Styles 1 szar.... Durex et használj az a legjobb és abba is az extra vékony:P:) azzal a legjobb:)
A lifestyles nem szar. :D Nekünk a Durexszel voltak gondok - páromat szorította nagyon. Szóval lifestyles. Amúgy mi használtuk az originalt is (sötétkék doboz), az ultra thin-t is (szürke doboz), és a latexet egyáltalán nem tartalmazó, marhadrága új SKYN-t is (fekete-arany doboz). Mindegyik tökéletes volt, egyik sem szakadt el.
nem a hossz számít hanem a kerület...
a masculan elég kicsi, meg a lifestyles is.
A Masculanból van több méret is, illetve célszerû megpróbálkozni más gyártók termékeivel is, mert nem ugyanolyan sablonnal készítik a gumit, így lehet, hogy valamelyik jobban passzol éppen.
Én 15 éves vagyok és nekem kb 1 cm kisseb mégis jó rá a durex csak nem az elite kellene mert az a legnagyobb egy lóra is jó lenne:D
Akkor fix jot valaszotttal :D :D :D
4 cm.. hahahahahahaha :D:D:D:D nah csü'
A kérdező hozzászólása: legutóbb durex elite-t vettem
vanak méretek is. ne a brutál hatalmast vegyed
A kérdező hozzászólása: akkor mejiket ajánljátok mert nincs ráírva a vastagsága kívülre hoyg mekkorára jo
A kérdező hozzászólása: 4-4, 5 cm között van a kerülete

Ha Masculan óvszert veszek melyiket vegyem? És mit takar az elnevezésük? Aki használt már Masculant, tapasztalatok? A bordázott és az érdesített között mi a külömbség? (lécci normális válaszokat)

-Anatomiai -vékony

Legjobb válasz: Sok fajtába van :) : http://www.mpi-pharma.com/Masculan.jpg Szerintem ugyan olyan mint a többi óvszer. Próbáld ki mindegyiket és úgy válassz.:) Durex óvszernél szerintem jobb. Nálam a durex a legtöbbször kiszakadt.

Sok fajtába van :) : http://www.mpi-pharma.com/Masculan.jpg Szerintem ugyan olyan mint a többi óvszer. Próbáld ki mindegyiket és úgy válassz.:) Durex óvszernél szerintem jobb. Nálam a durex a legtöbbször kiszakadt.
ez nagyon jó, mi a zöldet, az anatómiailag formáltat vettünk és nagyon jó :) 19/L
Nekem a sima tetszik a legjobban és a rücskös:) ( lila asszem) a bordázottból semmit nem éreztem az mintha kisebb lenne a többinél.. nagyon jó márka!
Hát márpedig nekem is itt van a kezemben, és ez 3-as :D Bár ennek van két borda a végén, szal ez nem sima érdes... Bocsi a félretájékoztatásért ^^'
1x probáltam a masculan óvszert de alig bírtam felhúzni meg szorított is nagyon és így letettem róla és maradtam a jólbeváltnál
3. vagyok megint. Megnéztem a sima az 1es érdes a 2es itt van a kezemben, úgyhogy elõttem szóló (17/L) sajnos megcáfolom hogy a pöttyös az a 3mas :P
Szerintem nagyon jó, a 3as, azaz a pöttyözött a legjobb :P A bordázott viszont szerintem nem ér többet, mint a sima, semmit nem lehet belõle érezni... 17/L
vékony azt jelenti hogy elvileg jobban érezni fog a srác belül téged az anatomiai meg azt jelenti hogy a kukac formájú
Mi szinte mindig olyat használunk, 1 évig a simát használtuk de pont most fogyott el 1 doboz érdes és érdemes kipróbálni;) bordázott lesz a következõ amit venni fogunk, azon sztem nem ilyen pontok vannak hanem ilyen csíkok keresztbe xD lehet hülyén hangzik így, de rem vágod hogy gondolom:D Elnevezésrõl meg annyit h alatta megnézed a termék bigyóját ott le van írva h masculan milyen fajta és mennyibe kerül, de asszem az 1es számú a sima 2es az érdes 3mas a bordázott. Mindenesetre kezd simával és ha beválik (gondolok itt vmilyen allergiás megnyilvánulásra) akk jöhet a többi féle! Remélem tudtam segíteni! 16/F
a masculan jó minõség szerintem.nem szakad.
Az én barátomat szorítja mi azt a sárgát próbáltuk 3as. És állítólag borzalmasan szorította..

Nagy méretű óvszerre lenne szükségem. Melyik márka a legjobb minőségű. Ki melyiket ajánlaná?

Legjobb válasz: A párom is elég nagy, neki a piros Durex vált be. :)

A párom is elég nagy, neki a piros Durex vált be. :)
A kérdező hozzászólása: a durexek között nem találtam jó méretet.
"London" márkájú! Olcsó, és 2 ezer darabos kiszereléssel is vehetsz! a legtöbb qrva is ilyet használ, szal nem gagyi..
Attól függ, mennyire nagyra gondolsz. 56-os méretnél nagyobbat tényleg nehéz találni, nekünk ilyen kell és még ez is gondot okozott eleinte.

Tisztelt Főorvos úr! Kb. fél éve nem szedek fogamzásgátlót. Így 40 év felett már nem szívesen írják fel. Kedves doktor úr, mit javasol? Mit próbáljak ki? Melyik módszer a legbiztonságosabb? (van egy pár alternatív módszer) Az óvszerrel sajnos nem működik.

Tisztelt Főorvos úr! Kb. fél éve nem szedek fogamzásgátlót. Így 40 év felett már nem szívesen írják fel. Kedves doktor úr, mit javasol? Mit próbáljak ki? Melyik módszer a legbiztonságosabb? (van egy pár alternatív módszer) Az óvszerrel sajnos nem működik. Ha esetleg esemény utánit javasol, melyiket ajánlja? Hálás köszönet a megtisztelő válaszért. Üdv. Kriszta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Esemény utáni tablettát – rendszeres használatra – nem javaslok. Amennyiben nincsen kockázati tényezője (pl. nem dohányzik, nem elhízott) és egészséges, elviekben 40 felett is lehet fogamzásgátlót szedni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Esemény utáni tablettát – rendszeres használatra – nem javaslok. Amennyiben nincsen kockázati tényezője (pl. nem dohányzik, nem elhízott) és egészséges, elviekben 40 felett is lehet fogamzásgátlót szedni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!